- 14 Ekim 2014
- 77
- 27
- 18
- Konu Sahibi country quenn
-
evet aslında doğru..önce kardiyo egzersizleriyle yağ yakımını hızlandırırsın..sonra da pilatesle sıkılaştırırsın..pilatese kilo verildikten sonra başlamak gerekiyormuş ne derece dogru bilmiyorum
evet aslında doğru..önce kardiyo egzersizleriyle yağ yakımını hızlandırırsın..sonra da pilatesle sıkılaştırırsın..
ben ikisini bir arada yapmayı düşünüyorum
o zaman önce bu kilolar gitcek başka yolu yokevet aslında doğru..önce kardiyo egzersizleriyle yağ yakımını hızlandırırsın..sonra da pilatesle sıkılaştırırsın..
ben ikisini bir arada yapmayı düşünüyorum
sanırım şok diyetlerden isveç diyeti1 haftalık bi isveç diyetimi yapsm diye düşünüyorum
şuan kayseri deyim..ama istanbul da kalıyorum..1 ay sonra gidicem inş
aa demek kayseridesin benim eşimde kayserili :)) İstanbula neden gideceksin okul için falan mı ?şuan kayseri deyim..ama istanbul da kalıyorum..1 ay sonra gidicem inş
evet okulum varaa demek kayseridesin benim eşimde kayserili :)) İstanbula neden gideceksin okul için falan mı ?
ne güzel ne okuyosun ? Evet anlaşıyoruz esasen ama çok asabi oluyor bazenevet okulum varnasıl anlaşıyomusun eşinle kayserili insanlar çekilmez..allahtan başka bir şehire attım kapağı okuma bahanesiyle..
tarih okuyorum marmara da..aslında bitiyodu ama uzattımne güzel ne okuyosun ? Evet anlaşıyoruz esasen ama çok asabi oluyor bazen
hayırlısı olsun canim biter elbet... gûzel bölûmmûş :)tarih okuyorum marmara da..aslında bitiyodu ama uzattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?