2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ya masaallah suphanaallah Rabbim buyuk iste buyuklugunu nasil gosteriyor bize cok sukur cok mutlu oldum @0hatu0 senin de mucizene cok sevindim Allah nazarlardan esirgesin saglikla kucaginiza almayi nasip etsin kizlar
Allah razı olsun cnm dilerim ki bu duyguyu sizler de yaşayın inşallah. inşallah sırayla çatır çatır doğurup kucağımıza alacağımız günler de gelir heppimiz ama hepppiiimmmmizzz anne olalım

Gunaydinnn kizlarrr...nasilsinizz..taptaze supriseee hamisler mi varmisssss...@0hatu0 ve@dicodico arkideslerim tebriklerr...saglikla kucaguniza alip popislerini isirin emiiii....@phalaaaa ceydammmm kuzummmm sende basliycakmisin bu ay...ben dun basladim kuzum 3.ye...Allahim hic bise hissetmiom sadece korku var...yasadiklarim iyice beni gerdi...Allahim bu sefer sonu mutlulukla bitsin hepimiz icin ne olur Rabbim...Aminn..

günaydın kızlar
taze hamişler varmış tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
dün hamiş haberi aldım iş arkadaşımdan 4-5 aylık evliydi oda hayırlısıyla sağlıklı şekilde alır kucağına onun adına çok sevindin gerçekten ama içim bir buruk kendime kızıyorum

günaydın şekercik
günaydın herkeseeee
kızlar geçen hafta bugün transferim olmuştu, transfer gününe kadar aklımla mantığımla hareket edip, bırda belirti arayan herkese ilaçlardandır diye saatlerce akıl veren ben, şimdi deli gibi bir işaret bir emare arıyorum, tek belirtim göğüslerimdeki şişlik ve acı. senin bir belirtin varmıydı canım?
ama biliyorum ben hamileyiiimmmmm
8 yıldır bekliyorum bence artık hamileyiimm

evet bence hamilesin 8 yıllık hasret biteck küçük sıpacık gelecek

arkadaşlarrrrr çarşamba tahlilim var ama herkes gibi bende son zamanlarda endişeye düştüm hiçbişey hissetmiyorum sanırım normal olan buuu ama nedense korkuyorumm

Benimde perşembe test günüm aynı durumdayız.napıcamı bilmiyorum

Benim de persembe
Son gunler gercekten zor geciyormuş
kızlar ardarda güzel haberlerinizi alalım inşallah :) allahım yardımcınız olsun :)

canım hayırlı olsun tedavin :) sonu sağlıklı bebişli olsun inşallah :) tatlım hep aynı olacak diye birsey yok inşallah hersey güzel olacak :) rabbim yardımcın olsun :)
günaydın arkadaşlar....
bu gün transerim olacak inşallah ....5. denemem korku ve heyecan içindeyim
inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur ve 9 ay seni hiç bırakmazlar :) allahım yardımcın olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…