2015 Ekim Anneleri

Ora dışarıdan aynı doğum öncesi gibi çok şükür estetik dikiş ama ici zaten mağara gibi Boş görünüyor bide Kayganlastırıcı ile hiç hissetmem sanırım bide dayanamam demiştim ama bebisimle aklıma pek gelmiyo birde 40 beklemek lazım diye kafama yazdim:)

@zobiska kiz sabah koca destegi sonrasi su saat itibariyle pembe akıntı geldi nisan mi bu simdi nolur bisey diyin ne kadar zaman sonra gelir ki ben hic sanci hissetmiyorum!!

O hiç belli olmaz belki iki gün sonra belki yarın belki 1 hafta hayirlisiyla gelsin bakalim benimki ertesi günü gelmisti:)

Bizimki hala uyanık. 2 çiş 1 kaka daha yaptı. Artık göğüslerim çok acıyor emzirmekten. Ben de sağıp 80 cc kadar yine verdim. Ama tık yok. Koca koca açık gözleri.

Ben de kimyon kaynatıp suyundan 1 çay kaşığı vermeyi düşünüyorum. Sanırım öyleydi, okumuştum. Araştırırım tekrar
Bizimki 12 günlük oldu, gaz için erken mi ki? Doktor 3.haftada baslar dedi ama. Bir de gazı olsa ağlamaz mı?

Kızlar ben grip oluyorum. Boğazım hafif şişmiş, devamlı gıcık var. Peşpeşe hapşırıyorum. Bebeğim de başladı hapşırmaya. Bir de çok feci ishal olmuşum.

Canım bende gecede 1 mama takviyesi yaptım arada bi şey olmaz ama bugunde 25 günde 1 kılo almış anne sütü yaramıs mama verme dedi sende kontrolden sonra kesersin kakasi da normal hali o sarılık attığı için değil benimki sol gogsu emmedi sagdim sağınca ucu büyüyor zorla öyle verdim artık zorda olsa alıyor sağ göğsüm puturlu yara ya onu seviyor zor adam

Bizim sma çok verince çıkarttı az veriyorum ayarladim tabi kestik artık birde mama vereceksem içine yarım çay kaşığı z yağı koydum çünkü mama bizi kabız gibi yapıyor dr sürekli olursa similac a geçerim dedi bence en.iyisi sma ve similac

Acil dr a gidin "iyice yakalanmadan inşallah hafif şekilde geçer
İnşallah canım. Hala uyumadı bebeğim de. Ih ıh sesler çıkarıyor. Gazı mı var nedir anlayamıyorum. Daha 12 günlük. Kimyonlu bir tarif vardı. Buradan biri vermişti. Bukup onu mu yapsam ki

İlla olacak diye bi şey yok bence inşallah ta yoktur bizim vardı ama kaçıncı gün başladık inan hatırlamıyorum bizimki uyuyor gaz geldikçe kızarip bozarip bacakları kasiyo sonra rahatliyo böyle anlıyoruz kimyon u kendim içtim çocuk için cesareti m yok

İnşallah canım. Hala uyumadı bebeğim de. Ih ıh sesler çıkarıyor. Gazı mı var nedir anlayamıyorum. Daha 12 günlük. Kimyonlu bir tarif vardı. Buradan biri vermişti. Bukup onu mu yapsam ki

Seni rahatlatan onuda rahatlatır diye düşünüyorum sen kullan sütünle geçsin 12 gün çok ufak ağır gelmesin duydum başkalarından kimyon u. Belki rahat nefes alamadigindandir yarın bi görsünler her gün farklı bi şeyleri olacak normaldir iyi olsun larda biz alisana kadar huy degisiyolar

İnşallah değildir gaz. Baya ıkınıyor. Kabız olsa 1 saat içinde 3 defa kaka yapmazdı.
Dilleri de yok ki söylesinler.

Bit kadar hem çok güldüm hem kucuklugune üzüldüm Kıyamam onlara rezene için oda rahatlasin ben gaz ilacı kullanıyorum 2 2 3 ay sonra düzene girecek zaten diyolar ilaca rağmen çok gazlı dedi dr aynı ben

Gas stop veriyorum arada ama annem cok kiziyor bebege anne sutu disinda bir sey vermeme. O yuzden onu da verdigim sayilidir. Bi kac aylik olana kadar yasiycaz sanirim bunu:/

Bizimki hala uyanık. 2 çiş 1 kaka daha yaptı. Artık göğüslerim çok acıyor emzirmekten. Ben de sağıp 80 cc kadar yine verdim. Ama tık yok. Koca koca açık gözleri.

20dkcik filan uyumusum. Yazik sancidan uyandi yine bi mini çapli yirtindi, yine memede şimdi. Uykusuzluktan bayilcam sanirim..

Merhaba arkadaşlar,
Ben taaa ilk başta girmiştim foruma. O zaman hamile bile değildim. Ekim annelerin i okumuştum zaten. Hamile kaldım, 12 ekimde de doğum yaptım. Ama hamile kaldıktan sonra bir daha giremedim. Çok yoğun geçti çünkü
Şimdi bebeğimle dinlenmedeyim. Bi bakayım dedim. Mesajların hepsini okumak mümkün değil tabiiki.
yine de bundan sonra foruma bakmaya çalışırım.
Hepinize hayırlı geceler...

Bol bol kegel egzersizi yapacağız toparlanması için malesef yapacak başka birşey yok
Rahimin eski haline dönmesi 6 haftaymış o da zaten 40 çıktıktan sonra oluyor. Eskiler boşuna dememiş; )
40 tan sonrada bebiş fırsat verirse artık birseyler yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…