2015 Ekim Anneleri

normal doğum istiyorum ben ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sorun olabilirmiş pek çok yazıda öyle yazıyordu internetten araştırdım bakalım zamanı gelince doktor ne önerecek. eşim kan sulandırıcı iğne kullananları doğumdan sonra çok sıkı takip etmek gerekir tek zor yanı o diyor ama bilemiyorum işte.

Yuhhh 17 test mi??? Hiç duymadım öyle birşey ilk hamileliğimde içerik nedir? Ne testleriymiş?

Doğuma kadar kullanicakmisin iğneyi belli bi haftadan sonra bırakılıyor diye biliyorum sanki

Doğuma kadar kullanicakmisin iğneyi belli bi haftadan sonra bırakılıyor diye biliyorum sanki
doğumdan 1 hafta önce coraspirin 1 gün öncede iğne bırakılıyor normalde canım ama benim bu şekilde olan tanıdıklarda internetten okuduklarımda genelde hep bir kaç hafta erken doğum yapmış. tesadüf mü yoksa gerçekten kan sulandırıcı kullananlar mı erken doğum yapıyor çözemedim. zaten hamile kaldığımda içimden erken doğacak gibi geçti benimde. o his hiç geçmiyor eşimede diyorum hep biz ağustostan itibaren hazırlıklı olalım erken gelirse diye ama his sonuçta olacak diyede bir şey yok

Onları soramadım takip kitapçığı verdiler burada 4 defa usg gözüküyor sanırım salı günü söyleyecek
Canimmerde yasiyorsun bende yurtdisindayim cok sukur doktorum iyi ilgili.avusturya da 12.haftaya kadar 2 haftada bir sonraki aylarda ayda bir cagiriyorlar.

Ca
yaa benim yarın randevum vardı kan tahlili sonuçlarımın baIsı pazartesi çıkacak pazartesiye kaldı memlekete gideceğiz bugün kayınvalidemde kalacağız :s annemlerde aynı yetde ama hep oarada kalıyoruz
canım geneli öyle oluyo gelin olmak zor :))

Hayır burada randevu almak çok zor ancak alabildim rahim büyümüş iyi dedi birçok öneri yaptı vaginal usg olduğu için kendimi çok sıktım yani bir dakika bile sürmedi usg
Birşey olunca doktoru arayamamak ha deyince randevu alamamak yada acile gidince bir ultrason için abartısız 5 saat beklemek bende yurtdışında yaşıyorum geçici bir süreliğine zor canım. Belki sen görememişsindir keseyi. Olumsuz birşey söylense anlardın bence almancayı çok iyi bilmesende..

Ay benim doktorum istemedi. Sağlık ocağından da istemediler nasıl sinir oldum şimdi anlatamam.
rutin gebelik kontrollerimin içinde benim 6. haftada tüm testlerimi yaptı doktorum. sanada yapmış olmasınlar betahcg'yi ölçüyorlar sanmıştım ama hepsine bakmışlardı bende

Beyaz leblebi :)))

Evet mslesef o hastanede sebepsiz yere saatlerce bekletmeleri olduruyorr.ustelik ilk gebeligim kimyasaldi kanamamolunca doktorum izindeydi hastaneye gittik doktorun bana cevabi kendi doktorun sana bakmali ben bakamam.delirmistim.

Kesinlikle normal :) hem anne hem bebek için ideal. Tetikte olmak değil de sabırsızlanıyorsun artık hadi gel bugünde sancı yok diye geçti günlerim. 40+6 da doğum yaptım. Aman Allahım bebeğin o çıkış anı o rahatlama sonra hemen göğsüne yatırıp sarılman o şaşkınlık .... Sanki sancı çekip ben bayılacam diye yorgunken doğduktan sonra Allahın lütfu ile gelen o müthiş güç :)) sanki doğum yapmamış gb olıyorsun. Sonra iki yorgun savaşçı beraber uyuyorsunuz yan yana :) her anı yaşamak lazım.

Yuhhh 17 test mi??? Hiç duymadım öyle birşey ilk hamileliğimde içerik nedir? Ne testleriymiş?
Canım tam idrar , hemogram , rubella lgg -lgm(kızamıkla ilgili) , sgot alt ve üst (karaciger emzimleriyle alakalıymıs) , toxoplqzma lgg-lgm , kreatinin , üre, ürik asit , b12 vitamini , hbsag , anti hbs hcv hıv tpo hepsi bunlar

Dr da göremedi ama çok kısa baktı ben kendimi çok sıkmıştım olumsuz değildi havası ama işte görünür diye beklemiştim zaten vesveseliyim

Ben ağrıya dayanabileceğimi sanmam canım. Çok ağrımadı mıı? Sen şanslılardanmış ne güzeelll Maşallah Ben dişçiden korkan biri olarak o kadar cesaretli olamayabilirim :/

Ben ağrıya dayanabileceğimi sanmam canım. Çok ağrımadı mıı? Sen şanslılardanmış ne güzeelll Maşallah Ben dişçiden korkan biri olarak o kadar cesaretli olamayabilirim :/
Dişçiden kim korkmaz ki ))) yaa aslında ben sancı çekiyorum sandım bir süre. Suyumu patlattılar açılmam tıkanınca o zaman anladım sancıyı. Epidural istedim ama geç geldi doktor. İğne yapıldıktan 10 dk sonra kucağıma almıştım. 2,5 saat sürdü sancı acemilik bayılacam sandım. Kocamın kolları tırnak izlerimle dolu ama şu an gülerek hatırlıyorum :)) Epidural gerçekten işinin ehli bir anestezi uzmanı tarafından yapılmalı yoksa çook tehlikeli aslında. Bu seferkinde azıcık daha sıkarım dişimi yaptırmam diye düşünüyorum ama aklının bir köşesinde dursun el freni niyetine insana güven veriyor hooop acılar dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…