2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ben sana korkma son günlerde daha hızlı büyür demiştim dimiii.....
Bak gayet güzel büyüklüklerde yumilerin olmuş maşallah...

Cn

Tunaydınlar kızlar,
2014 topiğindeki biri olarak yeni topiğe güzel dileklerimi sunmak istedim. Tedavidekilere güzel sonuçlar, başlayacak olanlara bu güzel heyecanı stressiz yaşamalarını diliyorum.

Görüştün mü hastaneyle kaç tanelermiş ne durumdalarmış..
Egunalım merak ettirdin beni aradım şimdi. Doktorumun sekreteri telefonu açtı ona sordum. Dedimki pzts'den sonra hiç görüşmedik ne durumdalar diye merak etmiştim. Esin hanım(embriyolog) bana perşembe görüşürüz demişti dedim. Esin hanım direkt gün verdiyse siz merak etmeyin olmuştur o dedi. Bozulma falan aksi bir durum olsaydı biz arardık sizi dedi. İçim rahatladı.

Tunaydınlar kızlar,
2014 topiğindeki biri olarak yeni topiğe güzel dileklerimi sunmak istedim. Tedavidekilere güzel sonuçlar, başlayacak olanlara bu güzel heyecanı stressiz yaşamalarını diliyorum.

Kendi adıma çoooooook teşekkür ediyorum tatlım...
Sağlıklı gebelik diliyorum ben de sana...

Ara ilgilen canım..Hatta direk embriyologla görüşmen daha iyi olurdu.Başkası nerden bilsin durumlarını o kadar hasta varken..Ben bozulma olmuştur ya da aksilik vardır diye demiyorum sadece embriyoların hakkında bilgin olsun takip ettiğin bilinsin..Ben ilk tedavimde sorgulamadım daha doğrusu tecrübesizdim..12 embriyodan 1 tanesini transfer ettiler geri kalandan haberim yok bakacaz gerekirse dondururuz dediler..Ve gitti o kadar embriyo ne oldu hala bilmiyorum..Yuvarlak cevapları sevmiyorum ben yaşadığım kötü tecrübeler yüzünden o yüzden sana da soruyorum haberin var mı diye..En güzeli direk embriyolog ile görüşmektir.

Doğru söylüyorsun canım ama embriyoloğun telefonu yok bende. Yarın öğrenicem artık. İnşallah çocuklarım iyidir.

Ben sana korkma son günlerde daha hızlı büyür demiştim dimiii.....
Bak gayet güzel büyüklüklerde yumilerin olmuş maşallah...
cok sagol canım sen bana demıstın sukurler olsun allahıma sorunsuz bı sekılde devam etsın ınsallah hersey

Kızlar parmaklarımı yaktım...işe gidicem diye yemek yaparken bende döküm tencere var sen ben dalgınlıkla kulplarını tutup diğer göze geçircektim tutmamla bırakmam anlık oldu ama iki elimin işaret parmakları fena çok fena...aile hekimine gittik...5 gün rapor verdi..kasiyerim ben ve işe yarayan parmaklarım çok kötü...buz torbası en yakın arkadaşım artık...kardeşim bendeydi kızcağız can havliyle bağırmama ağlamama uyandı..yanıyorum ben diye diye...

ay kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım..
bir arkadaşım da elini yakmış resmini gördüm çok fenaydı şimdide sen yandım diyorsun dikkat edin kendinize içim sızladı

offf çok fena.... geçmiş olsun tatlımmmm

ben de ya keserim ya yakım ya elektrik çarpar.... sakarım kısacası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…