- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
Kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Atıyorum 5. güne giden embriyo sayımız 4-5 falan ve bize sadece 2 tane konacak bu 2 taneyi neye göre seçiyorlar diğerlerinin içlerinden?
sagol canım çok şükür canım bahçeçi umut tub bebek merkezınde tedavı goruyorum ozel yaptıryorum rapor bıraz zor cıkyor dıye ılkını ozel yapalım dedık ınasallah gerek kalmaz ılkınde hamıle kalabılırm ama donmuslar olursa tabı onlardan sonra elımdekı belgelrele rapora basvurucamCanim cok sevindim umudunu yitirme demistim.inslh hayirlisi olsun hakkinda canim nerde tedavi goruyosun bide tup bebek icin ozel mi raporlami basvurdun cvp atarmisin
Canim cok sukur sevindim inslh hayirlisiyla sonucunuz
Hımmm anladım canım. En kalitelileri hangileri ona bakılıyor yani peki kaliteleri eşitse atıyorum 3 tanenin?Kalitesine göre genelde :)
Hımmm anladım canım. En kalitelileri hangileri ona bakılıyor yani peki kaliteleri eşitse atıyorum 3 tanenin?
aminn canım inşşCanım inşallahh rabbim müjdeli haberi almanı nasip ederrr:)
inş sölediğin gibidir canım yaaaa bakalım yarın ne olacak artıkinşallah canım allah korktuğuna uğratmasın testlere güven olmuyor canım yeni olduğu için görünmeye bilir
inşallaaah ablacım bi korku bi heyecan sardıkii sorma gitsinnnkuzummmm idrara bakma inşş kan testine çıkar bebiş seninledir
hayırlı olusunn bebişli olsun inş
Canım normalde yaşını bilmiyorum ama yasal olarak 1 tane koyarlar oda en kalitelisi seçilir.. yanıı biri 7ye biri 8e biri 9a bölünmüşse atıyorum 9u koyarlar.. Ama olduda 2 tane koydular gene en iyi 3 taneden 2 sini koyar gerisini dondurmak isteyebilirler..
Canım yaşım 27, ilk tüp bebek denemem. Eşimin sperm sayısı az olduğu için 2 tane koyacaklarını söylediler.
canım korku hiç (bu güne kadar )elde etmediğimiz edemediğimiz yavruma ya kavuşamassam korkusu umutlarım hayallerim tükenirse ne yaparım korkusu heycan bu güne kadar yaşamadığımız evlat gelince ne yapacağım nasıl davranacağım onu nasıl hisedeceğim nasıl içimde büyüteceğim heycanı ve inşşşş heycan korkuyu bastıracak güzel haberle senin elini tutup yolda yürürken sen bu günleri hatılayıp gülümseyeceksininşallaaah ablacım bi korku bi heyecan sardıkii sorma gitsinnn
inşallahhh ablacım yaaa şu son 2 3 gündür tarifsiz bi heyecan ki anlatamam tabi herşey rabbimden ama işte heyecanımı ve korkumu bastıramıyorummcanım korku hiç (bu güne kadar )elde etmediğimiz edemediğimiz yavruma ya kavuşamassam korkusu umutlarım hayallerim tükenirse ne yaparım korkusu heycan bu güne kadar yaşamadığımız evlat gelince ne yapacağım nasıl davranacağım onu nasıl hisedeceğim nasıl içimde büyüteceğim heycanı ve inşşşş heycan korkuyu bastıracak güzel haberle senin elini tutup yolda yürürken sen bu günleri hatılayıp gülümseyeceksin
canım5. günkü bölünmesinin aynı boyutta ve atık maddeyi az bulunduranı seçiyor diyelim aynı kalitede var onların da gün gün nasıl ilerlemiş ona bakılıyor en düzenli ilerleyenleri seçiyorlar :)Kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Atıyorum 5. güne giden embriyo sayımız 4-5 falan ve bize sadece 2 tane konacak bu 2 taneyi neye göre seçiyorlar diğerlerinin içlerinden?
cnım dostınex pıroklatın hormonunu dusuren bı ılac ama jelı bılmıyorum daha baslanmdı banaBu arada bu dostinex'i ne için içiyoruz kızlar?
Jeli ne için kullanıyoruz bunlar hakkında da bilgi please. :)
Ne güzel canım benim yaşımda 28:) Bizde de sperm problemi var... Benim 3.denemem.. Dİlerim sen ilkinde kavuşursun bebeğine bende 3.sünde:)
O jeller genelde düşük olmasın diye kullanılıyor.. Eğer sonuç pozitif olursa bi süre daha jele devam edeceksin:)
canım5. günkü bölünmesinin aynı boyutta ve atık maddeyi az bulunduranı seçiyor diyelim aynı kalitede var onların da gün gün nasıl ilerlemiş ona bakılıyor en düzenli ilerleyenleri seçiyorlar :)
mesela benim5. gün 3ü aynı gibiymiş 1 taneyi seçtiler en düzenli bölüneni :) diğer ona benzeyen 2 taneyi ve diğer bir tık daha aşağıda olan 2 taneyi ayrı ayrı dondurdular :) drum bu 1 tane tutacak ama diyelim tutmadı diğer 2si buna benzer onlar olur büyük ihtimalle dedi :)
embriyolog ve drun en iyi kararı verir sen içini rahat tut :)
canım merkez konusunda bısey dıymem en ıyı kararı araştırmalarınla ön gorusmelerınle sen verebılırsın ama fıyat konusunda su bı gercek hemen hemen butun merkezler aynı fıyata gelıyor raporlu benım merkezım en son 3500 dedı ılac harıc yapıyor ama otekı merkezlerden haberım yok hakkında hayırlısı olsun merkezlerle on gorusmeler yap raporlu olup olmadıgını sorKizlar banada bi merkez onerin lutfen ama raporla yaptiracagim biyer olsun cok ucuk fiyatlara durumumuz musait degil:-(
cnım dostınex pıroklatın hormonunu dusuren bı ılac ama jelı bılmıyorum daha baslanmdı bana
Canım umutta dr kim baya değişmiş bildiğim kadarıyla doktorlar? Bana orası daha yakın ama kadroları değişti diye vazgeçmiştimsagol canım çok şükür canım bahçeçi umut tub bebek merkezınde tedavı goruyorum ozel yaptıryorum rapor bıraz zor cıkyor dıye ılkını ozel yapalım dedık ınasallah gerek kalmaz ılkınde hamıle kalabılırm ama donmuslar olursa tabı onlardan sonra elımdekı belgelrele rapora basvurucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?