- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi country quenn
-
Ahahahahahahahfazlasıylaaa...daha doğrusu ortodontistim olur..yani istanbula dönünce tedaviye başıcaz hemen..
zaten 1 kere gördüm..tam gördümkıvanç tatlıtuğ görünümlü gencecik bi doktoru görünce..bende tel takma korkusu falan kalmadı tabi..dedim ki..gereken ne varsa yapabilirsiniz
bunda sonra benim ağzım tarla..oda çiftçi..istediğini diker istemediğini de söker(allaam ne diyorum ben)AhahahahahahahCanin yanicak ortodontik tedavide biliyosun dimi gozune gelmiyo mu yine
hoşgeldin aramıza :)günaydın bende bugun itibariyle 90 kiloyla tekrardan başlıyorum boyum 1.74benide araniza alirmisinizzz
Hosbuldummm insallah saglikli bir sekilde tekrar almamak üzere veda ederiz bu kilolara :)hoşgeldin aramıza :)
mrb hoşgeldin..azimle verelim şu kilolarıgünaydın bende bugun itibariyle 90 kiloyla tekrardan başlıyorum boyum 1.74benide araniza alirmisinizzz
günaydın...bende akşam üzeri yapıcam..burası da hafif yağmurlugünaydin kizlar nasılsınız? ben bugün yürüyüş yapamadim hem dişarisi yagmurlu hem de inanilmaz hamlamışım bacaklarım tutmuyo
ankaradayim sen?günaydın...bende akşam üzeri yapıcam..burası da hafif yağmurlu
hangi şehirdesin?
şuan kayseri deyim..ama istanbul da kalıyorum..1 ay sonra gidicem inşankaradayim sen?
mrb hoşgeldin..benim evimde de eliptik varda kırık şuan..hala parça getirilecek!!! 10 günde tamirde güya..Arkadaşlar bende varım. :)
24 yaşındayım. Boyum 1,68 kilom (evde tartım yok bayadır tartılamadım en son 72-73'tüm) tahminen 75 olmuşumdur. Benim ilk hedefim 65, sonrasında da 50li kilolar inşallah. :) Evde pilates topum ve koşu bandım var geçen kış birkaç arkadaşımla spor salonuna yazılmıştık. Kilo veremesem bile incelmiştim (özellikle basen bölgesinden) sporun gerçekten çok faydası oluyor.
işte benim yıllardır bahanem bu oldu...10 15 gün yapıyorum..veremiyorum diye bozuyorum..eskisinden daha fazla alıyorumBende varim sozde 15 gundur diyette yim sadece 2 kg verdim su iki gunde moral bozuklugndan verdiklerimde geri aldim heralde
mrb hoşgeldin..benim evimde de eliptik varda kırık şuan..hala parça getirilecek!!! 10 günde tamirde güya..
o yüzden en fazla yürüyüş yapabiliyorum şimdilik..pilates aletlerinin hepsi bende de varda..biraz üşeniyorum yapmaya
ama aklımda..pilates acayip sıkılaştırıyo..ebru şallının selülitsavarını yapmayı düşünüyorum..21 günlük
bence bir an önce başlayalımHoşbuldum canım. Aynen bende üşengecim o konuda. Geçen sene spora giderken almıştım ama kurs bittiğinden beri nerdeyse hiç yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?