2015 Ekim Anneleri

Doğum yapan anneleri tebrik ediyorum bekleyenlerede kolay doğumlar diliyorum hanımlar.
Bugün kontrole gittim herşey normal 16 sına kadar bekleriz sıkıntı olmaz ise biraz daha bekleriz yine olmazsa oturup konuşuruz dedi. Salıya tekrar gideceğim suyu kontrol icin. Hep erken dogururum diyordum ama kısmet. 3300 gr olmuşuz farklı bir sey yok bende. ah bir de 2 buck saat yürüdüm bugn

Benim ki simdiden 3300 daha 20 gün gozukuyor o zamana nolacak

Evet tatlım ne yaparsak bu iki günde kardır en azından dogum anımızın rahat geçmesine yardımcı olur belki ben şimdiden küveti doldurup sıcak duşta oturayım diyorum
Yap canım bizde küvet yok o yüzden sıcak duşa giricem, kasıklarıma sıcak su falan tutucam belki faydası olur. Allahım 9 ay beklemek bu kadar zor değildi, geçmiyor günler resmen :)

Benim ki simdiden 3300 daha 20 gün gozukuyor o zamana nolacak
Dert etme canım benimde önden gidiyordu üstelik son haftalar daha cok alır dediler ama normale dondu aksine :)
Yap canım bizde küvet yok o yüzden sıcak duşa giricem, kasıklarıma sıcak su falan tutucam belki faydası olur. Allahım 9 ay beklemek bu kadar zor değildi, geçmiyor günler resmen :)
Canım doktorun ne diyor daha gününe var ya aceleci gordum seni ondan soruyorum :) benimki günü dolunca bir hafta daha bekleriz diyor mesela

Aynı şeyi bugün doktor pazartesi yatışını yaparız dediğinde hissettim zaman durdu sanki saatler çok yavaş akmaya başladı uykum yok heyecan mutluluk hepsi birarada en kötü pazartesi akşamı bebeğim kucagımda olacak allah nasip ederse aslında bol bol da uyumak gerek sanırım enerji depolamamız lazım

Aynen canım düşününce öyle gerçekten, bende daha çok korku var, suni sancıdan çok korkuyorum nedense. Sanki sancının ne demek olduğunu biliyor gibi

Herkese iyi geceler hanımlar =) kasık ağrılarım arttı gbi hep gece oluyor anlamadım bende sıcak bi duş alsam iui olacak sanırım bide afedersinz orası şişen varmı yani böle baya şiş olduğu belli oluyor anlamadım nedenini

Pazartesiye kadar elimizden ne geliyorsa yapalım canım. Ben yarın 1 kaç saat yürüyüp yorucam kendimi, bi süre de merdiven inip çıkıcam. Pazar da aynı, belki kendi kendine gelir miniklerimiz :)
Canim bende iki gundur epey yuruyorm carsamba son benim doktor beklemicek insallah sanci da olur acilma da hepimizde☺☺

Ben kullaniyorum cnm eczaneden aldim sezeryandan bir hafta sonra dedi dr ama ben bi on gun sonra falan kullanmaya basladm
ben doktora sormadım bugün sezeryan olan bi yakınım gelsi ziyarete. neden korse takmıyosun göbeğin kalcak dedi. doktora da soramadım. bugün 3.günüm korse almadığım için henüz şalla sıkı bi şekilde bağladım karnımı inş bişey olmaz.

cglaa16 canım bak benim nst böyleydi bugün.
Kizlar cok merak ediyorum karni hic sertlesmeyen varmi herkeste sertlesme oluyormu
Canım bir kać gündür ara ara sertleşme oluyordu ama dünden beri hiç gecmeyince bugün doktoru aradım hemen hastaneye gel dedi gittim. Bebekte taşikardi oluşmuş serum bağladılar sonra normal çıktı eve gönderdi pazartesi tekrar kontrol ve günümüz de doluyor bakalım.. istersen doktorunu bilgilendir

Canim cidden hic gecmiyo zaman benim de carsamba son drek hazir gel dedi yaticam hastaneye heycandan sabah erkenden uyaniyorm aslinda uyku depolasak iyi gunduz uyuyorm.bende☺☺Rabbim.saglikla kucagmza almayi nasip etsin insallah

Kızlar bugün 38+2 ydim bebeğim 3300 gr olmuş maşallah dr yaşımı sordu 24 dedim küçüksün bence normal doğum düşün haftaya Bi daha bakalım dedi son duruma gore:)bebişimin de kilosuna gore

Ben kullaniyorum cnm eczaneden aldim sezeryandan bir hafta sonra dedi dr ama ben bi on gun sonra falan kullanmaya basladm
benim bugün 3. günüm korse almamıştım kaynanam göbeğimi sarmazsam öyle kalacağını söyledi ben de korkup bitane şalla sıkıca sardım.

Canim bende iki gundur epey yuruyorm carsamba son benim doktor beklemicek insallah sanci da olur acilma da hepimizde☺☺
İnşallah canım, beklemek de sıkıntı. İnşallah dediğin gibi kendiliğinden olur hepsi de müdahaleye gerek kalmadan doğururz

Goremedim ya resim olarakmi yukledin acaba

Karnımdaki sertlik beni acayip huzursuz ediyor ne yapacağımı bilemiyorum kasıklarım ve belim de ağrıyor pazartesiyi nasıl bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…