2015 Ekim Anneleri

Benim bebeğe dün lavman yaptılar acile gittik gaz dolmuş karnı hiç susmuyordu sab simplex ve Biogaia kullanıyoruz bugün iyiydi.

Kizlar normal dogum dikisleri icin ne oneriyorunuz iyilesmesi icin doktorum ilac krem felan vermedi beni zorluyor suan
Hastanede hemşireler gazlı beze batticon döküp o bölgeye sür demişlerdi tuvaletten sonra, doktorum da 1 lt suya bir kapak batticon dök onunla yıka demişti. 2 hafta kadar yaptım bıraktırdı. Başka da bişey kullanmadım. Dikişler iniyor zaten kısa süre sonra.

Canim benim 3 gunum ayakta cok kaldigim icin cok aciyor suan acaba dedim agri kesici verdilermi bende ondan iceyim demek icin sordum.ama

Ağrı kesici verdiler tabiki. Ben dikişlere sürmek için bir ilaç soruyorsun zannettim.
Sanada vermiş olmaları lazım ağrı kesici ki icmezsen zorlanirsin kesi yaptılarsa yine bi 10-15 gün kullan ilacı anca geçer Dikişlerin acısı

Evet cnm ya buda yeni çıktı birden sıçrayıp çığlığı basıyo

Çok teşekkür ederim canım benim bilgilendirdiğin için. İçim daha da rahatladı sen böyle deyince. Çok şükür bugün daha iyiydi kenarlarındaki şişlik inmiş dikişin ortasının şişliği de azalmış. Zaten farklı bir durum olsaydı durum daha kötüleşirdi herhalde. İnan doğuma giderken bile o kadar rahattım ki şimdi ise aklım gidiyor bir şey çıkacak diye. İnş

Canim sen bi dene bakalim bende alayim olmazsa krndin iceceksin demi

Baby bende de durumlar aynı hafif hareketlenmeler hafif kasılmalar nefes daralmaları... yarın kontrol bakalım dr lar ne diyecek :/

Kizlar normal dogum dikisleri icin ne oneriyorunuz iyilesmesi icin doktorum ilac krem felan vermedi beni zorluyor suan
Canim dikis agrisi icin parol verdi bide ben afedersn tuvaletten sonra sac kurutma makinesinin dusuk ayariyla az uzak tutup kuruttum gunde iki uc kez de batikonla sildim dikisleri sen doktoruna sor yinede canimm...benim dikisim biraz fazlaydi ilk gunler cok zorladi ama 17 gun oldu artik buyuk olcude gecti sukur gecti sukur ama tam degil seninde cabucak gecer ins

Kızlar bebeğimı emziriyorum çok uzun emmiyor sonrasında mamà veriyorum 40 CC kadar mama veren anneler siz ne kadar veriyorsunuz acaba doyuyor mü diye düşünüyorum hep

Kızlar bebeğimı emziriyorum çok uzun emmiyor sonrasında mamà veriyorum 40 CC kadar mama veren anneler siz ne kadar veriyorsunuz acaba doyuyor mü diye düşünüyorum hep
Ben 60 lık hazırladığımda bitiremiyor du 30 cc içiyordu emmenin üstüne ama az önce 30 luk yaptım içti hala aranıyor bi 30 luk daha yaptım onu da içti şaşırdım. Yani bırak bebeğin Karar versin içeceği miktara doymasa ağlar zaten.

Merhaba kızlar ancak yazabiliyorum doğum için annemin yanına gitmiştim evime 3 gün önce döndüm ancak düzenleyebildim. Doğum hikayeme gelince 2 cm açıklığım vardı 19 ekimde açılmamda değişiklik olmadığı için dr suni sancı önerdi bizde farklı nedenlerle kabul ettik. 7 saat suni sancıdan sonra açıklık 6-7 cm olmuştu ama ben dayanamadığım için epidural istedim aslında 3-4 cm ken istemiştim ama dr kontrolde bebeğin başı yukarıda bu şekilde olmaz dedi neyse epidural takıldı ilk doz yapıldı rahatladım çok şükür derken nst de bebeğin kalp atışları düştü acil sezeryan dediler, ben zaten epidural takılı öyle olacak diye beklerken genel anestezi olmuşum uyandığımda anladım, ben ameliyata girdiğimde hissediyorum normal mi falan derken şimdi uyuyacaksın derin nefes al dediler zaten gerisini hatırlamıyorum, çıktıktan sonra söylediler meğer tam epidural dozunu yapıp etkisini bekleyecek zaman yokmuş bikaç dk daha geç kalsaydık Allah korusun kötü sonuçlar olabilirdi dedi dr. Plasenta bebekten önce ayrılmış o yüzden düşmüş kalp atışları. Hiç istemediğim, korktuğum bişeydi sezeryan hem de normale o kadar yaklaşmışken olması benim için travma oldu diyebilirim hala aklımda soru işaretleri var şöyle olsaydı, böyle olsaydı normal olur muydu diye tabi hayırlısı çok şükür yavrum da ben de iyiyiz. Bu arada sezeryan korktuğum kadar da kötü değilmiş gerçi ben dubble doğumu yaşamış gibi oldum ve biraz geç toparlandım. Şuan normal doğumun suni sancısını, epiduralin rahatlığını ve sezeryanı hepsini biliyorum bi daha olursa ona göre tercih ederim diyorum kendimi teselli ediyorum Uzun oldu ama paylaşmak istedim. Bu arada sancı sırasında buradaki herkese de dua ettim

Yok wala bana ilac vermediler sen agri kesi olarak ne kullaniyorsun

akrepikizi hayirla büyüt yavrunu insaAllah, seni cok iyi anliyorum yaklasik iki gun sancidan sonra sezaryene döndürülmüs biri olarak... Yine de Elhamdülillah....

Kızlar bu arada bu yılin taa en baslarindan beri bekledik Ekimi, geldi gecti cok sukur bulantisiyla, buhraniyla, en son sancisiyla... Rabbim yavrularimiza hayirli ve huzurlu bir hayat nasip etsin ve isteyen herkese tattırsın anneliği... Henüz teşrif etmemis yavrularinda yollari acilsin rahimlerden kucaklara gelsinler insaAllah...

Saat 12 den beri kızım beni parmağında oynatıyor. Emmek istiyor alıyorum 5 dk kudurmuş gibi emiyor uyuyor beşiğinde yatırıyorum gözler o dakka açılıyor çipil çipil. 4.kez aldım şuan yine memede daldı uykuya çıldırtacak beni elinin altında dursun canı isteyince emerek hanfendi

Kizlar ya benim kizim altini acmaya basladigimi anlayinca ikinmaya basliyo degisim bitene kadar ikinmaktan bi hal oluyo bebisi boyle yapan var mi??
Cnm benimki de ayni yatirinca uyaniyor meme ariyor ben careyi yuzustu yatirmakta buldum..duz yatinca uyaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…