Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben kullaniyorum her alt acmada pisik oldu gece uyuduk cocuk altina yapmis maalesef kaldi oldu pisik ben sudokrem kullaniyorum arada pudra dokuyorm bde yumusasin diyr tam orasina zeytinyagi☺benim oglan her beze ettigi icin durumu vahim pisik kacinilmazKızlar bebeklerinizin poposuna pişik kremi sürüyor musunuz? Her alt açmada mı sürüyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz ve hangi kremi kullanıyorsunuz?
Oğlum annesinide düşümüyo bütün gün evdeyiz bu sayede bi tur attık hava aldık yemek bile yedikSaol canım. Gidiyim en kısa zamanda. Kanama baya geçti gibi.
Bu bebişler arabayı çok seviyorlar canım. Uyumayinca gezdirip gelen tanidiklarim var :)
Pisi için arko krem çok iyi geliyooYavrum pişik olduğundan altını almaya korkar oldum, her seferinde basıyor çığlığı![]()
Cnm travazol krem kullan birde ıslak mendil kullanma ben e bebekten temizleme mendili aldm ıslatıp onu kullamıyrm yada penye bezler kullsn . Bizimde çok kötü pişik oldu bu sayede 2-3 güne düzeldiYavrum pişik olduğundan altını almaya korkar oldum, her seferinde basıyor çığlığı![]()
Bende bundan sonra pamuk ve su ile temizleyeyim diyordum inşallah faydasıfaydası olur, dediğin kreme bakıyorum hemenCnm travazol krem kullan birde ıslak mendil kullanma ben e bebekten temizleme mendili aldm ıslatıp onu kullamıyrm yada penye bezler kullsn . Bizimde çok kötü pişik oldu bu sayede 2-3 güne düzeldi
Bizimki her bezi değiştirirken de ediyor :)Canim ben kullaniyorum her alt acmada pisik oldu gece uyuduk cocuk altina yapmis maalesef kaldi oldu pisik ben sudokrem kullaniyorum arada pudra dokuyorm bde yumusasin diyr tam orasina zeytinyagi☺benim oglan her beze ettigi icin durumu vahim pisik kacinilmaz
Can'ım ters yüz diye Bi animasyon. Çok güzel di Bi kız çoçuğunun doğumundan itibaren aklından geçenler düşündükleriKizlar kimdi hatirlayamadim animasyon izledik demisti bi arkadas animasyonun ismi neydi
Cok iyi geliyor krem canm doktorumuz söyledi bize ayrıca kaşıntıyıda engellerBende bundan sonra pamuk ve su ile temizleyeyim diyordum inşallah faydasıfaydası olur, dediğin kreme bakıyorum hemen
Teyzeleri biz taburcu olduk evimize geldik
Can'ım biz kullanıyoruz diğer mamalar la aynı her 30 cc ye bir ölçek koyucan 30?yapıyodan 2 ölçek 60 yapıyorsan 2 ölçek gibiSma maması kullananlar var mı?
Varsa nasıl kullanıyor?
Ben onun ölçülerinden pek anlamadım yardım eder misinix?
Kızlar bebeklerinizin poposuna pişik kremi sürüyor musunuz? Her alt açmada mı sürüyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz ve hangi kremi kullanıyorsunuz?
Canım ben aslında Sebamed kullanıyorum, memnunum. Her alt açmada sürüyorum. Yalnız o baya yoğun bir krem. Sürmesi yayması falan zor. Annem z.yağı sürmekten yana. Hem daha pratik, sürmesi kolay, hem doğal da.. Onu sürünce de gayet mis oluyor popişKızlar bebeklerinizin poposuna pişik kremi sürüyor musunuz? Her alt açmada mı sürüyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz ve hangi kremi kullanıyorsunuz?
Aynen canımgaz bizi mafetti sancılanıyo sonra bi susuyo pıt ğıt arıyorz ama bu 2 gündür jiç rahatlamadı
bizim bugün kırkımız çıkıyor bundan sonra rahatlarsn diyorlar bakalım nasl olcak
Tamam canım saol =) maşallah oğluna benimki en fazla 70cc içiyor ama ben mamadan önce emziriyorm ondan heralde
Canim bn ilk gunler hickira hickira agliyordum emzirirken. Kaniyordu. Ne zordur bilirim dogumdan beter3ayri marka krem aldim fayda etmedi.ben kantron yagi ve tahinin ustune cikan yagla gecirdim 3 gunde. Ama oyle surup birakmayacaksin canim. Kucuk bir bez kestim kantorndan doktum ve gogsume kapattim. Gogus pedi olsada baya bi batiyor ama olsun. Ona aklima geldikce yag ekledim bzen de ayni islemi tahin yagiyla yaptim simdi cok sukur iyiyim.