bu gün yine karma karışığım neden böyle oldum bilmiyorum ama deli gibi anne olmak evladımı koklamak istiyorum neren çıktı bu his nereden çıktı bu boğazımdaki yumru neden geldi çöreklendi yine yüreğimin tam ortasına ve ne kadar kalacak orada gitsin istiyorum giderken bogazımdaki yumuruyu götürsün nefes alayım birazcık duygularım aklımı karıştırıyor aklımı bastırıyor göz yaşlarım durmuyor sürekli akıyor olur olmaz her şeye ağlıyorum böyle olsun istemiyorum ama oluyor üstesinden gelemiyorum bu duyguların
Bende gebeligimin sonlandigi gune kadar kullandim bi zarari olsa devam ettirmezdi doktorlarimiz canin diger soylediklerine gelince normalde de zararli bize ama hayatimizin her aninda var ben artik sunu anladim zamani geldiyse rabbinde ol dediyse oluyo gerisi boşKizlar led tv , android tel. Ve kablosuz internet gebelikte zararlimi sabah aksam cevremde bunlar. Birde dondurulmus tedavim oldu benim estrofem kullandim halende kullaniyorum acaba zararli bir ilacmi icinde hamisler kullanmamali demek isteyen yazi var. Sizler ne dersiniz
Canım dostinexe ben opunun ertesi günü başladım aynı şekilde jele ve 5 günlük iğnelerede. Prolaktinimde normal düzeydeydi normalde ama tedaviden sonra mı yükseliyor orasını anlamadım yoksa prolaktinimle ilgili bir sıkıntı yoktu bende.
İnsallah canimNe olursa olsun uzulmek yok canim bi gün bizde anne olucaz Allahın izniyle bu yuzden güçlü olmalıyız hakkinda hayirlisi neyse onu versin rabbim ama adet gibi olmadigi surece korkma yinede
Evet cnm inşallah hepimiz ulasiriz bu mutluluga tesekkurler cvp ici sevgilerBende gebeligimin sonlandigi gune kadar kullandim bi zarari olsa devam ettirmezdi doktorlarimiz canin diger soylediklerine gelince normalde de zararli bize ama hayatimizin her aninda var ben artik sunu anladim zamani geldiyse rabbinde ol dediyse oluyo gerisi boş
Kizlar mrhb bende bakittim ama simdi hatirladim kacti prolaktin kac olmali tedavi basinda acabaTransfer öncesinde prolaktin hormonun yükselirse embriyo tutunmaz.Ayrıca toplama sonrası hormon dengeleyici gibi olarakta verildiğini düşünüyorum ben de kullandım..
bu gün yine karma karışığım neden böyle oldum bilmiyorum ama deli gibi anne olmak evladımı koklamak istiyorum neren çıktı bu his nereden çıktı bu boğazımdaki yumru neden geldi çöreklendi yine yüreğimin tam ortasına ve ne kadar kalacak orada gitsin istiyorum giderken bogazımdaki yumuruyu götürsün nefes alayım birazcık duygularım aklımı karıştırıyor aklımı bastırıyor göz yaşlarım durmuyor sürekli akıyor olur olmaz her şeye ağlıyorum böyle olsun istemiyorum ama oluyor üstesinden gelemiyorum bu duyguların
Estrofeme ben de gebligin basinda devam ettim bir sure devam ettikten sinra biraktirdi drKizlar led tv , android tel. Ve kablosuz internet gebelikte zararlimi sabah aksam cevremde bunlar. Birde dondurulmus tedavim oldu benim estrofem kullandim halende kullaniyorum acaba zararli bir ilacmi icinde hamisler kullanmamali demek isteyen yazi var. Sizler ne dersiniz
Ağlama demicem sana ağla açıl rahatla...bende kötü oldum bu aralar doğumlar peşpeşe olunca etrafımda..eğer düşürmeseydim yavrumu kucağıma almama son 1.5 -2 ay kalmıştı...neyse içim kötü oldu yine...bu gün yine karma karışığım neden böyle oldum bilmiyorum ama deli gibi anne olmak evladımı koklamak istiyorum neren çıktı bu his nereden çıktı bu boğazımdaki yumru neden geldi çöreklendi yine yüreğimin tam ortasına ve ne kadar kalacak orada gitsin istiyorum giderken bogazımdaki yumuruyu götürsün nefes alayım birazcık duygularım aklımı karıştırıyor aklımı bastırıyor göz yaşlarım durmuyor sürekli akıyor olur olmaz her şeye ağlıyorum böyle olsun istemiyorum ama oluyor üstesinden gelemiyorum bu duyguların
canımmsınn.. bizdede eşimin gözünde rahatsızlık çıktı üç tane ayrı hastaneye gitti.. yinede emin olamadık.. e-mr sonucu yarın belli olacak. çok canımız sıkıldı bugün aynı şeyleri düşünüp üzüldüm.. biz bebek yapıp büyütme hayalleri kurarken rahatsızlıklar baş göstermeye başladı bile.. nezaman gelecek bebişlerimiz.. ne yapıp edip bu yıl doğurmalıyım dedim içimden.bende 1 haftadır herşeye ağlıyorum.
Geçmiş olsun canimm. Çok üzüldüm. Ama öyle hemen kendini birakip isyan etme.. rabbim büýük elbet her sey yoluna girecektir.. rabbim şifalandirsin insallahh seni bizi hepimizi. Muhim olan eşlerimiz oncelikle sonra cocuklarimiz... o yuzden rabbim bize bagislasin kocalarimizi
amin canımm benim..
evet şu anda ilk önceliğim eşim..
tabii bebiş doğunca pubucu dama atılacak:)
oy masallah o yumoslar iyice büyüsün bebiş olarak gelsinler insallahsagol bıtanem ınsallah guzl gectı yumuslar buyumusler cevap vermısler ıgnelere 2 gun daha devam ıgnelere perşembe kontrolum var pazar pazartesı opu işlemı olur dedı doktor ınsallah hersey guzel gıder sonuna kadar sonucumuzda burdakı herkezın pozıtıf olur amınn ecmaınn sende bebegını saglıkla al kucagına bıtanem teyzesı yer onu
cok şukur bıtanem ınsallah sonuna kadar hersey yolunda gıderde pozıtıfı alırım hepımız alalım pozıtıf sonucu hersey cok guzel olsun ınsallah mujdemı yazarım sana teyze oluyorsun dıye amın ecmainnoy masallah o yumoslar iyice büyüsün bebiş olarak gelsinler insallahhadi bakem hersey güzel olacak insallah güzel haberlerini bekliyoruz.amin canım
geçmiş olsun ensucum inşlh yarın e maer da sonuç temiz çıkar ardından bebeğine odaklanırsın...canımmsınn.. bizdede eşimin gözünde rahatsızlık çıktı üç tane ayrı hastaneye gitti.. yinede emin olamadık.. e-mr sonucu yarın belli olacak. çok canımız sıkıldı bugün aynı şeyleri düşünüp üzüldüm.. biz bebek yapıp büyütme hayalleri kurarken rahatsızlıklar baş göstermeye başladı bile.. nezaman gelecek bebişlerimiz.. ne yapıp edip bu yıl doğurmalıyım dedim içimden.bende 1 haftadır herşeye ağlıyorum.
231 çıktı CNm çok şükür ilk seferde pozitif sonucu aldıkSonu
sonucun kaç çıktı canım? Kaçırmışım. Tebrikler
@@fantaa cok tebrik ederim canim.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
boyle guzel haberler almak bizide umutlandiriyor.[/QUOTE Sağ ol CNm artık bir hamile olarak evlat hasreti ile yanan bütün herkes için dua edeceğim hepiniz çok özel anne olacaksınız inşallah evlatrınızda çok özel evlatlar Rabb'imin izniyle yeterki umutları tüketmeyelim inanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?