2015 Ekim Anneleri

Canım bende cok terliyorum sac diplerim hep ıslak

Benimde cok azaldi siyaha yakin geliyor günlük ped kullaniyorum bende uykusuzluk dışında birsey yok

Canım, bol bol emerse geçer. Öyle demedi mi doktor? İyi beslenmesinden başka çare yokmuş. İlk bir kaç gün şişi inmiştir bence, sonra almış demek yine. Maşallah canım Besleniyorsa yukselmez inşallah canım. Kötü düşünme. Aklına takiliyorsa ölctursenize. Belki de düşüyordur.

Canım bizim durum da aynisi. Ne yapsam bilemiyorum. Dun aksam da çok gazi vardı çok az emdi,ben de kendimi suçluyorum emiyordu ne güzel,nazar ettim kendi kendime.. ne zaman düzene girecekler çok merak ediyorum.
İnşallah bir an önce girer yaa.. 2 ay dediler.. Öyle umuyorum. Yoksa baya perişan olucaz..

Canım benimde ilk günler öyle oldu duştan önce zeytin yağıyla masaj yap sonra sıcak duş göğüslerne tut banyodan cikinca elinle sertlesmis yerlere bastira bastira sağ ben biberona sagiyodum biberonla veriyordum mamayida

Insallah gecer canim ya gaz sorunumuz cok bizim uyurken birden ciglik cigliga aglayiveriyo

Merhaba annisler bebelac nutrikonfor 1 kullanan varmi ya ben evolvia aptamil hip denedim bebegim red edio siz bebelac icin ne diosunuz

Kizlar rota virus asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz saglik ocagi bize birakti kararsizim gerci ben istiyorum esim yaptirmayalim dio
Canim neden istemiyor esin bizede dr dedi saglik ocagi bize birakti rota asisinin ne oldugunu da bilmiyorum bu arada arastirmam lazim

Haha aynı durum ya bizde de var. 2 gecedir bir sarıyorum elleri sımsıkı öyle dalıyor uykuya. Eşim haklı galiba bunlar ekim bebekleri örgütlenmiş diyor ☺
Ya cnm kundak olayini denedim gece bende kiyameti kopardi esimle resmen sok olduk o ellerini kurtarmak icin harcadigi cabayi gorunce vazgectik, ztn cok ellerini oynatan bir bebis degil ama ben usur elleri die sokmak istiorum ama ne mumkun aglamasina ztn dayanamiorum yine eller fora annesine cekmis pasam bende yorganin icine cok usursem anca sokuorum ellerimi....

Ala ala nasil doktor mama verme der tabi sutun yeterince bolsa, benm sutum yetmedigi icin yavrum sarilik oldu ztn ve mamayla dusurduk sariligimizi ama emmedende asla vazgecmedik cunku emzirdikce sutumuz geldi cok sukur ama tam yettigini dusunmedigimiz icin gun icinde bikac defa mama yapioruz biz cnm senn sutun yetiosa saat basi emzir duser kafa sariligidir o vucuda inmez Alahin izniyle bizde az incelemedik surekli vucudunu..

Slm kıZlar üstten sayfalara göz gezdirdim genel olarak herkzde aynı sıkıntı.
Bende ewde cok bunalıyrm ama çocuklada biryere gidemiyrm havalar soğuk . Eşim akşam eve gelince sofrayı kurana kadar zor bakıyr cocuga ağlıyor diye bazen kendi hazrlıyor yemeği ki hazr yemeği ısıtıp yemezdi.
doktra gittik iltihabı aktığı için aynı ilaclara devam dedi.
TırnKlsrını makasla gömülü yerden cıkardı yawrum çok agladı
Pedikür seti aldım törpüyle tırnagının kenarlarını ac düz şekilde kes dedi doktorumuz . O şekilde gececkmiş
kuvakvakvak cnm sende bebişin tırnaklarını düz kes ama cok dipten kesilmeyecek

Canim neden istemiyor esin bizede dr dedi saglik ocagi bize birakti rota asisinin ne oldugunu da bilmiyorum bu arada arastirmam lazim
Canm rota virusu oldukca bulasici ve cocuklar arasinda daha cabuk yayilan ishal kusma ve ates ile kendini gosteren bir virus anaokulunda calismaya basladigim ilk yillar bu zikkim hastalik bana gecti cocuklardan neye ugradigimi sasirdim 2 gunde sapsari oldum vucut susuz kaldi acaip zor bi hastalik tabi artik bu hastaliga bagisikligim var ama yapiliosa bende isterim asisi yapilsin yani yakalandinmi zor atlatmasi var bide cocuklar hele daha zor atlatir...

Merhaba annisler bebelac nutrikonfor 1 kullanan varmi ya ben evolvia aptamil hip denedim bebegim red edio siz bebelac icin ne diosunuz
Ben günde bir kere evolvilya veriyorum doktorumuz önermisti ilk bir hafta sadece mamayi verdik benimki sevdi bu mamayi

Bize de Monovit D3 verdiler. Neden farklı acaba
Canim bize saglik ocagindan monovit d3 verdiler ama dr umuz ACD3 VITAMINI VERDI ONU KULLANIYORUZ. SAGLIK OCAGINDA DEMISLERDI ZATEN DOKTORUNUZ ONU TAVSIYE EDEBILIR HANGISINI ISTERSWNIZ ONU KULLANIN DEMISTI EBE

Benim oglum 8 yasinda olmustu rota virüsü olduk bir hafta hastanede yatmistik aşısı yoktu eskiden simdi ben kücüge yaptiririm özel aşımıymış devlet yapiyormuymus?

Aa.. canim ben bilmiyorsum o zaman kesin yaptiririm ben. Tabi bebekler ne kadarcik ki allah korusun bulasmasin uzak dursun hepimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…