2015 Ekim Anneleri

Günaydın anneler güzel bir gün olsun hepimize, vereceğimiz güzel haberlerle dolu bir gün olsun.
Ben hala çalışıyorum, önümüzdeki hafta ayrılacağım izne artık, biz sonlara kaldık.

Çok heyecanlıııı günümüz aynı olunca daha da heyecan yapıyorum bizim bebişlerde aynı tosuncuk bende istiyorum bendeee benimkide gelsin artık:))) sen bugün dr dan çıkınca ara anneni çağır nolur nolmaz gelsin yanında dursun

Dün eşim beni saçma bir sebepten sinir etti wc deyken gelip bişi soruyor habire kızdım bende sen doğumda da böyle yaparsan kovarım ben seni şimdiden söyleyeyim de alınma demiştim demekki olabiliyor böyle şeyler:) iyi bari yolunu yaptım şimdiden

Bizimde 15 de randevumuz :) canım ilk doğumlar 40. Haftayı geçiyor bence sorun yoksa 1 hafta daha bekle bu kadar beklemişken şansını denemeden sezeryana tamam deme

Kızlar doktordayız mst ultrasyon iyi ama bebek çok aşağıda ve sancıdan dolayı doltpr mecburen muayene ettirdi ebelere. 1 parmak açılma varmış yalnız ben çatı muayenesini nerdeyse hissetmedim çok tahat geçti az bir şey ilaç yaktı sadece o kadar kesinlikle korkmayın. Hiç ama hiç acıtmıyor.

Ne güzel yazmışsın:) yalnız olmadığımı bilmek güzel en azından rahatlatıcı:)) tabiki çok sevicem eminim uyurken izlicem ama şuan hakikaten dediğin gibi nezaman isterse hayırlısıyla sağlıkla gelsin:)) son zamanlarda daha rahat uyur oldum herişimi yapıyorum tek başıma vs sanırum bende böyle mutluyum:))

Sezeryan derken normal neyin olacağı hiç belli olmuyor:) hayırlısıyla kavuşursun inş yavrunaa haberlerini bekliyoruz

Süpersin. Benim uykuya zaafım çok. Vallahi o bile hizaya geldi. Emzirmeye kalkar gibi her 2 saatte bir kalkıyorum. Vücudu ona bile alıştırıyor hamilelik süreci sistemi. Insanına göre muamele yapıyor :) huzurlu, mutlu, relaks anneler olalım. Sağlıkla kal canım.

günaydın hanımlaaarrr.... uyuklayan anneden selam hepinizeee
annemle ablam pazar günü gelelim, aldıklarımızı getirelim, cantanı hazırlayalım diyorlar.. onlar el atarsa bu iş biraz daha iyi olacak belli ki...
işte iş yapmak isteyen böyle olur bence yaa.. görümce de soruyor geçenlerde perşembe boşum çalışmıyorum yapılacak bişeyin varsa yapayım diye... aklıma bişey gelmiyo dedim ne diyeyim.. çantamı hazırla mı diyecemşunu al bunu al mı diyecem.. senin şu işinin yapılması lazım, yapalım demek başka geliyor bana.. arayıp da çay içiyoruz, doğurdun mu yoksa, e konustuk aramızda 1 gün önce de olur bi ay önce de demek kolay.. kızım neyin eksik, e siz daha beşik almadınız, ne alıncak, beraber bi cıkalım bi bakalım, alalım demek baska.. yol göstermek var, zaten tecrübesiz oldugum konuda ne yapılcak demek var

Sezeryan sonrasi kalan gobek bu bende arkadaslar dogumdan onceki gobegide yukluyorum :) korse kullanmaya basladiniz mi birde nasil korse kullaniyosunuz

canım bence masallahın var, gayet de azalmıs.. o yumusaklık için de korse aldır eşine yada annenlere fln.. lohusa korsesi fln diye geçiyor herhalde.. biraz yumuşak.. hem dikişlerini de tutar.. sezeryan korsesi de olabilir..

Gunaydin herkese..sayfalara goz attim da gece baya hareketli gecmis☺
Can sesi bebis dogmustur hayirli olsun cnm..
dely ayy heyecan yaptim cnm. bikac gunu bulur diyolar nisan gelince hatta 1 hftayi bulan bile oluyormus hayirlisi olsun sagliklica ins.
Lovely35 bi an sende dogurdun sandim ilk mesajlari gorunce..valla artik ilk sana bakiyorum Ece napti diye hakkinizda hayirlisi bakalim dr ne diyecek bugun..

Canımmm sakin ol. Panik yapma. Nişandan sonra 1-2 gün içimde doğum olur diye duydum ama sen yine de tetikte ol. Hayırlısı olsun, Allah yardımcın olsun canımm.

Ellerine sağlık canım harika herşey çok güzel düşünmüşün

ayyy tövbe est... ağladığı senin halin, napacagın değil de o muymuş.. Allahım Yarabbiim...
bizimkiler de ağlaktır, bi de tvde bebek görseler sanki saldıracak gibi olurlar.. bıraksan tvyi öpecekler..
bana da o kadarı aşırı geliyor.. bakalım bizler napcaz... öyle yaparlar da işte ne bileyim ben bi aksiyon görmüyorum, milletinkiler ne heyecanla neler yapıyorlar..

Evet ben de dun farkettim, giyinirken ve duşta sol gogsume carptikca elim sizladi. Sagda bisey yok. Lansinoh aklima geldikce suruyorum. Insallah faydasi olur.

dün eşimin bi arkadasına gittik, kadının 1 yaşında bebeği var. bana dedi gögüs kremi sürmeye basladın mı, bak geç bile kalmıssın ben 2 ay kala sürdüm cok rahat ettim diye.. ben de baslıcam hemen artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…