2015 Ekim Anneleri

cidden öyle aynı his bende de var ben yüzüstü yatarım rahat o sıkışcak diye yatamıyorum rahat değilim bazen uykuda dönüyorum sıçrıyorum hemen beslenme olayını doktoruma sordum ilk 3 ay sıkıntı etme zaten bebeğin ihtiyaç duyduğu şeylere sahipsin kendi dolaşım sistemine geçince senden aldığı besinler artıcak dedi sende dert etme ama beslenemeyince ben halsiz düşüyorum ama kussanda ye...midende kaldığınca kana karışan bile kar yanına

Ya bende yatamıyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri bir sağ, bir sol bir de 5-6-7 arası düz yatıyorum niye bilmiyorum ama o saatlerde midem yatışmış oluyor sanki. Ağrm, bulantım olmuyor zaten 7:30'da da kalkıyorum işe gitmek için biraz fazla ayakta kalırsam çok bulantım oluyor.

Kimilerine tuhaf gelmis benim sikayetci olmam ama insanin ilk olunca ve herkeste olan bisey kendinde olmayinca tuhaf geliyo endiseleniyo iste ister istemez elimde degilki :KK43:
tuhaf değil canım benim normal ama biz sana haline şükret demeye çalışıyoruz ben 2 hafta nasıl geçti bi anlatsam ağlarsın bebeğiniz içinizde size bunları düşündüren evhamlandıran o zaten böyle düşünüp midem bulanmasınn deyin :KK46:hepimiz arkadasız kimse kimseyi yadırgayamaz çünkü hepimiz aynı mucizeye sahibiz :) içebiliyoken benim için bi iki bardak süt içiver can olsun bebeklerimize :kk77:

Ama kafasını koyar koymaz uyuyan ben artık yok geceleri çok uyanıyorum bunlar iyi günlerin diyorlar göbek büyüdükçe uyku hiç kalmıyormuş bende uykuyu çok severim, uykumu alamazsam agresif olurum. Allahım yardımcımız olsun.

tuhaf değil canım benim normal ama biz sana haline şükret demeye çalışıyoruz ben 2 hafta nasıl geçti bi anlatsam ağlarsın bebeğiniz içinizde size bunları düşündüren evhamlandıran o zaten böyle düşünüp midem bulanmasınn deyin :KK46:hepimiz arkadasız kimse kimseyi yadırgayamaz çünkü hepimiz aynı mucizeye sahibiz :) içebiliyoken benim için bi iki bardak süt içiver can olsun bebeklerimize :kk77:

Bende nerdeyse 1 haftadır süt koyamadım ağzıma ne mümkün sade süt içmek. Benim doktor 14. haftadan sonra bişiyin kalmaz dedi ha gayret biraz daha sabredicez. Bir de bulantılar benimde yoktu, başlamadı diyordum burda 7.5 haftalıkken başladı. 8-9 bekleyin bulantıları, kusmak isteyenler. :-)

Ya bende yatamıyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri bir sağ, bir sol bir de 5-6-7 arası düz yatıyorum niye bilmiyorum ama o saatlerde midem yatışmış oluyor sanki. Ağrm, bulantım olmuyor zaten 7:30'da da kalkıyorum işe gitmek için biraz fazla ayakta kalırsam çok bulantım oluyor.
ben sürekli yatıyorum bulanıyor artık kurtarıcı yiyeceklerim de işe yaramıyor 3 hafta kaldı umarım geçer Allah yardımcımız olsun :)

ben sürekli yatıyorum bulanıyor artık kurtarıcı yiyeceklerim de işe yaramıyor 3 hafta kaldı umarım geçer Allah yardımcımız olsun :)

Yatınca daha çok bulanıyor zaten gün içinde çok yatma otur özellikle yemek yedikten sonra hemen yatma çıkıyor yukarı sonra tüm yiyecekler. Sabaha karşı yatarken olmuyor dediğim saatlerde çünkü mide sindirmiş, eritmiş oluyor herhalde.

İkili tarama çok önemli canım mutlaka yaptır derim.
Ama sorduğumda olumsuz birşey varsa yspılabilecek birşey var mı
Yok dediler o zaman öğrenmenin bir anlamı yok benim için aldırmayı düşünmem çünkü
Bir de arkadaşımın yengesi ysptırmıştı olumsuz şeyler söylenmiş kalan aylarını berbat geçirmiş çok şükür ki doğduğunda hiçbirşeyi yokmuş yavrucağın
O arkadaşım da hamile ve yaptırmadı bu yüzden kararsızım

Katiliyorum arkadaşım siniflar 45 kisi otursan olmuyor vicdanimiz el vermiyor tabi 45 kisinin gurultusu de basibos kaldiklarinda ohooo kiyamet kopar en iyisi yavas yavas ders anlatmak. ben nobetleri hic sevmiyorum nobet yerine ders olsa keske:KK34:
Okulumuzda ücretli öğretmen çok olduğundsn onlsrın nöbet ttutmama hskkı var ve tutmuyorlar biz de haftada iki nöbetle mahvoluyoruz bir de okulumuz tam gün düşün canım halimizzi

Ama kafasını koyar koymaz uyuyan ben artık yok geceleri çok uyanıyorum bunlar iyi günlerin diyorlar göbek büyüdükçe uyku hiç kalmıyormuş bende uykuyu çok severim, uykumu alamazsam agresif olurum. Allahım yardımcımız olsun.
yaa bende uyuyamıyorum çok uyanıyorum gece bitde heryerîm uyuşuyo kollarım bacaklarım ağrıyo

Ama sorduğumda olumsuz birşey varsa yspılabilecek birşey var mı
Yok dediler o zaman öğrenmenin bir anlamı yok benim için aldırmayı düşünmem çünkü
Bir de arkadaşımın yengesi ysptırmıştı olumsuz şeyler söylenmiş kalan aylarını berbat geçirmiş çok şükür ki doğduğunda hiçbirşeyi yokmuş yavrucağın
O arkadaşım da hamile ve yaptırmadı bu yüzden kararsızım
Canım kötüyü düşünme hemen sen çevrendeki olumsuz örneklerden etkilenmişsin anladığım kadarıyla. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

yaa bende uyuyamıyorum çok uyanıyorum gece bitde heryerîm uyuşuyo kollarım bacaklarım ağrıyo
Benimde eklem yerlerim özellikle diz kapaklarım 2 haftadır ağrıyor. Yan yatıp bacaklarımı karnıma çekmekten mi acaba diye düşünüyorum.

gece bende kötü rüya gördüm uyuyamadım yüzüstü yatamıyorum bebeğe bişi olcak diye uzun süre sağ tarafımda yatıyorum kulaklarım ağrıyor aynı şekilde soldada oluyor :KK57::KK23:

Yazdigim msj a kimse cvp bile yazmamis cok sagolun ne kadar ilgili bir topik burasi boyle bi allah in kuluda hayirli olsun hosgeldin vs dememis neyse ben bebegim kucuk yeni bi gebelik gecirdim belki sorulari olanlara yardim edebilirim diye yazmistim ama gerek yokmus simdi senin yardimina gerek yok diyeceksiniz ben sadece cogunun ilk ve cogu seyde panikliyor yardimim dokunur belki demistim cunku benim kanamali sorunlu bi 36 haftam gecti. hepinize mutlu saglikli gebelikler diliyorum saglikla alin yavrularinizi hoscakalin

Back
X