2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

maşallah supanallah saglıcakla buyut yavurlarını ınsallah canım 2 embırromu tıransver edılmıstı sana

ya kızlar bi arkadaş vardı yumurtaları büyümüyordu son durumu ne oldu hatırlayamadım nicki ni...

ya kızlar bi arkadaş vardı yumurtaları büyümüyordu son durumu ne oldu hatırlayamadım nicki ni...
bendim canım s ıptal olma ıhtımalı vardı ama guzl buyumusler 16 17 18 ml lerde degısen yumurtalar varmıs ıgnelere 2 gun daha devam persembe tekrar konturolum var eger hersey yolundaysa pazar veya pazartesı opu olabılırmıs allaha sukur ınsallah hersey yolunda gıder sorunsuz olur tıransverımde hepımız ıcın hersey sorunsuz olsun ınsallah pozıtıfı gorelım

ayyy cnm ya kusura bakam inan ki nicki hatırlayamadım
ama çok sevindim maşalalh hadi yumoşalrın kaliteli olup döllensin transferinden sonra da hamiş haberini yazarsın inşlhhh.....

ayyy cnm ya kusura bakam inan ki nicki hatırlayamadım
ama çok sevindim maşalalh hadi yumoşalrın kaliteli olup döllensin transferinden sonra da hamiş haberini yazarsın inşlhhh.....
yok canım onemlı degıl hepımızın kafasıkarık bursuru arkadas var topıkte hatırlamaman cok normal cok tesekkur ederım allah razı olsun ınsallah hepımız pozıtıfı gorelım tek ıstegım hersey yolunda gıtsın hıc bırsey ıptal olmasın ve hepımız pozıtıfı gorelım amınn ecmainn

Bulutefe Cnm seninle aynı gidiyor tedavimiz inşallah benimde cumartesi pazar toplanacak yumurtalarim....inşallah birbirimize hayirli haberler verir...mutlulugumuzu da paylasiriz burdan...

herkese gunaydinlar olsun ,tedaviye baslayacak arkadaşlarin isleri güçleri yolunda olsun ,test yaptıracaklardan güzel haberler almak nasip olsun,opusu olanlarin kaliteli bol bol yumoslari olsun,derdi sikintisi olanlarin Rabbim yar ve yardimci olsun insallahhhhhhh

demekki hepimiz aynı duygular içindeyiz ve sen yüreğine sağlık çok güzel dile getirmişsin canım.... dün akşam işten eve ağlayarak geldim bende heryer kar buz düşmemek için 5 dakkalık yolu inanın yarım saatlik sürede geldim tam binanın önüne geldim çok şükür düşmedim bebeğime bişi olmadı dedim başladım ağlamaya :))) daha tutup tutmadığını bile bilmiyorum ama sanki orda bana sımsıkı tutunmuş gibi geliyor bebeğim :))

ah canım ya, öğleden sonra aynı şekilde bir kasvet çöktü bana, seni çok iyi anlıyorum gerçekten. Allahım halimizi görüyo, inşallah bu imtihanı geçicez ve bizde yavrumuzu kucağımıza alcaz.

kızlar sağolun dün çok ağladım eğerki ağlamasam ve bunları yazmasam çok daha kötü olacaktım allahım büyük ona sığınıyorum

Ne güzel seni buralarda görmek çok sevindim canım...
29 aylık kızçelerini yerim ben...
6 tane doğuramayacam zaten biri kromozom sorunlu çıktı ben de 5 tane doğururum
Mesajını görünce a ha dedim 3.cüyü doğurmaya geldi
Arada gel böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…