2015 Ekim Anneleri

Sadece bu var canim bunu verdi. Peki bebegin boyutu nasil kucukmu acaba diye korkuyorum

hayirli cumalar canlar....bebisimızı ve kalp atışlarını duyduk kesemizde bebisimizde büyümüş hersey normal dedi doktorumuz haftayla tam uyumluymus kuzucum 7+4 olduk rabbim isteyen herkese yasatsin bu sevinci bu mutluluğu..bir dahaki kontrol Martin 11 :) progestani günde ikiye düşürdük birde b12 ilaca devam..doktora benim neden midem bulanmiyor bu normalmi dedim bunyen sağlam ( biraz iri yapiliyimdir ) bulamadı kadar bulanmamasida gayet normal dedi gayet sağlıklı ilerliyor hersey böyle şeyleri vesvese yapma dedi birazdan tiroidim için devlet hastanesine gidicez

Sadece bu var canim bunu verdi. Peki bebegin boyutu nasil kucukmu acaba diye korkuyorum
bilmiyorumki küçük mü değilmi netten arastırıyorum suan ama bişi bulamadım bulursam yada öğrenirsme yazarım sana canım. bende 5 haftalıkken gitmiştim daha doğrusu 6.haftanın başındaydık daha benim bebeğin boyutu 2,75mm idi ama şimdi bilmiyorum ne kadar oldu 2 martta öğrenicem bende yazarım buraya öğrendiklerımı canım

Tamam canim doktor carsamba gunu tam 6 haftalik olmus dedi bebegin sorun yok dedi ama ben yine kkorkmaya basladm

Canim alaksi yok saglikli olduktan sonra onemli degil kisiden kisiye degisir.zaten her bebek ay kilo ve boyda dogmuyorki.bence stres yapicak bse yok.
Evet haklisinda korkuyorum simdi diger arkadaslarin masallah bayaa buyumus benimki 3.8 kucuk geldi

Tamam canim doktor carsamba gunu tam 6 haftalik olmus dedi bebegin sorun yok dedi ama ben yine kkorkmaya basladm
banada yok dedi canım sorun çok küçük oldugunuda söyledi kalp atışınıda ekranda gördük 10 gün sonra gelin sesini duyacaksınız dedi hepsi bu benım aklıma bile gelmedi boyutuna bakmak sen yazınca dikkatimi çekti ve baktım daha cok yeni ve normal demişti bana bende kurcalamadım pek böyle şeyleri

Aynen banada aynisini soyledi. Ekranda gordum kalp atisini ama duyamadik 15 gun sonra gel dedi bana birsuru tahlil vs istedi. Bide dediki doktor bu ultrason aletimden kkaynaklanabilir kalp sesini duyamayisimiz ama sorun yok dedi. Doktorum beni vmcok iyi tanir cok evhamliyim onun icin hep net cevaplar verir yani. Simdi diger arkadaslarinki daha buyuk gorunce korkum acikcasi

Seninki kac haftalik tam olarak canim peki?

Hemen hemen ayniyiz canim
herkesın aynı olacak diye birşey yok canım bir sorun olsa doktor söylerdi herhalde.. hemen hemen aynıyız dedin senınki 3,8 benimki benimki 2,75 bir dahaki ultrasonda bence daha net bilgi sahibi oluruz hiç canını sıkma herşey allahtan canım beklicez görücez Rabbim hayırlısını versin hepimize

Banada dinletmedi gorduk sadece kan aldi ilk kez artik hamilelik islemlerine basliycaz.lutfen bebisin boyunu sorun yapma bence sorun yok kalbi atiyor.icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…