- 14 Ekim 2014
- 77
- 27
- 18
- Konu Sahibi country quenn
-
15-20 arası vermek istiyorum...Kaç kilo hedefin canm
hoş geldin..yanlız bırakmayalım birbirimizi...evet diyetim var..biraz sıkı tutucam..zaten günlük yediklerimide yazarımben varımmbi diyet ya da spor programı yaptın mı
15-20 arası vermek istiyorum...
evet..ama kilom fazla olduğu için başlarda veririm diye düşünüyorum.. boy 1.70 kilo 90 çünkükac kılosun canım,boyun kac?
bu arada 15-20 kılo 70 gun ıcın fazla bılıyosun :)
walla elimden geldiği kadar hatta dahada fazlasını yapıcam..artık ne kadar verirsemsıkı bir diyet ve sporla 15 kg verilebilir ama o sürede
walla elimden geldiği kadar hatta dahada fazlasını yapıcam..artık ne kadar verirsem
inşallah...artık çok bunaldım valla..kendim olamıyorum bu kilolarım yüzünden..vereyim bir an önce bitsin bu çilebasarılar canımm umarım hersey ıstedıgın gıbı olur takıpteyım :)
zaten karar verdin mi bir şeye gerisi gelir..bu sefer kararlıyım ama.....en önemli olan şey kararlı olmak
22 yaşındayım ben de..üni 2.sınıfta bi ara vermiştim bayağı..20 kilo falan..o hallerimi nasıl özlüyorumyasın da genc sanırım canım
ben de 24 yasındayım 85 kıloyum.
ben de kılo vermeye ugrasıyorum ıste :)
eveettHadi kalkin önce fotografimizi cekelim, öncesi sonrasi kilo verenlere biz de koymak isteriz dimi :) bu bizi motive edecektir..niye basaramayalim ??? Evden istediğimizi giyip neden cikmayalim? Oramizi buramizi kapatma derdi olmadan. Hadi kizlar yilbasina ne kaldi sunun surasinda
Tamamm hepimiz cifte kutlama yapicaz oncelikle bi tartilma gunu belirleyelimeveettyılbaşı da zaten benim doğum günüm..çifte kutlama yapma istiyoruum
yarın olur..zaten yarın başlıyoruzTamamm hepimiz cifte kutlama yapicaz oncelikle bi tartilma gunu belirleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?