CNm ben sekizinci. Günde yapmıştım çıkmadı bu on îkinci gün sonucumSonucun guzel cikmis hayirli olsun simdi gordumm :)
Sen yapmis miydin evde test?bu kacincu gin sonucu
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
arkadaşlar yarın testim var çok korkuyorum 8 ve 9. günlerde test yaptım çıkmadı inş yarın kan testinde çıkar
inşallah canım allah korktuğuna uğratmasın testlere güven olmuyor canım yeni olduğu için görünmeye bilirarkadaşlar yarın testim var çok korkuyorum 8 ve 9. günlerde test yaptım çıkmadı inş yarın kan testinde çıkar
Canım benim dur hemen üzülme kan testi ne gün demişti doktorun idrarda negatif çıkıp kanda pozitifi görenler varGunaydin kizlar
Bugun 10. Gunum evde test yine negatif
Merhaba dostinex ben de tüp bebek iğneleri olurken kullandım. Ama kendi kafama göre çünkü sekiz ay evvelki tahlillerimde sınırdaydı. Doktora tekrar test yapalım dememe ragmen dınlemedı benı . Ben de ıcmeye basladım ama iki yumurtam geliştiği için tedavi iptal oldu. Onunla ilgili olduğunu sanmıyorum ben dr a sordum çünkü. Bana açıklaması da direnç gösterdi vucudun dedi ama inanmıyorum ben... 3 ay sonra gel tekrar dene dedi ben kesinlikle git eyeceğim ona. Ne tahlil ne bir şey yaptı.. Ben kendim o tahlillleri devlete gidip baştan sona yaptıracağım.. Sana tavsiyem sen de baktır kendine... Direkt tüp tedavisine başlama ..Kızlar Günaydın,
Ben 17 aralıkta transfer oldum maalesef negatif. İlk denememdi. Dün doktorumla neden olmadığı konusunda görüşmeye gittim. Bence şanssızlık dedi ama konuşmalarından anladığım kadarı ile yüksek dozdan kaynaklanan bir durum oldu. Ben ilaç kullanmaya 28 kasım da başladım ve 17 aralıkta transferim oldu. günde 300 gonal f, 225 merional (menagon) kullanıyordum. bir yandan da prolaktinim için dostinex alıyordum. Bu kadar yüksek doza ve uzun süren ilaç tedavisine rağmen yanlızca 6 yumurta toplandı ve 4 ü döllendi. Bir günde geç döllendi yumurtalarım. transfer günü sadece 1 tane kalmıştı. Buna bakarak sorunun embriyolarda olduğunu ama daha ilk deneme olduğundan dolayı bir teşhis koymanın yanlış olduğunu yanlızca şanssızlık olarak nitelendirebileceğini belirtti. Bir de dosyamda '' yumurtalar çok koyu renk'' diye bir ibare bulunduğunu belirtti. Mart'ta tekrar bakarız ancak yumurta rezervin az ise başlamayız, erteleriz dedi. Bu da beni, yumurtalarım geç büyüdüğü ve çoğaldığı için yüksek dozda ilaç kullanımının yumurtalarıma zarar verdiğini düşünmeye itti. Siz ne dersiniz? Sizce yüksek doz yumurtalarıma zarar mı verdi ve acaba dostinex mi yumurtalarımın yavaş gelişmesine neden oldu? çünkü bir yerde dostinex yumurtaları baskılıyor diye okumuştum
[
Merhaba dostinex ben de tüp bebek iğneleri olurken kullandım. Ama kendi kafama göre çünkü sekiz ay evvelki tahlillerimde sınırdaydı. Doktora tekrar test yapalım dememe ragmen dınlemedı benı . Ben de ıcmeye basladım ama iki yumurtam geliştiği için tedavi iptal oldu. Onunla ilgili olduğunu sanmıyorum ben dr a sordum çünkü. Bana açıklaması da direnç gösterdi vucudun dedi ama inanmıyorum ben... 3 ay sonra gel tekrar dene dedi ben kesinlikle git eyeceğim ona. Ne tahlil ne bir şey yaptı.. Ben kendim o tahlillleri devlete gidip baştan sona yaptıracağım.. Sana tavsiyem sen de baktır kendine... Direkt tüp tedavisine başlama ..
Merhaba dostinex ben de tüp bebek iğneleri olurken kullandım. Ama kendi kafama göre çünkü sekiz ay evvelki tahlillerimde sınırdaydı. Doktora tekrar test yapalım dememe ragmen dınlemedı benı . Ben de ıcmeye basladım ama iki yumurtam geliştiği için tedavi iptal oldu. Onunla ilgili olduğunu sanmıyorum ben dr a sordum çünkü. Bana açıklaması da direnç gösterdi vucudun dedi ama inanmıyorum ben... 3 ay sonra gel tekrar dene dedi ben kesinlikle git eyeceğim ona. Ne tahlil ne bir şey yaptı.. Ben kendim o tahlillleri devlete gidip baştan sona yaptıracağım.. Sana tavsiyem sen de baktır kendine... Direkt tüp tedavisine başlama ..
İnşallah canım benim yıllardır eşimde problem olduğunu söylediğinden kendimde hiç bir şey yok sanıyordum. Şimdiki aklım olsa tüp yapardım hemen.. Hep eşim düzelir diye bekledim.. Olmadı tüp yaparız dedim ama olmadı tabi.. Sana da bol şans..Canım benim bütün tahlillerim yapıldı. yaklaşık 2 yıldır uğraşıyoruz zaten. Önce ilaç tedavisi (klomen) gördüm. Yumurtam iğneye rağmen çatlamadığı için aşılamam iptal oldu. Eşimde de problem olduğu için tüp bebek son çaremiz oldu. İnşallah tahilillerin iyi çıkar da senin ihtiyacın olmaz
CNm teşekkür ederim çok güzel destek oldunuz bana çok şükür Rabbim muradımızı verdi
Sonucun pozitif mi?Ah canim benim ya cok sukur ve masaallah me kadar da stres yapmistin Saglikla devam etsein ins
sagol bıtanem ınsallah guzl gectı yumuslar buyumusler cevap vermısler ıgnelere 2 gun daha devam ıgnelere perşembe kontrolum var pazar pazartesı opu işlemı olur dedı doktor ınsallah hersey guzel gıder sonuna kadar sonucumuzda burdakı herkezın pozıtıf olur amınn ecmaınn sende bebegını saglıkla al kucagına bıtanem teyzesı yer onuRabbim hayirli etsin gulum insallah guzel baslarsin herseye ve guzel haberlerini aliriz.Allah yardimci olsun sana ve burdaki tum arkadaslara.Rabbim yuzunuzu guldursun.amin
kuzummmm idrara bakma inşş kan testine çıkar bebiş seninledirarkadaşlar yarın testim var çok korkuyorum 8 ve 9. günlerde test yaptım çıkmadı inş yarın kan testinde çıkar
hayırlı olusunn bebişli olsun inşslmm arkadaşlarrr ALLAH nasip ederse bende bu hafta başlıyorumm :)
gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....CNm teşekkür ederim çok güzel destek oldunuz bana çok şükür Rabbim muradımızı verdi
sonuclerce sukur kızlar tedavım ıptal olmadı yumoslar buyumus devam edıyolar buyumeye 2 gun daha gunde 150 kalçadan 150 gobekten bıtanede catlatmama ıgnesıyleylı devam edıcaz perşembe kontrolum var dk yolunda gıderse pazar pazartesı opu olur dedı bı kan testı ypaıcakmıs nezaman bılmıyorum oger deger ıyıyse tıransver olcak ama kotuyse 1 veya 2 ay sonra tıransver ederım dedı ınsallah bu ay olur tıransverımde herşeyın hayırlısı ve hepımız ınsallah pozıtıf sonuclar alrızı amın ecmaınn
allaha bınlerce sukur kızlar tedavım ıptal olmadı yumoslar buyumus devam edıyolar buyumeye 2 gun daha gunde 150 kalçadan 150 gobekten bıtanede catlatmama ıgnesıyleylı devam edıcaz perşembe kontrolum var dk yolunda gıderse pazar pazartesı opu olur dedı bı kan testı ypaıcakmıs nezaman bılmıyorum oger deger ıyıyse tıransver olcak ama kotuyse 1 veya 2 ay sonra tıransver ederım dedı ınsallah bu ay olur tıransverımde herşeyın hayırlısı ve hepımız ınsallah pozıtıf sonuclar alrızı amın ecmaınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?