Kızlaaarrr

Ben doktordan geldiiimmm

Rabbim bebişlerini daha görmeyenlere, duymayanlara ve bebiş isteyen herkeslere nasip etsin inşallah sağlıklaaa... Hep dua ediyorruumm.. Ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallaahh; bebeğimizin kalp atışını duyduk biiizzz

Aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyor.. Boyu 1,27 cm, tırnak kadaarr.. Pıtıpıtı atıyordu kalbiii

Eşim de kameraya çekti. Şimdi hamile olduğuma inandım işte, Allah'a şükürler olsuuunnn
Bu hastaneye ve doktora da ilk defa gitmiştim ama beğendim. İçime sindi. İnşallah sorunsuz devam ederiz böyle.. Multivitamine ve demir ilacına henüz gerek olmadığını, 3 aydan sonra değerlere göre içip içmemeye karar verebileceğimizi söyledi. Karaciğerini bağırsakları mideni boşuna yormayalım dedi. Kanım da iyiymiş zaten. Bıraktım onları. Yalnızca folbiol verdi. Onu da her gün yarım içecekmişim, yeterliymiş. Şu enfeksiyon hastalıklarıyla ilgili olan TORCH testleri varmış, onları istedi. Kan verdim. Bir de idrar tahlili istedi. Sonraki kontrol 3 hafta sonraymış. 3 haftalık gelişime bakacakmış. Sonra 12. haftada 2li test, sonra da inşallah sorun yoksa zaten ayda 1'e düşecek kontroller. Allah'ım bebişlerimize bizlere sağlık mutluluk versin inşaallahhh