Sağlıkla gelsinler inşallah :) senin ilk mi?Hoşgeldin ayni kaderi paylaşıyoruz ben de 2015 mayis annesi olacaktim nasip 2015 ekimmiş
normal doğum istiyorum ben ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sorun olabilirmiş pek çok yazıda öyle yazıyordu internetten araştırdım bakalım zamanı gelince doktor ne önerecek. eşim kan sulandırıcı iğne kullananları doğumdan sonra çok sıkı takip etmek gerekir tek zor yanı o diyor ama bilemiyorum işte.Kızlar bu arada hangi doğum şeklini düşünüyorsunuz ???
Benim doktorumun ufak bebeği var ve uzatan oturduğu için akşam mesai saati dışında hastaneye gelemiyor normal olursa eğer nöbetçi doktora kalicam buda kafamı karıştırıyor
Yuhhh 17 test mi??? Hiç duymadım öyle birşey ilk hamileliğimde içerik nedir? Ne testleriymiş?Kızlar 2 hafta önce keseyi gördüğümüzde doktor tsh troid hemogram idrar testi toplam 4 tane test istemişti şimdi kalbini duyduk yaklasık 17 tane daha test istedi :) zaten kan vermem biraz sorunlu ayılıp bayılıyorum hepsi gereklimi acaba bu testlerin içinizde tecrübeli anneler vardır bi yardımcı olurmusunuz
normal doğum istiyorum ben ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sorun olabilirmiş pek çok yazıda öyle yazıyordu internetten araştırdım bakalım zamanı gelince doktor ne önerecek. eşim kan sulandırıcı iğne kullananları doğumdan sonra çok sıkı takip etmek gerekir tek zor yanı o diyor ama bilemiyorum işte.
karnımda sol leğen kemiği üstü :)) o yüzden dert:)Benimde kolumun iç kısmında var kocaman ama bişiy olmaz zararsız bölge.
Canim ua 15 cm kese o kadar buyuk olamaz 15 mm olabilir o bence baska bse.Canım 3 mm bebegin
yukarda yazan 15.4 cm kesenin büyüklüğü
Bende de tam tersi canim erkek tamam kizda aklima bisey gelmiyor. Ustelik hissiyatimda kiz:)kızlar merhaba...
isim düşünmeye başladınız mı ya da karar veren var mı? kız tamam da erkek de aklıma bişey gelmiyo
doğumdan 1 hafta önce coraspirin 1 gün öncede iğne bırakılıyor normalde canım ama benim bu şekilde olan tanıdıklarda internetten okuduklarımda genelde hep bir kaç hafta erken doğum yapmış. tesadüf mü yoksa gerçekten kan sulandırıcı kullananlar mı erken doğum yapıyor çözemedim. zaten hamile kaldığımda içimden erken doğacak gibi geçti benimde. o his hiç geçmiyor eşimede diyorum hep biz ağustostan itibaren hazırlıklı olalım erken gelirse diye ama his sonuçta olacak diyede bir şey yokDoğuma kadar kullanicakmisin iğneyi belli bi haftadan sonra bırakılıyor diye biliyorum sanki
Canimmerde yasiyorsun bende yurtdisindayim cok sukur doktorum iyi ilgili.avusturya da 12.haftaya kadar 2 haftada bir sonraki aylarda ayda bir cagiriyorlar.Onları soramadım takip kitapçığı verdiler burada 4 defa usg gözüküyor sanırım salı günü söyleyecek
canım geneli öyle oluyo gelin olmak zor :))yaa benim yarın randevum vardı kan tahlili sonuçlarımın baIsı pazartesi çıkacak pazartesiye kaldımemlekete gideceğiz bugün kayınvalidemde kalacağız :s annemlerde aynı yetde ama hep oarada kalıyoruz
Birşey olunca doktoru arayamamak ha deyince randevu alamamak yada acile gidince bir ultrason için abartısız 5 saat beklemekHayır burada randevu almak çok zor ancak alabildim rahim büyümüş iyi dedi birçok öneri yaptı vaginal usg olduğu için kendimi çok sıktım yani bir dakika bile sürmedi usg
rutin gebelik kontrollerimin içinde benim 6. haftada tüm testlerimi yaptı doktorum. sanada yapmış olmasınlar betahcg'yi ölçüyorlar sanmıştım ama hepsine bakmışlardı bendeAy benim doktorum istemedi. Sağlık ocağından da istemediler nasıl sinir oldum şimdi anlatamam.
Beyaz leblebi :)))selam hamişler mide bulantılarımdan kac gundur giremedim burayabulantı bilekligi aldım banamısın demedi ya yokmu care bulan su bulantılara bu arada 6+3 olduk gecen hafta dr kalp sesini falan duydu ama daha tahlil falan istemedi bazı arkadasların tahlilleri testleri falan yapılmıs ne zaman istiyecekler bizden ya
Evet mslesef o hastanede sebepsiz yere saatlerce bekletmeleri olduruyorr.ustelik ilk gebeligim kimyasaldi kanamamolunca doktorum izindeydi hastaneye gittik doktorun bana cevabi kendi doktorun sana bakmali ben bakamam.delirmistim.Birşey olunca doktoru arayamamak ha deyince randevu alamamak yada acile gidince bir ultrason için abartısız 5 saat beklemekbende yurtdışında yaşıyorum geçici bir süreliğine zor canım. Belki sen görememişsindir keseyi. Olumsuz birşey söylense anlardın bence almancayı çok iyi bilmesende..
Kesinlikle normal :) hem anne hem bebek için ideal. Tetikte olmak değil de sabırsızlanıyorsun artık hadi gel bugünde sancı yok diye geçti günlerim. 40+6 da doğum yaptım. Aman Allahım bebeğin o çıkış anı o rahatlama sonra hemen göğsüne yatırıp sarılman o şaşkınlık .... Sanki sancı çekip ben bayılacam diye yorgunken doğduktan sonra Allahın lütfu ile gelen o müthiş güç :)) sanki doğum yapmamış gb olıyorsun. Sonra iki yorgun savaşçı beraber uyuyorsunuz yan yana :)Normalden çok korkuyorum :/ Her an tetikte olmak tedirgn ediyor beni. Belki normal epidural yaptırırım ama onda da çok sancı çeken varmış. O zaman epiduralin de anlamı kalmıyor.. Valla Allah ne kısmet ederse, bebiş yola nasıl devam ederse, doktorun da yönlendirmesiyle.. zamanı gelince düşünücem sanırım..
Iyi gunlerdr kullan canim bebisine guzel hatiralar olsun insallah:)Kizlar kitaplarim geldiii
Canım tam idrar , hemogram , rubella lgg -lgm(kızamıkla ilgili) , sgot alt ve üst (karaciger emzimleriyle alakalıymıs) , toxoplqzma lgg-lgm , kreatinin , üre, ürik asit , b12 vitamini , hbsag , anti hbs hcv hıv tpo hepsi bunlarYuhhh 17 test mi??? Hiç duymadım öyle birşey ilk hamileliğimde içerik nedir? Ne testleriymiş?
Dr da göremedi ama çok kısa baktı ben kendimi çok sıkmıştım olumsuz değildi havası ama işte görünür diye beklemiştim zaten vesveseliyimBirşey olunca doktoru arayamamak ha deyince randevu alamamak yada acile gidince bir ultrason için abartısız 5 saat beklemekbende yurtdışında yaşıyorum geçici bir süreliğine zor canım. Belki sen görememişsindir keseyi. Olumsuz birşey söylense anlardın bence almancayı çok iyi bilmesende..
Ben ağrıya dayanabileceğimi sanmam canım. Çok ağrımadı mıı? Sen şanslılardanmış ne güzeelllKesinlikle normal :) hem anne hem bebek için ideal. Tetikte olmak değil de sabırsızlanıyorsun artık hadi gel bugünde sancı yok diye geçti günlerim. 40+6 da doğum yaptım. Aman Allahım bebeğin o çıkış anı o rahatlama sonra hemen göğsüne yatırıp sarılman o şaşkınlık .... Sanki sancı çekip ben bayılacam diye yorgunken doğduktan sonra Allahın lütfu ile gelen o müthiş güç :)) sanki doğum yapmamış gb olıyorsun. Sonra iki yorgun savaşçı beraber uyuyorsunuz yan yana :)her anı yaşamak lazım.
Dişçiden kim korkmaz kiBen ağrıya dayanabileceğimi sanmam canım. Çok ağrımadı mıı? Sen şanslılardanmış ne güzeelllMaşallah Ben dişçiden korkan biri olarak o kadar cesaretli olamayabilirim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?