2015 Ekim Anneleri

Allahım yardimcin olsun canım sağlıkla al kucağına ınsaallah darısı başımıza

Canim moralini bozma... kendini rahatlatmaya çalış bak bebegine kavuşacaksn... seni o kadar iyi anlyrm ki.. 9ay normale odaklandm bende ve aniden suyum geldi ve apar topar sezeryana alindm 3. 4 saat içinde. Insan şok oluyr ama kavuşacaksn öyle düşün. .

Kızlar doktordan geldik. Aşımızı da olduk sabahtan. 1aylik kontrolümzde çok şükür sıkıntı yoktu. Doktorumuza kanguru için fikriniz nedir dedim. 6.aydan önce Hayır dedi. O bir oturma pozisyonu oldgndan onermiyorum dedi. Ben de askıya kaldırdım kanguru fikrini..

Kizlar ya bebegim geceden beri hic kaka yapmadi. Ikıniyo ıkiniyo yapamiyo. Dr bi cay kasigi zeytin yagi icirin dedi icirdik yine yok. Napcaz ya kulak copuyle poposuna zeytin yagi yaptik yine yok. Cok agliyo cok uzuluyorum bende

Kizlar doktorumuz pamukçuk olmuş biraz dilinde dedi. Yarım çay bardağı kaynamış suya 4 kaşık karbonat koy sargi beziyle temizle dedi. Nette okudum sertçe silin falan yazıyor. Sizde de oluştu muu nasıl geçti? ??

Kizlar ya bebegim geceden beri hic kaka yapmadi. Ikıniyo ıkiniyo yapamiyo. Dr bi cay kasigi zeytin yagi icirin dedi icirdik yine yok. Napcaz ya kulak copuyle poposuna zeytin yagi yaptik yine yok. Cok agliyo cok uzuluyorum bende
Canm gecende bizimkide 2gun yapmadi kosturduk doktora bize 4-5 gune kadar yapmamasi normal kilo aldigini gosterir dedi sennde ikinmasi kabiz oldugundan yada yapamadigindan degilse gazi var demektir yada bizim gibi toptan 2 bez yapicak korkma cnm birde mama veriorsan az bise mutlaka su ver...

Kizlar gogusleriniz ne durumda benm yine uclari kipkirmizi oldu anlamadim nie bole oluo ya guzel tutturuorum oysa normalde sagmiorumda ama emziremedigim canm yandigi icin bugn sagdim dahada kotu oldu tabi, birde kizlar goguslerim cok agrio yani sut gelirken ve doluykenn cok sizlio bosaltsamda, bu sefer de sut gelirken sizlama yapio yanio ates gibi, annem normal ben neler cekiodum dedi sicak su ii gelior ama her dakkada sicak su yapamamki bu arada kucuk gogusluyum acaba sut fazlami gelio ondanmi pedlerimde hep islanio ztn sutten ama saginca ikisi bir 20 cc zor cikio goren cok sutum var sanir ama bebisim doymuo ikisinide emse...

Amin canım inşallah zamanla düzelir ben biberonla veriyorum mamayi allahtan hem memeyi hem biberonu alıyor biraz şaşırıyor ama:):)

Benimde aşırı sizliyo birden doluyor sanki uçlarına sürekli e vitamini ve krem suruyorum az gelse kilo almaz kilonun normal mi canim

Suan sezeryanda olman lazim.canim Allahim yardımcın olsun. Saglikla.al ins kucagina.. adamlari boşver yaa kafasizlik yapiolar bazen.. ins sen de bebegin de ii olun..

Bizde oldu kendi kendine geçti :)

Ciddi anlamda sabırda Nirvana'ya ulaştım fakat sabrımın son kullanma tarihi kızımın göğsünün mama ile ıslandığı gün bitti :) yar saçların lüle lüle kayınvalide sana güle güle mi desem? "Adadan kim veda ediyor?" Gibi bir Finalle mi uğurlasam? Kutusunu mu açsam Hamdi beye mi bağlansam :)))

Benimde aşırı sizliyo birden doluyor sanki uçlarına sürekli e vitamini ve krem suruyorum az gelse kilo almaz kilonun normal mi canim
Canm kilo alimi guzel gayet ama ben mama takviyeside yapiorum cunku emzirince doymuo biraz gecsin aglamaya baslio sut var ama gogus kucuk kapasite az sanirm minnak goguslu oldugum icin die dusunuorum bide su sizlama olmasaydi baya zorluo

süper ya sendromu atlatmis durumun zorluguyla dalga geçen bir anne valla harika bende sabrettim bakalım nereye kadar onların kokusuyla benimkini ayırır inşallah yavrum bi de ağzı sigara kokuyo çocuğu seviyo tek sıkıntı bu sabredemedigim

Canm kilo alimi guzel gayet ama ben mama takviyeside yapiorum cunku emzirince doymuo biraz gecsin aglamaya baslio sut var ama gogus kucuk kapasite az sanirm minnak goguslu oldugum icin die dusunuorum bide su sizlama olmasaydi baya zorluo

O zaman hiç sıkıntı yapma ama o uyutmayan sizlama çok fena aniden vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…