2015 Ekim Anneleri

canım kaç kilo almıştın ki sen? ben şaka gibi 91 kiloyla doğuma gittim 72 yle hamile kalmıştım. 14 günlük bebeğim ve daha yeni 81- 82 arası gidip geliyorum. dediğin gibi benim de hiçbir şeyim olmuyor hamile pantolonumu giymek zorunda kalıyorum diğer pantolonlarımı moralim bozulmasın diye denemedim bile veremeyecek miyiz bu kiloları şimdi

Canım aynı kilo ile hamile kalmışız. Ben de 72 ile kalıp 96 ile doğuma gittim. Boyum uzun da yırtıyordum. Ne de olsa hamileyim diyordum. Hastaneden çıktığımda 86ya inmiştim. 85i gördüm. Ama yine 2 kilo almışım. Eteklerime, pantolonlarıma hiçbir şeyime sığamıyorum yaaa.

Bir de pozisyonunu tam gösteren bi foto alsaydık..
Kısa zamanda temın edıp gönderırm ama dısardan ayaklar vs gorunmuyo cnm acmıyosun bacaklarını. Ya yenı doğan aparatı yoksa ince bi battanıyeyı rulo yapıp bacaklarının altına koyuyosun.kangurunun içinde şu poZısyonda oluyo bebık örnek olabilir poposunun altınıda battanıye desteklıyo.

Eklentiler

• image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 126
selam iyi aksamlar bebek emdikce gogusler duzeliyor hatta hangi gogsun aciyorsa onu daha cok vermeye calis zamanla geciyor zaten ins en kisa zamanda seninkide gecer bebegini rahat rahat emzirirsin
Canım en çok acıyan G ogsumun ucu da yok gogus ucu da ise yaramadı

Ya hepsi mi böyle bunların ne vicdansizlarr utanmiyo derken rabbim görsün duysun bunlara Susan gelin lazım değil bide idare edemiyorlar çocukları dediğin gibi
Valla hepsimi böle bilemicem ama artık benimkisi kv konumundan çıktı 2 yabancı gibi olduk.. Hem idare edemiyorlar hem iş yapmıyorum die kızıyo hemde benim bebek bakışımı beğenmiyo herşeyim yanlış ona göre.. Amann napım banane artık ne yapıosa yapsın ne dersi desin umursamayınca daha rahatım

benim boyum da çok uzun değil 1.67 hastaneden geldiğimde ben de 86 kilodaydım şu an biraz verdim 14 günde de normal mi gidişat ilerleyen günlerde durur mu kilo vermem ya da üstüne ekler miyim bilmiyorum hiç karnım büyük ölçüde gitti ama karnımın yanları ve bacaklarım baya kalınlaşmıştı onla duruyor hamileyken normal karşılıyordum bebiş var diye de şimdi yavaş yavaş takılmaya başladım. eşimin yanında fil gibiyim resmen

Maşallah duruşunu sevsinler

24 derecede ne kadar kalinlikta giydiriyosunuz? Annemle anlasamiyoruz bi turlu giydirme konusunda. Atletinin üzerine 2 kat giydiriyo o ben 1 kat olsun diyorum ve de ev ortalalama 26-28 derece oluyo

24 derecede ne kadar kalinlikta giydiriyosunuz? Annemle anlasamiyoruz bi turlu giydirme konusunda. Atletinin üzerine 2 kat giydiriyo o ben 1 kat olsun diyorum ve de ev ortalalama 26-28 derece oluyo

canım ben sadece 1 tane giydiriyorum zıbınının üstüne. bir de daha battaniye kullanıyoruz küçük olduğu için de yine de çok kalın giydirmeye gerek yok diye düşünüyorum. bebek vücut ısısını dengeleyebilir mi ki kalın giyinince? anneanne babaanneler daha sıkı sıkı giydirelim istiyorlar da bebeğe işkence olabiliyor bir yerde

Aynen canım ya

Sağol cnm lansinoh u kullanıyorum gecmezse onu denklem mama veriyorum memeyi unutur diye de korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…