canım hayırlı olsun darısı bize olsun duam et hamilenin duası kabul olur inş. kaçıncı gün test yaptın evde hiç idrar testi yapmışmıydın beklemek çok zor daha 5. gün sabır Allah ım231
231 çıktı CNm çok şükür ilk seferde pozitif sonucu aldık
maşallah supanallah saglıcakla buyut yavurlarını ınsallah canım 2 embırromu tıransver edılmıstı sanaSELAM HANIMLAR :) GÜLDEN CİM YENİ TOPİGİN HAYIRLI OLSUN İNŞ..HEPİNİZE İKİZ ÜÇÜZ BEBELER DİLİYORUM :) ÖZLEMİŞİM BURALARIN HAVASINI...BEN 29 AYLIK 2 PRENSES ANNESİYİM,İLK DENEMEDE OLDU KUZUCUKLARIM ŞÜKÜR...GÜLDEN SAKIN 6 SINI BİRDEN DOGURAYIM DEME BAK VALLAHA ATARSIN KENDİNİ CAMDAN BENDEN SÖYLEMESİ :) HEPİNİZE RABBİMDEN HAYIRLI,SAGLIKLI EVLATLAR DİLİYORUM..BOL ŞANSLAR...
hayırlı olsun canım masallah saglıkla al yavrunu kucagına ınsallah
bendim canım s ıptal olma ıhtımalı vardı ama guzl buyumusler 16 17 18 ml lerde degısen yumurtalar varmıs ıgnelere 2 gun daha devam persembe tekrar konturolum var eger hersey yolundaysa pazar veya pazartesı opu olabılırmıs allaha sukur ınsallah hersey yolunda gıder sorunsuz olur tıransverımde hepımız ıcın hersey sorunsuz olsun ınsallah pozıtıfı gorelımya kızlar bi arkadaş vardı yumurtaları büyümüyordu son durumu ne oldu hatırlayamadım nicki ni...
ayyy cnm ya kusura bakam inan ki nicki hatırlayamadımbendim canım s ıptal olma ıhtımalı vardı ama guzl buyumusler 16 17 18 ml lerde degısen yumurtalar varmıs ıgnelere 2 gun daha devam persembe tekrar konturolum var eger hersey yolundaysa pazar veya pazartesı opu olabılırmıs allaha sukur ınsallah hersey yolunda gıder sorunsuz olur tıransverımde hepımız ıcın hersey sorunsuz olsun ınsallah pozıtıfı gorelım
yok canım onemlı degıl hepımızın kafasıkarık bursuru arkadas var topıkte hatırlamaman cok normal cok tesekkur ederım allah razı olsun ınsallah hepımız pozıtıfı gorelım tek ıstegım hersey yolunda gıtsın hıc bırsey ıptal olmasın ve hepımız pozıtıfı gorelım amınn ecmainnayyy cnm ya kusura bakam inan ki nicki hatırlayamadım
ama çok sevindim maşalalh hadi yumoşalrın kaliteli olup döllensin transferinden sonra da hamiş haberini yazarsın inşlhhh.....
demekki hepimiz aynı duygular içindeyiz ve sen yüreğine sağlık çok güzel dile getirmişsin canım.... dün akşam işten eve ağlayarak geldim bende heryer kar buz düşmemek için 5 dakkalık yolu inanın yarım saatlik sürede geldim tam binanın önüne geldim çok şükür düşmedim bebeğime bişi olmadı dedim başladım ağlamaya :))) daha tutup tutmadığını bile bilmiyorum ama sanki orda bana sımsıkı tutunmuş gibi geliyor bebeğim :))bu gün yine karma karışığım neden böyle oldum bilmiyorum ama deli gibi anne olmak evladımı koklamak istiyorum neren çıktı bu his nereden çıktı bu boğazımdaki yumru neden geldi çöreklendi yine yüreğimin tam ortasına ve ne kadar kalacak orada gitsin istiyorum giderken bogazımdaki yumuruyu götürsün nefes alayım birazcık duygularım aklımı karıştırıyor aklımı bastırıyor göz yaşlarım durmuyor sürekli akıyor olur olmaz her şeye ağlıyorum böyle olsun istemiyorum ama oluyor üstesinden gelemiyorum bu duyguların
canım allah yardımcın olsun hepımızın yardımcısı olsun duygularını cok guzel yazıyorsun dılerım allahtankı mucızen gelır yuvanı senlendırır kucagını doldurur hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatların olur dılerımkı bu acılar gecer yerıne mutluluk evlat kokusu evlat sevgısı gelır ve bugunler gecer ınsallah amınn ecmainn
ah canım ya, öğleden sonra aynı şekilde bir kasvet çöktü bana, seni çok iyi anlıyorum gerçekten. Allahım halimizi görüyo, inşallah bu imtihanı geçicez ve bizde yavrumuzu kucağımıza alcaz.
Canım benim neler yaşadığını tam anlamasam da az çok tahmin edebiliyorum.,, Ama elimiz kolumuz bağlı işte... Allaha kalmış.. Hem tek biz değiliz inan buna... İnsanlara moral vermek teselli etmek çok kolay benim içinde çok kolay belki.. Herkese umut vermek için güzel şeyler yazıp umut olmayı öyle seviyorum ki.. Ama sanıyormusun ki dibe vurmuyorumbazen çok ağır geliyor bana da . Niye ben diyorum .. Saatlerce ağlıyorum odaya kapanıp.. Telefonlarımı açmıyorum . Dışarı çıkmıyorum kendimi cezalandırıyorum.. Ve derdim yetmezmiş gibi insanlar tarafından farklı isimlerle anılıyorum... Geçen yazmıştım kısır bunlar diyolar ben ve ailem için ve bu herkesin içinde yapılıyor maalesef ve insan kılıklı bu kişilerle ömür boyu muhatap olmak zorundayım... Allaha sığınıcaz güzelim bizim ondan başka kimsemiz yok. Hep diyorum vermeyecek olsa istetmez. Vardır hikmeti vardır bildiği... Sabır sabır sabır diyerekten seni yanaklarından kocaman öpüyorum kardeşim....
canımmsınn.. bizdede eşimin gözünde rahatsızlık çıktı üç tane ayrı hastaneye gitti.. yinede emin olamadık.. e-mr sonucu yarın belli olacak. çok canımız sıkıldı bugün aynı şeyleri düşünüp üzüldüm.. biz bebek yapıp büyütme hayalleri kurarken rahatsızlıklar baş göstermeye başladı bile.. nezaman gelecek bebişlerimiz.. ne yapıp edip bu yıl doğurmalıyım dedim içimden.bende 1 haftadır herşeye ağlıyorum.
Ağlama demicem sana ağla açıl rahatla...bende kötü oldum bu aralar doğumlar peşpeşe olunca etrafımda..eğer düşürmeseydim yavrumu kucağıma almama son 1.5 -2 ay kalmıştı...neyse içim kötü oldu yine...
kızlar sağolun dün çok ağladım eğerki ağlamasam ve bunları yazmasam çok daha kötü olacaktım allahım büyük ona sığınıyorumdemekki hepimiz aynı duygular içindeyiz ve sen yüreğine sağlık çok güzel dile getirmişsin canım.... dün akşam işten eve ağlayarak geldim bende heryer kar buz düşmemek için 5 dakkalık yolu inanın yarım saatlik sürede geldim tam binanın önüne geldim çok şükür düşmedim bebeğime bişi olmadı dedim başladım ağlamaya :))) daha tutup tutmadığını bile bilmiyorum ama sanki orda bana sımsıkı tutunmuş gibi geliyor bebeğim :))
günaydın canımGünaydınnn kızlarrr
SELAM HANIMLAR :) GÜLDEN CİM YENİ TOPİGİN HAYIRLI OLSUN İNŞ..HEPİNİZE İKİZ ÜÇÜZ BEBELER DİLİYORUM :) ÖZLEMİŞİM BURALARIN HAVASINI...BEN 29 AYLIK 2 PRENSES ANNESİYİM,İLK DENEMEDE OLDU KUZUCUKLARIM ŞÜKÜR...GÜLDEN SAKIN 6 SINI BİRDEN DOGURAYIM DEME BAK VALLAHA ATARSIN KENDİNİ CAMDAN BENDEN SÖYLEMESİ :) HEPİNİZE RABBİMDEN HAYIRLI,SAGLIKLI EVLATLAR DİLİYORUM..BOL ŞANSLAR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?