2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Allah inşallah bana o sabrı verirse bende test yapmayı hiç düşünmüyorum. Zamanı gelince kan vereyim diyorum.

Merhaba dostinex ben de tüp bebek iğneleri olurken kullandım. Ama kendi kafama göre çünkü sekiz ay evvelki tahlillerimde sınırdaydı. Doktora tekrar test yapalım dememe ragmen dınlemedı benı . Ben de ıcmeye basladım ama iki yumurtam geliştiği için tedavi iptal oldu. Onunla ilgili olduğunu sanmıyorum ben dr a sordum çünkü. Bana açıklaması da direnç gösterdi vucudun dedi ama inanmıyorum ben... 3 ay sonra gel tekrar dene dedi ben kesinlikle git eyeceğim ona. Ne tahlil ne bir şey yaptı.. Ben kendim o tahlillleri devlete gidip baştan sona yaptıracağım.. Sana tavsiyem sen de baktır kendine... Direkt tüp tedavisine başlama ..

Son düzenleme:

Canım benim bütün tahlillerim yapıldı. yaklaşık 2 yıldır uğraşıyoruz zaten. Önce ilaç tedavisi (klomen) gördüm. Yumurtam iğneye rağmen çatlamadığı için aşılamam iptal oldu. Eşimde de problem olduğu için tüp bebek son çaremiz oldu. İnşallah tahilillerin iyi çıkar da senin ihtiyacın olmaz

İnşallah canım benim yıllardır eşimde problem olduğunu söylediğinden kendimde hiç bir şey yok sanıyordum. Şimdiki aklım olsa tüp yapardım hemen.. Hep eşim düzelir diye bekledim.. Olmadı tüp yaparız dedim ama olmadı tabi.. Sana da bol şans..

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Atıyorum 5. güne giden embriyo sayımız 4-5 falan ve bize sadece 2 tane konacak bu 2 taneyi neye göre seçiyorlar diğerlerinin içlerinden?

Rabbim hayirli etsin gulum insallah guzel baslarsin herseye ve guzel haberlerini aliriz.Allah yardimci olsun sana ve burdaki tum arkadaslara.Rabbim yuzunuzu guldursun.amin
sagol bıtanem ınsallah guzl gectı yumuslar buyumusler cevap vermısler ıgnelere 2 gun daha devam ıgnelere perşembe kontrolum var pazar pazartesı opu işlemı olur dedı doktor ınsallah hersey guzel gıder sonuna kadar sonucumuzda burdakı herkezın pozıtıf olur amınn ecmaınn sende bebegını saglıkla al kucagına bıtanem teyzesı yer onu

allaha bınlerce sukur kızlar tedavım ıptal olmadı yumoslar buyumus devam edıyolar buyumeye 2 gun daha gunde 150 kalçadan 150 gobekten bıtanede catlatmama ıgnesıyleylı devam edıcaz perşembe kontrolum var dk yolunda gıderse pazar pazartesı opu olur dedı bı kan testı ypaıcakmıs nezaman bılmıyorum oger deger ıyıyse tıransver olcak ama kotuyse 1 veya 2 ay sonra tıransver ederım dedı ınsallah bu ay olur tıransverımde herşeyın hayırlısı ve hepımız ınsallah pozıtıf sonuclar alrızı amın ecmaınn

Canim cok sevindim umudunu yitirme demistim.inslh hayirlisi olsun hakkinda canim nerde tedavi goruyosun bide tup bebek icin ozel mi raporlami basvurdun cvp atarmisin

Canim cok sukur sevindim inslh hayirlisiyla sonucunuz

Kizlar banada bi merkez onerin lutfen ama raporla yaptiracagim biyer olsun cok ucuk fiyatlara durumumuz musait degil:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…