2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bende gebeligimin sonlandigi gune kadar kullandim bi zarari olsa devam ettirmezdi doktorlarimiz canin diger soylediklerine gelince normalde de zararli bize ama hayatimizin her aninda var ben artik sunu anladim zamani geldiyse rabbinde ol dediyse oluyo gerisi boş

Transfer öncesinde prolaktin hormonun yükselirse embriyo tutunmaz.Ayrıca toplama sonrası hormon dengeleyici gibi olarakta verildiğini düşünüyorum ben de kullandım..

Ne olursa olsun uzulmek yok canim bi gün bizde anne olucaz Allahın izniyle bu yuzden güçlü olmalıyız hakkinda hayirlisi neyse onu versin rabbim ama adet gibi olmadigi surece korkma yinede
İnsallah canim
Tabii ki hayirlisi olsun oncelikle
Ne bileyim yine de burukluk var icimde

Evet cnm inşallah hepimiz ulasiriz bu mutluluga tesekkurler cvp ici sevgiler

Transfer öncesinde prolaktin hormonun yükselirse embriyo tutunmaz.Ayrıca toplama sonrası hormon dengeleyici gibi olarakta verildiğini düşünüyorum ben de kullandım..
Kizlar mrhb bende bakittim ama simdi hatirladim kacti prolaktin kac olmali tedavi basinda acaba

canımmsınn.. bizdede eşimin gözünde rahatsızlık çıktı üç tane ayrı hastaneye gitti.. yinede emin olamadık.. e-mr sonucu yarın belli olacak. çok canımız sıkıldı bugün aynı şeyleri düşünüp üzüldüm.. biz bebek yapıp büyütme hayalleri kurarken rahatsızlıklar baş göstermeye başladı bile.. nezaman gelecek bebişlerimiz.. ne yapıp edip bu yıl doğurmalıyım dedim içimden.bende 1 haftadır herşeye ağlıyorum.

Estrofeme ben de gebligin basinda devam ettim bir sure devam ettikten sinra biraktirdi dr

Ağlama demicem sana ağla açıl rahatla...bende kötü oldum bu aralar doğumlar peşpeşe olunca etrafımda..eğer düşürmeseydim yavrumu kucağıma almama son 1.5 -2 ay kalmıştı...neyse içim kötü oldu yine...

Geçmiş olsun canimm. Çok üzüldüm. Ama öyle hemen kendini birakip isyan etme.. rabbim büýük elbet her sey yoluna girecektir.. rabbim şifalandirsin insallahh seni bizi hepimizi. Muhim olan eşlerimiz oncelikle sonra cocuklarimiz... o yuzden rabbim bize bagislasin kocalarimizi

amin canımm benim..
evet şu anda ilk önceliğim eşim..
tabii bebiş doğunca pubucu dama atılacak:)

oy masallah o yumoslar iyice büyüsün bebiş olarak gelsinler insallahhadi bakem hersey güzel olacak insallahgüzel haberlerini bekliyoruz.amin canım

oy masallah o yumoslar iyice büyüsün bebiş olarak gelsinler insallahhadi bakem hersey güzel olacak insallahgüzel haberlerini bekliyoruz.amin canım
cok şukur bıtanem ınsallah sonuna kadar hersey yolunda gıderde pozıtıfı alırım hepımız alalım pozıtıf sonucu hersey cok guzel olsun ınsallah mujdemı yazarım sana teyze oluyorsun dıye amın ecmainn

geçmiş olsun ensucum inşlh yarın e maer da sonuç temiz çıkar ardından bebeğine odaklanırsın...

SELAM HANIMLAR :) GÜLDEN CİM YENİ TOPİGİN HAYIRLI OLSUN İNŞ..HEPİNİZE İKİZ ÜÇÜZ BEBELER DİLİYORUM :) ÖZLEMİŞİM BURALARIN HAVASINI...BEN 29 AYLIK 2 PRENSES ANNESİYİM,İLK DENEMEDE OLDU KUZUCUKLARIM ŞÜKÜR...GÜLDEN SAKIN 6 SINI BİRDEN DOGURAYIM DEME BAK VALLAHA ATARSIN KENDİNİ CAMDAN BENDEN SÖYLEMESİ :) HEPİNİZE RABBİMDEN HAYIRLI,SAGLIKLI EVLATLAR DİLİYORUM..BOL ŞANSLAR...

İn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…