2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım ben İstanbul'dayım. İlkini Bahçeci de yaptırdım 19 yumurta dan 14ü döllendi ve 5.güne sadece 2 tane kaldı.. Malesef kıllık yapıp hem yasa geregı hem ıkız hamılelık cok rısklı ben sorumluluk almam dıye 1 tane koydu.. ODa malum tutmadı kalanda ölmüş zaten.. 2.sini ALman hastanesinde denedim aynı şekilde ilerledi onda da 2 tane kaldı ama bu sefer 2sinide koydular ama onlar da olmadı.. Zaten hissetmiştim olmayacagını..
Şimdi ANadolu Sağlık Hastanesi nde yaptırıyorum.. Bilmiyorum sonuç ne olacak canım.. Zaten yasal hakkım 2 tane alırım ama 3 tane zaten koyulmasını istemem.. Bizim bu tedavide sperm havuzu yöntemi uygulandı.. Eşim 1 kere degil bi çok kere verdi sayı az ama morfolojisi iyi bu tedavide çok şükür..
Bakalım inşallah sonucta güzel olur.. RAbbim utandırmasın..

Sonu
Tatlım dün bu saatte bende aynı durumda idim sabah kadar gözüme uyku girmedi ama İnan mutluluğu o kadar güzel ki her şeye değer inşşş güzel haberlerin olur
sonucun kaç çıktı canım? Kaçırmışım. Tebrikler

Anladım canım. Hayırlısı olsun hakkında/hakkımızda hepimizin. Yüreğini ferah tut ve inan. İnanmak başarmanın yarısı biliyorsunki olumsuz düşünme olumsuzu çağırma inşallah peşpeşe vereceğiz burdan hamilelik haberimizi. Dualarım seninle.

Teşekkür ederim canım.. İnşallah güzel haberler alalım.. Ben elimden ne geliyorsa yaptım gerisi rabbime kalmış:)
Allah'a emanet olsun bebişlerimiz:)

keşke bende 28 yaşımda olsaydım

keşke bende 28 yaşımda olsaydım

aaaaa ne varmış senin yaşındaaa...
Kendini yabana atma küçük hanımm.. Ben senin gibi güçlü bi kadın henüz görmedim.. O yüzden bırakk yaşın yaşanmışlıkların olarak göğsünde madalya diye dursun..

bu gün yine karma karışığım neden böyle oldum bilmiyorum ama deli gibi anne olmak evladımı koklamak istiyorum neren çıktı bu his nereden çıktı bu boğazımdaki yumru neden geldi çöreklendi yine yüreğimin tam ortasına ve ne kadar kalacak orada gitsin istiyorum giderken bogazımdaki yumuruyu götürsün nefes alayım birazcık duygularım aklımı karıştırıyor aklımı bastırıyor göz yaşlarım durmuyor sürekli akıyor olur olmaz her şeye ağlıyorum böyle olsun istemiyorum ama oluyor üstesinden gelemiyorum bu duyguların

canım allah yardımcın olsun hepımızın yardımcısı olsun duygularını cok guzel yazıyorsun dılerım allahtankı mucızen gelır yuvanı senlendırır kucagını doldurur hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatların olur dılerımkı bu acılar gecer yerıne mutluluk evlat kokusu evlat sevgısı gelır ve bugunler gecer ınsallah amınn ecmainn

ah canım ya, öğleden sonra aynı şekilde bir kasvet çöktü bana, seni çok iyi anlıyorum gerçekten. Allahım halimizi görüyo, inşallah bu imtihanı geçicez ve bizde yavrumuzu kucağımıza alcaz.

Kizlar led tv , android tel. Ve kablosuz internet gebelikte zararlimi sabah aksam cevremde bunlar. Birde dondurulmus tedavim oldu benim estrofem kullandim halende kullaniyorum acaba zararli bir ilacmi icinde hamisler kullanmamali demek isteyen yazi var. Sizler ne dersiniz

Canım benim neler yaşadığını tam anlamasam da az çok tahmin edebiliyorum.,, Ama elimiz kolumuz bağlı işte... Allaha kalmış.. Hem tek biz değiliz inan buna... İnsanlara moral vermek teselli etmek çok kolay benim içinde çok kolay belki.. Herkese umut vermek için güzel şeyler yazıp umut olmayı öyle seviyorum ki.. Ama sanıyormusun ki dibe vurmuyorum bazen çok ağır geliyor bana da . Niye ben diyorum .. Saatlerce ağlıyorum odaya kapanıp.. Telefonlarımı açmıyorum . Dışarı çıkmıyorum kendimi cezalandırıyorum.. Ve derdim yetmezmiş gibi insanlar tarafından farklı isimlerle anılıyorum... Geçen yazmıştım kısır bunlar diyolar ben ve ailem için ve bu herkesin içinde yapılıyor maalesef ve insan kılıklı bu kişilerle ömür boyu muhatap olmak zorundayım... Allaha sığınıcaz güzelim bizim ondan başka kimsemiz yok. Hep diyorum vermeyecek olsa istetmez. Vardır hikmeti vardır bildiği... Sabır sabır sabır diyerekten seni yanaklarından kocaman öpüyorum kardeşim....

Test gunum persembe canim
Ama bu aksam kahve leke basladi
Yarin kan vericem
Ne olursa olsun uzulmek yok canim bi gün bizde anne olucaz Allahın izniyle bu yuzden güçlü olmalıyız hakkinda hayirlisi neyse onu versin rabbim ama adet gibi olmadigi surece korkma yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…