- 23 Şubat 2015
- 199
- 118
- 103
Evet insan nasıl tarif edeceğini şaşırıyor :)Ilk tecrubemizya ne olacagini merak ediyoruz.
Benim ki simdiden 3300 daha 20 gün gozukuyor o zamana nolacakDoğum yapan anneleri tebrik ediyorum bekleyenlerede kolay doğumlar diliyorum hanımlar.
Bugün kontrole gittim herşey normal 16 sına kadar bekleriz sıkıntı olmaz ise biraz daha bekleriz yine olmazsa oturup konuşuruz dedi. Salıya tekrar gideceğim suyu kontrol icin. Hep erken dogururum diyordum ama kısmet. 3300 gr olmuşuz farklı bir sey yok bende.
Yap canım bizde küvet yok o yüzden sıcak duşa giricem, kasıklarıma sıcak su falan tutucam belki faydası olur. Allahım 9 ay beklemek bu kadar zor değildi, geçmiyor günler resmen :)Evet tatlım ne yaparsak bu iki günde kardır en azından dogum anımızın rahat geçmesine yardımcı olur belki ben şimdiden küveti doldurup sıcak duşta oturayım diyorum
Dert etme canım benimde önden gidiyordu üstelik son haftalar daha cok alır dediler ama normale dondu aksine :)Benim ki simdiden 3300 daha 20 gün gozukuyor o zamana nolacak
Canım doktorun ne diyor daha gününe var ya aceleci gordum seni ondan soruyorum :) benimki günü dolunca bir hafta daha bekleriz diyor meselaYap canım bizde küvet yok o yüzden sıcak duşa giricem, kasıklarıma sıcak su falan tutucam belki faydası olur. Allahım 9 ay beklemek bu kadar zor değildi, geçmiyor günler resmen :)
Aynı şeyi bugün doktor pazartesi yatışını yaparız dediğinde hissettim zaman durdu sanki saatler çok yavaş akmaya başladıYap canım bizde küvet yok o yüzden sıcak duşa giricem, kasıklarıma sıcak su falan tutucam belki faydası olur. Allahım 9 ay beklemek bu kadar zor değildi, geçmiyor günler resmen :)
Canım sata göre doldu benim günüm, 40+2 ydik bugün. Pazartesiye kadar bekleyelim, sonra bir karar verelim dedi doktorumuzCanım doktorun ne diyor daha gününe var ya aceleci gordum seni ondan soruyorum :) benimki günü dolunca bir hafta daha bekleriz diyor mesela
Aynen canım düşününce öyle gerçekten, bende daha çok korku var, suni sancıdan çok korkuyorum nedense. Sanki sancının ne demek olduğunu biliyor gibiAynı şeyi bugün doktor pazartesi yatışını yaparız dediğinde hissettim zaman durdu sanki saatler çok yavaş akmaya başladıuykum yok heyecan mutluluk hepsi birarada en kötü pazartesi akşamı bebeğim kucagımda olacak allah nasip ederse aslında bol bol da uyumak gerek sanırım enerji depolamamız lazım
Canim bende iki gundur epey yuruyorm carsamba son benim doktor beklemicek insallah sanci da olur acilma da hepimizde☺☺Pazartesiye kadar elimizden ne geliyorsa yapalım canım. Ben yarın 1 kaç saat yürüyüp yorucam kendimi, bi süre de merdiven inip çıkıcam. Pazar da aynı, belki kendi kendine gelir miniklerimiz :)
ben doktora sormadım bugün sezeryan olan bi yakınım gelsi ziyarete. neden korse takmıyosun göbeğin kalcak dedi. doktora da soramadım. bugün 3.günüm korse almadığım için henüz şalla sıkı bi şekilde bağladım karnımı inş bişey olmaz.Ben kullaniyorum cnm eczaneden aldim sezeryandan bir hafta sonra dedi dr ama ben bi on gun sonra falan kullanmaya basladm
Genelde 160 civarında seyrediyor. Eger 150yse hiç düşünme bile canım. Sancılarında düzenli değilse yüksek olmasına bakmıyorlar. Bak ben son nstmi ekleyim.ama bu yarısı diğer yarisinda da sanci var ama işte düzenli değilmiş.
Canım bir kać gündür ara ara sertleşme oluyordu ama dünden beri hiç gecmeyince bugün doktoru aradım hemen hastaneye gel dedi gittim. Bebekte taşikardi oluşmuş serum bağladılar sonra normal çıktı eve gönderdi pazartesi tekrar kontrol ve günümüz de doluyor bakalım.. istersen doktorunu bilgilendirKizlar cok merak ediyorum karni hic sertlesmeyen varmi herkeste sertlesme oluyormu
Canim cidden hic gecmiyo zaman benim de carsamba son drek hazir gel dedi yaticam hastaneye heycandan sabah erkenden uyaniyorm aslinda uyku depolasak iyi gunduz uyuyorm.bende☺☺Rabbim.saglikla kucagmza almayi nasip etsin insallahAynı şeyi bugün doktor pazartesi yatışını yaparız dediğinde hissettim zaman durdu sanki saatler çok yavaş akmaya başladıuykum yok heyecan mutluluk hepsi birarada en kötü pazartesi akşamı bebeğim kucagımda olacak allah nasip ederse aslında bol bol da uyumak gerek sanırım enerji depolamamız lazım
benim bugün 3. günüm korse almamıştım kaynanam göbeğimi sarmazsam öyle kalacağını söyledi ben de korkup bitane şalla sıkıca sardım.Ben kullaniyorum cnm eczaneden aldim sezeryandan bir hafta sonra dedi dr ama ben bi on gun sonra falan kullanmaya basladm
İnşallah canım, beklemek de sıkıntı. İnşallah dediğin gibi kendiliğinden olur hepsi de müdahaleye gerek kalmadan doğururzCanim bende iki gundur epey yuruyorm carsamba son benim doktor beklemicek insallah sanci da olur acilma da hepimizde☺☺
Goremedim ya resim olarakmi yukledin acabacglaa16 canım bak benim nst böyleydi bugün.
Canım bir kać gündür ara ara sertleşme oluyordu ama dünden beri hiç gecmeyince bugün doktoru aradım hemen hastaneye gel dedi gittim. Bebekte taşikardi oluşmuş serum bağladılar sonra normal çıktı eve gönderdi pazartesi tekrar kontrol ve günümüz de doluyor bakalım.. istersen doktorunu bilgilendir
Uff ben her yere resim yükledim ama şu.nst yüklenmiyo boyut fazla diyor anlamadimki tüm fotolari ayni telefonla çekiyorum ama yarın ilk isim yuklicem inat ettimGoremedim ya resim olarakmi yukledin acaba
Insallah canim guzel haberleri paylasiriz buradan bebislerimize kavustgmuzu yazarz☺İnşallah canım, beklemek de sıkıntı. İnşallah dediğin gibi kendiliğinden olur hepsi de müdahaleye gerek kalmadan doğururz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?