2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

senin sonuç ne zaman çıkcak hatun kişi bu arada.... bi sürü kere sormuş olabilirim bu soruyu sana....
İlk 2 embriyodan biri normal gelmişti bunu biliyomusun bilmiyorum
2 şer 2 şer yolluyorum da
2 tane yolladım bu hafta sonuna kadar gelir sanırım sonuç...

İlk 2 embriyodan biri normal gelmişti bunu biliyomusun bilmiyorum
2 şer 2 şer yolluyorum da
2 tane yolladım bu hafta sonuna kadar gelir sanırım sonuç...
ben ilk ikinin sonucunda kalmışım demek....o biri normal çıkınca aldın mı ne yaptın??? anlamadım süreci bi açıklasana

ben ilk ikinin sonucunda kalmışım demek....o biri normal çıkınca aldın mı ne yaptın??? anlamadım süreci bi açıklasana

5.güne gelen embriyolardan biyopsi alındı ve embriyolar donduruldular.
Biyopsiler bekletilebiliyor demek ki..
Bu biyopsilerden 2 tanesini yolladık genetiğe labaratuvara hastanede yapılmıyor cgh..
2 tane den 1 tane sağlam geldi..
Zaten dondurulmuş olduklarından sorun yok..
Eğer ikiside sağlam gelseydi geride kalan 4 biyopsiye baktırmayacaktım...
Bu sebeple 2 tane daha yolladım bunlar sağlam gelirse son 2 tanesine baktırmayacam...
Toplam 6 embriyodan 1 tanesi sağlam 4 tanesi ne durumda bilmiyorum genetik olarak..
Karışık mı oldu biraz

yok yok gayet net....
biyopsiler bekletilmesi mevzusunu bilemiyodum.... bi de nası anladıysam artık dondurup gönderdin de orda işlem yapcaklar gibi hayal ettiysem demek..... neyse anladım şimdi tamamdır....

sonuçta iki sağlam emriyo istiyosun sen... doğru mudur? bide bu cgh çok pahalı bi işlem mi?????

Çok geçmişş olsun canım.. Sİlverdin kullan iyi gelir..

geçmiş olsun canım çok üzüldüm bende çok yakarım ellerimi bunlar hep canımızın tez olması bi işi hemen yapıp bitirelim diye aceleciliğimizden oluyo

Off kızlar beni de bir şey soktu galiba. Sabah anneme gittim oturmamla zıplamam bir oldu..yere bir böcek.düştü.sanırım o.. Totom fena acıyo ama kızarıklık yok..ne yapmalı sizce 4 saat oldu.. Asıl komedi annem iğne koymuştum o battı diyo..deli misin dedim.iğne olsa ölürdüm ya

Canım böcek sokmaları için eczanelerde bi ilaç var adını unuttum sımdı ondan alıp surebılırsın ucuz da bısı

Sonucum negatif kizlar maalesef
Bugun 11. Gunumdu 10. Gun adet olmusum anlayacaginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…