Canım yaa ne demek istemiyorum lütfen bu cümlenin sana yararı yokben yüzyüze gelmek istemıyorum ayrıca onun beni araması gerekiyor onca lafı yiyen benim bir bilsenız neler işittim kendısınden o kadar cok ağrıma gitti ki suclu olsam arardım ama hatalı olan taraf o ve bunu kabullenemiyor bu durumda benım aramam cok yanlıs. şuandada hamileliğimi kullandıgımı düşünüyor olabilir çünkü birgün evde sinirlendım dedim lütfen beni sinirlendirme kızdırma rica ediyorum hamileyim bak strese giriyorum bebeğe cok zararı varmıs dedim bana dediği kelime direk şu oldu herseyde hamilelğini öne sürme kullanma bebeğede cok güvenme dedi banaşimdi ben nasıl doğrayım bu cocugu böle bir baba şimdiden böyleyse doğduğunda ne olucak istemıyorum bu bebeği artık ben
![]()
Ben çocuğumu kendim için doğuruyorum valla benim hep aklımın bir köşesinde bırakıp gitmek var ama mutsuz olduğum için değil çok şükür hersey yolunda ama dünyanin binbir türlü hali var ve onun için kadın mutlaka çalışmalı
Onun için babayı salla
O da anlık öyle demiş olabilir bizi alamama lari gayet doğal hele de işte sıkıntısı varsa gelecek kaygısı onu anlamsız konuşma yapmaya itebilir
Son sözüm öfkeyle kalkan zararla oturur
Düşünmeden hareket etme lütfen
Anlık ofkeler ilişkiyi yipratir
Gereksiz heyecanlara girmeyelim