- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canim su gelmeyebiliyor benim dogumda patladi hic dusunme bunu anliyorum heyecanini bende korktum panik oldum suniden cok korkmustum ama inanki dayaniliyor benimde ilkti sen rahatla gor bak cok daha rahat gececek Rabbim kolaylik versin sana ve dogurcak tum annelereNeden suyum gelmiyor ya suni sancı istemiyorum
Ohh rahatlamıştır yavrucakMm anladım cnm
Birde hortumlu birşey aldım taktık cektik
Pislik dolu tıkandı sanırım
Yarın yine yapıcaz
Ah ah bizde de durum aynı anlayınca sürekli kırk takla arıyoruz dursun diye resmen morarana kadar ağlıyor.. Sırtına beline vura vura sakinlestirmeye çalışıyoruz bilmiyorum sizde de aynı mı 2 saatten fazla uyumuyor ve uykusunda çığlıklar atıyor..@serifehsyn kızlar bizde de aynı bi ara sabah 7-9 akşam 7-9 du saarleri hiç şaşmıyor bile bu hafta saatimiz değişti akşam 5-10 arası oldu mafolluyrm
Kucagımda zıplıyrz evi dört dönüyorz annemde kuzıyor kokuna alıştırıyosun biyere bırakıp gidemicen sana alışcak diyoama baska türlü olmuyr işte gecen akşm arabayla dolastırdk uyudu bizim kırkımız dün çıktı inşlh düzelir bakalm.
Ama yawrmn sancısı var kucagmda bile ikibüklm oluyor pıt yapınca rahatlıyor yawrum
Canım pişik kremi bepanthol kullandınmı hiç iyi geliyor birde altini pamuk ve suyla temizliyorsun demiYavrum pişik olduğundan altını almaya korkar oldum, her seferinde basıyor çığlığı
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Yavrum derin uyku uyuyamıyot sürekli kıpırdıyor o kıpırdadıkça beşiği sallıyoruz. İnşallah daha iyi olacaklar ya..Uykuda gelen gaz vakası bizde de var sorma canım o gazı çıkarana kadar ıkınıyor kızarıyor çıkarıp uykuya devam ediyor yavrum ama ıkınırken gözler kapalı hiç ayılma olmuyor o haline bayılıyorum ayılamıyor benim nazlı ve gazlı kızım :)
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Yavrum derin uyku uyuyamıyot sürekli kıpırdıyor o kıpırdadıkça beşiği sallıyoruz. İnşallah daha iyi olacaklar ya..
Bizde yarın gidicez artık sancı isticem bir an önce dogsun artıkCanım suni sancıya bu kadaf tepkili olma korkma yani. Ben iki doğumumda da aldım suni sancı. Hele bu doğumumda açıklik vardi 5 cm sancım yoktu. Sancıyi alınca 1.5 saatte doğurdum
Amin canım çok sagol yarın isticem bendeCanim su gelmeyebiliyor benim dogumda patladi hic dusunme bunu anliyorum heyecanini bende korktum panik oldum suniden cok korkmustum ama inanki dayaniliyor benimde ilkti sen rahatla gor bak cok daha rahat gececek Rabbim kolaylik versin sana ve dogurcak tum annelere
Takıyolar cnm ben öyle doğum yaptım. Suni takılıyken 5cm açıklıkta vurdular epiduraliSuni sancı verildikten sonra epidural takıyorlar mi kızlar bilgisi olan yazabilir mi
Aynen cnm sabah daha az oluyo benim de aksama artiyo ayakta gezinmeken dinlenmemekten oluyor.. hatta ben dikis olmayan yerde sisliknolunca baya korktum da sez sonra 1 haftalik kontrolde soylemisti dr ic dikislerin dugumleri varmis zamanla iyilestikce cekme de yapabilir dikis kendini toplarken dedi bilgin olsunAyy canım içimi nasıl rahatlattın anlatamam çevremde soracak kimsem de yok evham yapıp duruyorum. Sabah normal olup da akşama artınca şişlik sürekli hareket halinde olmama da yoruyorum. Ev kalabalıktı yatamıyordum doğru dürüst. Umarim zamanla geçer
Cnm bebise mi icirdin?? Ben kimyonu sicak suyla karistirip cay gb iciyorum arada.. benim kiz da uykuda gaz gelince agliyo gecince uyumaya devam..Kızlar ben bugun sekerli kimyon suyunu denedim bebek için anında ise yaradı tavsiye ederim. Benim kizim da uykuda ağlıyordu kizaril bozariyodu. Biri paylasmisti burda kim. Hatırlamıyorum ama.
14 gün düzenli kullanılıyor diye biliyorum ben size doktor ne vermişti canımBizede probiyotik verdi ama ondan önceki ilaç daha çok işe yarıyor bunu anladım acaba probiyotik için düzenli kullanmak kaç gün kullanın ca alışır demek
Gözünaydın canım gelmiş geçmiş olsunTeyzeleri biz taburcu olduk evimize geldik
. Can'ım bende de avent var çok gelmiyo o mu çekmiyo ben de mi süt az bilmiyorum sen medela yı kullanınca yazarmısın çekip çekmediğini beni işaretler misinBebeğim hala emmiyormedela calma biberon aldık dün onunla içiriyoruz şimdi mamayı emmeden kesinlikle akmıyor yoruluyor onunla içerken uyuyup kalıyor sonra hemen uyanıyor 2 gecedir uyumuyor ben dayanamayıp uyuyorum annem bakıyor hep mamayla beslendiğinden kabız oluyor bugün kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp poposuna soktuk birazcıkta öyle yaptı nasıl zorlandı yavrum bu arada emziremediğim için çok üzülüyorum sağdığımda da öyle çok çıkmıyor avent in pomposı vardı ablamdan kalan medela sipariş ettik birde onunla deneyeceğim birde sürekli terlemekten saçlarım hep ıslak o yüzden de faranjitim çoştu boğazım fena birde eve kapanmak hiç birşeye vakit bulamamak falan iyice bunalttı beni lohusa depresyonu böyle birşey galiba uykusuzluk beni mahvediyor daha 10 günde özledim uykuyu
Bende anlamadım biraz çekiyor sonra bi süre hiç gelmiyor çıkartıp elimle sıkıyorum çıkıyor deneyince yazarım senin bebiş emmiyor mu. Can'ım bende de avent var çok gelmiyo o mu çekmiyo ben de mi süt az bilmiyorum sen medela yı kullanınca yazarmısın çekip çekmediğini beni işaretler misin
Bende öyle diyorum hamileliğe zor mu diyormuşuz ye iç yat bol bol uykuydu bizimki emmeyince çok daha zor hastane dışında biryere gitmedik zatende elimizde termos mama biberon geziyoruz su sıcak olunca soğutcak yer ara çocuk çıldırıyor o arada şimdi emzirmeye çalıştığımızdan az veriyoruz mamayı sık sık uyanıuor uyumuyor bu seferde tekrar acıkıyor o arada emse nerde olsan hemen verirsin memeyi ama almayınca çok daha zor oluyor dışarda birde bilmiş bilmiş emzirsene diyenler daha sinir bozuyor sanki ben bilerek ağlatıyorum çocuğuKızlar emzirmeden sonra mama takviyesi yapıyorum. En fazla 20 cc bişey içiyor normal mi acaba ya daha fazla içerse de kusuyor yavrum. Kilo alımı çok önemli bizim için hala doğum kilosuna ulaşamadık çünkü.
Uykusuzluk fena yoruyor gerçekten Allah yardımcımız olsun. Şuan saatli bi yere gitmek de zor ne zaman emmek isteyeceği belli olmuyor ağlıyor. Bir an önce düzene oturturuz da rahatlarız umarım. Hamilelik hiçbişeymiş inanılmaz bir sorumluluk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?