2015 Ekim Anneleri

Teşekkürler cevap için canım inşallah bizimki de aglamaz

kızlar ben sütümü sağacağım şimdi, bebeğime vermeyi düşünüyorum yatmadan hemen önce. Isıtacak mıyım, sıcaklığını nasıl ayarlayacağım?

Bizim ipin ucu kacti bir haftadir cocuk surekli kucakta yanlis anlayacaklar die biseyde diyemiyorum. Hic kucaktan inmiyo biyle olunca yataktada hic yatmiyo maximum 5 dk. kucak delisi oldu

Cnm gece mama yerine sütünü sağ biberonla ver saat bası uyanmak zorunda kalmaZsn rahat edersin gündüzde . Biberonla 70-80 cc veriyorum 2 saat uyuyr gece
Canim bende ayni isil gibiyim biberonla versem cok icince hortumdan cikar gibi kusuyo. Napicam kac cc iciricem bilmiyorum. Gece kalkip durmiyim diye sagip vermek istiyorum bende

Saol cnm yarın bi bakim

Canim bende ayni isil gibiyim biberonla versem cok icince hortumdan cikar gibi kusuyo. Napicam kac cc iciricem bilmiyorum. Gece kalkip durmiyim diye sagip vermek istiyorum bende
Anladm cnm biz gece 40 cc içiyrz azdan basla zaten acıkınca ağlar sende düzene oturtursn

Kızlar bebekleriniz kafalarını kaldırıyor mu? Gazını almak için omzuma koyuyorum, tek elimle poposundan destek verip tek elimle sırtına pıt pıt yapıyorum. Ama ısrarla kafasını kaldırıyor ve annemle çok korkuyoruz boynuna falan zarar verecek diye. Annem bana kızıyordu yapamıyorsun diye kendi aldı omzuna, yine kafayı kaldırınca sustu. Uyurkende kafayı kaldırıyor. Annem 1-2 saniye kaldırabilir ama bu bebiş baya kaldırıyor diyor. Zararı olur mu? Ya da başka nasıl gazını alabilirim ki...

Anladm cnm biz gece 40 cc içiyrz azdan basla zaten acıkınca ağlar sende düzene oturtursn
Canım ben bebeğin mideyi baya dolduruyormuşum. Sütümü sağdığım zaman yani geçen haftalarda 60 cc, 80cc falan veriyordum süt. Hem de ilk haftamızdı. Şimdi de doymuyor...

Cnm kafasını kaldırması korkulacak degıl Aksine cok cok ıyı bısey. Boyun kasları gelısıyor anlamına gelıyo. Bende endişelenmiştim yukarı dogru bakıyo kafasını kaldırıyo diye dktorumu aradık yine tabiki:) adam güldü daha ne istiyosunuz kaldırsın dedi sadece arkasında elinz olsun anıden kafayı atmasın dedi. Hiç endişelenme masallahı var bıdıkların. Bazen öyle bı kaldırıyokı kafayı azcık daha ugrasssa ayaklanıp gıtcek gibi gelıyo:)

Teşekkürler canim kraft bakmaştm ben de ama dedigin markalari araştrayim o zaman
Hepimiz basta onlara yonelıyoruz canım bılındık marka dıye ama neyazıkkı sadece pıyasa malları onlar. Dediklerimi incele bakalim bebislerin kemik yapisi soz konusu oldugundan en iyisi olmali tabi

Cnm cok ii almissin yaaa 22 ye gelio kutusu burdan metal kutusunu 33 e alioruz netten takip edelim bzde kmpanya hala devam ediomu acaba...
Cnm ediyordur. Ben de ebebekten 34 almistim. Sonra n12 buldum. Simdi baktim 143 olmus. 23 geliyor. Magazanin adi dermoaktif.

Hmm olabilir bende korkuyorum dikislerden sonra nasıl olacak diye resmen Gerdek paniği m oldu kaldıki ilkinde boyle olmadı m

Ahaha çok tatlısın:) yakın zamanda unmrım tecrubelenıp yorum yapabilcek kıvama geliriz:)

Kızlar öncelikle kanama olmasa bile 40 çıkana kadar beklemeniz lazım
Sonrasında dikişlere zarar gelir korkusuyla kendiniz ilk birkaç kez baya kasıyorsunuz ama sonra canınızın yanmadığını anlıyorsunuz. Tabi bu arada doğum sonrası kuruluk olacağı için dr. Kayganlastırıcı kullanın demişti, tavsiye ederim baya faydası oluyor

zobiska kiz sabah koca destegi sonrasi su saat itibariyle pembe akıntı geldi nisan mi bu simdi nolur bisey diyin ne kadar zaman sonra gelir ki ben hic sanci hissetmiyorum!!
Ayy hadi ınsaallah bebiş gelsin artık benim eşim mümkün değil istemiyor bişey olur diye ne gelen var ne giden takvimin sonuna geldik tık yok bende halagüzel haberlerini bekliyoruz canım

Geceye kadar emzir göğüslerini boşalt canım arkasından ver gece o uyuyunca sende uyu göğüslerin süt dolsun.

Annemde kalıyorum bende bu hafta 3.haftamız annemde ilk haftayıda bende annemle geçirmiştik sonra ona geldik işte evime geçicem cts günü napıcam bilmiyorum.
Bebegim 18 gunluk annem bastan beri yanimda haftaya hafta sonu gidecek. Nasil halledecegim islerimi bilemiyorum. Isleri gectim bebegin banyosu en cok beni korkutuyor. Oglum da sakin bir bebek degil surekli sancilaniyor bir de yalniz kalmaktan cok korkuyor. Odada hic bir zaman yalniz kalmiyor uyurken bile odadan ciksak basliyor bagirmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…