2015 Ekim Anneleri

Ben de öğretmenim canım 23 saat dersim var ama Arada boşluklarım çok. Bu Yüzden çok yoruluyorum. Allahtan bulantım falan yok. Ben de 3 aya kadar çok kişiye Söylemek istemiyorum, o Yüzden programımı da ayarlatamadım
canım ben lisedeyim öğrencilerim çok acımasız saolsunlar inşallah sorunsuz bir sekilde yaz tatiline kadar çalışırız.:)

Bende hep öyle biliyorum sağda n yumurtlama olunca erkek diyorlar yani büyüklerim öyle dedi :)
evet bende sag kasigim sanciyinca herkes erkek deyi verdi. Beta hcg lerim yavas artti kalp ritmine cin rus takvimine lekelenmeme gore erkegi isaret ediyo bakalim arkadaslarim cok merakli bu olasiliklar tutuvercekmi diye:)) hissiyatimda oyle belkide oglumda ne yasadiysam bundada aynisini yasiyorum ondandir rabbim saglikli akilli fikirli evlat versinde yeterki

Insallah canim. Hani biyerde okumustum bulanti olmasi saglikli bir gebelige isaretmis ama olmamasi iste bana anormal geldi korktm. Yoksa ben niye dertseiz basima dert isteyim ki :KK43:
Canım ilk hamileligimde mahvoldum bulantidan ama bunda hic birşey yok bulantı da yok sadece kaşık agrim var oda olmasa hamileliği unutacagim.bazen bende korkuyorum bulamayınca ama etrafımda çok rahat hamilelik geçirenler var onlara bakınca rahatliyorum :KK49:sende rahat ol allaha emanetiz güzel günler yakin inşallah.mesela bende keseyi gördüm kalp atışını duymadım daha ona meraklaniyorum bu merak telaş boyle devam edecek tatlı telaş bunlar:KK54:

Canım ilk hamileligimde mahvoldum bulantidan ama bunda hic birşey yok bulantı da yok sadece kaşık agrim var oda olmasa hamileliği unutacagim.bazen bende korkuyorum bulamayınca ama etrafımda çok rahat hamilelik geçirenler var onlara bakınca rahatliyorum :KK49:sende rahat ol allaha emanetiz güzel günler yakin inşallah.mesela bende keseyi gördüm kalp atışını duymadım daha ona meraklaniyorum bu merak telaş boyle devam edecek tatlı telaş bunlar:KK54:
Insallah hayislisiyla duyarsın tatlm. Ilk bebisin kiz mi oglan mi?

evet bende sag kasigim sanciyinca herkes erkek deyi verdi. Beta hcg lerim yavas artti kalp ritmine cin rus takvimine lekelenmeme gore erkegi isaret ediyo bakalim arkadaslarim cok merakli bu olasiliklar tutuvercekmi diye:)) hissiyatimda oyle belkide oglumda ne yasadiysam bundada aynisini yasiyorum ondandir rabbim saglikli akilli fikirli evlat versinde yeterki

bende sağdan yumurtladim kesede bebiste sağ tarafta herkez erkek diyo ama bende kesin bir tahmin yok sağlıklı hayırlı olsun da
kayinvalidem 2 gün önce oğlumuz olduğunu görmüş sonra eşimde oglumuzu görmüş bende dün gece oğlumuz olduğunu gördüm doğmuş eve gelmişiz eşime nüfus cüzdanını çıkart oglumuzun diyorum :)

Bugun yine serum takildi risk artmis biraz daha ama bebek iyi kesemiz iyi ama sorun kanallarda dr israrla hastanede yat diyo ama evdeki kuzuma kiyamiyorum hic ayri kalmadik :(( ne yapcam sasirmis durumdayim. Bulanti var cikaramiyorum oda ayri sorun

Bugun yine serum takildi risk artmis biraz daha ama bebek iyi kesemiz iyi ama sorun kanallarda dr israrla hastanede yat diyo ama evdeki kuzuma kiyamiyorum hic ayri kalmadik :KK43:( ne yapcam sasirmis durumdayim. Bulanti var cikaramiyorum oda ayri sorun

Geçmiş olsun.. en azından 1 gün kadar yatsan bebisin için iyi olur diğer bebisinde 1guncuk özler annesini bakicak biri varmi

bende sağdan yumurtladim kesede bebiste sağ tarafta herkez erkek diyo ama bende kesin bir tahmin yok sağlıklı hayırlı olsun da
kayinvalidem 2 gün önce oğlumuz olduğunu görmüş sonra eşimde oglumuzu görmüş bende dün gece oğlumuz olduğunu gördüm doğmuş eve gelmişiz eşime nüfus cüzdanını çıkart oglumuzun diyorum :)
Ayyy cnm bitmez bu ruyalar bende oglumda ruyamda gormustum herkes israrla kiz dedi ama ben erkek dedim. Hayra gelsin ruyanda

Kızlar hepinize iyi geceler:anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
benım de minişim sabah bulantıyla uyandırdı beni.:KK46:
Benim gibi öğretmen hamiş var mı aranızda 27 saat derse giriyorum bulantılarla nasıl başa çıkarım diye korkuyorum
müdür yardımcımız bayan kadın ona söyledim sağolsun herkese yetiştirdi ayrıca çok bozuldum 3 aylığa kadar söylemem diyordum kısmet değilmiş bide bulantılar başladı okul üstüme üstüme geliyoro_O
Ben de ogretmenim canim. Cok yorucu oluyor

Geçmiş olsun.. en azından 1 gün kadar yatsan bebisin için iyi olur diğer bebisinde 1guncuk özler annesini bakicak biri varmi
Yok cnm dogunun ucra kosesindeyiz. Ama 4 gunden gidiyorum annemin yanina. bi gunluk olacak olsa yatarim ama kalkinca kanama devam ediyo oglumdada yasadim ama ankarafaydim annem ve akrabalarim vardi adam akilli doktorum vardi buralarda hastanelerde cok pis:((

Tatlm bendede lekelenmeler oluyo yaa pembemsi doktor normal dediysede yinede korkuyorum. Sendeki akintilar nasil ?

Tatlm bendede lekelenmeler oluyo yaa pembemsi doktor normal dediysede yinede korkuyorum. Sendeki akintilar nasil ?
Once kahveydi 2 hafta sonra pembe ve kirmiziya dondu dr bise yok dedigi icin hafife aldim gerci mecburdumda ev idi cocuk falan filan simdi serumlar igneler kollarim da damar kalmadi. Hafife alma cnm dikkat et insallah bi sorun yaratmaz bolbol dinlen progestani ihmal etme bi sikintin olmaz insallah ama adet sancisi da yasarsan dr ni ara bide vajinal muayenede arttiriyo iliskide yasak

Yok cnm dogunun ucra kosesindeyiz. Ama 4 gunden gidiyorum annemin yanina. bi gunluk olacak olsa yatarim ama kalkinca kanama devam ediyo oglumdada yasadim ama ankarafaydim annem ve akrabalarim vardi adam akilli doktorum vardi buralarda hastanelerde cok pis:KK43:(

Anladım canım annenin yanına gidiceksen iyi gelir sana inşallah bebisin sana sıkıca tutunur sağlıkla dogar

Sanirim kimse suda dogumu dusunmuyor.burda tadigim ebe var 2 cocugunu oyle dogurmus suda dogan bebekler cok sakin oluyorlarmis oyle soyledi.insallah sezeryana mecbur kalmadan normal veya suda dusunuyorum kismet olursa.
Ben hamile olmadan önce çok düşünüyordum suda doğumu ama enfeksiyon riskinden dolayı soru işareti oluştu, şuan normal doğum düşünüyorum hayırlısı :)
Kızlar günaydın hepinize...Ben önemli bişey sorucam size lütfen bilenler cevaplarsa çok sevinirim.İdrar tahlili sonucumda enfeksiyon çıktı doktorum antibiyotik yazdı gönül rahatlığıyla kullanabileceğimi belirtti.Ama ben korkuyorum daha almadım ilacı.Hamileliğin ilk aylarında zararlı diye biliyorum hatta 9 ay boyunca mümkün olmadıkça antibiyotik kullanmak önerilmiyor.Kararsız kaldım bol su içerek atabilirmiyim acaba.Kullanmazsam da enfeksiyonun artması durumunda düşük riski oluşabilirmiş.Bilmiyorum offf lütfen bi fiir verin
Bu durumda kar zarar durumuna bakarlar genelde tedavi olmazsan enfeksiyon daha kötü sanki, bol su içerek atlatılabilir mi bilmiyorum
Yok cnm dogunun ucra kosesindeyiz. Ama 4 gunden gidiyorum annemin yanina. bi gunluk olacak olsa yatarim ama kalkinca kanama devam ediyo oglumdada yasadim ama ankarafaydim annem ve akrabalarim vardi adam akilli doktorum vardi buralarda hastanelerde cok pis:KK43:(
Rabbim yardımcın olsun canım kolay değil :(

H
Once kahveydi 2 hafta sonra pembe ve kirmiziya dondu dr bise yok dedigi icin hafife aldim gerci mecburdumda ev idi cocuk falan filan simdi serumlar igneler kollarim da damar kalmadi. Hafife alma cnm dikkat et insallah bi sorun yaratmaz bolbol dinlen progestani ihmal etme bi sikintin olmaz insallah ama adet sancisi da yasarsan dr ni ara bide vajinal muayenede arttiriyo iliskide yasak
Hadi yaa korktum simdi. Aslinda cok haklisin. Bende adet sancisi degilde asiri siskinlik var bu da karnima agri yapiyo. Midem alt ust oldu surekli eksime vs. Durumlari var. Progestani gunde 2 tane aliyorm. Insallah bebislerimizi sağlıcakla kucagimiza aliriz yaa cok zor bir surec :(

Back
X