bendim canım s ıptal olma ıhtımalı vardı ama guzl buyumusler 16 17 18 ml lerde degısen yumurtalar varmıs ıgnelere 2 gun daha devam persembe tekrar konturolum var eger hersey yolundaysa pazar veya pazartesı opu olabılırmıs allaha sukur ınsallah hersey yolunda gıder sorunsuz olur tıransverımde hepımız ıcın hersey sorunsuz olsun ınsallah pozıtıfı gorelım
canım hayırlı olsun darısı bize olsun duam et hamilenin duası kabul olur inş. kaçıncı gün test yaptın evde hiç idrar testi yapmışmıydın beklemek çok zor daha 5. gün sabır Allah ım[/QUOTE CNN idrar testi sekizinci gün yaptım çıkmadı çok moralim bozuldu ama idrar testi çok yanıltıcı dualarım sizinle
Görüştün mü hastaneyle kaç tanelermiş ne durumdalarmış..Günaydınlar yarın transfer, bebeklerimi alıp gelmek istiyorum artık evime. Dualarınızı esirgemeyin benden.
Görüştün mü hastaneyle kaç tanelermiş ne durumdalarmış..
Egunalım merak ettirdin beni aradım şimdi. Doktorumun sekreteri telefonu açtı ona sordum. Dedimki pzts'den sonra hiç görüşmedik ne durumdalar diye merak etmiştim. Esin hanım(embriyolog) bana perşembe görüşürüz demişti dedim. Esin hanım direkt gün verdiyse siz merak etmeyin olmuştur o dedi. Bozulma falan aksi bir durum olsaydı biz arardık sizi dedi. İçim rahatladı.Görüştün mü hastaneyle kaç tanelermiş ne durumdalarmış..
Tunaydınlar kızlar,
2014 topiğindeki biri olarak yeni topiğe güzel dileklerimi sunmak istedim. Tedavidekilere güzel sonuçlar, başlayacak olanlara bu güzel heyecanı stressiz yaşamalarını diliyorum.
her şey gönlünce olsun canım. Guzel haberlerini bekliyoruzGünaydınlar yarın transfer, bebeklerimi alıp gelmek istiyorum artık evime. Dualarınızı esirgemeyin benden.
Egunalım merak ettirdin beni aradım şimdi. Doktorumun sekreteri telefonu açtı ona sordum. Dedimki pzts'den sonra hiç görüşmedik ne durumdalar diye merak etmiştim. Esin hanım(embriyolog) bana perşembe görüşürüz demişti dedim. Esin hanım direkt gün verdiyse siz merak etmeyin olmuştur o dedi. Bozulma falan aksi bir durum olsaydı biz arardık sizi dedi. İçim rahatladı.
her şey gönlünce olsun canım. Guzel haberlerini bekliyoruz
AminHerkese guzel gunler.her yeni gun yeni guzel ve umut dolu yarinlara kavustursun hepimizi...
Ara ilgilen canım..Hatta direk embriyologla görüşmen daha iyi olurdu.Başkası nerden bilsin durumlarını o kadar hasta varken..Ben bozulma olmuştur ya da aksilik vardır diye demiyorum sadece embriyoların hakkında bilgin olsun takip ettiğin bilinsin..Ben ilk tedavimde sorgulamadım daha doğrusu tecrübesizdim..12 embriyodan 1 tanesini transfer ettiler geri kalandan haberim yok bakacaz gerekirse dondururuz dediler..Ve gitti o kadar embriyo ne oldu hala bilmiyorum..Yuvarlak cevapları sevmiyorum ben yaşadığım kötü tecrübeler yüzünden o yüzden sana da soruyorum haberin var mı diye..En güzeli direk embriyolog ile görüşmektir.
cok sagol canım sen bana demıstın sukurler olsun allahıma sorunsuz bı sekılde devam etsın ınsallah herseyBen sana korkma son günlerde daha hızlı büyür demiştim dimiii.....
Bak gayet güzel büyüklüklerde yumilerin olmuş maşallah...
Doğru söylüyorsun canım ama embriyoloğun telefonu yok bende. Yarın öğrenicem artık.İnşallah çocuklarım iyidir.
ay kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım..Kızlar parmaklarımı yaktım...işe gidicem diye yemek yaparken bende döküm tencere var sen ben dalgınlıkla kulplarını tutup diğer göze geçircektim tutmamla bırakmam anlık oldu ama iki elimin işaret parmakları fena çok fena...aile hekimine gittik...5 gün rapor verdi..kasiyerim ben ve işe yarayan parmaklarım çok kötü...buz torbası en yakın arkadaşım artık...kardeşim bendeydi kızcağız can havliyle bağırmama ağlamama uyandı..yanıyorum ben diye diye...
offf çok fena.... geçmiş olsun tatlımmmmKızlar parmaklarımı yaktım...işe gidicem diye yemek yaparken bende döküm tencere var sen ben dalgınlıkla kulplarını tutup diğer göze geçircektim tutmamla bırakmam anlık oldu ama iki elimin işaret parmakları fena çok fena...aile hekimine gittik...5 gün rapor verdi..kasiyerim ben ve işe yarayan parmaklarım çok kötü...buz torbası en yakın arkadaşım artık...kardeşim bendeydi kızcağız can havliyle bağırmama ağlamama uyandı..yanıyorum ben diye diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?