Dideeem cnm bnm sakinless kuzucuuuuum suyun gelmediyse panikleme vucut yapina bagli ama nisan direk dogum belirtisi degill doktorum uyardigi icin biliorum hemn olmuomus ama ztn doktor kontrolun varmis git bakalim ne dicekkk heycan yapma fazla doruk geliyoooorrr hayirlisiylaTecrübeli anneler, nişan geldikten ne zaman sonra bebiş doğar ki yaaAy heyecan yaptım.. Elim ayağım titredi.. Nişanım geldi resmen. Hafif bir pembelikle bir şey düştü. Çok hafif bir bel ağrım vardı geçti. Sanki tuvaletim geliyor gibi. O da doğum belirtisiydi, stres yaptım yaa Stresten de olmuş olabilir tuvalet olayı ama.. Yarın sabah 10da doktor randevum var. Ay daha fotoğrafçı ayarlayacaktim ben randevudan sonra. Kapı süsü alacaktım.. Ay annem gelmedi daha yaa! O gelseydi Bursa 'da hala. Ona da yarın haber verecektim durumu, gelecekti. Ay hemen gelsin o zaman yarın di mi? Bekle bebişim yaa! Doğmaz di mi hemencik..? Ben duşa girecektim sabah, şimdi giriyim bari, ayyy!
Ay bilmiom benn kim o ya etiketlesene cnm kacirmisim bn sanirimCnm bir tane 1 ekim annemiz var
kirtasiyelerde var patafix deniliyorhiç akLima gelmemişti buda olabilir canım nerden bulabilirim ki acaba
Türkiyede de çok ucuz değil ki acibadem 13000 diyor anadolu saglik merkezi 10000 sigortan yoksa benim sorduğum ve görüştüğüm hastaneler hep bu civarda neyse ki sağlık sigortası var da kullanabiliyoruz. Türkiye de sağlık büyük hastanelerde pek ucuz değil maalesefEkim anneleri forumunda en pahalı doğum hikayesi ödülü olsaydı kesinlikle sana verilirdi. Türkiye de maksimum 3000 tl verip doğuran bile defalarca düşünüyor, ayarlamaya çalışıyor, kredi çekiyor. Hiç kolay değil canım. Allah yardımcınız olsun. Sağlık bu kadar pahalı bir tepside sunulmamalı, yazık diyorum imkanı olmayana. Sağlıkla büyüsün miniğiniz ve herşey güzel olsun sizler için.
Gecmis olsun canim.Allah anali babalı büyütsün.Selamm kizlar 2 gun once acil ve hazrlksz sezaryene giriyorum diye soylemistim cok sukur bebegim saglklı dogdu ama sezaryenden sonra baya agrm oldu ve gaz sancm oldu ama bugun cok iyiyim yani ilk gun zor oldu ben de guzel dilekler dileyen arkdslara tesekkur ederim darisi sizlere kıxlar
Biraz geç oldu ama.dogum günün kutlu olsun canim.Dogumgunumu tebrik eden tum arkadaslara can i gonulden tesekkur ediyorumm..iyi ki varsiniz, eksik olmayin kizlar
Teşekkür ederim canimkirtasiyelerde var patafix deniliyor
Ovv yeaa babyy fit olma yolunda ilk adımlar bunlarrr :) gerçekten de birçoğu gitmiş :) asel prenses nasıllar acaba herşey yolunda mı ?Kim demiş sezryanda tüm göbek kalıyo diyeee:)) aselden önce/ aselden sonra fotoğrafıhenüz korse kullanmadık, spora başlamadık innşallah yakın zamanda fit olucz:))
Doktorum çok rahat canım söyledim hiç oralı değil. Kaşıntı, koku yoksa problem değil diyor.Canım yesilimsi akıntı pek iyi değil derler korkutmak istemem de doktoruna danistin mi?
Ben gene doğurmadım hayırlısı böyle demekki. Benim doktorumda çatı yapmıyor belki açılmam yok bu gidişle normal yapamazsın dese kabullenicem bende daha kolay sezeryanı. Eşimde izin aldı bugün 16:30 randevu var gidicez bakalım pzts'ye kadar bekleyelim sorun yok derse ve pzts'ye kadar gelmezse pzts alsın sezeryana ama yok daha fazla bekletemem yarın alayım derse hiç itiraz etmicem paşa paşa onada okey. Çıkınca yazarım bugün size.Sezeryan hiç istemiyorum canım duşuda abarttım
Canım bende doğal seyrinde ilerlesin istediğim için müdahele etmiyorum ama bu kadar bekleyeceğimizi hiç düşünmemiştim korkuyorum aksi birşey yaşamaktan Allah korusun. Duş olayını abarttım neredeyse saat başı girecek moddayım hava serinledi aslında ama duş almadan dışarı çıkamıyorum, geliyorum kendimi kirli hissedip üzerimi değiştirmeden giriyorum, bu akıntı sinir edici saat başı neredeyse çamaşır değiştirmeye başladım onuda her değiştirişimde belden aşağıma bir su tutuyum diyorum. Sadece suyla ilgili küvet kısmı kaldı onada şuan cesaret edemedim sankisezeryan hiç istemiyorum sunni sancıda korkulacak birşey yok oğlum o şekilde doğmuştu çatı muayenesi yapmıyor doktorum belkide açılmam var sancım yok oğlumda kontrole diye gitmiştim susuz kaldı riskli demişti doktorum muayene etti ve 4,5 cm açılma ile bende hiç ağrı sancı yoktu . Hayırlı güzel bir gün Allah yardımcımız olsun yıllar sonra kavuştuğumuz meleklerimizin bu kadar nazlanmaya hakkıda var sanırım bekliyoruz merakla
Ay bilmiom benn kim o ya etiketlesene cnm kacirmisim bn sanirim
Bana bir arkadaşım dikti hediye e-bebekte 45 liraydi cok pahali dikmek mantikli bence bebek büyüdükçe ihtiyac olacak ben ilk dogumumda normal yastikla destekliyordum bu daha rahat olucakKızlar emzirme yastığı alan varmı çok kullanışlı gibi duruyo alsammı yada diksekmi diye düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz.
Hayırlı haberler canim sezeryan veya normal sagsaglim gelsinde ela bebek hakkinda hayirlisi neyse o olsunBen gene doğurmadım hayırlısı böyle demekki. Benim doktorumda çatı yapmıyor belki açılmam yok bu gidişle normal yapamazsın dese kabullenicem bende daha kolay sezeryanı. Eşimde izin aldı bugün 16:30 randevu var gidicez bakalım pzts'ye kadar bekleyelim sorun yok derse ve pzts'ye kadar gelmezse pzts alsın sezeryana ama yok daha fazla bekletemem yarın alayım derse hiç itiraz etmicem paşa paşa onada okey. Çıkınca yazarım bugün size.
Bana bir arkadaşım dikti hediye e-bebekte 45 liraydi cok pahali dikmek mantikli bence bebek büyüdükçe ihtiyac olacak ben ilk dogumumda normal yastikla destekliyordum bu daha rahat olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?