2015 Ekim Anneleri

Valla hamileliğimde son güne kadar gezdim uykunun canını çıkardım aynen ye iç yat ne güzelmiş :) Bebiş kokusu her şeye değer tabiki ama gerçekten çok büyük bir sorumluluk. Hep bu endişe hali var bende doyurabiliyor muyum mutlu edebiliyor muyum diye. Emiyor çok şükür ama başlangıçta mama vermediğimde yetersizdi sütüm demekki kilo alamadı şimdi ne kadar emiyor anlayamıyorum tabiki mamayı da 60 lık hazırlıyorum hep çöp oluyor

Bencede cnm bizi kandrdılar
Artık alıştm gercekten benim yorgnlugum bitarafa yavrm nasl kıvrNıyo ona kıyamıyo insan tez vakit düzelir inşlh ben yarın anason papatya ve hindistancevizi çayı alcam gaza ii geliyormuş

Cnm gazını çıkarmadan yattma cok sancı çeker sonra emdimi oözıba yYr ole çıkar uyanmaz öyle

Mama takviyesi yapan annelere bir sorum olacak, doktor tavsiyesiyle mi başladınız mamaya, değilse neye göre başladınız?

Canım bende kimyon çayı yapacağım yarın kendime bakalım sonucları paylaşalım hangisi iyi gelirse onu yapalım akşam oldu yine kivraniyor bizim kuzu

Bende anlamadım biraz çekiyor sonra bi süre hiç gelmiyor çıkartıp elimle sıkıyorum çıkıyor deneyince yazarım senin bebiş emmiyor mu
Canım emiyo da hemen yoruluyor çenesi uyuya kalıyo bide sütüm var mı yok mu merak ediyorum o yüzden sağıyorum bazen ondada max iki göğsümden toplam 50 cc çıkıyo su an 1 ayımızı doldurduk bugün

Canım ben kendime deneyeceğim yarın bebeğe doktora sormadan vermek istemedim gerçekten işe yaradı mi?
İse yaradı biz de . Ben çevremde 1 kaç kişiye de sordum. Onlarda yapmış zamanında. Bi zararı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta gaz için ilaçların içinde de kimyon Vs. Var. Yarım çay fincanı suya çay kasiginjn ucuyla kimyon ve şeker koyup 2 dk kaynattik. İliyinca yüzüne çıkan suyundan 1 çay kaşığı iciridm

Kizlar normal dogum dikisleri icin ne oneriyorunuz iyilesmesi icin doktorum ilac krem felan vermedi beni zorluyor suan

Kizlar normal dogum dikisleri icin ne oneriyorunuz iyilesmesi icin doktorum ilac krem felan vermedi beni zorluyor suan

Canım ilaç vermiyorlar yani benim iki doğumumdada ilac krem vs. Vermediler. Sadece temiz tutman lazım günde 3 kez numismed diye bir jel vermişlerdi hastaneden onunla yıkadım.
15 gün sonra dikişler düşer. Senin ne kadar olmuştu doğum yapalı?

Kızlar sağlık ocağı vitamin verdi mi?
Hemen kullanmya başladınız mı? Yoksa gün verdi mi hemşire

Canim benim 3 gunum ayakta cok kaldigim icin cok aciyor suan acaba dedim agri kesici verdilermi bende ondan iceyim demek icin sordum.ama

Mama takviyesi yapan annelere bir sorum olacak, doktor tavsiyesiyle mi başladınız mamaya, değilse neye göre başladınız?
2 oglumda da hem anne sütü hem mama verdim.ben kendim karar verdim manaya. Çünki emzirdim ten 15 dk sonra falan agliyodu analdim doymuyor. Bide çok sık uyaniyo du dedimki aç bu çocuk ve yanilmadim.mama verilen sonra hem uyudular hemde aglamadilar

Cnm gazını çıkarmadan yattma cok sancı çeker sonra emdimi oözıba yYr ole çıkar uyanmaz öyle
Canım bazen ne kadar uğraşırken ugrasayim cikmio nasıl cikartacagimi sasirdim
Kızlar sağlık ocağı vitamin verdi mi?
Hemen kullanmya başladınız mı? Yoksa gün verdi mi hemşire
evet canım d vitamini verdi 10 günlük olunca başlayın günde 3 damla dediler

Kızlar ben bugun sekerli kimyon suyunu denedim bebek için anında ise yaradı tavsiye ederim. Benim kizim da uykuda ağlıyordu kizaril bozariyodu. Biri paylasmisti burda kim. Hatırlamıyorum ama.
Bebeğe mi veriyorsun ?

Canım bende kimyon çayı yapacağım yarın kendime bakalım sonucları paylaşalım hangisi iyi gelirse onu yapalım akşam oldu yine kivraniyor bizim kuzu
Kimyon bnde bir işe yaramadı cnm inşlh sen faydasını görürsn. Bizde akşam 6 da basladık saat 9 oldu susmadı çatlıcak gibi ağlıyor bi gaz cıkarma operasyonu yaptı babası masajla kakada yaptı ama rahatlamadı
Son çare arabayla tur attık uyudu bakalm uyanma inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…