2015 Ekim Anneleri

Ay ne güzel yA ne rahat anlattin :) ay ben o yorgun savaşçı minigi yerim yeriiiiimm

Evet işte.. Yani epiduralde de baya sancı çektin di mii? Arkadaşım da aynı öyle olmuş. sonra iğne olmuş, hoopp 10 dakikada doğum. Ama sancıları baya çektim dedi. Ben aslında epidural sezaryen düşünüyorum. Ablam da öyle yaptırdı. Çok rahattı.
Kısmet bakalım.. O zamanlar gelsin de doktor da ne diyecek.. İnşallah hamileliğimiz de kolay geçeerr, doğumumuz daaa Allah o günleri göstersiinn...

Dr da göremedi ama çok kısa baktı ben kendimi çok sıkmıştım olumsuz değildi havası ama işte görünür diye beklemiştim zaten vesveseliyim
İyi düşün iyi olsun herşey Allahtan... İnşallah nasibindir gelir bebeğin. Maalesef hep ilk ultrason alttan oluyor hiç sevmiyorum ama zaten uzun sürmez ona takma kafanı. Moral vericen kendine hele benim gb kimsen yoksa yaşadığın yerde. Üzülmek bir lüks... Kasım sonu bir cuma akşamı düşük yaptım. Gecesinde oğlum huzursuzdu uyumadı 2 saat uğraştım uyusun diye .Ben bakıma ilgiye muhtacım bana muhtaç bir evlat var. O dönem sadece beni istiyor babada çaresiz. Baktık birbirimize. Yapacak birşey yok güçlü olmak zorundayım çünkü ben bir anneyim dedim uyuttum . Sende annesin salmak yok kendini tamam mı hadi hayırlı haberlerini bekliyorum. Cevizini balığını ye

Sanirim kimse suda dogumu dusunmuyor.burda tadigim ebe var 2 cocugunu oyle dogurmus suda dogan bebekler cok sakin oluyorlarmis oyle soyledi.insallah sezeryana mecbur kalmadan normal veya suda dusunuyorum kismet olursa.

Allahimm ne gunduu yaww toplantim vardii.curcuna gibi gectii sonunda para almak guzell tabii.kosturmaktan perisan oldum iyikii 2 komsum vardi bide canim annem yardim ettiler.suanda 2-80 koltuga uzandim.utkuda hic durmadii sureklii agladii simdii uyudui puff.yarinn minik kelebegimi gormeye ggitcemims hersey yolundadirrr...

Niye dogumdan sonra sıkı takip etmek gerekiyo bwnde kan silulandirici igne kulandim dogum yaptim.kimse takip etmedi

Aynen ben de yalnızım burda cevizimi balığımı yerim söz öpüyorum

Kizlar benim akintim yine kanli gelmeye basladi agrim falan yok.ayni sey gecen ay reglimden bir hafta sonra olmustu 2 gun surdu gecmisti ayni seymi acaba

Kizlar benim akintim yine kanli gelmeye basladi agrim falan yok.ayni sey gecen ay reglimden bir hafta sonra olmustu 2 gun surdu gecmisti ayni seymi acaba
Dinlen canım.. Doktorunu arama imkanın varsa sor. Dikkat et kendine, yat..

Kizlarrr esim dio ki ctesi gdelim dr a son adet 12 ocak bnm erken mi olur gdeyim mi.? Pazartesi gidicektim normaldee

Niye dogumdan sonra sıkı takip etmek gerekiyo bwnde kan silulandirici igne kulandim dogum yaptim.kimse takip etmedi
Kanama ihtimali ya da pıhtı atma ihtimali olabilirmiş canım hatta bu yüzden kan sulandirici iğne doğumdan sonrada bir süre kullanilacakmis

Merhaba kızlar herkese. Ben de 5+1 günlük hamileyim. Allah hepimize sağlıklı sihhatli hamilelik ler ve bebekler nasip etsin. Mayıs annesi olmayı umut ediyordum ama nasip olmadı. Şimdi de hiç beklemediğiniz bi anda bu güzel haberi aldık çok şükür. Nasipse ekim 27 doğum tarihimiz. Keseyi pazartesi gördük şükürler olsun sıra inşallah kalp atışlarında. Önceki gebeliğin hiç duymadım kalp atışını 8. Hafta sonunda da düşük oldu zaten. O yüzden biraz korku ve endişe var. Doktora pazartesi salı görülür dedi ama erken değil mi sizce de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…