diye bir şey buldum kızlar. Bence de kalp atışından sonra isteyecekler.
- Poliklinik Muayeneleri ( 8., 9., 12., 16., 20., 24., 28., 32., 36., ve 38. haftalarda)
- NIFTY ( Girişimsel Olmayan Fetal Trizomi Testi ) ( 8. haftadan sonra )
- Laboratuvar tetkikleri (Gebeliğin 9. 16. ve 24. haftalarında)
- İlk 3 ay Down Sendromu Tarama Testi (İkili Test) (Gebeliğin 12. haftasında)
- Detaylı Anomali Taraması (20. haftada)
- Kan Şekeri Tarama Testi (24. haftasında)
Burdaki doktorlarda görmüyor bence siz hasta değil gebesiniz demişti eşimin kuzenine doktoru. Doğuma saçlarınızı boyatın, makyajınızı yaptırın, ojelerinizi de sürüp öyle gelin demişti.Aynen gebeliği bir hastalık olarak görmüyorlar ah biraz da nazımız geçseydi :)
merhaba tecrübeli annelerden fikir almak güzel olyo :)
bende araştırıyorum bu konuyu çantalı setlerden alıyım diye düşündüm chicco , nivea, bübchen, uni baby nin setleri var ama hepsi içinde olumsuz yorumlar okudum. en iyisi sebamed şampuan deniyo zaten pişik içinde sudocrem en iyisiymiş. senin dediğin şampuanı hiç görmedim link gönderebilirmisin?
Ooh selam soyle fındığa annesi :)Bende 25 dakka sonra çıkıyorum miniğimle tekrar buluşacağız bugün.
GüzelmişBurdaki doktorlarda görmüyor bence siz hasta değil gebesiniz demişti eşimin kuzenine doktoru. Doğuma saçlarınızı boyatın, makyajınızı yaptırın, ojelerinizi de sürüp öyle gelin demişti.
Canım ben normal düşünsem her şekilde doktorum girecek çünkü ben özel muayenehaneye gidiyorum ama tüp bebek olunca geneli kıymetli bebek diye geçtiği için sezeryanla alıyor bende 14 eylülde evlenmiştim muhtemelen o tarihlerde kavuşacağız biz bebeğimle ama normal yolla gebe kalsaydım mutlaka doğal doğum yapmak isterdim.Kızlar bu arada hangi doğum şeklini düşünüyorsunuz ???
Benim doktorumun ufak bebeği var ve uzatan oturduğu için akşam mesai saati dışında hastaneye gelemiyor normal olursa eğer nöbetçi doktora kalicam buda kafamı karıştırıyor
Normalden çok korkuyorum :/ Her an tetikte olmak tedirgn ediyor beni. Belki normal epidural yaptırırım ama onda da çok sancı çeken varmış. O zaman epiduralin de anlamı kalmıyor.. Valla Allah ne kısmet ederse, bebiş yola nasıl devam ederse, doktorun da yönlendirmesiyle.. zamanı gelince düşünücem sanırım..Kızlar bu arada hangi doğum şeklini düşünüyorsunuz ???
Benim doktorumun ufak bebeği var ve uzatan oturduğu için akşam mesai saati dışında hastaneye gelemiyor normal olursa eğer nöbetçi doktora kalicam buda kafamı karıştırıyor
Canım kopyala yapıştır yapamadım telefondan :/ www.burtsbees.com.tr
Sudocrem denediklerimin arasında en iyisiydi tavsiye ederim.Tecrübeli olsakda bilmediğim şeyler mutlaka vardır eminim bende sizlerden yeni şeyler öğrenicem :))
ben hamile kalmadan önce kesinlikle normal doguramam derdim korkardım normal dogumdan sımdı ne hikmetse normal dusunuyorum :) benim doktorumda aksam 7 den itibaren hastanede.dogum gündüz gercekleşirse neolur bilmiyorumKızlar bu arada hangi doğum şeklini düşünüyorsunuz ???
Canım ben normal düşünsem her şekilde doktorum girecek çünkü ben özel muayenehaneye gidiyorum ama tüp bebek olunca geneli kıymetli bebek diye geçtiği için sezeryanla alıyor bende 14 eylülde evlenmiştim muhtemelen o tarihlerde kavuşacağız biz bebeğimle ama normal yolla gebe kalsaydım mutlaka doğal doğum yapmak isterdim.
Aksine maden suyu çok faydalı içebilirsin canım özellikle kramplara bu gerilmelere iyi geliyorduMerhaba, bayağıdır girmiyordum nele rkaçırdım acaba:)
Ben bebeğin kalp sesini duyduktan sonra rahatladım çok şükür. Ama mide bulantılarım tam gaz devam ediyor sizinde öyle mi? Birde gece uyanıp tuvalete gitmekten usandım:)
Akşamları midem çok kötü oluyor bir tane maden suyu içiyorum iyi geliyor, zararı yok diye biliyorum siz ne biliyorsunuz bu konuda?
Pazar günü uçağa bineceğim daha ufak bir problem yoktur değil mi doktoru arayamadım daha ama uçağa binmek zararlı değildir umarım.
Normalden çok korkuyorum :/ Her an tetikte olmak tedirgn ediyor beni. Belki normal epidural yaptırırım ama onda da çok sancı çeken varmış. O zaman epiduralin de anlamı kalmıyor.. Valla Allah ne kısmet ederse, bebiş yola nasıl devam ederse, doktorun da yönlendirmesiyle.. zamanı gelince düşünücem sanırım..
Yok canım aşılama yaptıranlar normal doğum yapabiliyor diye biliyorum. Tüplerde yapıyor aslında da zaten bir çok doktor sezeryan yanlısı olup işin kolayına kaçıyorken tüpte normal yaptıranı bulmak çok zor. Doktorumla konu hakkında hiç konuşmadım bakalım zaman ne gösterecek.Benimde aşılama oldu canım acaba bana da sezeryanmi derler ki aslında normal istiyorum ama nöbetçi doktora da kalmak korkutuyo beniben özel hastanenin tüp bebek merkezine gidiyorum canım kendi doktorum tüp bebek doktoru hemde bebeği olduğundan nöbetçi kalmıyor bakalım zaman ne gostericek :)
ben hamile kalmadan önce kesinlikle normal doguramam derdim korkardım normal dogumdan sımdı ne hikmetse normal dusunuyorum :) benim doktorumda aksam 7 den itibaren hastanede.dogum gündüz gercekleşirse neolur bilmiyorum
teşekkür ederim canım.Canım gözün aydın sevindim adına bi sıkıntı olmaması bnm bile içimi rahatlattı :) Allah bi daha yasatmasın o korkuyu inşAllah
Yok canım aşılama yaptıranlar normal doğum yapabiliyor diye biliyorum. Tüplerde yapıyor aslında da zaten bir çok doktor sezeryan yanlısı olup işin kolayına kaçıyorken tüpte normal yaptıranı bulmak çok zor. Doktorumla konu hakkında hiç konuşmadım bakalım zaman ne gösterecek.
Arkadaşım ilk bebeğinde ağrı çekmişti canım. Doktor kontrole gelmiş gelmiş: Biraz daha açılma olsun öyle verelim, biraz daha açılma olsun öyle verelim diye diye verdirmemiş. Kız hadi verin hadi hadi diye diye, uzun bir süre sancı çekmiş. Sonra epidural verilince rahatlamış tabi. Zaten 5-10 dakika içinde de doğum olmuş. Bir cesaretle 2. sini de aynı doktora aynı şekilde yaptırdı daha geçen hafta. 1 saat ara ara sancı çektim, sonra epidural verildi. Rahattı dedi.. Yani belli olmuyor sanırım. Kısmetimizde ne varsa artık :))Aa epidurallede Çok ağrı oluyomuymus e ne espirisi kalıyor o zaman epiduralin ki
aynen bebisle bizim psikolojimiz neye uygun olursa öyle olur herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?