2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

cok sagol canım sen bana demıstın sukurler olsun allahıma sorunsuz bı sekılde devam etsın ınsallah hersey

İlk tedavi bu yumurtalar birden o kadar doz ilaca maruz kalınca ürktüler ne yapacaklarını bilemediler tabii geri çekildiler
Her şey güzel olacak...

offf çok fena.... geçmiş olsun tatlımmmm

ben de ya keserim ya yakım ya elektrik çarpar.... sakarım kısacası

Ben daha çok çarpılırım
Bir eşya ile temas ettiğimde de elektirklenme oluyor her şeyden elektirik alabiliyorum ben

İlk tedavi bu yumurtalar birden o kadar doz ilaca maruz kalınca ürktüler ne yapacaklarını bilemediler tabii geri çekildiler
Her şey güzel olacak...
aynen valla onlarda ne yapacaklarını şaşırdılr okadar ılaca magruz kalınca bısey sorabılırmıyım benım sace goguslerım ve ıgne yerlerım morardıgı ıcın agrıyor ama kasıklarımda hıc agrım yok bu ıyıyemı ısaret kötuyemı kılomende bıle cok agrım olurdu bıde yumurta catlatmama ıgensıde oluyorum 5 gundur catlamaz dımı cok soru sordum yıne

offf çok fena.... geçmiş olsun tatlımmmm

ben de ya keserim ya yakım ya elektrik çarpar.... sakarım kısacası
Sağolun egunal amayaa kızlar orta parmağımla yazıyorum valla...buz torbamı dolaba koydum donsun diye...şimdilik ince ince sızıyo..bende çok çarpılırım el budarım amayaa...

Ben daha çok çarpılırım
Bir eşya ile temas ettiğimde de elektirklenme oluyor her şeyden elektirik alabiliyorum ben
ooo onları saymıyorum bile artık.... ah egunalcımmmm sen bide ayak serçe parmağımı dinlesen, bi dile gelseeee

Sağolun egunal amayaa kızlar orta parmağımla yazıyorum valla...buz torbamı dolaba koydum donsun diye...şimdilik ince ince sızıyo..bende çok çarpılırım el budarım amayaa...
Cnm gecmis olsun bende ascilik yapiyorum dolabinda kavanozda un.bulundur buz dan cok cok etkili oluyo bi dene istersen

ağrıya göre değerlendirme yapma canım..
benim son tedavimde de ağrım olmadı 24 tane yumi toplandı..
diğer 3 tedavimde belki 1 kere olmuştur kasık ağrım..
erken çatlamayı önleyici iğne vuruyorsan çatlamaz canım merak etme..

bi defasında phala ütüyle göbeğini yaktığını söylemişti, hani sen o kadar olamazsın herhalde diye....

ne var ki ben de yaktım demiştim....

şöyle düşün kocam bana hediye paketiyle geldi, bi açtım yanık kremi çok ihtiyacın oluyo ya hayatım dedi bi de

sagol canım allah bınkere razı olsun senden her soruma cevap verıyosun cok tesekkur ederım

Bir acı kremi var onu süreydin hemen ciddi oranda acıyı azaltıyor su toplamasını vs..engelliyor..Herkese de tavsiye ederim mutlaka evde olmalı..

ooo onları saymıyorum bile artık.... ah egunalcımmmm sen bide ayak serçe parmağımı dinlesen, bi dile gelseeee

Ayak serçe parmağın dolap kenarı vs..gibi köşe olan yerlere çarpmanın etkisi ile ancak travmaya maruz kalıyordur diye düşünmek istiyorum.Hayır çarpma değil elektrik çarpıyor dersen sabaha kadar hem hayret eder hem gülerim

sagol canım allah bınkere razı olsun senden her soruma cevap verıyosun cok tesekkur ederım

Benden önce gebe kalırsan ki öyle görünüyor o zaman gebelikteki bilgilerinden de ben faydalanacam boşuna cevaplamıyorum yani
Şaka yapıyorum tabiki
Birbirimize destek olmalıyız canım hiç kolay şeyler yaşamıyoruz..

ınsallah hepımız posıtıfı goruruz ve bırbırımıze herzaman yardımcı oluruz beraber kalalım hamıle ınsallah hepımız pozıtıflerı gorelım gercekten kolay seyler yasamıyoruz allah hepımıze yardımcı olsun

Krem yazdılar canım iki adet birde ağrı kesici hap verdiler aldım ilaçlarımı...

en son telefonun şarj aletini fırlattım, kahve makinesini kullanmıyorum.... süpürgeyi bozdum... dokununca bi elektriklenme oluyodu... en son sustu kaldı

en son telefonun şarj aletini fırlattım, kahve makinesini kullanmıyorum.... süpürgeyi bozdum... dokununca bi elektriklenme oluyodu... en son sustu kaldı
Bunların hepsini ayak serçe parmağınla mı yaptın sen
Bu sarı kafaların yeterince hayret ifadesi yok şu an hislerimi ifade edebilmem için..
Varsa 20 parmağım hepsini yer yer kullanırım diyosun yani

Bunların hepsini ayak serçe parmağınla mı yaptın sen
Bu sarı kafaların yeterince hayret ifadesi yok şu an hislerimi ifade edebilmem için..
Varsa 20 parmağım hepsini yer yer kullanırım diyosun yani
valla ölmeye korkuyorum bu vücut bize emanet ve öte yanda hakkını sorcak ya.... sorcak mı yaaa gerçekten

hepsini serçe parmağıma yapmadım tabiki.... elektrik çarpması için tüm vücudumu kullanabiliyorum, her an sağ el sol el sol ayağımdan bile çarpışmışlığım var.... serçe parmağımı dolaplar ve sehbalar üzerindeki çarpma(toslama) çalışmalarında kullanıyorum sadece....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…