Benim bebeğe dün lavman yaptılar acile gittik gaz dolmuş karnı hiç susmuyordu sab simplex ve Biogaia kullanıyoruz bugün iyiydi.Bencede cnm bizi kandrdılar
Artık alıştm gercekten benim yorgnlugum bitarafa yavrm nasl kıvrNıyo ona kıyamıyo insantez vakit düzelir inşlh ben yarın anason papatya ve hindistancevizi çayı alcam gaza ii geliyormuş
Hemen basladım cnmKızlar sağlık ocağı vitamin verdi mi?
Hemen kullanmya başladınız mı? Yoksa gün verdi mi hemşire
Hastanede hemşireler gazlı beze batticon döküp o bölgeye sür demişlerdi tuvaletten sonra, doktorum da 1 lt suya bir kapak batticon dök onunla yıka demişti. 2 hafta kadar yaptım bıraktırdı. Başka da bişey kullanmadım. Dikişler iniyor zaten kısa süre sonra.Kizlar normal dogum dikisleri icin ne oneriyorunuz iyilesmesi icin doktorum ilac krem felan vermedi beni zorluyor suan
Canim benim 3 gunum ayakta cok kaldigim icin cok aciyor suan acaba dedim agri kesici verdilermi bende ondan iceyim demek icin sordum.ama
Evet cnm ya buda yeni çıktı birden sıçrayıp çığlığı basıyoAh ah bizde de durum aynı anlayınca sürekli kırk takla arıyoruz dursun diye resmen morarana kadar ağlıyor.. Sırtına beline vura vura sakinlestirmeye çalışıyoruz bilmiyorum sizde de aynı mı 2 saatten fazla uyumuyor ve uykusunda çığlıklar atıyor..
Hiç gaz cıksrmıyor mu cnm ?Benim bebeğe dün lavman yaptılar acile gittik gaz dolmuş karnı hiç susmuyordu sab simplex ve Biogaia kullanıyoruz bugün iyiydi.
Aynen cnm sabah daha az oluyo benim de aksama artiyo ayakta gezinmeken dinlenmemekten oluyor.. hatta ben dikis olmayan yerde sisliknolunca baya korktum da sez sonra 1 haftalik kontrolde soylemisti dr ic dikislerin dugumleri varmis zamanla iyilestikce cekme de yapabilir dikis kendini toplarken dedi bilgin olsun
Canim sen bi dene bakalim bende alayim olmazsa krndin iceceksin demiBencede cnm bizi kandrdılar
Artık alıştm gercekten benim yorgnlugum bitarafa yavrm nasl kıvrNıyo ona kıyamıyo insantez vakit düzelir inşlh ben yarın anason papatya ve hindistancevizi çayı alcam gaza ii geliyormuş
Baby bende de durumlar aynı hafif hareketlenmeler hafif kasılmalar nefes daralmaları... yarın kontrol bakalım dr lar ne diyecek :/Evdeyiz gündüz sakin sakin gecirdik yine basladik kimildamaya dalga dalga. Karnim sızlyor resmen, yarin ne diyecek dr.bakalim..
zobiska @htys @sevincugur ayni gün mü dogurcaz napcaz biz, insallah kolay dogumlarimiz olur sona kalanlar olarak..
Canim dikis agrisi icin parol verdi bide ben afedersn tuvaletten sonra sac kurutma makinesinin dusuk ayariyla az uzak tutup kuruttum gunde iki uc kez de batikonla sildim dikisleri sen doktoruna sor yinede canimm...benim dikisim biraz fazlaydi ilk gunler cok zorladi ama 17 gun oldu artik buyuk olcude gecti sukur gecti sukur ama tam degil seninde cabucak gecer insKizlar normal dogum dikisleri icin ne oneriyorunuz iyilesmesi icin doktorum ilac krem felan vermedi beni zorluyor suan
Ben 60 lık hazırladığımda bitiremiyor du 30 cc içiyordu emmenin üstüne ama az önce 30 luk yaptım içti hala aranıyor bi 30 luk daha yaptım onu da içti şaşırdım. Yani bırak bebeğin Karar versin içeceği miktara doymasa ağlar zaten.Kızlar bebeğimı emziriyorum çok uzun emmiyor sonrasında mamà veriyorum 40 CC kadar mama veren anneler siz ne kadar veriyorsunuz acaba doyuyor mü diye düşünüyorum hep
Amin canım darısı başınıza sağlıcakla alın inşallah kucağınızaGerçekten hemen hemen hepimizinki çok durdu di mi ya :) siz saglicakla aldnz kucağınıza, darısı dogurmayanlara bekleyenlere olsun o zaman :)
Yok wala bana ilac vermediler sen agri kesi olarak ne kullaniyorsunAğrı kesici verdiler tabiki. Ben dikişlere sürmek için bir ilaç soruyorsun zannettim.
Sanada vermiş olmaları lazım ağrı kesici ki icmezsen zorlanirsin kesi yaptılarsa yine bi 10-15 gün kullan ilacı anca geçer Dikişlerin acısı
Çok sağol canımGözünaydın canım gelmiş geçmiş olsun
Cnm benimki de ayni yatirinca uyaniyor meme ariyor ben careyi yuzustu yatirmakta buldum..duz yatinca uyaniyorSaat 12 den beri kızım beni parmağında oynatıyor. Emmek istiyor alıyorum 5 dk kudurmuş gibi emiyor uyuyor beşiğinde yatırıyorum gözler o dakka açılıyor çipil çipil. 4.kez aldım şuan yine memede daldı uykuya çıldırtacak beni elinin altında dursun canı isteyince emerek hanfendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?