Cnm
Bizde de ayni durum. Annem yanimda olmasa cildirirdm.
Emin ol sağdıkça artar memeyi tutturamazsan bile sağarak da olsa mutlaka arada anne sütünden verİnş bir an önce artar ve alır memeyi bu sefer mamaya biberona çok alıştı 2 saatte 1 60 cc içiyor daha versek içicek oburix
Canım facete babywearıng turkıye sayfasına uye ol. Ordan herturlu bılgıyı alıcaksın. Ergonomık olması gerekıyo kangurunun. Boba, ergo en iyiler. Bide momfortbaby var turk bı bayan uretıyo o da ergonomık ve fıyatı uygun. Ama hem bıba hem momfort kullananlar monfortu ıade edıyolar genelde boba ya da ergo kullanıyolar. 20kıloya kadar tasınıyo genelde. Ben lillebaby tercıh ettım hem ergonomık hemde organık kumastan yapılmıs. Chıcco, kraft vs vs bunların hıcbırı ergonomık degıl.Hangi kangurudan aldınız kızlar benimde almam lazm ama pek bilgim yok
Canım aselın doktorunada anne bebek danısmanımızada sorduk. Kanguru ergonomık oldugu muddetce degıl zararı anneyle sureklı temas halınde olmasından dolayı oldukca faydalı dediler. Bebegı asla dısa donuk oturtmamak gerekıyo. Boba, ergo, lillebaby en ıyı urunler. Birde turk urunu momfortbaby var. O da ergonomık cok tercıh edilen ve fıyatı uygun bı urun. Ama bazı anneler iade etmişler diğer ürünlerden almıslar. Memnun olanda cokmus. Ben lillebaby tercih ettim gunler suren aratırmalar sonucuKizlar yarin 1 aylik aşımız var vee doktor kontrolümüz var. Doktorda kalça ultrasonu çekilecek sanırım. Aşı yaptiran ve kalça ultrasonu çektiren var mi nasil acı oluyr mu???
Bir sorum daha var . Bu kiz bebekler için kangurunn bir zarari var ni doktoruna danışan var mi??? Ben yarin danışmayi düşünüyorum
Uykuya hasretimcanım aynı bizi anlatmışsın yabende hiç mama vermedim 1 kilo aldı bizim doktorumuzda verme diyor gaz en büyük derdimiz kıvranmaktan uyuyamıyor kuzum Allah yardımcımız olsun herkes düzene girer diyor ben de her güne yeni bir ümitle başlıyorum belki daha iyi olur diye
En buyuk korkum cnm emzırırken uyumak. Önce kalkıp aglasada elimi yuzumu yakayıp telefonu alıyorum elime. İyiki bura var:)) ter konusu skıntı. Bende ter kokmuyorumda süt kokuyorum resmen. Sut ter karısınca berbat bi combo oluyo:) bide 46 gunluguz ama hala devam eden kanamalar bunaltıyo beni. Umarım duzelıcek umarım..
Benim de uzun sürecek gibi. Kilomda sabit kaldı. Bari versem de terlemem boşa gitmese :)
Son fönümü doğumun ertesi günü hastanede çektiler bana. O da 10 dakika dayandı :))
Bnde kocamı oZledmEvet bende nete giriyorum hemen yoksa kafa gidiyor :) süt kokulu anneler benimde her yerim yapış yapış oluyo sutten:) kanamalar normal mi dr ne dedibenimde 30 gün oldu haftaya dr kontrolüne gidicem kocam beni Özledi tabi bizimki aglamazsa
Ben sadece 10-11 kilo civarı verebildim. Aldığımın yarısı bile değil. İnşallah canım zayıflayacağız. Umudum çok yüksekBen hamile kaldığım Kiloda yım ama o anda siskoydumbüyüdükçe zayiflatacaklar bizi biliyorum
Sürekli deniyorum ben de ama kimse anlamıyor beni sağınca da çıkmıyor ki benimki kabullendim artık
Ben sadece 10-11 kilo civarı verebildim. Aldığımın yarısı bile değil. İnşallah canım zayıflayacağız. Umudum çok yüksek
Cnm mama ver sen cunki gobek ii beslenme olmazsada gec dusermis bnm yigenimin gec dusti doktor oyle demistiCnm ben mama kullanmaidm ama arkadasim sma veriyordu memnundu sadece coknkotu koktugunu soylemisti..bi de sen tedbir amacli mi mama veriyorsun sutun var bildigim kadariyla ben hic mama vermedim ama gece cok zor oluyor artik uyku felan kalmadi azcik mama versem mi diye dusunmeye basladim..sonrada sutum var diye icim rahat etmedi almadim
Cnm bn yaptirdim asida cokaglamadi kizm kalca ultrasonud cok basit jel suruyor kalcanin iki yanina ultrason cihaziyla bakiyor bnm kiz ciplakligi sevdigi icin ondada aglamadiKizlar yarin 1 aylik aşımız var vee doktor kontrolümüz var. Doktorda kalça ultrasonu çekilecek sanırım. Aşı yaptiran ve kalça ultrasonu çektiren var mi nasil acı oluyr mu???
Bir sorum daha var . Bu kiz bebekler için kangurunn bir zarari var ni doktoruna danışan var mi??? Ben yarin danışmayi düşünüyorum
Bnde kocamı oZledmyazık sesını cıkarmıyo smdılık rahatsızlıgın devam edıyomu dıyo arada evet dyrum hmm dıyo. Ergn gıbı ruyama gırdın dıyo :)) normalmiş bn bı skntıdan dolayı ışac kullanmıstım kesmıstı o yuzdrn o kesılen donemde atamadıgını atıyosun dedi
Ahaha çok tatlısın:) yakın zamanda unmrım tecrubelenıp yorum yapabilcek kıvama geliriz:)Hmm olabilir bende korkuyorum dikislerden sonra nasıl olacak diye resmen Gerdek paniği m oldu kaldıki ilkinde boyle olmadı m
Merhaba teşekkür ederim sana ve diğer yazan arkadaşlara haklısınız atlatıyorum bu durumu . Bebişlerimizde bizde sağlıklı mutlu oluruz inşallahekingul canim merak etme heekes ayni seyleri yasiyor. İnan varya kimse gelsin istemiyorum artik cunku herkes cocuk yetistrme uzmani. Hee kafadan bir ses cikiyor. Yok soyle yap yok boyle yap. Onu oyle yapma falan filan. Artik he deyip geciyorum doktorumu dinliyorum.kafama takilanlari sordugum bikac kisi var kalanini dinlemiyorum canim. Sen de uzulme bebeginin keyfini cikar.herkes anasinin karninda ogrenmiyr cocuk bakmayi. Gul gec :)
Ahaha çok tatlısın:) yakın zamanda unmrım tecrubelenıp yorum yapabilcek kıvama geliriz:)
Ahaha çok tatlısın:) yakın zamanda unmrım tecrubelenıp yorum yapabilcek kıvama geliriz:)
48. Gunde hala devam eden lohusalık durumundan dolayı kardeş kardeş yatıp uyumaya devam:) korunma korusu önemli spral asla dusunmem doktorum esin korunacak senın saglıgın ıcın dedi bakalımTatlı sevmeyen ben helva hoşaf yemekten bi hal oldum hep böyle olmaz heralde doktorda cinsel ilişki przvtfle oldun dio onu düşünen kim şimdiden ebede aşı spral fln bişeyler saydı sizler nsl korunmayı düşünüyosunuz kızlar kırkı yaklaşanlar bitenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?