Sabah aksam farketmez cnm mamaya da damlatabilirsin tek seferde ve gunde 3 damla verde nasil olursaSaglik ocagina gidip d vitamini damlasi alan annisler damlayi direk agzinami damlatiosunuz mamaya koysak olurmu bazen azindan atio suyu falan disari cikariorda ve gunde bir defa sabah aksam fark edermi bebegim agladigi icin durup soramadim bisey hemsireye foruma yazarim dedim bilgisi olan annisler yardimm edebilirmisiniz
Sağol canım. Biz bugünCanm cok sevindim cok sukur insaAllah iyilesme sureci hizli olur sende mutlu olda sutun kaliteli ve bol olsun... bu aradastatistician41 den haberi olan varmi kizlar omercik ne durumda yazdida benmi gormedim acaba
Canım bana da dojtor bol emzir dedi ama uyandiramiyorum 2 çekişte de bırakıyor uyuyakaliyor sagarak vermeye başladım artık ek mama verdin mi? Kaçıncı günde başlayıp geçti bir de? Ben mama da verdim ama anne sütüyle alakası yok 1 gün sütüm yetmemiş hemen sarılık olduCanım benim bebekte sarılık oldu 13.2 di değer 2 kere doktora götürdüm 3.de doktor kan alıp canını yakmayalım bol bol emzir dedi. Emzirdim ben de hep. Arada güneşe koydum öyle gün ışığında yattı. Geçmiş olsun.
Peki gaz durumunuz ne alemde canım?Cnm ben sma veriyorum cokta memnunum bebegim mutlu ben mutlu
Bu benim durumun aynısı işte.Canım ben gece 12 gibi biberonla mama veriyorum kilo almasi güzel ama gece oluncaya kadar cok sık emiyor sütleri bitiriyor
Anladim canim aman ii olsun bebisler Allah onlarida bizleride korusunSağol canım. Biz bugünstatistician41 ile whatsaptan görüştük. Hala yoğun bakımda ama daha iyi diyormuş doktorlar.
Mama vermedim canım ama ben de sol göğsümü sağıp veriyordum hem de emziriyordum. 3 günlükken kontrole gittiğimizde doktor demişti 15 gün sürdü. Bunun için ağlamıştım bile taki hastanede sarılık olan bir bebeğin kanının değişmesi gerektiğini öğrenen anneyi görünce. Halimize şükrettim. Sabırlı ol geçer inşallah.Canım bana da dojtor bol emzir dedi ama uyandiramiyorum 2 çekişte de bırakıyor uyuyakaliyor sagarak vermeye başladım artık ek mama verdin mi? Kaçıncı günde başlayıp geçti bir de? Ben mama da verdim ama anne sütüyle alakası yok 1 gün sütüm yetmemiş hemen sarılık oldu
Yok maalesef canım. Ben iki gün falan ağız sütü denen şeyi sık sık verdim sonra sütüm geldi.Cok sukur sarilik olmadi.insallah geçecek canım sen güzelce Besle beebginiCanım bugün pompayla sagabildim çok şükür. Az ama geldi .Bebeğim sarılık olmjs mama veriyoruz ama yine de yükselmiş. Sürekli uyuyor zorla uyandırıyor beslemek için. Ne yapabilirim başka bilgin var mı canim sarılık için?
Maşallah kızımın adaşina ..çok tatlıKizlar biz mevludumuzu yaptik dun masallah diyin prensesime
Cnm gece mama yerine sütünü sağ biberonla ver saat bası uyanmak zorunda kalmaZsn rahat edersin gündüzde . Biberonla 70-80 cc veriyorum 2 saat uyuyr geceCnm ben mama kullanmaidm ama arkadasim sma veriyordu memnundu sadece coknkotu koktugunu soylemisti..bi de sen tedbir amacli mi mama veriyorsun sutun var bildigim kadariyla ben hic mama vermedim ama gece cok zor oluyor artik uyku felan kalmadi azcik mama versem mi diye dusunmeye basladim..sonrada sutum var diye icim rahat etmedi almadim
Canım ben takviye amaçlı veriyorum çünkü elanın mamayla daha rahatladığını hissediyorum. Zaten bütün gün emziriyorum geceye stoklar bitiyor mama takviyesi yapıyorum rahat uyuyor.Cnm ben mama kullanmaidm ama arkadasim sma veriyordu memnundu sadece coknkotu koktugunu soylemisti..bi de sen tedbir amacli mi mama veriyorsun sutun var bildigim kadariyla ben hic mama vermedim ama gece cok zor oluyor artik uyku felan kalmadi azcik mama versem mi diye dusunmeye basladim..sonrada sutum var diye icim rahat etmedi almadim
@serifehsyn canım kangurumuz geldi. Ela içine konur konmaz annesinin göğsünde uyudu. Yarın gezeceğiz artık kızımla. Çokta rahat herkese tavsiye ederim.
Havalar soğudu bende kararsızım kanguru alma konusunda .
Merak edenler momfortbaby'nin sitesinden ürünü ve videoları inceleyebilirler.
brntrkz .!.:Cnm gece mama yerine sütünü sağ biberonla ver saat bası uyanmak zorunda kalmaZsn rahat edersin gündüzde . Biberonla 70-80 cc veriyorum 2 saat uyuyr gece
Cnm gec gordum mesanini giremiyorum ama ben bebisimi ucla emziriyorum. Hepsink denedim en cok wee memnub kaldim yuvarlaj oldugu icin daha ski otiriyor. Asagidan malesef akiyor ona yapacak bir sey yok. Biz basta biberon verdik 3 gunu suum gelincr bebek meme almadi. Cok uzulmustum. Aventin ucunu almadi bebedor denedim onu aldi. Sonra weeye gectim. Yine uzuluyordum ucla emziriyorum diye ama bir taraftan da en azindan oyle emsin doyordum. 4-5 gun once ucla verdim 3-4 sefer cektikteb sonra cikartip meme verdim tuttu. Ucla emzirdigim icin kanallar acilmis uc da uzamis bebek meme tuttu. Simdi ucsuz emziriyorum genelde. Sag tarafi hemen tutuyor sol memeyi yine basta ucla verip snra cekiyorum. Bu arada biz 17 gunluguz. Belki yazidignda beri bebisin memeyi tutmus bile ama tutmadiysa uzulme uzulunce sut azaliyor beb cok taktim sutum azalmisti oysa smdi hersey guzelCanım aventin göğüs ucu var bende. Dediğin gibi yanlara gelecek şekilde taktım. Biraz emdi. Dudağının kenarında da sütü gördüm. Ama 5 dakikadan sonra midesi bulanıyormuş gibi yapmaya başladı. Zamanla alışacaktır heralde. Bir de alttan ve yandan sızma yaptı, belki de küçük geldi bana bu kelebek. Devam ettikçe iyice öğreneceğiz inşallah.
Cnm ben de hipp kullaniyorum ve hatirlatsan bebisim 2 kilo dogdu. Sute mama takviyesi yapiuoruz. Bebisim 2 haftada mashallah 600 gm aldi. Doktor dedi ki mamaniz cok iyimisCanm biz de hipp kullanioruz keske degistirmeseydiniz bebis ona alismistr baska mamayi kendi anlamasada vucudu belki alisamaz kolay kaka kivami degisebilir, bizde sma nin cok ii oldugunu duyduk ama hipp kullandik die degistirmedik aptamil icin ii degil diyorlar eczaci tanidiklarimiz onermedi bizde hipp le devam edioruz hipp in tadi cok hafif tatli anne sutune yakin
Gaz problemimiz hic olmadi bizim masallah diyim. Mama yedikten sonrada olmuyo pirt pirt alttan ustten gidiyoPeki gaz durumunuz ne alemde canım?
Bizimko de oyle ama sutumden sonra gazi oluyorGaz problemimiz hic olmadi bizim masallah diyim. Mama yedikten sonrada olmuyo pirt pirt alttan ustten gidiyo
Cnm gaz icin ne yaptiniz peki? Ben emzirince gazi oluyor sadece hipp verince bebis rahay uyuyor.Kızlar sma gold aldım gelsin bir de bu mamayı deneyimleyelim. Hipp elayı doyurdu, kıvamı yoğundu çok gaz şikayetimiz olmadı hipple. Aptamil doyurmadı, kıvamı daha sulu geldi. Gaz sorunumuz mamadan mı bilmiyorum çok fena. Sma gold'a bakalım bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?