Teşekkürler cevap için canım inşallah bizimki de aglamazCnm mama ver sen cunki gobek ii beslenme olmazsada gec dusermis bnm yigenimin gec dusti doktor oyle demisti
Cnm bn yaptirdim asida cokaglamadi kizm kalca ultrasonud cok basit jel suruyor kalcanin iki yanina ultrason cihaziyla bakiyor bnm kiz ciplakligi sevdigi icin ondada aglamadibu arada kanguru erkek cocuklar icin iid degil cnm kiz cocuklari icin sakincasi yok bnde alacagim
Bizim ipin ucu kacti bir haftadir cocuk surekli kucakta yanlis anlayacaklar die biseyde diyemiyorum. Hic kucaktan inmiyo biyle olunca yataktada hic yatmiyo maximum 5 dk. kucak delisi olduAyyyy biz bu pazar neler neler yasadik,ams icimdeki herseyi doktumm ustumden yuk kalkti cnm cocugumu kucaktan kucaga aldilar telef ettiler ertesi gun gobehinde hafif kanama oldu sizin yuzunuzden dedim saydirdim artik kucak yasak dedim ayy benm annem babam abim almaya korkuo cocugu kucagina bunlar top gibi bi o bi bu cnm sende bildigini okumalarina izin verme yoksa ipin ucu kactimi birdaha bisey diemessin taviz verme...
Canim bende ayni isil gibiyim biberonla versem cok icince hortumdan cikar gibi kusuyo. Napicam kac cc iciricem bilmiyorum. Gece kalkip durmiyim diye sagip vermek istiyorum bendeCnm gece mama yerine sütünü sağ biberonla ver saat bası uyanmak zorunda kalmaZsn rahat edersin gündüzde . Biberonla 70-80 cc veriyorum 2 saat uyuyr gece
Saol cnm yarın bi bakimCanım facete babywearıng turkıye sayfasına uye ol. Ordan herturlu bılgıyı alıcaksın. Ergonomık olması gerekıyo kangurunun. Boba, ergo en iyiler. Bide momfortbaby var turk bı bayan uretıyo o da ergonomık ve fıyatı uygun. Ama hem bıba hem momfort kullananlar monfortu ıade edıyolar genelde boba ya da ergo kullanıyolar. 20kıloya kadar tasınıyo genelde. Ben lillebaby tercıh ettım hem ergonomık hemde organık kumastan yapılmıs. Chıcco, kraft vs vs bunların hıcbırı ergonomık degıl.
Anladm cnm biz gece 40 cc içiyrz azdan basla zaten acıkınca ağlar sende düzene oturtursnCanim bende ayni isil gibiyim biberonla versem cok icince hortumdan cikar gibi kusuyo. Napicam kac cc iciricem bilmiyorum. Gece kalkip durmiyim diye sagip vermek istiyorum bende
Canım ben bebeğin mideyi baya dolduruyormuşum. Sütümü sağdığım zaman yani geçen haftalarda 60 cc, 80cc falan veriyordum süt. Hem de ilk haftamızdı. Şimdi de doymuyor...Anladm cnm biz gece 40 cc içiyrz azdan basla zaten acıkınca ağlar sende düzene oturtursn
Cnm kafasını kaldırması korkulacak degıl Aksine cok cok ıyı bısey. Boyun kasları gelısıyor anlamına gelıyo. Bende endişelenmiştim yukarı dogru bakıyo kafasını kaldırıyo diye dktorumu aradık yine tabiki:) adam güldü daha ne istiyosunuz kaldırsın dedi sadece arkasında elinz olsun anıden kafayı atmasın dedi. Hiç endişelenme masallahı var bıdıkların. Bazen öyle bı kaldırıyokı kafayı azcık daha ugrasssa ayaklanıp gıtcek gibi gelıyo:)Kızlar bebekleriniz kafalarını kaldırıyor mu? Gazını almak için omzuma koyuyorum, tek elimle poposundan destek verip tek elimle sırtına pıt pıt yapıyorum. Ama ısrarla kafasını kaldırıyor ve annemle çok korkuyoruz boynuna falan zarar verecek diye. Annem bana kızıyordu yapamıyorsun diye kendi aldı omzuna, yine kafayı kaldırınca sustu. Uyurkende kafayı kaldırıyor. Annem 1-2 saniye kaldırabilir ama bu bebiş baya kaldırıyor diyor. Zararı olur mu? Ya da başka nasıl gazını alabilirim ki...
Hepimiz basta onlara yonelıyoruz canım bılındık marka dıye ama neyazıkkı sadece pıyasa malları onlar. Dediklerimi incele bakalim bebislerin kemik yapisi soz konusu oldugundan en iyisi olmali tabiTeşekkürler canim kraft bakmaştm ben de ama dedigin markalari araştrayim o zaman
Cnm ediyordur. Ben de ebebekten 34 almistim. Sonra n12 buldum. Simdi baktim 143 olmus. 23 geliyor. Magazanin adi dermoaktif.Cnm cok ii almissin yaaa 22 ye gelio kutusu burdan metal kutusunu 33 e alioruz netten takip edelim bzde kmpanya hala devam ediomu acaba...
Hmm olabilir bende korkuyorum dikislerden sonra nasıl olacak diye resmen Gerdek paniği m oldu kaldıki ilkinde boyle olmadı m
Ahaha çok tatlısın:) yakın zamanda unmrım tecrubelenıp yorum yapabilcek kıvama geliriz:)
Canm suyun istem dışı gelir kontrol edemezsin ordan anlarsnzobiska kiz sabah koca destegi sonrasi su saat itibariyle pembe akıntı geldi nisan mi bu simdi nolur bisey diyin ne kadar zaman sonra gelir ki ben hic sanci hissetmiyorum!!
Bu da bugünden fotoğrafımız canım. Misafirleri böyle karşıladık. Ela koyar koymaz uyudu.Süper o zaman. Bizde grisini beğendik hemen siparişi veriyoruz. Çok teşekkür ederim haber verdiğin için
Ayy hadi ınsaallah bebiş gelsin artık benim eşim mümkün değil istemiyor bişey olur diye ne gelen var ne giden takvimin sonuna geldik tık yok bende halazobiska kiz sabah koca destegi sonrasi su saat itibariyle pembe akıntı geldi nisan mi bu simdi nolur bisey diyin ne kadar zaman sonra gelir ki ben hic sanci hissetmiyorum!!
Geceye kadar emzir göğüslerini boşalt canım arkasından ver gece o uyuyunca sende uyu göğüslerin süt dolsun.Bncede sma gold en iisi bnde sütüm gelene kdr onu verdim kızım çok sevdi çok gazda yapmıyo onu içince ii uyuyodu şimdi emzirmeye çalışıyorum hep ama her seferinde tek göğsümü verebiliyorum çnkü emerken uyuyakalıyo gecede sağıp veriyorum ki boşalsın göğüslerim diye ama bi kerede mama takviyesi yapsam mı acaba. Henüz 6 günlüğüz sarılık olmadık ama olur die korkuyorum kakası hep sarı veya turuncu gibi olan sarılığını da atıyordur inş sence vereyim mi bi kerede mama gece emzirmek çok zorrr oluyooo
Canm suyun istem dışı gelir kontrol edemezsin ordan anlarsn
Canım ben hipp 1 kutuda olanını veriyordum combioticle arasında ne fark var biliyor musun?Bu arada benjm gibi hipp combiotic kullanan varsa n11 6 kutuyu 135 tlye aldim. Son kullanma tarihi 10.2016
Bebegim 18 gunluk annem bastan beri yanimda haftaya hafta sonu gidecek. Nasil halledecegim islerimi bilemiyorum. Isleri gectim bebegin banyosu en cok beni korkutuyor. Oglum da sakin bir bebek degil surekli sancilaniyor bir de yalniz kalmaktan cok korkuyor. Odada hic bir zaman yalniz kalmiyor uyurken bile odadan ciksak basliyor bagirmaya.Annemde kalıyorum bende bu hafta 3.haftamız annemde ilk haftayıda bende annemle geçirmiştik sonra ona geldik işte evime geçicem cts günü napıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?