2015 Ekim Anneleri

Bugün sadece 1 göğsümü 10 dk emdi öyle çok verimli değil ama en azından tuttu sonra sağmıştım 2 göğüsten 20 cc anca onu da annem artık mama zannedip dökmüş çok üzüldü bişi diyemedim napsam isteyerek olmadı sonuçta şimdi sağdım 10 cc çıktı
Hastanedeki hemşireye çok pis ah ettim ablam demiş biberonla değil kaşıkla verelim ben 1 ay uğraştım sonra alıştırcam diye demiş hemşire bişi olmaz diyip vermiş biberonu
Var mı böyle biberondan memeye geçişi başaran morale çok ihtiyacım var

Canım benimki küçük göğüs ucu mu almadı bende silikon üç aldım çocuk cuk cuk emiyo içine biriken tukurugu süt sandık hemşire doymasa ağlar dedi inandık çocuğum 3 gün aç kalınca sarılık oldu Mama verdik bol bol öyle olduğunu öğrenince sonrayeniden hastaneye gidip onların pompası yla çekip sütü getirdik şükür bebeğim yalancı meme benim meme mi ve biberonu alıyor yani içini ferah tut alışmaz diye şart yok

Kızlar bugün 9.günüm ve doğum sonrasınsadece 4 kilo gitmiş çıldırıciiimmm

Kızlar bir sorum olacak bebegim hep memede kalmak istiyor bu bi yandan güzel ama 10 dk da bir karnı tok olsada meme hep agzımda dursun istiyor emzik olayına da girmek istemiyorum ama bu gidişle zor gibi sizin bebişler ne durumda emzik için erken mi acaba yada hiç başlamasammı emzige kafam çok karışık buarada bebegim 17 günlük oldu bugün

Slm kızlar nasılsınız dün iş yerinden arkadaşlarım geldi annemde olmasına rağmen zor yetiştik oğlumla hiç vakit geçiremedim çok üzüldüm misafir artık bize uygun değilmiş ama aile akraba olmasa da eşim ve benim iş yerinden bir sürü kişi gelecek sonra gelmeyi düşünenlerinde annem gitmeden alsam diye düşünüyodum şimdi acaba sonra mı Alsam diyorum bide eşleriniz gece yardım ediyo mu çok merak ediyorum annem le bölüşüyoruz geceyi günde max 4 saat uyuyorum sütüm hala az herşeyi yaptım en son uyku azlığına bağladım çünkü normalde ben en az 9 saat uyuyan biriydim son dönemde 12 saat bile uyuyodum Bi an da azaltınca kötü oldum ama geceleri eşim max 2 kere uyanıyo çok yardımcı olmuyo bilemedim sabah işe gidiyo diye kıyamıyorum sma annem ben gidincede mi böyle olacak diyo sizler Nasıl yapıyorsunuz eşinizle

Canım Allah kolaylığını verir inş. Benimki de neredeyse 55 gündür bende kafayı yemek üzereyim. Kadın geldi gitmedi bir daha. Kadınla karşılıklı laf söylediğimizde eşimle tartışıyorum bir de niye öyle söyledin diyor. Annem de doğum için gelmişti ayın 14 ünde duramadı daha fazla bugün gitti memlekete. Annem artık gideriz evimize çocuklar kendilerine bakıyorlar dedikçe kadın atar yaptı. Bir de dün gece görümce geldi saçma sapan laf söyleme konusunda al birini vur birine. Sabır diyorum inş kv yi de haftaya göndeririz de kafam rahatlar. Ya her doktora gidişimizde bile bende geleceğim diye atladı düşün. Doktora o geldiğinden beri 6-7 kez gittik hepsinde cümbür cemaat... of off lohusa depresyonu bile yaşayamadım eşim ve kv daha çok depresyonda. Ama dedim eşime bir daha çocuk düşünürsem yanımda kimseyi istemiyorum annem dahil. Çok yazdım özür dilerim o kadar doluyum ki içimi dökecek kimselerim de yok ondan buralarda konuşuyorum

Hayırlı akşamlar kızlar. Sizlere birkaç sorum olacaktı. Sezaryen olan anneler dikiş yerinizde şişlik var mı acaba? Dün gece farkettim kendimde de aklıma takıldı. Bir de bebeğim ctesi gününden beri 200 gr kilo almış çocuk doktorumuza gitmiştik gayet güzel dedi dr umuz. Sizlerde durum nasıldı? Kızımın gaz problemi için de bio gaia diye bir ilaç önerdi kullanan var mı? Çok soru sordum ama her an girip yazamıyorum hem evdeki doluluktan hem kızımla ilgilenmekten.

Cnm gece sut sağ biberonla ver 2 saat ıyur emzirinve saat bası uyanısn perişsn olursn tabi .
Şahsen ben öle yağıyrm yoksa gündüz hiç ayakta duramam
En fazla 2 saatte 1 uyanıyor. Kısa emiyorsa o kadar da dayanmıyor tabi. Zaten 2 gündür perişan etti beni. Migren tuttu yorgunluktan, bitigim Bu ara çok çok zor uyuyor zaten gece de gündüz de.. Bagirsaklar gurgur sürekli.. Sancılı hep.. Çok sık kaka yapıyor. İshal mi oldu acaba? Yani zaten sıvı yapıyorlar da, çok mu sıvı, bilemiyorum. Tam dalıyor, sancı uyandırıyor yavrumu..
Sen gece hep mi sagip veriyorsun, yoksa sadece 1 kere mi? Yani 2 saatte 1 uyansa yine 3-4 kere vermek gerekir. Ben de öyle yapiyim yaa.. ama biberona alismaz insallah di mi? Gündüz de sık emince sagmaya pek zaman olmuyor da.. Olmazsa arada mama veriyim de, o ara sagiyim.

Benimki de 2 gündür böyle. Gazdan sanırım ama emin de değilim. Eşim de bir rahat ki, deli ediyor rahatlığı beni!! Annem olmasa kafayı yemiştim kesin. Şimdi bile bittim. Babam geldi bugün. Seçim için gidecekler. 2 gün yalnız napicaz bakalım, ki ondan da 1 hafta sonra mevlüt var. Ondan sonra artık dönecek annem. Delirmezsem iyidir İnşallah düzene girer, inşallah eşim de cildirtmaz beni

İnşallah canım ya.. Perisanim.. Demin de 2 saat kucağımda uyuttum. Yerine biraksam uyaniyoorr
Gece annem dinlensin diye ben kendim uğraşıyorum. Eşimi de katmaya çalışıyorum ama tabi bebiş daha çok bana bağlı olunca, pek etkili olmuyor. Uyutmaya falan çalışıyor işte arada.. ama hem pek bir rahat hem de sanki 3 çocuk büyütmüş gibi inat. İnşallah alışır o da.. Annem gidince napicaz bilmiyorum..

Canım.. Bebişine kavusmussundur herhalde. İnşallah ikiniz de sagliklisinizdir Allah sağlık mutluluk uzuun bir ömür versin inşallah
Eşler de böyle işte İnşallah biraz daha düşünceli ve olgun olabilirler..

Benimki de hep öyle. 24 günlük bebişim ve çok zor :/ Emzige alissin diye uğraşıyoruz valla canım biz. Keşke alissa. Alıyor, 5 dakika sonra atıyor. Bence dene ve hatta inşallah alır.

Canm kimyon çayını doktorumZ bana da demişti gün içinde 2 3 sefer 2 öay kaşığı bebişe veriyorm ayrıca tüm yemeklerime yerkn kimyon döküyorum.
hemde nasıl cnm eşim bu nasl bebek kafayı nasıl kaldrıyr diyor kaldrdımı hemen tutuyrm küt diye öne düşüyor cunkü canı yanmasn. Emerken eğer istemiyrsa bildiğin eliyle itiyor sıpa

Hep aynı cnm ya çevreNde kimle kıbuşsan onların bebişlerde aynı.
Tüm gün kucağımda hele sancısı varsa pert oluyrm 1 hafta üzerine bugun anneme bıraktım 2-3 saat evi silip süpürdüm inşlh 40ından snra düzelirler.
Bu arada banyo işini ben eşim gelince akşam beraber yaptrıyrz bende korkuyodm ama cok kolay ben bebişi tutup yıkıyrm eşim su döküyor

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim kv 3 haftadır bizde daha da gitmez de haftaya kocası gelecek onunla 1 hafta daha kalıp döner diye umuyorum. Bana inan hiçbir katkısı yok. Bebek gece hiç uyumuyor daha bir gece gelip verin de ben ilgileniyim demedi. Tek yaptığı tüm gün tv keyfi. Bir de yemek yapmak. Çok da yüz vermiyorum ama gidesi gelmiyor hiç bizim evden. Diğer çocuklarında kalmıyor böyle. Artık iyice sinir oldum. Şu günler geçse de gitse.

Cnm ben gece hep biberon veriyorm gündüzde işim yoksa acıkcası emziriyrm yoksa yine biberon . Emdiğinde en fazla 1 saat dayanıyor ve bu beni yıpratıyor yorgun düşüyorm biberonla fix 80 yiyor buda onu 2 3 saat idare ediyr bu sayede gece uykusuz kalmıyrz ikimizde.
Gece 00:00 2:00 4:00 diye gidiyorz saatlerimiz hiç şaşmıyor
Gazilacı kullanmıyormusum bi nebze olsa rahatlatır karnına sık sık havlu ısıtıp koy ayakları sıcak olsun ben su torbası koyuyorm cok sancılı oldugund rahat uyuyor cnm .
Bnmde süt stoklRım bitti
Artık gundz emdiğindr stok yapamıyrm tek göğsümde süt var napcaz bilmiyrm
Bi 3 aya kadar idare etse diyorm ama kısa sürede mamaya baslıcaz gibi.
Akşamlar ver eşine 1-2 saar uyu cnm . Onlarda yoruluyrlar ama insan destek istyr .
Ben baZen başın tuttu diyorum iki yüzümü ıslıyorum dayananıyor alıyor bebişi
Bizimde kaka olayımız 2-3 gündür cok sıvı tee sırtından cıktı gece gün normal sanrm cnm
3-4 ay böyle idare etcez sanrm cnm Allah yardımcımız olsun

Canım zaten bu kuzular o kadar üçkağtçılar ki hareketli olmaları gerektigi zaman hissetmeye çalıştğmz zaman bööyle dururlar bizi merakta bırakırlar hepsi aynı bunların şimdi nasılsın peki? Var mı bi değişiklik?

Benimki de hep öyle. 24 günlük bebişim ve çok zor :/ Emzige alissin diye uğraşıyoruz valla canım biz. Keşke alissa. Alıyor, 5 dakika sonra atıyor. Bence dene ve hatta inşallah alır.
Canım denedim 2 dakika tuttu baya memeyi aslında verebilirim de cevredekiler yok erken yok damak yapısı bozulur vs diyorlar yoksa verecegim

Cnm bulanadm
Zahmt olmazsa aldığın sitenin linkini gönderebilirmşsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…