2015 Ekim Anneleri

Bu tür şeyleri pek düşünme bulantı kusma falan ben ne zaman düşünsem o zaman mide bulantısı o yemekten iğrenme falan oluyo ama düşünmesem gayet güzel gidiyo
düşünmüyorum cnm zaten ama sürekli üstten gaz cıkarmak mafeetı benı mıdem acıyor çk :(

bende senin gibiydim canım ama 3 gündür yeni başladı ve ben 9. haftama girmek üzereyim allahtan hafif çok etkilemiyor sadece sabahları onun dışında öğürme isteği oluyor sadece. birde gün içerisinde atıştırmalık çok yiyorsanda geç hissedersin ama bulantının olmamasıda sağlıksız bir gebelik geçirdiğini göstermez bana doktorum gebelik öncesi vitamin değerlerin tamsa sağlıklı bir gebelik geçiriyorsundur ve bulantın olmayabilir dedi. bugün tekrar kontrole gittim bulantılar başladımı diye o sordu ilk defa hep ben niye başlamıyor diye sorardım oysaki başladı diyincede b6 vitaminin azalıyor olabilir. biy sonra ikili tarama için çağıracam o zaman vitamin değerlerine baktırırız ona göre diyetisyene yönledirecem seni dedi ama arada görmek istersen bebeği gel yinede bulantıların artarsada gel daha önce diyetisyene yönlendireyim yiyebileceğin şeyleri düzenlesin dedi.
Acabaa benim b16 mi eksik hep bulantim var.nede bulunur bu b16

Canim merhaba doktora tarihinde gitmen bence daha mantikli esin ile konus daha buyumus olacagini belkide o tarihte kontrol etmesi gereken seyler oldugunu soyle bence ikna olacaktir. Esimide kirma ama hemfikir olun:) esine de dogum gunu icin hediyesini alip bebesinin agzindan guzel bir mektup hazirlayip mektup esliginde verebilirsin hatta esin o gun evde olmayacaksa cesitli hazirliklar yapabilirsin ucan balonlar guzrl bir masa ve yemek :) ben esime ilk dogum gununde ask kavanozu hazirlamistim 365 gunluk bir kavanoz her gune 1 hatira 1 ozlu soz tarzi biseydi :) bunu bebeginin agzindan yapabilirsin :)
Valla eşime kalsa her hafta gidecez nerdeyse o benden heycanlı ii sabrettirdim :) Birde benim hiçbi belirtim yok diye bende az tedirgin deilim bi nevi bende erken gitmek istiorm ama sonra vazgeciorm smdide dogum günü diye kırmıyımda bi hafta erkene mi aldırsam randevuyu diye düşünmüor deilim hem içimde rahatlasın istiorum
Ayrıca süpriz fikrin için çook tesekkür ederim ama ne yazıkki vakit yok :/ çalışıyorum çünkü ben eve girdikten bi yarım saat sonrada o gelior yarım saattede yetiştirmeme imkan yok gibi. benim tek izin günüm pazartesi onun dogum gününün pazara denk gelmesi beni pek etkilemedi :)

Canimmmmm benimmmm nekadarr guzelll resmen kiskancliktan catliyorum.masaalhh hicc oyle dusunme demekii migden saglamm.keyfinii cikarr
:):):) vallah bende bitek bulanti yok geri kalan hepsi var galiba: bacak kramplari, bel ağrısı, sık sık idrara çıkma, uyku hali bide çok sık sık acıkıyorum ama bi çok yiyecekten tiksiniyorum ne yiyeceğimii bilmiyorum artık..:kk77::KK43::110:

Acabaa benim b16 mi eksik hep bulantim var.nede bulunur bu b16
bilmem ki canım ben hamilelikten önce 2 ay hap olarak içmiştim b vitaminlerini doktorum istemişti içmemi apikobal diye bir ilaç içmiştim ama hamilelikte sakıncalıdır yazıyordu içinde hamile kaldığımı öğrendiğimde kestim.

Günaydın minnak anneleri bugün nasılsınız ?
Bulantılar o_O uykusuzluklar:KK14: iştahsızlıklar :kk77: ne alemde
Ben uykusuzluk dısında iyiyim birazda iştahsızlık var ama bunada şükür :anneadayı::nazar:
Bu arada 8 martta eşimin doğum günü ne yapacagıma dair hiçbi fikrim yok
Varsa aklınızda bişeyler öneriye acıgım :))
Birde normalde doktor kontrolüm 16sında ama ben eşim çok istior diye 1 hafta öne çekmeyi 9unda gitmeyi düşünüorm (8i pazara denk gelior) sizce napayım bekliim mi yoksa eşimide kırmayıp gidelim mi :KK64:
gidin canım benim kontrole hem bak eşinede hediye olur özlemişsinizdir minnoşuda :KK49:

Kendimi strese sokuuorum yaa bebegimin kalbi durduysa die evham yapiyom 2 hafta var daha randevuma ama korkuuom kizlar
aynı korku bende de çok oluyor canım ama her gittiğimde pıt pıtlarını görüyoruz canım ama bulantılar başladı hafiften artık diyor kendini hissettiriyor bana ben burdayım diye :KK46:

aynı korku bende de çok oluyor canım ama her gittiğimde pıt pıtlarını görüyoruz canım ama bulantılar başladı hafiften artık diyor kendini hissettiriyor bana ben burdayım diye :KK46:
Çok güzel bi duygu bebiş var ama ben daha duymadım kalp atışlarını hissetmedimde :KK43::110::KK42:

Günaydın annişleeerr :KK3: Mutlu bir gün olsuunn..

Gözün aydın canım.. İnşallah pıtpıtları da duyacaksın hayırlısıyla :KK68:

Canım progesteron bebeğin tutunmasını sağlayan bir hormon diye biliyorum. Benden istemedi doktorum ama yaptıranlar da var. Bir bildiği vardır elbet doktorun. Korkma.. Benim de adetim 2 gün geçince 1800 küsur çıkmıştı canım. Hayırlısıyla hamilesin inşallah.. Allah tamamına erdirsin :KK68:

Bende beyaz aşırı değil ama, kızıl boyalıydı saçlarım. Dibinden 4 parmak kahverengi çıkmış :p Doğal bir boyaysa gerçekten, ben de boyucam. Kendimizi çirkin hissetmeyelim, psikoloji önemliii :)

CRL: Baş-Popo Ölçümü, Crown-Rump Length :)) Bebişinin boyu canıımmm :KK68::nazar: Sen kaç haftalıksın? Merak etmee... Bir sorun olsa doktorun söylerdi canım.. İdealdir tabi maşallaahhh :nazar:

Hayırlı olsun :)) Hoşgeldiinn :KK68: Ay ben yerim onu yaa:-) Oyyy :KK74:Maşalaahh :nazar::KK46::KK72: Öp benim içiiinnn :KK68:

Hahahaa :KK48::-) Ay canım seninki de çok tatlııııı :KK68: Hayal ettim gözlerim doldu yaa :)) Maşallah maşallahh :nazar: Yeriimm.. Sen de öp sen dee :KK15::KK15:
Canim cevanin icin cok tesekkur ederim allah razi olsun.

Bendede ara ara oluyor, ya birşey olduysa diye çok korkuyorum dahada 3 hafta var kontrole ,Allah a emanet miniklerimiz.

Kızlar vallahi ev işi yapmayacağım bir daha 3 ay dolmadan. Unutuveriyorum hızlı hareket ediyorum ani hareket ediyorum sonra da oturup panikliyorum. :KK45:

gidin canım benim kontrole hem bak eşinede hediye olur özlemişsinizdir minnoşuda :KK49:
hemde nasıl özledik :)) bi yandan heycandan kalbim pır pır edio bi yandan da korkuorm inşAllah iidir bişeyi yoktur diye sanırım gitsek ii olacak yoksa ben kendimi yiyip bitirecem :)
seninde bulantıların baslamıs ben sadece uyku problemi yasıorm o yüzden paniğim birazda :) amannn miden bulansa dert bulanmasa dert :D

Kızlar vallahi ev işi yapmayacağım bir daha 3 ay dolmadan. Unutuveriyorum hızlı hareket ediyorum ani hareket ediyorum sonra da oturup panikliyorum. :KK45:
Canım aman diyim yapma daha çok erken. Arkadaşım 15 haftalık falan hamile bana sakın uzanma geçenlerde ufacık uzandım dedi yırtılma olmuş hissetmiş zaten çok acıdı hemen doktora gittik içerde bir kanama göremedi ama yırtılma var demiş kendi kendine kapanır demiş. Ben şimdi bunu duydum uzanmıyorum bile.

Back
X