2015 e zayıf girelim..!

peki gun icinde egzersizlerimiz ne olucak sen evde misin surekli yoksa calisiyor musun okuyor musun once birbirimizi taniyalim boyle ortaklik mi olur

peki gun icinde egzersizlerimiz ne olucak sen evde misin surekli yoksa calisiyor musun okuyor musun once birbirimizi taniyalim boyle ortaklik mi olur
tabiikide
evdeyim şimdilik..işte yılbaşından sonrada başlıyorum okula..kaydımı dondurmuştum da
kayserideki evimdeyim..1 ay sonrada dönücem istanbula..ocakta da okula başlıcameliptik bisiklet var burda..onu yaparım hergün yarım saat..pilates falan da yaparım..evdeyim rahatım çünküistanbula dönünce de yurtta kaldığım için bi spor salonuna yazılırım hemen...sen?

dur dur beni de alın aranıza :) 1.74 boy kilooooo 95 sinir oluyorum ...iki hafta önce başlamıştım ama araya bir şeyler girdi bıraktım şimdi karar verdim tekrar başlıyorum ama ilk üç gün sadece meyve ve çorba içicem şu kocaman midemi küçültmek için :) yaş 28 bu arada

hoşgeldiniz :) karar vermek başlamanın yarısı ee geriye kalıyo kilo vermek ...

Ahhh inşallah ,yarıda kalmasa bari Bu arada leslie sansone yapmayı düşünüyorum baya hareket ettiriyor size de tavsiye ederim ...
Hımm benimde bünyemi spor yapmaya alıştırmam gerekiyor .Başlıyorum 3 gün yapıyorum gerisi gelmiyor ama hergün 1 saat yürüyüşle başlangıç yapcam gerisi gelir inşallah...Anlaşalım bu kez yarıda bırakmak yok :)

haha tmmdır anlaştık yalnız benim yol uzun tatlım malum kilo 95 olunca en az 30 vermek lazım Ama bir başlayalım Allah ın izniyle gerisi gelir insallah ..Gazamız mübarek olsun o zmn birisi çizelge yapsın ben anlamıyorum oraya yazalım adımızı bir de herkes istediği kiloya ulaşınca resmini paylaşsın after-before gibi

Olsun canım az olsun öz olsun ama yeterki gitsin bu kilolar :) evveett gazamız mübare ola ... bende buraya yeni üye oldum çok bilmiyorum çizelge vs yapmayı ama konuyu açan arkadaş biliyordur belki..resim motive eder hem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…