2015 Ekim Anneleri

Canm sende tiroit falan varmiydi bende korkuorum tsh yuksek cikabilir die cunku bende hamilelikte hasimato tiroidi cikti bebisimede gecicek die cok korkuorum birde ilac aliorum etkilermi bebegimi bilmiorum Allahim korusun onlari...

Canm sende tiroit falan varmiydi bende korkuorum tsh yuksek cikabilir die cunku bende hamilelikte hasimato tiroidi cikti bebisimede gecicek die cok korkuorum birde ilac aliorum etkilermi bebegimi bilmiorum Allahim korusun onlari...

Ya bende yoktu ki canim:/ Hiç beklemiyordum boyle bir sey.. Saglik ocaklarina da guvenmiyorum pek. Umarim hastanede bir sey cikmaz

Kızlar bebeğim dün akşamdan beri 5 kez kaka yaptı normal mi bu kdarı. Bugün bir haftalık daha meme tutmayı yenice öğreniyoruz sık sık emziriyorum ondan mı acaba

Ayy bu sıpa deli edecek beni,
Sabaha kadar maymun etti babasıyla beni, sabah 9 buçuktan beri uyuyor. Hastaneye gittik muayene oldu, orda bile uyudu. Saat başı kalkıp karnını doyuruyor hop memede uyuyor yine . Çok fena çok.

Canım bize hastanede şırıngayla çook ince bi hortum verdiler biberonla vermeyin ihtiyaç olunca bunu kullanın dediler.. Beslenme hortumuymuş. Memeyi veriyorsun yandanda bu hortumu sokuyorsun biraz şırıngadan çok az çok az mamayı basıyorsun memede ağzında olduğu için emiyor hem göğsünü hemde mamayı öyle deneyin

Canım aynen acele etmemek gerek ama sizin tatlı bebisleri gördükçe içim içime sigmiyor Allahım sağlıkla kucağımızı doldursun hasretle bekliyoruz bizde meleklerimizi
Sonra icerde biraz daha mi kalsaydi demeyinuykusuzluktan goz cevrem morardi resmeneve hapsolmus durumdayim lohusa depresyonu yasiyorum resmen nasilsq gelcek tadini cikar hamileligimi ozledim bugun 24. Gunumuz

Çok iyiymiş bizim sansızlığımız ebenin pek uğraşası gelmediğinden oturdu biberonla kendi içirdi birde nerden buluruz ki o hortumunezcanede var mıdır ki

Kizlar guzel anneler bagimli gibi memeden ayrilmiyo agzindan cikar cikmaz bagiriyo ama gozler kapali cunku benim gibi onunda deli gibi uykusu var me yapcam ben ya bu veletle sizde de durum boyle mi birde sut sagma makinasi alcam artik ne onerirsiniz

Çok iyiymiş bizim sansızlığımız ebenin pek uğraşası gelmediğinden oturdu biberonla kendi içirdi birde nerden buluruz ki o hortumunezcanede var mıdır ki
Medicalcilerde olabilir yada yakında hastaneye gidicekseniz isteyin bitane bi zahmet versin yaniii çok enteresanlar yaa. Sıkma sen canını bebişler alışıyorlar zamanla

Güzel anneler Merhaba herkes iyidir umarım. Doğumu bekleyen birkaç kişi kalmış Allah yardımcınız olsun biz taze annelere de güç kuvvet versin.
Benim minnakcım pek çığırtkan çıktı meme kuşu. Pazartesi doktora gittik çok sağlıklı maşallah ama bu çocuk çok aç dedi mama da vermen gerekiyo dedi. Aktif emme yapamıyordu uyuyo kalıyordu emse de doymuyormuş meğer. Kilo kaybımız fazla cumaya kadar toparlanmamız lazım o gün kontrol var.
15 dk bir göğsü 15 dk diğer göğsü hala aranıyorsa sağdığın sütü yine talep ederse mama vereceksin dedi. Biberon kullanımına karşı enjektörle vermem istiyor sağdığın sütü ya da mamayı ama kızım hiç sevmedi enjektör işini çok ağlıyor sadece memede sakinleşiyor. Gün içinde neyse de geceler çekilmez oldu enjektörle içiricem diye çatlıyorum. Bir de hep memede olduğu için sağmaya fırsat kalmıyor.
Sizler mamayı nasıl veriyorsunuz?
Allahım bir an önce düzenimizi kurmaya yardım etsin bebişi olmanın keyifli günlerini yaşayalım inşallah

Kızlar bu aksam saat 17'de sezaryene giriyorum. Cuma gününe kadar beklerim en fazla dedi doktor. 40+4 oldum ama sancım da sıfır. Ölüdeniz'in dalgaları gibi sancı dalgası. Biz de 2 gün boş yere beklemeyelim madem oyumu kullanayım sıkıntı olmasın dedik. Bana şans dileyin. Eşim de moralimi bozdu ağlattı beni gider ayak. Biz annem ve kardeşimle hastaneye gidecekmişiz, o da annesini babasını alıp gelcekmiş. Duştan çıktım bir geldim telefonda öyle konuşuyor annesiyle. Tamam belki mantıklı olan yöntem o ama benimle niye konuşmuyorsun baştan diye sinirlendim ben de. 9 aydır normal doğumdan başka alternatif gelmemiş aklıma bir günde sezaryene döndük adamdaki rahatlığa bak. Ben korkudan ölüyorum bencilliğinden böyle yapıyorsun diyor bir de bana.
Neyse işte böyle bizde durumlar. Şans dileyin bana.

Yerim seni harika msj olmus. Tam da streslendiydim. Anlatiimm.. ben ablama söyledim iste leke geldi diye herkes sanci hissetmez bi dr.a sor dedi. Aradim kadın da bebek hareketlerini kontrol et dedi, azalırsa senin sancin artarsa kanama olursa gel dedi. Bebek de inafina sanki o kdr kimildayan benmisim.gibi bugun sakin sakin takiliyor. Yatiom kalkoom bizimkilerle kahvaltıya gittik ayy azcik azcik minik minik hareket edio. Az önce senin yazdigini okurken hurma yiyodum ki bikaç minik tepik daha yedim. Allahim son zaman su hareketsizlik olcak sey mi cok enDiselendiriyor insani.. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah yaa

Cnm her sey yolunda gidecek korkman normal bilmedigin bisey bende korktum heyecanlandim ama sakin olmaya calis o anin tadini cikar bebisini saglikli sekilde kucagina alirsin, tez zamanda da iyilesirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…