2015 Ekim Anneleri

Dideeem cnm bnm sakinless kuzucuuuuum suyun gelmediyse panikleme vucut yapina bagli ama nisan direk dogum belirtisi degill doktorum uyardigi icin biliorum hemn olmuomus ama ztn doktor kontrolun varmis git bakalim ne dicekkk heycan yapma fazla doruk geliyoooorrr hayirlisiyla

Can sesi cnm belkide dogdu bile ay hayirlisi olsun kolay dogumlar olsun insaAllah simdiiii eger dogarsa bebisleriniz ilk ekim anneleri siz olabilirsinizz dely yupppi

Türkiyede de çok ucuz değil ki acibadem 13000 diyor anadolu saglik merkezi 10000 sigortan yoksa benim sorduğum ve görüştüğüm hastaneler hep bu civarda neyse ki sağlık sigortası var da kullanabiliyoruz. Türkiye de sağlık büyük hastanelerde pek ucuz değil maalesef

Gecmis olsun canim.Allah anali babalı büyütsün.

Kim demiş sezryanda tüm göbek kalıyo diyeee:)) aselden önce/ aselden sonra fotoğrafı henüz korse kullanmadık, spora başlamadık innşallah yakın zamanda fit olucz:))
Ovv yeaa babyy fit olma yolunda ilk adımlar bunlarrr :) gerçekten de birçoğu gitmiş :) asel prenses nasıllar acaba herşey yolunda mı ?

Ben gene doğurmadım hayırlısı böyle demekki. Benim doktorumda çatı yapmıyor belki açılmam yok bu gidişle normal yapamazsın dese kabullenicem bende daha kolay sezeryanı. Eşimde izin aldı bugün 16:30 randevu var gidicez bakalım pzts'ye kadar bekleyelim sorun yok derse ve pzts'ye kadar gelmezse pzts alsın sezeryana ama yok daha fazla bekletemem yarın alayım derse hiç itiraz etmicem paşa paşa onada okey. Çıkınca yazarım bugün size.

Kızlar emzirme yastığı alan varmı çok kullanışlı gibi duruyo alsammı yada diksekmi diye düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz.
Bana bir arkadaşım dikti hediye e-bebekte 45 liraydi cok pahali dikmek mantikli bence bebek büyüdükçe ihtiyac olacak ben ilk dogumumda normal yastikla destekliyordum bu daha rahat olucak

Hayırlı haberler canim sezeryan veya normal sagsaglim gelsinde ela bebek hakkinda hayirlisi neyse o olsun

Bana bir arkadaşım dikti hediye e-bebekte 45 liraydi cok pahali dikmek mantikli bence bebek büyüdükçe ihtiyac olacak ben ilk dogumumda normal yastikla destekliyordum bu daha rahat olucak

beyaz lilyum canım bence al ben kullanıyorum çok rahat büyüyünce daha rahat olucak eminim bende 30 küsür e almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…