- 12 Eylül 2015
- 113
- 61
- 18
- 32
bana düşmez ama acıyo diye emzirmekten vazgecme olur mu silikon göğüs ucu cıkarıcılar görmüştüm emzirken takılan ikilacı sürüp takarsın garmastanı yıkamaya gerek olmadığını soylemişlerdi ben kullandım memnun kaldım rabbim kolaylık versinSağol cnm lansinoh u kullanıyorum gecmezse onu denklem mama veriyorum memeyi unutur diye de korkuyorum
Sağol canım bilgi için bir araştırayım bende :)Ergonomik oldugu muddetce hicbi problem olmaz aksinE anne-bebek bagini kuvvetlndirir Dedi cnm. Yeni dogan aparatlari var zaten bacaklari acmiyosun anne karni pozisyonunda duruyo kanguruda. Erkek-kız farketmıyo oyke olunca. Yazlık kıslık kumaslar var. Bnm bgrndıgım renk allseasondu fermuarları acıp yazlık ince ypblyrum. Bn lillebaby aldım. Arastr bi istersen. Ergo manduca tula boba diğer ergonomık olanlar. Kuması organık lillebabynin diğerlerini bilmyrum cnm.
Canim benimde oldu seni cokk ii anlayabiliyorum ama pes etme emzirmeye devam.ben garmastan diye bi krem aldim ii geldi.emzirdikten sonra surdum ve emzirecegim zaman ilik su ile temizlendim.birde kendi sütünü sur ve göğsünü acikta birak öyle kurusun.10 gun sürüyor malesef.bir de emzirirken göğsünün kahverengi kismini tamamen agzina almasini sagla.Kızlar benim bebegim emmiyor gogus uclarim yara olduğundan mama veriyorum ne yapmaliyim
Ben de çok kafaya takmaya başladım canım. Eşimin benden kalır yanı yok. O da 6 ay yurtdışında kaldı, baya kilo alıp geldi. Boyu da uzun. Yanında abartı durmuyorumdur ama çok rahatsızım halimden. En son bi mini etek almıştım. Diz kapağımı geçti, daha yukarı çıkamadı. Göğüslerimden dolayı hiçbir gömleğim olmuyor.benim boyum da çok uzun değil 1.67hastaneden geldiğimde ben de 86 kilodaydım şu an biraz verdim 14 günde de normal mi gidişat ilerleyen günlerde durur mu kilo vermem ya da üstüne ekler miyim bilmiyorum hiç karnım büyük ölçüde gitti ama karnımın yanları ve bacaklarım baya kalınlaşmıştı onla duruyor hamileyken normal karşılıyordum bebiş var diye de şimdi yavaş yavaş takılmaya başladım. eşimin yanında fil gibiyim resmen
Canım biz atletin üzerine tek kat giydiriyoruz. Ama atleti de uzun kollu. İnce bir battaniye ile yarım kundak yapıyoruz. Daha kalın bir battaniyeyi de üzerine örtüyoruz.24 derecede ne kadar kalinlikta giydiriyosunuz? Annemle anlasamiyoruz bi turlu giydirme konusunda. Atletinin üzerine 2 kat giydiriyo o ben 1 kat olsun diyorum ve de ev ortalalama 26-28 derece oluyo
Canım çözüm bulan varsa ne dua ederim. Bizimki memeye gelmiyor, ben eğiliyorum ona doğru. Tutunca da geri doğrulamıyorum. 2 büklüm emziriyorum resmen. Dikkat ettim yemek yerken yemek masasında artık öne doğru eğiliyorum, ütü yaparkende eğiliyorum iyice. Annem de dik dur diye kızıp duruyorKızlar Sırtım ağrıyor sanırım emzirmekten, var mı başka yaşayan çözüm buldunuz mu?
Bineronla içince daha mı çabuk acıkıyorlar ne? Ne zaman sütü sağıp biberonla versem, dolu dolu da içse çok çabuk geri uyanıyor. Hemen aranmaya başlıyor. Hele bizim oğlan aranırken havalara şap şup öpücük de atıyor :)inşallah bu düzen devam eder de memeden uzaklaşmazlar canım. Benimki de biberonla kendinden geçiyor cuk cuk
Avent için de anne göğsüne en yakın biberon deniliyor ben de onu kullanıyorum ama medela yı da merak ettim
Hem emmeden sonra 2-3 tatli kasigi. Ben bebek suyu veriyorum hayatin ve hippin var canim. Yada icme suyu kaynatip sogutup veriyoruz.Tamam canım suyu ne kadr vereyim
Evet cnm sutun kremasi sivi karton kutularda olan. Sutu guzelce yaglandiriyor bKrema?
Baya enerji sarfediyor içerken emer gibi terliyor hatta ben memeye alıştırmak için aldım hala alışmadı ama aventten daha iyi aventte hiç birşey yapmadan ağzına geliyor mamaMemnun kaldın mı canım ???
Olmaz mı anneme şimdiden gitme diyorum ben napcam gidince diye düşünüyoruz eşimle altından kalkamazmışım gibi geliyor geceleri bazen dayanamadığımda ben uyuyorum annem bakıyorMerhaba arkadaşlar,
Cok şükür bebegime zorlu bir dogumdan sonra kavustum.suan bir aylik olduk bile.fakat uc haftadır bitmeyen gazimiz var.agizdan cikarmayi daha ogrenemedi tada ben beceremiyorum.alttan cikarmak icin zorluyo kendini kipkirmizi oluyo cok üzülüyorum.ins yakın zamanda biter.durum böyle olunca uykusuz geceler gunler kaçınılmaz oluyor.tabili bende derman kalmiyor.annem olmadigu icin babam yanimda yardimci oluyor cok sukur.ama o da gidicek ve suan bile ne kadar zorlaniyorum.gidince napicam bilmiyorum ve cok korkuyorum yalniz kalmaktan.bakamiycam ilgilenemiycem gibi geliyor.benim gibi hisseden varmi?
Bizde 1 atlet niyetine çıtcıtlı body üzerine 1 uzun kollu çıtçıtlı body ve 1 de tulum yada üst oluyo altta da bir ayak corabi 2 kat da corapli pantolon oluyo. Battaniyeye sarmiyoruz uyurken üstüne 2 battaniye örtüyoruzCanım biz atletin üzerine tek kat giydiriyoruz. Ama atleti de uzun kollu. İnce bir battaniye ile yarım kundak yapıyoruz. Daha kalın bir battaniyeyi de üzerine örtüyoruz.
Ayakları biraz kalın giydiriyoruz. 1 tane ince ama sıcacık tutan 1 çorap, pantolonunun ayak kısmı, üzerine de anneannesinin ördüğü patiği giydiriyoruz. Ayaklarımız çok üşüyor çünkü. Alt değişirken bile morarıyor
Canım ben kilo veremiyorum bir de onu icince ben daha da yaglanmiyimEvet cnm sutun kremasi sivi karton kutularda olan. Sutu guzelce yaglandiriyor b
Canım sarmayınca çok hareket etmiyor mu? Bizimki kundaktan bile çıkarıyor ellerini. Üzerini açıyor.Bizde 1 atlet niyetine çıtcıtlı body üzerine 1 uzun kollu çıtçıtlı body ve 1 de tulum yada üst oluyo altta da bir ayak corabi 2 kat da corapli pantolon oluyo. Battaniyeye sarmiyoruz uyurken üstüne 2 battaniye örtüyoruz
Baya enerji sarfediyor içerken emer gibi terliyor hatta ben memeye alıştırmak için aldım hala alışmadı ama aventten daha iyi aventte hiç birşey yapmadan ağzına geliyor mama
Ediyor tabii. Ben ilk başlar sadece kolları sararak ayaklar serbest kundak yapiyordum uyurken. Ananesi ozgur olsun diye acti artik kollari baglatmiyorCanım sarmayınca çok hareket etmiyor mu? Bizimki kundaktan bile çıkarıyor ellerini. Üzerini açıyor.
Kucagina kundaklayip al uyut kollar sarılı bacaklar serbest sekilde. Uyuyunca yerine koydugunu fazla algilayamazKızlar yaaa bebeğim uyumuyor dün geceden beri en son babaneyide yolcu ettik ondan snra kızıma bişey oldu ne gece ne gündüz uyumuyo emmede sorun yok altı temiz gazını çıkarıyoruz ama uyumuyo kucağımda uykuya dalıyo yerine yatrınca uyanıyo hep böle sıkıldım valla yoruldum takatim kalmadı artkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?