2015 Ekim Anneleri

Ya kızlar 2 gecedir çok kötüyüm öyle sert hareketler yapıyorki bizimki alttan çıkacak sanıyorum ama anlatamam öyle böyle değil akıntımda arttı çok feci altta doğru baskı var normalmi bu

Ay inşallah doğum pozisyonunu almıştır. Sezaryen iptal olur. Heyecanlı heyecanlı sürpriz gelişini bekleriz.

Çok mutlu oldum. Tebrik ederim canım. Bence de uyu, enerji depola bebişin için.

Iyi geceler kizlar. .bizimki memede çok kısa kalıyo ve bırakıp başlıyor ağlamaya... akşamüstüden beri böyle. .

Doktorun tavsiyesi üzerine 1 saat yürüdüm. Bütün parçalarım dökülüyor. Kızımda içimde kıpır kıpır. Misafirimiz ve kayınvalidemi mehter marşı ile odalarına uğurladım:) şimdi uyku zamanı. Off diyorum başka bir şey demiyorum. Ne yürüyüşmüş... Allah hepimize rahatlık versin. Sağlıklı güzel bir güne uyanalım. Doğum haberleri alalım, mutlu olalım. Ekim in ilk 10 luk dilimi bitiyor, otobüs kalkıyor. Yolcu kalmasın :)))

Ya kızlar 2 gecedir çok kötüyüm öyle sert hareketler yapıyorki bizimki alttan çıkacak sanıyorum ama anlatamam öyle böyle değil akıntımda arttı çok feci altta doğru baskı var normalmi bu

Al bendende o kadar canım sanki suyum aşağıdan İncek gibi öyle bi baskı yapıyor ki.bastirip duruyor haylaz:)

Iyi geceler kizlar. .bizimki memede çok kısa kalıyo ve bırakıp başlıyor ağlamaya... akşamüstüden beri böyle. .
Canım gogsunun ucunu bi sık bakalım süt gelıyomu. Damarda tıkanıklık varsa süt gelmıyosa basıyodur yaygarayı

Bu akşam öyle korktum ki anne olduğumu tarifi olmayan bi hisle bugun daha iyi anladım .
Akşam 6 gibi eşim işten yeni gelmişti salonda oturuyoduk biryandanda çamaşır katlıyordum .
2 snylik bir olay ev yay gibi 2 sefer salla baya bi sallandık ama eşimin berna deprem demesiyle alpereni beşikten kaptım kala kaldım olduğum yerde .
İlk defa bu kadar net hissettik kalbim yerinden cıkcaktı Rabbim bu acıyo duyguyu yaşayanlara yardın etsin
O an insanın aklına direk evladı geliyormuş
İnşlh birdaha yaşamayız ;( bugün böyle bi korku yaşadım

Ben de aventinkini veriyorum, gece fosforlu olanlardan ama habire kenarları burnuna değince sinir oluyor sıpa

Canim gecmis olsun sen samsundaydin degil mi ablamlarda korkmuslar..erbaa da oldu ama amasya falan da sallanmis dun kardesim dedi depremi amasyada..cevre illerde de hissedilmis Rabbim korusun insallah annelik bole bise demekki once evladini dusunmek..Rabbim felaketlerden korusun cumlemizi

Kizlar gunaydin hayirli gunler heyecanim gderek artıyor son gunler gecmek bilmiyor bu aksam annem gelecek memleketten insallah..cok mutluyum ama su panikli korkulu halimi bi atabilsem..aslinda diyorum Allahin izniyle yardimiyla bitip gececek bebegine kavuscan aylardir suren bekleyis sona erecek...ama sakin olamadim gtti Rabbim.hepimizin icine ferahlık versin kolay hayirli dogumlar nasip etsin insallah

Günaydın çok fena bi ağrı ile uyandım bugün son zamanlar gerçekten zormuş bi kalktım ki karnım semsert! Neyseki randevuya 2 gün kaldı

Günaydın anneler. Sağlıklı, keyifli bir hafta sonu olsun. Eskiden forumda sırf doğumu bekleyenler vardı :) şimdi doğuran tecrübeli anneler ve doğumu heyecan, sabırsızlık, korku ile bekleyen anneler var. Bir taraf emzirmek, sağlık sorunu, doğum sonrası toparlanma için yazarken diğer taraf bebeğin kilosu, pozisyonu, doğumun nasıl olmasına kararlaştırıldığını paylaşıyor. Arada doğum dışı çevreyi eleştiren konular veya gündelik hayattan yaşananlar da eklenince vallahi pek bir renkli ortam oluşuyor. Bir nevi gün. Bir tek çayımız, kekîmiz eksik. Seviyorum burayı. Muhabbetin belini kırıyoruz :))) bugün bakalım hangi arkadaşlarımız doğum haberi paylaşacak 4 gözle bekliyorum. Bu arada deprem korkusu yaşıyan arkadaşımız olmuş. Çok geçmiş olsun, Allah korusun aman diyorum. Kendinize ve bebîşlere cici bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…