- 24 Mayıs 2013
- 327
- 303
- 158
hoşgeldin canım hayırlı sonu bebişli olur inşallahMerhaba arkadaşlar bende sizleri sessiz sedasız takip edenlerdenim. İnşallah herkesin pozitifi gördüğü bir topik olur. Bende dün itibariyle acabadem maslakta Bülent Traş tedaviye başladım. İlk tüp bebek denememiz. gonalf 187,5 ile başladı tedavim. Ohss olma ihtimalim yüksekmiş. Çünkü bende pko var. Hayırlısıyla devam eder inşallah.
canımmm sonu güzel olsunda inşşş beklemek önemli değilinşallah canım beklemekten başka çaremiz yok
canımmm bir tedvaimde (sanırım 4. tedavi idi) 400 ünite puregon kulanmıştım 18 gün sürdü ilaç sürecim dostinex etkisini bilmiyorum yumrutalıla ilgili prolaktin hormonunu düzenlemek için kulanıldığını biliyorum (eşimde kulanıyor )ama rezerv için amh testi yaptıra bilirsinKızlar Günaydın,
Ben 17 aralıkta transfer oldum maalesef negatif. İlk denememdi. Dün doktorumla neden olmadığı konusunda görüşmeye gittim. Bence şanssızlık dedi ama konuşmalarından anladığım kadarı ile yüksek dozdan kaynaklanan bir durum oldu. Ben ilaç kullanmaya 28 kasım da başladım ve 17 aralıkta transferim oldu. günde 300 gonal f, 225 merional (menagon) kullanıyordum. bir yandan da prolaktinim için dostinex alıyordum. Bu kadar yüksek doza ve uzun süren ilaç tedavisine rağmen yanlızca 6 yumurta toplandı ve 4 ü döllendi. Bir günde geç döllendi yumurtalarım. transfer günü sadece 1 tane kalmıştı. Buna bakarak sorunun embriyolarda olduğunu ama daha ilk deneme olduğundan dolayı bir teşhis koymanın yanlış olduğunu yanlızca şanssızlık olarak nitelendirebileceğini belirtti. Bir de dosyamda '' yumurtalar çok koyu renk'' diye bir ibare bulunduğunu belirtti. Mart'ta tekrar bakarız ancak yumurta rezervin az ise başlamayız, erteleriz dedi. Bu da beni, yumurtalarım geç büyüdüğü ve çoğaldığı için yüksek dozda ilaç kullanımının yumurtalarıma zarar verdiğini düşünmeye itti. Siz ne dersiniz? Sizce yüksek doz yumurtalarıma zarar mı verdi ve acaba dostinex mi yumurtalarımın yavaş gelişmesine neden oldu? çünkü bir yerde dostinex yumurtaları baskılıyor diye okumuştum
Kızlar Günaydın,
Ben 17 aralıkta transfer oldum maalesef negatif. İlk denememdi. Dün doktorumla neden olmadığı konusunda görüşmeye gittim. Bence şanssızlık dedi ama konuşmalarından anladığım kadarı ile yüksek dozdan kaynaklanan bir durum oldu. Ben ilaç kullanmaya 28 kasım da başladım ve 17 aralıkta transferim oldu. günde 300 gonal f, 225 merional (menagon) kullanıyordum. bir yandan da prolaktinim için dostinex alıyordum. Bu kadar yüksek doza ve uzun süren ilaç tedavisine rağmen yanlızca 6 yumurta toplandı ve 4 ü döllendi. Bir günde geç döllendi yumurtalarım. transfer günü sadece 1 tane kalmıştı. Buna bakarak sorunun embriyolarda olduğunu ama daha ilk deneme olduğundan dolayı bir teşhis koymanın yanlış olduğunu yanlızca şanssızlık olarak nitelendirebileceğini belirtti. Bir de dosyamda '' yumurtalar çok koyu renk'' diye bir ibare bulunduğunu belirtti. Mart'ta tekrar bakarız ancak yumurta rezervin az ise başlamayız, erteleriz dedi. Bu da beni, yumurtalarım geç büyüdüğü ve çoğaldığı için yüksek dozda ilaç kullanımının yumurtalarıma zarar verdiğini düşünmeye itti. Siz ne dersiniz? Sizce yüksek doz yumurtalarıma zarar mı verdi ve acaba dostinex mi yumurtalarımın yavaş gelişmesine neden oldu? çünkü bir yerde dostinex yumurtaları baskılıyor diye okumuştum
canımmm sonu güzel olsunda inşşş beklemek önemli değil
Merhaba arkadaşlar bende sizleri sessiz sedasız takip edenlerdenim. İnşallah herkesin pozitifi gördüğü bir topik olur. Bende dün itibariyle acabadem maslakta Bülent Traş tedaviye başladım. İlk tüp bebek denememiz. gonalf 187,5 ile başladı tedavim. Ohss olma ihtimalim yüksekmiş. Çünkü bende pko var. Hayırlısıyla devam eder inşallah.
Gunaydin kizlar
Bugun 10. Gunum evde test yine negatif
Ya sanki olsaydi cikardi gibime geliyorNiye evde test yapıyorsun yaa... Boşuna moral bozuyorsun canım..
İdrarda hemen çıksa niye kan testi istesinler.. O küçücük şey idrarda hemen belli olmaz..
Bekle birazz sabret ne kalmış şurda
Ya sanki olsaydi cikardi gibime geliyor
İnsallah kizlarr
flyingmom hayalet cizgi dediginde renk varmiydi yoksa renksiz sadece cizginin yeri belli sekilde miydi
Bide buna istinaden kan testi mezaman verdin ve kac cikmisti :)
Günaydınlar bebiklerime kavuşmaya son 2 gün.
Günaydın canımm
Ayyyy bizde böyle olcez demiii ne kadannnn güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?