2015 Ekim Anneleri

ben yüzyüze gelmek istemıyorum ayrıca onun beni araması gerekiyor onca lafı yiyen benim bir bilsenız neler işittim kendısınden o kadar cok ağrıma gitti ki suclu olsam arardım ama hatalı olan taraf o ve bunu kabullenemiyor bu durumda benım aramam cok yanlıs. şuandada hamileliğimi kullandıgımı düşünüyor olabilir çünkü birgün evde sinirlendım dedim lütfen beni sinirlendirme kızdırma rica ediyorum hamileyim bak strese giriyorum bebeğe cok zararı varmıs dedim bana dediği kelime direk şu oldu herseyde hamilelğini öne sürme kullanma bebeğede cok güvenme dedi bana :KK43: şimdi ben nasıl doğrayım bu cocugu böle bir baba şimdiden böyleyse doğduğunda ne olucak istemıyorum bu bebeği artık ben :KK43:
Canım yaa ne demek istemiyorum lütfen bu cümlenin sana yararı yok
Ben çocuğumu kendim için doğuruyorum valla benim hep aklımın bir köşesinde bırakıp gitmek var ama mutsuz olduğum için değil çok şükür hersey yolunda ama dünyanin binbir türlü hali var ve onun için kadın mutlaka çalışmalı
Onun için babayı salla
O da anlık öyle demiş olabilir bizi alamama lari gayet doğal hele de işte sıkıntısı varsa gelecek kaygısı onu anlamsız konuşma yapmaya itebilir
Son sözüm öfkeyle kalkan zararla oturur
Düşünmeden hareket etme lütfen
Anlık ofkeler ilişkiyi yipratir
Gereksiz heyecanlara girmeyelim

Canım ne diyeceğimi bilemedim ben de yaa :KK43: Zor bir durum ama sakin olmaya çalışarak, sağlıklı düşünmeye çalışarak bir karar vermelisin. Aranızın düzelme olasılığı kesin yoksa ona göre karar vermelisin, yoksa yanlış bir şey yapıp sonra pişman olma sakın canım. Ailene hikayeyi, onun dediklerini, yaşadıklarınızın tümünü anlatabildin mi? Eğer gerçekten geri dönüşü yoksa, onlar da seni anlamazlar mı? Bir de tabi hormonlar devrede şu an.. tüm tepkilerin aşırı olabilir. O yüzden sakin olmaya çalışmalısın.. Biraz daha zamanın var canım. Yardım almaya çalış seni sevenlerden.. Her şey hayırlı olur inşallah..
sakin olamıyorum ne yazikki elimde değil bu durumda beni düşünmüyorsa bebeğini düşünsün. aileme anlatamadım o kadar mutlulurki şuan dilim varmıyo herseyı anlatmaya. dönüşü olmayan bir yoldayım zaten şuan o kadar cok çaresizim ki artık nasıl dile getireceğimi şaşırmıs durumdayım

ben yüzyüze gelmek istemıyorum ayrıca onun beni araması gerekiyor onca lafı yiyen benim bir bilsenız neler işittim kendısınden o kadar cok ağrıma gitti ki suclu olsam arardım ama hatalı olan taraf o ve bunu kabullenemiyor bu durumda benım aramam cok yanlıs. şuandada hamileliğimi kullandıgımı düşünüyor olabilir çünkü birgün evde sinirlendım dedim lütfen beni sinirlendirme kızdırma rica ediyorum hamileyim bak strese giriyorum bebeğe cok zararı varmıs dedim bana dediği kelime direk şu oldu herseyde hamilelğini öne sürme kullanma bebeğede cok güvenme dedi bana :KK43: şimdi ben nasıl doğrayım bu cocugu böle bir baba şimdiden böyleyse doğduğunda ne olucak istemıyorum bu bebeği artık ben :KK43:

Rabbim tez zamanda aydınlığa çıkarsın inşallah canım,lütfen güçlü ol,pes etme herkes yaşıyor bi sen değilsin,yapman gereken sağlıklı düşünüp karar vermen ,öfkeyle kalkan zararla oturur lafı cok doğru..minicik cana kıyma nolur,ne insanlar var yıllarını verıyor bebek sahıbı olabilmek için..Allah ın bir mucizesi o .

C
5 gün gecikmeyle hamile oldugumu öğrendim ve o hafta dktora gittim 5 haftalık hamile oldugumu söyledi şuan 7+1 olduk. eşimle isteyerek yaptık fakat bundan öncesinde sıkıntılarımız vardı aylar önce cocuk yapmaya karar verdiğimizde hersey yoluna girmişti bebek haberini alınca sadece 2 hafta sevıncımı yaşabildim ve şuan 2 haftayı gecik annemdeyim boşanma kararı aldık 2 haftadır eşim hiç arayıp sormadı beni o kadar cok zorumua gidiyorki ilk bebeğim ve ben tadını çıkaramıyorum yüzüm gözüm şiş halde işe gidip geliyorum berbat durumdayım aileme söyleyemıyorum söylersem ortalık karısıcak kafamda yapmak istedğim sadece alıp başımı bi yerlere gitmek doğru karar vermek istiyorum aileme çevreme mutluluk pozu vermekten cok yoruldum ve bir sürü seyler yaşadım bu süreçte. ben bu durumdayken eşim olucak kişi beni düşünmüyorsa ben daha fazla bu hamileleği sürdürmek istemiyorum mantıklı düşünemiyorum hiç bişiden zevk almıyorum herkesi düşünmekten yoruldum yardım edin akıl verin bana lütfen.. daha yaşadıgım bir sürü olaylar oldu eşimle aramızda 2hafta içinde onları yazmaya bile utanıyorum ben nasıl bir hata yaptım nasıl hamile kalma kararı verebildim bu adamla aklım almıyor benim :KK43: :KK43:
Canım bu yazını şimdi okudum
Evet gerçekten sakinleşmeye ihtiyacın var
Isten bi iki gün izin alsan kendine vakit ayisan mümkün mü acaba
Birşeyleri yıkmak bitirmek en kolayi hele de yorgunken yilmisken bazen alttan almak zor Gurur kırıcı gelebilir ama böyle düşünme meselenin aslı ne bilmiyorum ama gerçekten çekilmeyeçek bir çile değilse lütfen sakinleş meye çalış
Biz kadınlar kendi kendimizi de coşturabiliyoruz

Dr uma iliskiye girelimmi diye sormasamkalp ayisina kadar girmeyin demeyecekti! Ilaclara devam ediyorsun dedi coraspin deyince onu birak artik dedi e her seyi ben mi sorucam var mi boyle mantik sizce?

sakin olamıyorum ne yazikki elimde değil bu durumda beni düşünmüyorsa bebeğini düşünsün. aileme anlatamadım o kadar mutlulurki şuan dilim varmıyo herseyı anlatmaya. dönüşü olmayan bir yoldayım zaten şuan o kadar cok çaresizim ki artık nasıl dile getireceğimi şaşırmıs durumdayım
valla şu an oturup seninle konuşmak çok isterdim sıkıntıni paylaşmak bazen konuşunca insan farklı bakış acıları yakalayabiliyor

Cnim cok uzuldum boyle mutlu bir zamanda neydiki esini bu kadr uzaklastiricak ozel degilse tabi.
hereyden onemlisi bi can tasiyosun oturup bi konusursun esinle biticekse oyle biter ama cok zor bir durum tabi
kendi ayaklari uzerinde duran birisin anladigim kadariyla o kucuk cana sakin kiyma :KK43:
bana yalanlar söyledi bende hepsini yakaladım inkar etti neden böyle yapıyorsun dediğimde birden parladı birbirimize girdik küfür etti bana keşke direk bana etseydi direk anneme etti ayrıca cocuk üzüntüden düşerse ben sana o zaman sorarım dedi deidm sadece üzen beni sensin senın dısında herkes beni el üstünde tutuyor bu bebeğe bişi olursa senın yüzünden olucak deidm başladı küfür etmeye ben bunları hakedecek hiçbişi yapmadım benım dönüşüm mümkün değil ama elimi kolumu bebek bağlıyor ne yapıcamı bilmiyorum tek istedğim herkesten herseyden uzaklaşmak

BenBende böyle bir doktordan muzdariprim şimdi yeni doktorumun kapısında bekliyorum bakalım nasıl biri acayip heye canlıyim.
Dr uma iliskiye girelimmi diye sormasamkalp ayisina kadar girmeyin demeyecekti! Ilaclara devam ediyorsun dedi coraspin deyince onu birak artik dedi e her seyi ben mi sorucam var mi boyle mantik sizce?

hayır konuşmadık çünkü yüzyüze bile gelmek istemiyoruz telefonla bile iletişim kurmuyoruz ben evden çıkarken cok ağır kelimeler kullandı bana eve dönmem mümkün olmayan kelimeler bunlar.. cok çaresizim inanınki

Acaba o da ortalığın biraz yatışmasını bekliyor olabilir mi belki ağır kelimeler kullandığı için pişmandır ama senin ona çok kızgın olduğunu düşünüp biraz sinirlerinin yatışmasını bekliyordur. Bilemiyorum ki ama konuşmadan pek çözülecek gibi değil. Bir yakınınla da paylaşmanda fayda var canım bu arada belki bir orta yol bulunur. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Canım yaa ne demek istemiyorum lütfen bu cümlenin sana yararı yok
Ben çocuğumu kendim için doğuruyorum valla benim hep aklımın bir köşesinde bırakıp gitmek var ama mutsuz olduğum için değil çok şükür hersey yolunda ama dünyanin binbir türlü hali var ve onun için kadın mutlaka çalışmalı
Onun için babayı salla
O da anlık öyle demiş olabilir bizi alamama lari gayet doğal hele de işte sıkıntısı varsa gelecek kaygısı onu anlamsız konuşma yapmaya itebilir
Son sözüm öfkeyle kalkan zararla oturur
Düşünmeden hareket etme lütfen
Anlık ofkeler ilişkiyi yipratir
Gereksiz heyecanlara girmeyelim
her zaman anlık mı diyor o zaman canım aylar öncede bana kötü davranıyordu ben annem için sabrettim benım annem tümör hastası üzülmemesi lazım stres yapmaması lazım heyecan yapmaması lazım ameliyat oldu fakat sağ beyindede oldugu söylenıldı tedavi aşamasında ben hep annem için katlandım aman üzülmesin ben üzüleyim dedim saçma gelebilir bu dediğim size belki ama nişanlılık dönemimde bi nişan atılma evresi geçirildi annem resmen yıkılmıstı bir daha böle bişi kaldıramaz emin ol ki hep bu yüzden sabrettim herseyı sineye çektim düzeldik dedik bebeğimiz olsun dedik birden eskilere dönüverdik yine yalanlar kandırmalar ben daha napim

Bana keseyi gordugumuzde kalp atisini duyana kadar iliski yasak dedi sonra ben sormadim oda bisey demedi her gidiste tek tek sayiyorum ilaclari oraspin folbiol crinone a devammi diyorum aynen devam diyo yani bende hep hatirlatiyorum doktorlarimizin trzi bu demekki

Acaba o da ortalığın biraz yatışmasını bekliyor olabilir mi belki ağır kelimeler kullandığı için pişmandır ama senin ona çok kızgın olduğunu düşünüp biraz sinirlerinin yatışmasını bekliyordur. Bilemiyorum ki ama konuşmadan pek çözülecek gibi değil. Bir yakınınla da paylaşmanda fayda var canım bu arada belki bir orta yol bulunur. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
amin canım teşekkür ederim.. tamam haklısın öyle düşünüyor olabilir ama benimde ne kadar cok üzüldüğümü tahmin ediyor bunu çok iyi biliyorum. insan hiçmi merak etmez 2 haftadır benim ne halde oldugumu arayıp sormazmı insan bu benım cok zoruma gidiyor inanki

Rabbim tez zamanda aydınlığa çıkarsın inşallah canım,lütfen güçlü ol,pes etme herkes yaşıyor bi sen değilsin,yapman gereken sağlıklı düşünüp karar vermen ,öfkeyle kalkan zararla oturur lafı cok doğru..minicik cana kıyma nolur,ne insanlar var yıllarını verıyor bebek sahıbı olabilmek için..Allah ın bir mucizesi o .
amin inşalah hep dua ediyorum ama bütün kapılar kapalı... şuan bile ağlayarak yazıyorum sizlere ben bu yaşıma kadar hiç bu kadar çaresiz ve yalnız hissetmemiştim kendımı cok kötü bir dönem geçiriyorum. öfkeli dğeilim aslında çok kırgınım kızgınım çaresizim hepsi bu

valla şu an oturup seninle konuşmak çok isterdim sıkıntıni paylaşmak bazen konuşunca insan farklı bakış acıları yakalayabiliyor
bende birinle oturup şuan cok konusmak isterdim hüngür hüngür bağıra çağıra ağlamk isterdim o kadar cok doluyumki anlatamam. belki dedim buraya yarazak içim rahatlar biraz akıl alırım ama şuan daha cok berbat bir durumdayım

bana yalanlar söyledi bende hepsini yakaladım inkar etti neden böyle yapıyorsun dediğimde birden parladı birbirimize girdik küfür etti bana keşke direk bana etseydi direk anneme etti ayrıca cocuk üzüntüden düşerse ben sana o zaman sorarım dedi deidm sadece üzen beni sensin senın dısında herkes beni el üstünde tutuyor bu bebeğe bişi olursa senın yüzünden olucak deidm başladı küfür etmeye ben bunları hakedecek hiçbişi yapmadım benım dönüşüm mümkün değil ama elimi kolumu bebek bağlıyor ne yapıcamı bilmiyorum tek istedğim herkesten herseyden uzaklaşmak

Anladim guven sorunu en buyuk sorun bence yalanlar bir iliskinin en buyuk dusmani. Iliskiyi duzeltme karari almissiniz ama yine yalan soylediyse psikolojik bir rahatsizligi olabilir.
senin ailene bisey anlatamiycagini biliyo ve bu yuzden cok rahat izin alip bi kac gun bi arkadasina yada bi tatile gitsen ylniz ailenede evime gidiyorum dersin olmazmi

Anladim guven sorunu en buyuk sorun bence yalanlar bir iliskinin en buyuk dusmani. Iliskiyi duzeltme karari almissiniz ama yine yalan soylediyse psikolojik bir rahatsizligi olabilir.
senin ailene bisey anlatamiycagini biliyo ve bu yuzden cok rahat izin alip bi kac gun bi arkadasina yada bi tatile gitsen ylniz ailenede evime gidiyorum dersin olmazmi
evet aileme bişi anlatmayacağımı çok iyi biliyor annemden dolayı buna güvenerekten rahat hareket ediyor bunun farkındayım ama aileme söyledıgım zaman herseyı tam anlamıyla anlattığım zamanda ailelerin birbirine gireceğinide çok iyi biliyor ve hala böyle davranmaya devam ediyor. ben onun karısıyım dimi boşanana kadar elinde tutması gerekir karar verilmesi gerekn bişiler var ve konusmamız gerekir ama o arayıp sormamayı tercih ediyor. benim yapabileceğim tek şey şuan bu bebekten vazgeçmek ve bi kaç gün ortadan kaybolmak şuan sadece kafamda bu var

Bana keseyi gordugumuzde kalp atisini duyana kadar iliski yasak dedi sonra ben sormadim oda bisey demedi her gidiste tek tek sayiyorum ilaclari oraspin folbiol crinone a devammi diyorum aynen devam diyo yani bende hep hatirlatiyorum doktorlarimizin trzi bu demekki

Bunun icin dr brakilmaz mi diyorsun:) bildiklerimi hatirlaticamda bilmediklerimi ne yapicam:)

Merhaba teyzelerimm ben 8 mm oldum :KK68::KK68::nazar::nazar::KK46:

Eklentiler

• IMG_20150303_135653.webp
    IMG_20150303_135653.webp
    27 KB · Görüntüleme: 106
aileme öyle söyledim diyelim ama ailem beni sürekli arar sorar gelirler o zaman ne dicem hersey ortaya çıkıcak bu sefer hiç işin içinden çıkamıcam ahh be canım kafam o kadar dolu bulanıkki mantıklı düşünemiyorum

Back
X