- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
TAtlm asagi bak fotosunu cekip yolladmkesenin değilde Bebeğin boyutu olabilirmi o ? 3,8 mm mi yazıyor?
merhaba yazın dikkatimi çekti cvp vermek istedim. 3,8 olan bebişinin boyutu canım. bende ayrı ayrı ultrason kağıdı var biri bebeğin boyutu biride kesenın boyutunu gösteren senınde ayrı ayrımı tek bumu var canımEki Görüntüle 1434002 kizlar bakabilirmisiniz?
Canim i bebisin boyutu benimkinide keseyi olcmedi bebisi ölçtü 4.85 mm olmusuz 6+1 birazdan bende atarim fotoyuEki Görüntüle 1434002 kizlar bakabilirmisiniz?
Sadece bu var canim bunu verdi. Peki bebegin boyutu nasil kucukmu acaba diye korkuyorummerhaba yazın dikkatimi çekti cvp vermek istedim. 3,8 olan bebişinin boyutu canım. bende ayrı ayrı ultrason kağıdı var biri bebeğin boyutu biride kesenın boyutunu gösteren senınde ayrı ayrımı tek bumu var canım
O zaman benimki cook kucuk duruyo off moralim bozulduCanim i bebisin boyutu benimkinide keseyi olcmedi bebisi ölçtü 4.85 mm olmusuz 6+1 birazdan bende atarim fotoyu
bilmiyorumki küçük mü değilmi netten arastırıyorum suan ama bişi bulamadım bulursam yada öğrenirsme yazarım sana canım. bende 5 haftalıkken gitmiştim daha doğrusu 6.haftanın başındaydık daha benim bebeğin boyutu 2,75mm idi ama şimdi bilmiyorum ne kadar oldu 2 martta öğrenicem bende yazarım buraya öğrendiklerımı canımSadece bu var canim bunu verdi. Peki bebegin boyutu nasil kucukmu acaba diye korkuyorum
Tamam canim doktor carsamba gunu tam 6 haftalik olmus dedi bebegin sorun yok dedi ama ben yine kkorkmaya basladmbilmiyorumki küçük mü değilmi netten arastırıyorum suan ama bişi bulamadım bulursam yada öğrenirsme yazarım sana canım. bende 5 haftalıkken gitmiştim daha doğrusu 6.haftanın başındaydık daha benim bebeğin boyutu 2,75mm idi ama şimdi bilmiyorum ne kadar oldu 2 martta öğrenicem bende yazarım buraya öğrendiklerımı canım
Canim alaksi yok saglikli olduktan sonra onemli degil kisiden kisiye degisir.zaten her bebek ay kilo ve boyda dogmuyorki.bence stres yapicak bse yok.O zaman benimki cook kucuk duruyo off moralim bozuldu
bilmiyorumki küçük mü değilmi netten arastırıyorum suan ama bişi bulamadım bulursam yada öğrenirsme yazarım sana canım. bende 5 haftalıkken gitmiştim daha başındaydık yani 5.haftanın 2,75mm idi bebeğimin ölçümü şuan bilemiyorum ne kadar oldu 2 martta öğrenicem bakalım yazarım yine buraya zaten
Evet haklisinda korkuyorum simdi diger arkadaslarin masallah bayaa buyumus benimki 3.8 kucuk geldiCanim alaksi yok saglikli olduktan sonra onemli degil kisiden kisiye degisir.zaten her bebek ay kilo ve boyda dogmuyorki.bence stres yapicak bse yok.
banada yok dedi canım sorun çok küçük oldugunuda söyledi kalp atışınıda ekranda gördük 10 gün sonra gelin sesini duyacaksınız dedi hepsi bu benım aklıma bile gelmedi boyutuna bakmak sen yazınca dikkatimi çekti ve baktım daha cok yeni ve normal demişti bana bende kurcalamadım pek böyle şeyleriTamam canim doktor carsamba gunu tam 6 haftalik olmus dedi bebegin sorun yok dedi ama ben yine kkorkmaya basladm
Aynen banada aynisini soyledi. Ekranda gordum kalp atisini ama duyamadik 15 gun sonra gel dedi bana birsuru tahlil vs istedi. Bide dediki doktor bu ultrason aletimden kkaynaklanabilir kalp sesini duyamayisimiz ama sorun yok dedi. Doktorum beni vmcok iyi tanir cok evhamliyim onun icin hep net cevaplar verir yani. Simdi diger arkadaslarinki daha buyuk gorunce korkum acikcasibanada yok dedi canım sorun çok küçük oldugunuda söyledi kalp atışınıda ekranda gördük 10 gün sonra gelin sesini duyacaksınız dedi hepsi bu benım aklıma bile gelmedi boyutuna bakmak sen yazınca dikkatimi çekti ve baktım daha cok yeni ve normal demişti bana bende kurcalamadım pek böyle şeyleri
Seninki kac haftalik tam olarak canim peki?banada yok dedi canım sorun çok küçük oldugunuda söyledi kalp atışınıda ekranda gördük 10 gün sonra gelin sesini duyacaksınız dedi hepsi bu benım aklıma bile gelmedi boyutuna bakmak sen yazınca dikkatimi çekti ve baktım daha cok yeni ve normal demişti bana bende kurcalamadım pek böyle şeyleri
şuan 6+4 canımSeninki kac haftalik tam olarak canim peki?
Hemen hemen ayniyiz canimşuan 6+4 canım
herkesın aynı olacak diye birşey yok canım bir sorun olsa doktor söylerdi herhalde.. hemen hemen aynıyız dedin senınki 3,8 benimki benimki 2,75 bir dahaki ultrasonda bence daha net bilgi sahibi oluruz hiç canını sıkma herşey allahtan canım beklicez görücez Rabbim hayırlısını versin hepimizeHemen hemen ayniyiz canim
Banada dinletmedi gorduk sadece kan aldi ilk kez artik hamilelik islemlerine basliycaz.lutfen bebisin boyunu sorun yapma bence sorun yok kalbi atiyor.icin rahat olsunAynen banada aynisini soyledi. Ekranda gordum kalp atisini ama duyamadik 15 gun sonra gel dedi bana birsuru tahlil vs istedi. Bide dediki doktor bu ultrason aletimden kkaynaklanabilir kalp sesini duyamayisimiz ama sorun yok dedi. Doktorum beni vmcok iyi tanir cok evhamliyim onun icin hep net cevaplar verir yani. Simdi diger arkadaslarinki daha buyuk gorunce korkum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?