sarıda sıkıntı yok da su gibi su renginde gelince korktumSarı kaka normal canım istenen renk o zaten altın renkli sıvı kaka diyorlar, yeşil olursa üşütmüş demekmiş.
Allahım yardimcin olsun canım sağlıkla al kucağına ınsaallah darısı başımızaKızlar bu aksam saat 17'de sezaryene giriyorum. Cuma gününe kadar beklerim en fazla dedi doktor. 40+4 oldum ama sancım da sıfır. Ölüdeniz'in dalgaları gibi sancı dalgası. Biz de 2 gün boş yere beklemeyelim madem oyumu kullanayım sıkıntı olmasın dedik. Bana şans dileyin. Eşim de moralimi bozdu ağlattı beni gider ayak. Biz annem ve kardeşimle hastaneye gidecekmişiz, o da annesini babasını alıp gelcekmiş. Duştan çıktım bir geldim telefonda öyle konuşuyor annesiyle. Tamam belki mantıklı olan yöntem o ama benimle niye konuşmuyorsun baştan diye sinirlendim ben de. 9 aydır normal doğumdan başka alternatif gelmemiş aklıma bir günde sezaryene döndük adamdaki rahatlığa bak. Ben korkudan ölüyorum bencilliğinden böyle yapıyorsun diyor bir de bana.
Neyse işte böyle bizde durumlar. Şans dileyin bana.
Kızlar bu aksam saat 17'de sezaryene giriyorum. Cuma gününe kadar beklerim en fazla dedi doktor. 40+4 oldum ama sancım da sıfır. Ölüdeniz'in dalgaları gibi sancı dalgası. Biz de 2 gün boş yere beklemeyelim madem oyumu kullanayım sıkıntı olmasın dedik. Bana şans dileyin. Eşim de moralimi bozdu ağlattı beni gider ayak. Biz annem ve kardeşimle hastaneye gidecekmişiz, o da annesini babasını alıp gelcekmiş. Duştan çıktım bir geldim telefonda öyle konuşuyor annesiyle. Tamam belki mantıklı olan yöntem o ama benimle niye konuşmuyorsun baştan diye sinirlendim ben de. 9 aydır normal doğumdan başka alternatif gelmemiş aklıma bir günde sezaryene döndük adamdaki rahatlığa bak. Ben korkudan ölüyorum bencilliğinden böyle yapıyorsun diyor bir de bana.
Harikabir yolmuş hemen denicemMedicalcilerde olabilir yada yakında hastaneye gidicekseniz isteyin bitane bi zahmet versin yaniii çok enteresanlar yaa. Sıkma sen canını bebişler alışıyorlar zamanla
Canm gecende bizimkide 2gun yapmadi kosturduk doktora bize 4-5 gune kadar yapmamasi normal kilo aldigini gosterir dedi sennde ikinmasi kabiz oldugundan yada yapamadigindan degilse gazi var demektir yada bizim gibi toptan 2 bez yapicak korkma cnm birde mama veriorsan az bise mutlaka su ver...Kizlar ya bebegim geceden beri hic kaka yapmadi. Ikıniyo ıkiniyo yapamiyo. Dr bi cay kasigi zeytin yagi icirin dedi icirdik yine yok. Napcaz ya kulak copuyle poposuna zeytin yagi yaptik yine yok. Cok agliyo cok uzuluyorum bende
Güzel anneler Merhaba herkes iyidir umarım. Doğumu bekleyen birkaç kişi kalmış Allah yardımcınız olsun biz taze annelere de güç kuvvet versin.
Benim minnakcım pek çığırtkan çıktı meme kuşu. Pazartesi doktora gittik çok sağlıklı maşallah ama bu çocuk çok aç dedi mama da vermen gerekiyo dedi. Aktif emme yapamıyordu uyuyo kalıyordu emse de doymuyormuş meğer. Kilo kaybımız fazla cumaya kadar toparlanmamız lazım o gün kontrol var.
15 dk bir göğsü 15 dk diğer göğsü hala aranıyorsa sağdığın sütü yine talep ederse mama vereceksin dedi. Biberon kullanımına karşı enjektörle vermem istiyor sağdığın sütü ya da mamayı ama kızım hiç sevmedi enjektör işini çok ağlıyor sadece memede sakinleşiyor. Gün içinde neyse de geceler çekilmez oldu enjektörle içiricem diye çatlıyorum. Bir de hep memede olduğu için sağmaya fırsat kalmıyor.
Sizler mamayı nasıl veriyorsunuz?
Allahım bir an önce düzenimizi kurmaya yardım etsin bebişi olmanın keyifli günlerini yaşayalım inşallah
Kizlar gogusleriniz ne durumda benm yine uclari kipkirmizi oldu anlamadim nie bole oluo ya guzel tutturuorum oysa normalde sagmiorumda ama emziremedigim canm yandigi icin bugn sagdim dahada kotu oldu tabi, birde kizlar goguslerim cok agrio yani sut gelirken ve doluykenn cok sizlio bosaltsamda, bu sefer de sut gelirken sizlama yapio yanio ates gibi, annem normal ben neler cekiodum dedi sicak su ii gelior ama her dakkada sicak su yapamamki bu arada kucuk gogusluyum acaba sut fazlami gelio ondanmi pedlerimde hep islanio ztn sutten ama saginca ikisi bir 20 cc zor cikio goren cok sutum var sanir ama bebisim doymuo ikisinide emse...
Kızlar bu aksam saat 17'de sezaryene giriyorum. Cuma gününe kadar beklerim en fazla dedi doktor. 40+4 oldum ama sancım da sıfır. Ölüdeniz'in dalgaları gibi sancı dalgası. Biz de 2 gün boş yere beklemeyelim madem oyumu kullanayım sıkıntı olmasın dedik. Bana şans dileyin. Eşim de moralimi bozdu ağlattı beni gider ayak. Biz annem ve kardeşimle hastaneye gidecekmişiz, o da annesini babasını alıp gelcekmiş. Duştan çıktım bir geldim telefonda öyle konuşuyor annesiyle. Tamam belki mantıklı olan yöntem o ama benimle niye konuşmuyorsun baştan diye sinirlendim ben de. 9 aydır normal doğumdan başka alternatif gelmemiş aklıma bir günde sezaryene döndük adamdaki rahatlığa bak. Ben korkudan ölüyorum bencilliğinden böyle yapıyorsun diyor bir de bana.
Kizlar doktorumuz pamukçuk olmuş biraz dilinde dedi. Yarım çay bardağı kaynamış suya 4 kaşık karbonat koy sargi beziyle temizle dedi. Nette okudum sertçe silin falan yazıyor. Sizde de oluştu muu nasıl geçti? ??
Sütünü Sagan anneler ne marka pompalardan memnunsunuz. HÂLÂ NE ALACAĞIMA karar veremedim.Neolur yardım edin ...
Ciddi anlamda sabırda Nirvana'ya ulaştım fakat sabrımın son kullanma tarihi kızımın göğsünün mama ile ıslandığı gün bitti :) yar saçların lüle lüle kayınvalide sana güle güle mi desem? "Adadan kim veda ediyor?" Gibi bir Finalle mi uğurlasam? Kutusunu mu açsam Hamdi beye mi bağlansam :)))Ya hem bizden çok seviyo lar güya hemde zarar veriyolar anlamadım banyo.yaptirdim çocuğu aşırı sarıyor. Üşüyor diyo dedim çok sıcak iyi değil normal zamanda altını aciyo neymiş hava alsinmis her şeyi onlar biliyo hiç kurallarimiza uymuyor isesin ne olucak kussun ne olacak oldu! Iseyincede kusuncada çocuk Üşüyor uyurken görmezsek yazık değil mi ne tezatlar
Bizde oldu kendi kendine geçti :)
Canm kilo alimi guzel gayet ama ben mama takviyeside yapiorum cunku emzirince doymuo biraz gecsin aglamaya baslio sut var ama gogus kucuk kapasite az sanirm minnak goguslu oldugum icin die dusunuorum bide su sizlama olmasaydi baya zorluoBenimde aşırı sizliyobirden doluyor sanki uçlarına sürekli e vitamini ve krem suruyorum az gelse kilo almaz kilonun normal mi canim
Ciddi anlamda sabırda Nirvana'ya ulaştım fakat sabrımın son kullanma tarihi kızımın göğsünün mama ile ıslandığı gün bitti :) yar saçların lüle lüle kayınvalide sana güle güle mi desem? "Adadan kim veda ediyor?" Gibi bir Finalle mi uğurlasam? Kutusunu mu açsam Hamdi beye mi bağlansam :)))
Hadi ya :)
Canm kilo alimi guzel gayet ama ben mama takviyeside yapiorum cunku emzirince doymuo biraz gecsin aglamaya baslio sut var ama gogus kucuk kapasite az sanirm minnak goguslu oldugum icin die dusunuorum bide su sizlama olmasaydi baya zorluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?