Benimde o civarda.dogururuz insallah.heyecan doruktaBizim bugün kontrol vardı 4100gr olmuş kızım nasıl dogurcam bilmiyorum cumaya kadar süre verdi doktorum ama ne sancı ne açıklık var...assolist olacak bunlar...
Bakalim oyumu kullanmak istiyorum nasip olacakmi kullanmak:)))İnşallah canım normal olur valla hem bayram var hem seçim bi kargaşa olmaz inş bize :)
Canım bende cok terliyorum sac diplerim hep ıslakSorma canım. O ter kokusu yok muYani günlerce yıkanmamış gibi oluyorum. Oysa devamlı dustayım. Saçlarımı kurutuyorum dustan sonra, en fazla 10 dakika kuru kalıyor. Hep ıslak terden. 10-15 gün sürer terleme diyorlar.
Benimde cok azaldi siyaha yakin geliyor günlük ped kullaniyorum bende uykusuzluk dışında birsey yokBu lohusa kanaması denen şey ne zaman geçecektam bitti diye sevinirken yine başladı dün ve bu sefer kıpkırmızı kan geliyor. Kırkım çıkmadan adet mi oldum acaba diye şüphelenmeye başladım adet ağrısına gibi karnım ağrıyor. İnternetten baktım parça kalmış olabilir yazıyor moralim bozuldu bu arada bugun 39. Günüm atarlı lohusalığımda sizlerde durum nedir kızlar
Canım, bol bol emerse geçer. Öyle demedi mi doktor? İyi beslenmesinden başka çare yokmuş. İlk bir kaç gün şişi inmiştir bence, sonra almış demek yine. Maşallah canımBizde kilo kaybı yok gatta 5 günde 100 gr almış ama sarılık 13 çıktıama doktor mama vermeyin dedi nasıl geçicek bu sarılık yaa kuzum sapsarı şuan sadece yüzünde ama manyak gibi sürekli vücudunu inceliyorum
İnşallah bir an önce girer yaa.. 2 ay dediler.. Öyle umuyorum. Yoksa baya perişan olucaz..Canım bizim durum da aynisi. Ne yapsam bilemiyorum. Dun aksam da çok gazi vardı çok az emdi,ben de kendimi suçluyorum emiyordu ne güzel,nazar ettim kendi kendime.. ne zaman düzene girecekler çok merak ediyorum.
Canım benimde ilk günler öyle oldu duştan önce zeytin yağıyla masaj yap sonra sıcak duş göğüslerne tut banyodan cikinca elinle sertlesmis yerlere bastira bastira sağ ben biberona sagiyodum biberonla veriyordum mamayidaKizlar bugün 3.günümüz ama memeyi bi türlü tutmuo pompayla sağınca 10 cc kadar gelio onu enjektörle verip arkasından mama veriyorum göğüslerim taş gibi dikiş acisini falan unutturuyo bazen parmağımi veriyorum ağzına emio acaba göğüs ucu çok yok onun için mi tutmuo kelebek göğüs ucu mu alsam diorum bide medela elektrikli kullanıorum ama çok çekmio sanki göğüs ağrım onun için olabilir mi
Canim eczane ya da aktarlarda var. Ben lokman hekimden aldımCanm milk teayi nerden alıyosun benimde az sütüm alayım
Insallah gecer canim ya gaz sorunumuz cok bizim uyurken birden ciglik cigliga aglayiveriyoCanım, sariliktan dolayı da mama öneriyorlar. Biz de verdik. Sariligi atması için çok iyi bealenmesi gerekiyormuş. Kakayla atiyorlarmis. Gerekirse mama takviyesi verin dediler bize de, verdik biz de. Kilo vermişse, sen de mama ver ki, bir an önce geçsin sariligi. Bizimkinin 13e kadar çıktı. Sonra 11e, geçen hafta da 9a düştü. Bir daha baktirmadik ama belli oluyor, geçti baya baya.. Baktiricaz yine.
Genelde çoğu doğumdan sonra kilo kaybediyor, şişlik iniyor canım. 3.900 doğmuştu oğlum. Hastaneden 3.700 çıktı. 3 gün sonra 3.640 olmuştu. Sonra almaya başladı yavaştan.
Benimki de boyleeeÇok zor gerçekten.. Çoğunda varmış demek ki bu durum. Yalnız olmadığıma sevindim bari.. ama napicaz bilmem.. Zamanla geçer umarım.
Canım, günden güne azalıyor. 10-15 günde Baya fark ediyor. Benim 20 günü geçti. Şu an baya rahatım. Yorulursam falan yine ağrı oluyor. Hafif bir acı hala var, o.ne zaman gidecek, ne zaman tamamen eskisi gibi olacak bilmiyorum ama, normale yakınım yani.
Canim neden istemiyor esin bizede dr dedi saglik ocagi bize birakti rota asisinin ne oldugunu da bilmiyorum bu arada arastirmam lazimKizlar rota virus asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz saglik ocagi bize birakti kararsizim gerci ben istiyorum esim yaptirmayalim dio
Ya cnm kundak olayini denedim gece bende kiyameti kopardi esimle resmen sok olduk o ellerini kurtarmak icin harcadigi cabayi gorunce vazgectik, ztn cok ellerini oynatan bir bebis degil ama ben usur elleri die sokmak istiorum ama ne mumkun aglamasina ztn dayanamiorum yine eller fora annesine cekmis pasam bende yorganin icine cok usursem anca sokuorum ellerimi....Haha aynı durum ya bizde de var. 2 gecedir bir sarıyorum elleri sımsıkı öyle dalıyor uykuya. Eşim haklı galiba bunlar ekim bebekleri örgütlenmiş diyor ☺
Ala ala nasil doktor mama verme der tabi sutun yeterince bolsa, benm sutum yetmedigi icin yavrum sarilik oldu ztn ve mamayla dusurduk sariligimizi ama emmedende asla vazgecmedik cunku emzirdikce sutumuz geldi cok sukur ama tam yettigini dusunmedigimiz icin gun icinde bikac defa mama yapioruz biz cnm senn sutun yetiosa saat basi emzir duser kafa sariligidir o vucuda inmez Alahin izniyle bizde az incelemedik surekli vucudunu..Bizde kilo kaybı yok gatta 5 günde 100 gr almış ama sarılık 13 çıktıama doktor mama vermeyin dedi nasıl geçicek bu sarılık yaa kuzum sapsarı şuan sadece yüzünde ama manyak gibi sürekli vücudunu inceliyorum
=) acıkınca bizimki koparır yargarayıda çıkmadan emziriyormBizimkide sokakta ıhlıyor. Battaniyeye sarıyoruz, içeriden ıh ıh sesler geliyor :))
Canm rota virusu oldukca bulasici ve cocuklar arasinda daha cabuk yayilan ishal kusma ve ates ile kendini gosteren bir virus anaokulunda calismaya basladigim ilk yillar bu zikkim hastalik bana gecti cocuklardan neye ugradigimi sasirdim 2 gunde sapsari oldum vucut susuz kaldi acaip zor bi hastalik tabi artik bu hastaliga bagisikligim var ama yapiliosa bende isterim asisi yapilsin yani yakalandinmi zor atlatmasi var bide cocuklar hele daha zor atlatir...Canim neden istemiyor esin bizede dr dedi saglik ocagi bize birakti rota asisinin ne oldugunu da bilmiyorum bu arada arastirmam lazim
Ben günde bir kere evolvilya veriyorum doktorumuz önermisti ilk bir hafta sadece mamayi verdik benimki sevdi bu mamayiMerhaba annisler bebelac nutrikonfor 1 kullanan varmi ya ben evolvia aptamil hip denedim bebegim red edio siz bebelac icin ne diosunuz
Canim bize saglik ocagindan monovit d3 verdiler ama dr umuz ACD3 VITAMINI VERDI ONU KULLANIYORUZ. SAGLIK OCAGINDA DEMISLERDI ZATEN DOKTORUNUZ ONU TAVSIYE EDEBILIR HANGISINI ISTERSWNIZ ONU KULLANIN DEMISTI EBEBize de Monovit D3 verdiler. Neden farklı acaba
Benim oglum 8 yasinda olmustu rota virüsü olduk bir hafta hastanede yatmistik aşısı yoktu eskiden simdi ben kücüge yaptiririm özel aşımıymış devlet yapiyormuymus?Canm rota virusu oldukca bulasici ve cocuklar arasinda daha cabuk yayilan ishal kusma ve ates ile kendini gosteren bir virus anaokulunda calismaya basladigim ilk yillar bu zikkim hastalik bana gecti cocuklardan neye ugradigimi sasirdim 2 gunde sapsari oldum vucut susuz kaldi acaip zor bi hastalik tabi artik bu hastaliga bagisikligim var ama yapiliosa bende isterim asisi yapilsin yani yakalandinmi zor atlatmasi var bide cocuklar hele daha zor atlatir...
Aa.. canim ben bilmiyorsum o zaman kesin yaptiririm ben. Tabi bebekler ne kadarcik ki allah korusun bulasmasin uzak dursun hepimizdenCanm rota virusu oldukca bulasici ve cocuklar arasinda daha cabuk yayilan ishal kusma ve ates ile kendini gosteren bir virus anaokulunda calismaya basladigim ilk yillar bu zikkim hastalik bana gecti cocuklardan neye ugradigimi sasirdim 2 gunde sapsari oldum vucut susuz kaldi acaip zor bi hastalik tabi artik bu hastaliga bagisikligim var ama yapiliosa bende isterim asisi yapilsin yani yakalandinmi zor atlatmasi var bide cocuklar hele daha zor atlatir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?