Allah razı olsun cnm dilerim ki bu duyguyu sizler de yaşayın inşallah. inşallah sırayla çatır çatır doğurup kucağımıza alacağımız günler de gelirYa masaallah suphanaallah Rabbim buyuk iste buyuklugunu nasil gosteriyor bize cok sukur cok mutlu oldum @0hatu0 senin de mucizene cok sevindim Allah nazarlardan esirgesin saglikla kucaginiza almayi nasip etsin kizlar
hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun inşşş koca göbüşlügünaydın arkadaşlar....
bu gün transerim olacak inşallah ....5. denemem korku ve heyecan içindeyim
Canim allah yardım cin olsun inşallah herşey cok güzel olur...Bebeğin de seninle olur...duarimiz seninle inşallah güzel haberlerini bekliyoruzgünaydın arkadaşlar....
günaydınlarrr senin bebişlerden ne haberGünaydınn kızlarr
günaydın herkeseeeegünaydın şekercik
oh oh ne güzel, yavrularını al da gel hadi, bu son tedavin olur inşallahgünaydın arkadaşlar....
inşallah canım ....:)hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun inşşş koca göbüşlübir kadın yapsın embiryon seni
inşallah canım Allah hepimizin yüzüne güler ....Canim allah yardım cin olsun inşallah herşey cok güzel olur...Bebeğin de seninle olur...duarimiz seninle inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
günaydın arkadaşlar....
bu gün transerim olacak inşallah ....5. denemem korku ve heyecan içindeyim[/QU
allah yar ve yardımcın olsun canım ol der ve oluverir inşallah
günaydınlarrr senin bebişlerden ne haber
evet bence hamilesingünaydın herkeseeee
kızlar geçen hafta bugün transferim olmuştu, transfer gününe kadar aklımla mantığımla hareket edip, bırda belirti arayan herkese ilaçlardandır diye saatlerce akıl veren ben, şimdi deli gibi bir işaret bir emare arıyorum, tek belirtim göğüslerimdeki şişlik ve acı. senin bir belirtin varmıydı canım?
ama biliyorum ben hamileyiiimmmmm
8 yıldır bekliyorum bence artık hamileyiimm
aralar canım inşşşşş büyüyordur bebişlerHiç haber yok canım. Bekliyorum bende
inşallah canım ...oh oh ne güzel, yavrularını al da gel hadi, bu son tedavin olur inşallah
aralar canım inşşşşş büyüyordur bebişler
arkadaşlarrrrr çarşamba tahlilim var ama herkes gibi bende son zamanlarda endişeye düştüm hiçbişey hissetmiyorum sanırım normal olan buuu ama nedense korkuyorumm
Benimde perşembe test günüm aynı durumdayız.napıcamı bilmiyorum
kızlar ardarda güzel haberlerinizi alalım inşallah :) allahım yardımcınız olsun :)Benim de persembe
Son gunler gercekten zor geciyormuş
canım hayırlı olsun tedavin :) sonu sağlıklı bebişli olsun inşallah :) tatlım hep aynı olacak diye birsey yok inşallah hersey güzel olacak :) rabbim yardımcın olsun :)Gunaydinnn kizlarrr...nasilsinizz..taptaze supriseee hamisler mi varmisssss...@0hatu0 ve@dicodico arkideslerim tebriklerr...saglikla kucaguniza alip popislerini isirin emiiii....@phalaaaa ceydammmm kuzummmm sende basliycakmisin bu ay...ben dun basladim kuzum 3.ye...Allahim hic bise hissetmiom sadece korku var...yasadiklarim iyice beni gerdi...Allahim bu sefer sonu mutlulukla bitsin hepimiz icin ne olur Rabbim...Aminn..
inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur ve 9 ay seni hiç bırakmazlar :) allahım yardımcın olsun :)günaydın arkadaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?