- 19 Kasım 2014
- 282
- 345
- 23
Çok heyecanlıııı günümüz aynı olunca daha da heyecan yapıyorum bizim bebişlerde aynı tosuncuk bende istiyorum bendeee benimkide gelsin artık:))) sen bugün dr dan çıkınca ara anneni çağır nolur nolmaz gelsin yanında dursunAy aynısı bana oldu caniimm.. Tuvalete diye kalktım, baktım bir bel ağrısı.. ve nişanım gelmiş. Çok heyecanliii.. Ne güzel seninki tam gününde gelmişSağlıkla kolaylıkla al bebeğini inşallah kucağına canım..
Dün eşim beni saçma bir sebepten sinir etti wc deyken gelip bişi soruyor habire kızdım bende sen doğumda da böyle yaparsan kovarım ben seni şimdiden söyleyeyim de alınma demiştim demekki olabiliyor böyle şeyler:) iyi bari yolunu yaptım şimdidenİlk doğumda ancak gelir 1-2 güne ama tabi annen yanında olsun bütün nazını çekiyor rahatlıkla kapris yapıyorsun. Ben doğumhaneden kovdum annemi
Sakin ol sen herşeyini hazır et. Zaten dr.a da gideceksin o seni yönlendirecek
Bizimde 15 de randevumuz :) canım ilk doğumlar 40. Haftayı geçiyor bence sorun yoksa 1 hafta daha bekle bu kadar beklemişken şansını denemeden sezeryana tamam demeBen gene doğurmadım hayırlısı böyle demekki. Benim doktorumda çatı yapmıyor belki açılmam yok bu gidişle normal yapamazsın dese kabullenicem bende daha kolay sezeryanı. Eşimde izin aldı bugün 16:30 randevu var gidicez bakalım pzts'ye kadar bekleyelim sorun yok derse ve pzts'ye kadar gelmezse pzts alsın sezeryana ama yok daha fazla bekletemem yarın alayım derse hiç itiraz etmicem paşa paşa onada okey. Çıkınca yazarım bugün size.
Ne güzel yazmışsın:) yalnız olmadığımı bilmek güzel en azından rahatlatıcı:)) tabiki çok sevicem eminim uyurken izlicem ama şuan hakikaten dediğin gibi nezaman isterse hayırlısıyla sağlıkla gelsin:)) son zamanlarda daha rahat uyur oldum herişimi yapıyorum tek başıma vs sanırum bende böyle mutluyum:))Canım gerçekçi düşünce bu. Bir şeye çok anlam yükleyip onun anlamını değiştirmeye çalışmıyoruz. Doğurganlık kadının-dişinin doğasında olan Allah vergisi bir şey. Yaklaşık 9 ay sürmesi beynimiz ve bedenimizin alışma süreci için geçerli. Doğum anı gelene kadar evet sanki hep bu göbek vardı, bebek hep içimdeydi, sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor olabilir. Ne mutlu ki alışma sürecini başarı ile tamamlamışız. Asıl sendrom telaş, endişe, korku vs. Gibi duygulardan kaynaklanıyor. Ben kendi adıma söyleyim. Bütün panik içeren, beynimi deforme eden düşünceleri attım kenara ve olacağına bıraktım. Teslimiyet deniyor adına. Günü, saati, nasıl olacağını belirlemiştir yaradan. Bir insan bedeni başka bir insanın bedeninin oluşmasına ev sahipliği yapıyor. Hem muhteşem bir olay hem de mucizenin ta kendisi benim görüşüme göre. Annelik hassasiyeti illa ki hemen gelecek diye bir şeyde yok. Kimi hamileyken kimi doğumdan sonra bebeğini kucağına aldığında o hassasiyeti yaşamaya başlar. Bu arada Ben olabildiğince nefes tekniği uyguluyorum. Onun da rahatlatıcı özelliği tartışılmaz. Sen bence bir sorun olduğunu düşünme. Olması gerekenler oluyor ve bizlerde oluruna bıraktık, zamanın dolmasını bekliyoruz.
Sezeryan derken normal neyin olacağı hiç belli olmuyor:) hayırlısıyla kavuşursun inş yavrunaa haberlerini bekliyoruzKızlar bizim küçük prens yola çıktı:) Sabah 9.30'da sezaryenim gerçekleşecekti. 4.05'de bel ağrısı ile uyandım. Nişanım gelmiş. Bugün öğleden beri bulantı ve istahsizlik vardı. Hayat yine biz başka şeyler planlarken planını kurdu. Şimdi yoldayız. Lütfen dua edin olur mu :)
Süpersin. Benim uykuya zaafım çok. Vallahi o bile hizaya geldi. Emzirmeye kalkar gibi her 2 saatte bir kalkıyorum. Vücudu ona bile alıştırıyor hamilelik süreci sistemi. Insanına göre muamele yapıyor :) huzurlu, mutlu, relaks anneler olalım. Sağlıkla kal canım.Ne güzel yazmışsın:) yalnız olmadığımı bilmek güzel en azından rahatlatıcı:)) tabiki çok sevicem eminim uyurken izlicem ama şuan hakikaten dediğin gibi nezaman isterse hayırlısıyla sağlıkla gelsin:)) son zamanlarda daha rahat uyur oldum herişimi yapıyorum tek başıma vs sanırum bende böyle mutluyum:))
Sezeryan sonrasi kalan gobek bu bende arkadaslar dogumdan onceki gobegide yukluyorum :) korse kullanmaya basladiniz mi birde nasil korse kullaniyosunuz
Canımmm sakin ol. Panik yapma. Nişandan sonra 1-2 gün içimde doğum olur diye duydum ama sen yine de tetikte ol. Hayırlısı olsun, Allah yardımcın olsun canımm.Tecrübeli anneler, nişan geldikten ne zaman sonra bebiş doğar ki yaaAy heyecan yaptım.. Elim ayağım titredi.. Nişanım geldi resmen. Hafif bir pembelikle bir şey düştü. Çok hafif bir bel ağrım vardı geçti. Sanki tuvaletim geliyor gibi. O da doğum belirtisiydi, stres yaptım yaa Stresten de olmuş olabilir tuvalet olayı ama.. Yarın sabah 10da doktor randevum var. Ay daha fotoğrafçı ayarlayacaktim ben randevudan sonra. Kapı süsü alacaktım.. Ay annem gelmedi daha yaa! O gelseydi Bursa 'da hala. Ona da yarın haber verecektim durumu, gelecekti. Ay hemen gelsin o zaman yarın di mi? Bekle bebişim yaa! Doğmaz di mi hemencik..? Ben duşa girecektim sabah, şimdi giriyim bari, ayyy!
Ellerine sağlık canım harika herşey çok güzel düşünmüşünÇok teşekkür ederimTeyzesi şimdi biberondaki sütünü içirdim altını aldım yatırdım beşiğine ah uyansa da sevsem dediğim uyırken bile özleyeceğim birşey olacağı aklıma gelmezdi ne güzelmiş annelik. iki tane ağaç var birinde anahtarlık asılı demir olanda
diğeri gerçek ağaç dalı iş yerinde çok sevdiğim bir ablam eşi ile birlikte kendisi yapıp getirmiş ben doğumdayken üzerindeki şekerler herşey ona ait :) Kolonya şişelerini ve kolonyayı ablam almış bir gece önceden onları hallettik. diğer herşey bana ait
Kızlar bu ana kucakları var ya araba koltuğu olanlardan, bunlar sanki oturur pozisyonda duruyor yeni doğmuş bebişi nasıl koyacağız bunun içine çok çukur geldi gözüme
Aaaaa benimde baba tarafı uşaklı akraba çıkmayalım hemşerim
paytak_paytak_kosan_koala benimki de bayramda milletin içinde diyor ki ilk doğumda ben sezeryana giderken çok ağlamış, hatta hemşireler onu benim annem sanmış. Bu sefer gelmeyecekmiş, yüreği dayanmıyormuş. Hepsi hikaye millete gösteriş. Keşke dediği gibi gelmese de beni germese. Doğunca haber veririz. İlk doğumumda da ölürsem çocuğa kim bakacak diye ağlamış. Başka bir zaman kendisi demişti öyle. O beni merak edip aramıyor, eskiden arardım artık ben de aramıyorum.
Kızlar hastanedeyim. İki kere nst çekildim bitaz sancı ve bebekte taşikardi çıkıyor. Şimdi acilde serum taktırıcam. Sonra tekrar nst çekilecek. Dua edin bana.
Evet ben de dun farkettim, giyinirken ve duşta sol gogsume carptikca elim sizladi. Sagda bisey yok. Lansinoh aklima geldikce suruyorum. Insallah faydasi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?