merhaba kızlar nasılsınız bende geldimm :))
Merhaba kızlar bende inş ekim annesi olucam 1 oğlum var 14 aylık şimdi ikinciyi bekliyoruz bu aralar biraz sıkıntılı oğlum emiyodu memeyi braktiriyorz...hepinizin bebekleri hayırlı olsun Allahim sağ saglim kucagimiza almayi nasip eder inş.
Canım benim çok teşekkür ederim moralin için tahlili mi aldım 987.47 çıktı değerim doktor çok iyi dedi kese 2 gün sonra görünür dedi rahatladım. Bogazbpastili kullanacağım. Canım benim ya gülümsettin beni moralim yükseldi
Sagol canim benimmCanim baya fit bir hamilesin maşallah :)
bende ankaradayim neresinden :)Ankaradayım bu arada
Yeni mah canim senbende ankaradayim neresinden :)
ben etimesgutdayim canimYeni mah canim sen
evet ilk bebegim benim :))ben de 1. 68 im 53 kiloyla kaldım kızımda 12 kilo almıştım bakalım bakalım bu gebeliğimde neler olacak :) kızlar çoğunluğun ilk bebekleri sanırım
Cnm ank unv de cem atabekogluna gidiyorum harika bi drben etimesgutdayim canim
gittigin bi doktorun varmi yada hastane??
Benimde ilk bebegim cnm cok sukurben de 1. 68 im 53 kiloyla kaldım kızımda 12 kilo almıştım bakalım bakalım bu gebeliğimde neler olacak :) kızlar çoğunluğun ilk bebekleri sanırım
Evet benim de ilk olacak :) başımıza ne gelecek hiç bilmiyoruz, tecrübeli arkadaşların olmasiçok güzel :)evet ilk bebegim benim :))
ben etimed hastanesine gidiyorum canim dunya tatlisi bi doktorum var tedavimi yapti ve basarili olduk ondan devam doktoea :)Cnm ank unv de cem atabekogluna gidiyorum harika bi dr
Sen hangi dr a gidiyosun
aynen ya kasik agriniz varmi arkadaslar benim cok azaldi sanki bebek varya hep kendini hissettiricekmis gibi hissediyorum ya :))Evet benim de ilk olacak :) başımıza ne gelecek hiç bilmiyoruz, tecrübeli arkadaşların olmasiçok güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?