Canım linkten giriş yapıp listeye göre bilgileri yaz o topiğe ben de ekleyim seni hamiş hamiş..Ben yokum ama yazmadim
Sonucum negatif kizlar maalesef
Bugun 11. Gunumdu 10. Gun adet olmusum anlayacaginiz
Sonucum negatif kizlar maalesef
Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Net bi bilgi yok ama 5 tanesi iyimiş. Dilerim yarın her şey yolunda gider..
Kavuşmanın saati de belli oldu demek..
5 tane gayet güzel bir rakam canım..
Yarın gittiğinde embriyolara ait detaylı bilgi al olur mu..
Transfer heyecanında olacağından unutabilirsin..
geçmiş olsun canımmmSonucum negatif kizlar maalesef
Aynen işe gidicem diye acele ediyodum aksama kocam aç kalmasın yemeksiz kalmasın diye...yaktım kendimi...geçmiş olsun canım çok üzüldüm bende çok yakarım ellerimi bunlar hep canımızın tez olması bi işi hemen yapıp bitirelim diye aceleciliğimizden oluyo
Transferin hayırlı ve bebişli olsun arkadaşım...bende iki güne adet olurum..inşallah bir mucize olsada adet olmasam...eger hamile kalırsam 28 eylül doğum ama ben sezeryanli olacağım için 18 eylul olur o gün benim evlilik yıldönümüm oley derim valla oley...ah bir olsa...Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Geçmiş olsun arkadaşım.Böceği gördün mü ki canım..hastahaneye gitseydin ya bence ihmal etme derim...Off kızlar beni de bir şey soktu galiba. Sabah anneme gittim oturmamla zıplamam bir oldu..yere bir böcek.düştü.sanırım o.. Totom fena acıyo ama kızarıklık yok..ne yapmalı sizce 4 saat oldu.. Asıl komedi annem iğne koymuştum o battı diyo..deli misin dedim.iğne olsa ölürdüm ya
cnm az kaldı bebelerine kavuşmana inşlh 9 ay bırakamzlar seni ....Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
sağlığın olsun cnm ne desek boş inşlh bundan sonra süpriz yapar meleğin sana gelir....Sonucum negatif kizlar maalesef
gçmiş olsun cnm ya ufff parma yanığıda kötü olur ama kremin hemen alır acısnı inşlhAynen işe gidicem diye acele ediyodum aksama kocam aç kalmasın yemeksiz kalmasın diye...yaktım kendimi...
cnm az kaldı bebelerine kavuşmana inşlh 9 ay bırakamzlar seni ....
sağlığın olsun cnm ne desek boş inşlh bundan sonra süpriz yapar meleğin sana gelir....
gçmiş olsun cnm ya ufff parma yanığıda kötü olur ama kremin hemen alır acısnı inşlh
hadi inşşşş canımKızlar benim yarın test günüm.ama ben dayanamayıp test yaptım ewde 2.çizgi hafif pembemsi belli oldu cok heyecanlandım.hastaneye geldim şimdi dayanamayıp kan testide werdim 45 dk sonra belli olacak.sizce durum ne dua edermisiniz bana lütfen.
portakales canım kuzularla buluşma vakti gelmiş çok şükür
inşşşşşş her şey yüreğinden geçen gibi olur
Canın sağolsun canım tez vakit normal yollardan gebe kalırsın inşallah..
arkadaşım şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey gönlüne gönlümüze göre olsun ....Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
arkadaşım şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey gönlüne gönlümüze göre olsun ....
benimde dün (salı) transferim oldu... tek emriyo transfer oldu...2 tanede dondurulmuşum var...
şimdide kabak çekirdeği ve ananas yiyorum .... beklemedeyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?