- Konu Sahibi country quenn
-
tabiikidepeki gun icinde egzersizlerimiz ne olucak sen evde misin surekli yoksa calisiyor musun okuyor musun once birbirimizi taniyalim boyle ortaklik mi olur
tabikidekızlar benım devam ettıgım bı grup var fakat sızı de takıp ederım ugrarım yanınıza arada :)
hoşgeldinkizlar merhaba banada yer varmi aranizda :)
tabii kide..boy kilo alalımSLM BENİ DE ARANIZA ALIRMISINIZ
160 boy 57 kgtabii kide..boy kilo alalım
aa ne güzelmiş bende yarin start veriyorum :)hoşgeldinyarın başlıyorum ben..sana da uygun olursa devam ederiz birlikte
hoşbuldum :) :) aa ne güzelmiş bende yarin start veriyorumhoşgeldinyarın başlıyorum ben..sana da uygun olursa devam ederiz birlikte
dur dur beni de alın aranıza :) 1.74 boy kilooooo 95sinir oluyorum ...iki hafta önce başlamıştım ama araya bir şeyler girdi bıraktım şimdi karar verdim tekrar başlıyorum ama ilk üç gün sadece meyve ve çorba içicem şu kocaman midemi küçültmek için :) yaş 28 bu arada
hoşgeldiniz :) karar vermek başlamanın yarısı ee geriye kalıyo kilo vermek ...
hoşgeldiniz :) karar vermek başlamanın yarısı ee geriye kalıyo kilo vermek ...dur dur beni de alın aranıza :) 1.74 boy kilooooo 95sinir oluyorum ...iki hafta önce başlamıştım ama araya bir şeyler girdi bıraktım şimdi karar verdim tekrar başlıyorum ama ilk üç gün sadece meyve ve çorba içicem şu kocaman midemi küçültmek için :) yaş 28 bu arada
hoşgeldiniz :) karar vermek başlamanın yarısı ee geriye kalıyo kilo vermek ...
Hımm benimde bünyemi spor yapmaya alıştırmam gerekiyor .Başlıyorum 3 gün yapıyorum gerisi gelmiyorAhhh inşallah ,yarıda kalmasa bariBu arada leslie sansone yapmayı düşünüyorum baya hareket ettiriyor size de tavsiye ederim ...
Hımm benimde bünyemi spor yapmaya alıştırmam gerekiyor .Başlıyorum 3 gün yapıyorum gerisi gelmiyorama hergün 1 saat yürüyüşle başlangıç yapcam gerisi gelir inşallah...Anlaşalım bu kez yarıda bırakmak yok :)
Olsun canım az olsun öz olsun ama yeterki gitsin bu kilolar :) evveett gazamız mübare ola ... bende buraya yeni üye oldum çok bilmiyorum çizelge vs yapmayı ama konuyu açan arkadaş biliyordur belki..resim motive eder hem :)haha tmmdır anlaştık yalnız benim yol uzun tatlım malum kilo 95 olunca en az 30 vermek lazımAma bir başlayalım Allah ın izniyle gerisi gelir insallah ..Gazamız mübarek olsun o zmn birisi çizelge yapsın ben anlamıyorum oraya yazalım adımızı bir de herkes istediği kiloya ulaşınca resmini paylaşsın after-before gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?