- 9 Ağustos 2013
- 865
- 441
- 158
Amin canimm insallahAnladım canım annenin yanına gidiceksen iyi gelir sana inşallah bebisin sana sıkıca tutunur sağlıkla dogar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canimm insallahAnladım canım annenin yanına gidiceksen iyi gelir sana inşallah bebisin sana sıkıca tutunur sağlıkla dogar
Stres yapma cnm siskinlik mide eksimesi normal durumlar sadece kanama artarsa bide sanciida olursa ihmal etme allaha emanetH
Hadi yaa korktum simdi. Aslinda cok haklisin. Bende adet sancisi degilde asiri siskinlik var bu da karnima agri yapiyo. Midem alt ust oldu surekli eksime vs. Durumlari var. Progestani gunde 2 tane aliyorm. Insallah bebislerimizi sağlıcakla kucagimiza aliriz yaa cok zor bir surec![]()
Sağol canim allah razı olsunBen hamile olmadan önce çok düşünüyordum suda doğumu ama enfeksiyon riskinden dolayı soru işareti oluştu, şuan normal doğum düşünüyorum hayırlısı :)
Bu durumda kar zarar durumuna bakarlar genelde tedavi olmazsan enfeksiyon daha kötü sanki, bol su içerek atlatılabilir mi bilmiyorum
Rabbim yardımcın olsun canım kolay değil![]()
Oğlum sağdaydı bu sefer solda bakalım hayırlısı :) aileyi eşitlemek iyi olurduBende sagdan yumurtlandiginda erkek oldugunu biliyorum arkadasn hep sol kasigi sancidi ve kizi oldu sahlikli sihhatli insallah
Sizede günaydın benimde pazartesi randevum ama kontrol yani 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim paylaşmak istedim beklemek zor biliyorum Rabbim hayırlısını versin sizin için korkmayın içinizi ferah tutun ☺Günaydın salı randevum ve beklemek o kadar zor kiii
Gece de kabus gördüm zaten birşey mi oldu diye korkmaya başladım
Allahım herkese rahat sıkıntısız bir hamilelik nasip et
Kızlar hepinize iyi geceler
benım de minişim sabah bulantıyla uyandırdı beni.
Benim gibi öğretmen hamiş var mı aranızda 27 saat derse giriyorum bulantılarla nasıl başa çıkarım diye korkuyorum
müdür yardımcımız bayan kadın ona söyledim sağolsun herkese yetiştirdi ayrıca çok bozuldum 3 aylığa kadar söylemem diyordum kısmet değilmiş bide bulantılar başladı okul üstüme üstüme geliyor![]()
hayra yor tatlım o derin uyuyamadığımız dan kaynaklanıyor bence dün kendim düşmüştüm rüyam da bugün pusetle birlikte düştüm kabus işte stres oluyo insan benim de 10 gün kaldı sabır diyorum güzel günlerGünaydın salı randevum ve beklemek o kadar zor kiii
Gece de kabus gördüm zaten birşey mi oldu diye korkmaya başladım
Allahım herkese rahat sıkıntısız bir hamilelik nasip et
Ben de ogretmenım bu dönem şansa azaldı ders saatim 24 saatim var ama her ne kadar öğretmenlik rahat bir meslek olarak bilinse de o kadar ses gürültü çoculara ilgi sabırdsn sonra eve tükenmiş geliyorum ve kolumu kaldıracak halim yok bulantı bende de var ama sankı hsfıften azaldı gıbı ılk zamanlar daha yogundu sabah portakal yemrk bana ıyı gelıyor sonra zeytın baya rahatlatıyordu benı çekirdek de ıyı geldıBen de ogretmenlik yapiyorum 3 arkadasa ssoyledim bir dusugum oldugu icin dilim yandi herkese soylemedim bu kez benim de 28 saat dersim vardi yukseklisansa basladigim için 20 saate düştü gun bosaltmam gerekiyordu
Valla hayret ediyorum anlamaya çalısıyorum bi yandan da valla kıskanıyorum bulantım yok yazıyor birde üzgün surat yapıyor :) çektiğimi bi ben biliyorum sanırım sende :)) yanma bulantı açlık çıldırıciğim![]()
Ayy allah yardimcin olsun canım. Çok kucukmus daha. Inşallah kolay bi gebelik gecirirsin.Bende 13 aylık bir oğlan olduğu için yorgunluk ve uykusuzluk hayatımın bir parçasısağlıkla sıhhatle gelsin inşallah ilkinin heyecanı bambaşka :)
Canım bizimde ilk bebeklerimiz ama sen biraz fazla evham yapıyorsun. Biraz daha rahat olmaya çalış doktorun herşey yolunda dediyse yolundadır.Kimilerine tuhaf gelmis benim sikayetci olmam ama insanin ilk olunca ve herkeste olan bisey kendinde olmayinca tuhaf geliyo endiseleniyo iste ister istemez elimde degilki![]()
Mide bulantıların yakındır o zaman merak etme. :)H
Hadi yaa korktum simdi. Aslinda cok haklisin. Bende adet sancisi degilde asiri siskinlik var bu da karnima agri yapiyo. Midem alt ust oldu surekli eksime vs. Durumlari var. Progestani gunde 2 tane aliyorm. Insallah bebislerimizi sağlıcakla kucagimiza aliriz yaa cok zor bir surec![]()
İkili tarama çok önemli canım mutlaka yaptır derim.Buarada ıkılı tedtbyaptıracak mısnız
Ben dusunmuyorum da
Ben de ogretmenım bu dönem şansa azaldı ders saatim 24 saatim var ama her ne kadar öğretmenlik rahat bir meslek olarak bilinse de o kadar ses gürültü çoculara ilgi sabırdsn sonra eve tükenmiş geliyorum ve kolumu kaldıracak halim yok bulantı bende de var ama sankı hsfıften azaldı gıbı ılk zamanlar daha yogundu sabah portakal yemrk bana ıyı gelıyor sonra zeytın baya rahatlatıyordu benı çekirdek de ıyı geldı
Deneme yoluyla buluyoruz işte
cidden öyle aynı his bende de var ben yüzüstü yatarım rahat o sıkışcak diye yatamıyorum rahat değilim bazen uykuda dönüyorum sıçrıyorum hemen beslenme olayını doktoruma sordum ilk 3 ay sıkıntı etme zaten bebeğin ihtiyaç duyduğu şeylere sahipsin kendi dolaşım sistemine geçince senden aldığı besinler artıcak dedi sende dert etme ama beslenemeyince ben halsiz düşüyorum ama kussanda ye...midende kaldığınca kana karışan bile kar yanınaKuzum sorma ya dün eve gittim gider gitmez zaten 2 lokma bişiy yemiştim öğle aramda onları da çıkardım bu çocuk nasıl beslenicek bilmiyorum ben eşim alması gerektiği kadarını alıyordur o diyip rahatlatmaya çalışıyor beni. Gecelerimde çok kötü geçiyor uykuya dalamıyorum. Sağa sola döndüğümde sanki o da düşüyor bir o tarafa bir bu tarafa gibi. Allah kurtarsın sözünü bu haftalarda çok iyi anlıyorum.