Biara bayaa sancin cikmis gibi duruyor amaKızlar bu nstde bebeğin kalp atışları yüksek ve sancı var diye yorumladım ben ama doktorumuz eve gönderdi.. şimdi hala karnım sert ve ağrılarım var @RoyalBunny @LadyCedarcglaa16 @pink_princes
amin cnm yaİnşallah açılmalarımız olur sağa sağlim alsaydık bebişlerimizi kucagımıza hakkımızda hayırlısı olsun rahat dogumlar geçirelim inşallah
Doğumu ayrı olay doğumdan sonrası ayrı desene... Allah sabrını versin ve bir an önce kurtarsın bu durumdan.Sağol canım benim ya ah bir geçse öyle zorluyof ki hergün ağlıyorum.
Ay inşallah doğum pozisyonunu almıştır. Sezaryen iptal olur. Heyecanlı heyecanlı sürpriz gelişini bekleriz.Iyi geceler kizlarr, bebisli anneler uyuyun diyor ama ne mumkun uyuyamiyorum 1 bucuk 2 gb yatiyorum ne gerekse 6 gb uyaniyorum..
heyecanliyim pzt cok yaklasti uyusam da ruyamda hastanedeyim..yarin sabah son kontrol var bi umut donduyse benim kiz sezeryan iptal olacak..
Bugun 2 kez manuel pompa kullandim 15 20 defa yaptim korktum cok yapmadim.alistirma olsun sute diye..banyoda sicak su tuttum..yarin ve pazar da şu humananin cayini icicem..
Kendi kendime biseyler yapiyom bakalim fayda edecek mi.
Çok mutlu oldum. Tebrik ederim canım. Bence de uyu, enerji depola bebişin için.Arkadaşlat mesajlarınızın hepsini okudumama tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın. Allah razı olsun hepinizden güzel dualarınız için.
Gelelim doğum hikayemize. Sabah kontrolümüz vardı nst de hic sancı çıkmadı ama dr. Tekrar muayene ettiğinde 4cm açılma ve fazlasıyla yumuşama vardı. Dr.um istersen sunuli sancı vereyim 4 e kadar doğum yaparsın dedi ama ben tarihten dolayı yarın istiyorum dedim çıktım. Eve gelince kasıklarımda ağrı başladı wc ye gittiğimde ise pembe akıntılar başlamıştı. Saat 14.30 gibi dr.uma msj atıp durumu anlattım hemen gel dedi. Duş aldım eşimi işten çağırdım geldi annemi ve oğlumuda alıp hastaneye geldik saat 16.00 gibi. Dr. Tekrar kontrol etti açılma 5cm olmuştu hemen yatış veriyorum dedi işlemler ve kan verme filan yapıldıktan sonra 16.30 gibi suni sancı almaya başladım. 17.15 gibi sancılar kendini hissettirmeye başladı. Bu arada ebemiz çok tecrübeli bize sürekli yürüyüş, merdivenden inip çıkma, plates topunda yaylanma ve squat hareketleri filan yaptırdı. Sancı geldikçe eşime nasıl masaj yapması gerektiğini öğretti. Yaklaşık yarım saat sonra sancılar iyice sıklaştı.bu arada hareketlere devam ediyordum. Ebe son bir kontrol yaptı ve 5 sancı sonra doğumhaneye gidiyoruz dedi. Gerçektende 5.sancıda gittik dr.um geldi hemen. O da kontrollerini yaptı üzerini değiştirdi. Hemen karşıma oturdu bu arada eşimde doğumhanedeydi. Çıkmak istedi ama ebe dışarı bırakmadı eşine destek ol diye :)
Sonra sancı gelince uzunca ıkınmamı söylediler. Öylede yaptım ve saat 18.10da oğlum kucağımdaydı. Baya beklediler göbek bağını kesmek için. Sonra dr. Makası eşime verdi ve eşim kesti göbek bağını. Bu arada yırtık yada kesi olmadı sadece ufacık 3 tane sıyrık var dediler onlara estetik dikiş yaptılar. Bu arada bebek benim kucağımdaydı. Tüm işlemler bitince bebeği aldılar babasınıda çağırdılar beraber giydirdiler benide ebe giydirdi odama yürüyerek geldim. Oğlum gelince emzirdim. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Uzun oldu ama hikayem böyle. Şimdi biraz uyuyacağım sonra görüşürüz inşallah
Ya kızlar 2 gecedir çok kötüyüm öyle sert hareketler yapıyorki bizimki alttan çıkacak sanıyorum ama anlatamam öyle böyle değil akıntımda arttı çok feci altta doğru baskı var normalmi bu
Ay 2 gecedir çok zorluyor senin bebişin hareketleri NasılAl bendende o kadar canım sanki suyum aşağıdan İncek gibi öyle bi baskı yapıyor ki.bastirip duruyor haylaz:)
Canım gogsunun ucunu bi sık bakalım süt gelıyomu. Damarda tıkanıklık varsa süt gelmıyosa basıyodur yaygarayıIyi geceler kizlar. .bizimki memede çok kısa kalıyo ve bırakıp başlıyor ağlamaya... akşamüstüden beri böyle. .
Sanırım ben ilk bir hafta hastalandığımda verdim cnm terle attım kilolaları yoksa bende de kalırdı kesinMasallah ya ne guzel vermissin ben denedimde olmuyo valla... Dahada verir miyim acaba merak ediyorum
Ben de aventinkini veriyorum, gece fosforlu olanlardan ama habire kenarları burnuna değince sinir oluyor sıpaCanım önce ne versem tutmadı. Wee'nin damaklı olanını değil damla uçlu olanını tuttu. Çocuk doktoru kesinlikle istemediğimiz emzik türü dedi o gün kaldırdım. Nukunda damaklısını tuttu. Aventin de gene free flop diyeydi sanırım 0-6 ay ikili emzikleri var onları da başta diretsede tuttu. Şuan en iyisi avent diyerek onu kullanıyoruz.
Geliyo canım memeyi vermeden kontrol ediyormCanım gogsunun ucunu bi sık bakalım süt gelıyomu. Damarda tıkanıklık varsa süt gelmıyosa basıyodur yaygarayı
Canim gecmis olsun sen samsundaydin degil mi ablamlarda korkmuslar..erbaa da oldu ama amasya falan da sallanmis dun kardesim dedi depremi amasyada..cevre illerde de hissedilmis Rabbim korusun insallah annelik bole bise demekki once evladini dusunmek..Rabbim felaketlerden korusun cumlemiziBu akşam öyle korktum ki anne olduğumu tarifi olmayan bi hisle bugun daha iyi anladım .
Akşam 6 gibi eşim işten yeni gelmişti salonda oturuyoduk biryandanda çamaşır katlıyordum .
2 snylik bir olay ev yay gibi 2 sefer salla baya bi sallandık ama eşimin berna deprem demesiyle alpereni beşikten kaptım kala kaldım olduğum yerde .
İlk defa bu kadar net hissettik kalbim yerinden cıkcaktı Rabbim bu acıyo duyguyu yaşayanlara yardın etsin
O an insanın aklına direk evladı geliyormuş
İnşlh birdaha yaşamayız ;( bugün böyle bi korku yaşadım
Ay 2 gecedir çok zorluyor senin bebişin hareketleri Nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?