Valla hamileliğimde son güne kadar gezdim uykunun canını çıkardım aynen ye iç yat ne güzelmiş :) Bebiş kokusu her şeye değer tabiki ama gerçekten çok büyük bir sorumluluk. Hep bu endişe hali var bende doyurabiliyor muyum mutlu edebiliyor muyum diye. Emiyor çok şükür ama başlangıçta mama vermediğimde yetersizdi sütüm demekki kilo alamadı şimdi ne kadar emiyor anlayamıyorum tabiki mamayı da 60 lık hazırlıyorum hep çöp oluyorBende öyle diyorum hamileliğe zor mu diyormuşuz ye iç yat bol bol uykuydu bizimki emmeyince çok daha zor hastane dışında biryere gitmedik zatende elimizde termos mama biberon geziyoruz su sıcak olunca soğutcak yer ara çocuk çıldırıyor o arada şimdi emzirmeye çalıştığımızdan az veriyoruz mamayı sık sık uyanıuor uyumuyor bu seferde tekrar acıkıyor o arada emse nerde olsan hemen verirsin memeyi ama almayınca çok daha zor oluyor dışarda birde bilmiş bilmiş emzirsene diyenler daha sinir bozuyor sanki ben bilerek ağlatıyorum çocuğu
Bencede cnm bizi kandrdılarAyni bizi anlatmissin annemde aynini diyor ama napayim durmuyor agliyor surekli dun aksam 7den 11 e kadar agladi hoplatiyorum ziplatiyorum pış pış yapiyorum kucagimda evin icinde dort donuyoruz dun cok yorulmusum yavrumda kivraniyo gazdan kuzum benim kiyamiyorum ya. Bizim kirkimiz cikali 3 gun oldu ama duzelmedi yaa annem gilde kirki cikinca duzelir diyordu hayal kirikligi oldu bana. Bence bebek duzelmiyor anne kirk gunde uykusuzluga bebegin bu durumuna alisiyor.
Cnm gazını çıkarmadan yattma cok sancı çeker sonra emdimi oözıba yYr ole çıkar uyanmaz öyleKizlar bebeklerinizin gazını nasıl cikartiyorsunuz biz genelde memede uyuyakaliyoruz ve bazen uyanmasin diye gazını cikartmadan yatağına koyuyorum bazen de çok. Uzun süre ugrastiktan sonra çıkıyo ama gazını cikartmadan yatınca da vicdanim rahat etmiyor
Evet canım ben de içiyorum ama böyle etkili olmadı. Bebise iciridm 1 çay kaşığıCnm bebise mi icirdin?? Ben kimyonu sicak suyla karistirip cay gb iciyorum arada.. benim kiz da uykuda gaz gelince agliyo gecince uyumaya devam..
Canım bende kimyon çayı yapacağım yarın kendime bakalım sonucları paylaşalım hangisi iyi gelirse onu yapalım akşam oldu yine kivraniyor bizim kuzuBencede cnm bizi kandrdılar
Artık alıştm gercekten benim yorgnlugum bitarafa yavrm nasl kıvrNıyo ona kıyamıyo insantez vakit düzelir inşlh ben yarın anason papatya ve hindistancevizi çayı alcam gaza ii geliyormuş
Canım ben kendime deneyeceğim yarın bebeğe doktora sormadan vermek istemedim gerçekten işe yaradı mi?Evet canım ben de içiyorum ama böyle etkili olmadı. Bebise iciridm 1 çay kaşığı
Canım emiyo da hemen yoruluyor çenesi uyuya kalıyo bide sütüm var mı yok mu merak ediyorum o yüzden sağıyorum bazen ondada max iki göğsümden toplam 50 cc çıkıyo su an 1 ayımızı doldurduk bugünBende anlamadım biraz çekiyor sonra bi süre hiç gelmiyor çıkartıp elimle sıkıyorum çıkıyor deneyince yazarım senin bebiş emmiyor mu
İse yaradı biz de . Ben çevremde 1 kaç kişiye de sordum. Onlarda yapmış zamanında. Bi zararı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta gaz için ilaçların içinde de kimyon Vs. Var. Yarım çay fincanı suya çay kasiginjn ucuyla kimyon ve şeker koyup 2 dk kaynattik. İliyinca yüzüne çıkan suyundan 1 çay kaşığı iciridmCanım ben kendime deneyeceğim yarın bebeğe doktora sormadan vermek istemedim gerçekten işe yaradı mi?
Valla biktim bi daha dogurmam benEvdeyiz gündüz sakin sakin gecirdik yine basladik kimildamaya dalga dalga. Karnim sızlyor resmen, yarin ne diyecek dr.bakalim..
zobiska htys Sevinclihayat ayni gün mü dogurcaz napcaz biz, insallah kolay dogumlarimiz olur sona kalanlar olarak..
Kizlar normal dogum dikisleri icin ne oneriyorunuz iyilesmesi icin doktorum ilac krem felan vermedi beni zorluyor suan
Canim benim 3 gunum ayakta cok kaldigim icin cok aciyor suan acaba dedim agri kesici verdilermi bende ondan iceyim demek icin sordum.amaCanım ilaç vermiyorlar yani benim iki doğumumdada ilac krem vs. Vermediler. Sadece temiz tutman lazım günde 3 kez numismed diye bir jel vermişlerdi hastaneden onunla yıkadım.
15 gün sonra dikişler düşer. Senin ne kadar olmuştu doğum yapalı?
2 oglumda da hem anne sütü hem mama verdim.ben kendim karar verdim manaya. Çünki emzirdim ten 15 dk sonra falan agliyodu analdim doymuyor. Bide çok sık uyaniyo du dedimki aç bu çocuk ve yanilmadim.mama verilen sonra hem uyudular hemde aglamadilarMama takviyesi yapan annelere bir sorum olacak, doktor tavsiyesiyle mi başladınız mamaya, değilse neye göre başladınız?
Canım bazen ne kadar uğraşırken ugrasayim cikmio nasıl cikartacagimi sasirdimCnm gazını çıkarmadan yattma cok sancı çeker sonra emdimi oözıba yYr ole çıkar uyanmaz öyle
evet canım d vitamini verdi 10 günlük olunca başlayın günde 3 damla dedilerKızlar sağlık ocağı vitamin verdi mi?
Hemen kullanmya başladınız mı? Yoksa gün verdi mi hemşire
Bebeğe mi veriyorsun ?Kızlar ben bugun sekerli kimyon suyunu denedim bebek için anında ise yaradı tavsiye ederim. Benim kizim da uykuda ağlıyordu kizaril bozariyodu. Biri paylasmisti burda kim. Hatırlamıyorum ama.
Bizim bebekler iktidari bekledi artık dogacaklar ınsaallahEvdeyiz gündüz sakin sakin gecirdik yine basladik kimildamaya dalga dalga. Karnim sızlyor resmen, yarin ne diyecek dr.bakalim..
zobiska htys Sevinclihayat ayni gün mü dogurcaz napcaz biz, insallah kolay dogumlarimiz olur sona kalanlar olarak..
Kimyon bnde bir işe yaramadı cnm inşlh sen faydasını görürsn. Bizde akşam 6 da basladık saat 9 oldu susmadı çatlıcak gibi ağlıyor bi gaz cıkarma operasyonu yaptı babası masajla kakada yaptı ama rahatlamadıCanım bende kimyon çayı yapacağım yarın kendime bakalım sonucları paylaşalım hangisi iyi gelirse onu yapalım akşam oldu yine kivraniyor bizim kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?