Canm sende tiroit falan varmiydi bende korkuorum tsh yuksek cikabilir die cunku bende hamilelikte hasimato tiroidi cikti bebisimede gecicek die cok korkuorum birde ilac aliorum etkilermi bebegimi bilmiorum Allahim korusun onlari...Kızlar bugun saglik ocagindan aradilar. Beybimin ilk topuk kaninda TSH yuksek çikmişti. Değerini soylemediler. 2.sinde de 7.1 çıkmış. Hastanede tekrar test yaptirmaliymişiz. Korkuttular beni.. Netten baktim, doktorlar daha bu hormon için siniri bile belirleyememişler. Önce 20'ymiş, sonra 10 olmuş, en son 6'ya çekmişler. Bizim 7.1. Ya resmen insanin yuregini agzina getiriyorlar. Var mi boyle bir sey duyan, bilen
Canm sende tiroit falan varmiydi bende korkuorum tsh yuksek cikabilir die cunku bende hamilelikte hasimato tiroidi cikti bebisimede gecicek die cok korkuorum birde ilac aliorum etkilermi bebegimi bilmiorum Allahim korusun onlari...
Kıyamam yaaBir güncük annem gilde kaldim azonce kv aradi ne zaman geleceksiniz diye bi huzur yok
Dogurunca totisini isircam artık :)Ayy canım aynen benim kızım da gelmiyor herkes süt mama gaz muhabbeti biz ise sona kaldık zaman geçmiyor vallahi beklemek çok zor tam assolistler bizimkiler..
Canım tabi riske atmayn tabi o zaman..Saol canim insss.bende gec dollenme oldugu icin bi olcumde 28 ekim dierindede 2 kasim cikio doktorum 2 kasim son riske atamam dedi
Canım bize hastanede şırıngayla çook ince bi hortum verdiler biberonla vermeyin ihtiyaç olunca bunu kullanın dediler.. Beslenme hortumuymuş. Memeyi veriyorsun yandanda bu hortumu sokuyorsun biraz şırıngadan çok az çok az mamayı basıyorsun memede ağzında olduğu için emiyor hem göğsünü hemde mamayı öyle deneyinBirde hastanedekilere o kadar kızgınımki onlar yüzünden oldu hep bu doğunca 1 kere emdi sonra bu bebek iri mama tavkiye edilmesi lazım dediler 2. Kere emmesine bile fırsat vermeden biberonla mamayı verdiler sonrada bir daha tutmadı memeyi dün dr başka bir bebek hemşiresine yönlendirince kadın bozuk atıyor birde
Ya bende yoktu ki canim:/ Hiç beklemiyordum boyle bir sey.. Saglik ocaklarina da guvenmiyorum pek. Umarim hastanede bir sey cikmaz
Sonra icerde biraz daha mi kalsaydi demeyinCanım aynen acele etmemek gerek ama sizin tatlı bebisleri gördükçe içim içime sigmiyor Allahım sağlıkla kucağımızı doldursun hasretle bekliyoruz bizde meleklerimizi
Ben avent in elektriklisini aldım çok memnunum. Gögüs koruma kalkanını da çıkarınca daha çok çekiyor. Çok seslide değil..Sütünü Sagan anneler ne marka pompalardan memnunsunuz. HÂLÂ NE ALACAĞIMA karar veremedim.Neolur yardım edin ...
Çok iyiymiş bizim sansızlığımız ebenin pek uğraşası gelmediğinden oturdu biberonla kendi içirdi birde nerden buluruz ki o hortumunezcanede var mıdır kiCanım bize hastanede şırıngayla çook ince bi hortum verdiler biberonla vermeyin ihtiyaç olunca bunu kullanın dediler.. Beslenme hortumuymuş. Memeyi veriyorsun yandanda bu hortumu sokuyorsun biraz şırıngadan çok az çok az mamayı basıyorsun memede ağzında olduğu için emiyor hem göğsünü hemde mamayı öyle deneyin
Medicalcilerde olabilir yada yakında hastaneye gidicekseniz isteyin bitane bi zahmet versin yaniii çok enteresanlar yaa. Sıkma sen canını bebişler alışıyorlar zamanlaÇok iyiymiş bizim sansızlığımız ebenin pek uğraşası gelmediğinden oturdu biberonla kendi içirdi birde nerden buluruz ki o hortumunezcanede var mıdır ki
Canım hic telaş yapma..suyun gelse bile en az 8 saat süren var evde en az.. sanıkların 5 dakikada 1, 1 dakika olmadığı sürece sorun yokbekle aplam hatta suyun gelirse de gelmese de duşa gir güzel sıcak rahatlatıcı bir duş.. varsa küveti doldur, mum yak müzik aç..sakin ol derin derin nefesler al rahatla... Memişlere masaj yap sicak su tut.. süt dolsun tam bebişin ağzına lâyık olsun :) ohhh nasıl ama okurken bile rahatladn di mi :))) sooonra sancılar sklaşnca gidersin dr a hiç acelesi yok :)
Cnm her sey yolunda gidecek korkman normal bilmedigin bisey bende korktum heyecanlandim ama sakin olmaya calis o anin tadini cikar bebisini saglikli sekilde kucagina alirsin, tez zamanda da iyilesirsin insallahKızlar bu aksam saat 17'de sezaryene giriyorum. Cuma gününe kadar beklerim en fazla dedi doktor. 40+4 oldum ama sancım da sıfır. Ölüdeniz'in dalgaları gibi sancı dalgası. Biz de 2 gün boş yere beklemeyelim madem oyumu kullanayım sıkıntı olmasın dedik. Bana şans dileyin. Eşim de moralimi bozdu ağlattı beni gider ayak. Biz annem ve kardeşimle hastaneye gidecekmişiz, o da annesini babasını alıp gelcekmiş. Duştan çıktım bir geldim telefonda öyle konuşuyor annesiyle. Tamam belki mantıklı olan yöntem o ama benimle niye konuşmuyorsun baştan diye sinirlendim ben de. 9 aydır normal doğumdan başka alternatif gelmemiş aklıma bir günde sezaryene döndük adamdaki rahatlığa bak. Ben korkudan ölüyorum bencilliğinden böyle yapıyorsun diyor bir de bana.
Neyse işte böyle bizde durumlar. Şans dileyin bana.
Canım aşı karnesine baktım. İki ay bir haftalıkken yaptırmışız.Ne zamn vurulması gerekiyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?