2015 Ekim Anneleri

Ahh ahh canım ben aldım mi bilmiyorum ama aldım gibi geliyor. Geçenlerde bi kaç hareket yapayım dedim aut bebis ağladı durmadı o kucagimdayken yaptım birde çok gazliydi ogün çok ağladı cok yoruldum. Anladım ki daha spora başlamak için erken yoksa çok bitkin dusecegim . Biran önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum.Ayıp olacak belki ama korkumuz çıktı benim kanamam var ve birgün o iş olacak mecbur ama heryerim bıngıl bingil eşimden utanıyorum ya

Canım bu arada yazmayı unutmuşum diyet yapma tabiki emzirme dönemi tam diyetisyenlerde onermiyormus zaten elbet birgün veririz bakalım ama kendimi iyi hissetmek istiyorum ya dışarıya çıkmaya utanıyorum ınan çıkmak içimden bile gelmiyor

Aynısını ben de düşündüm canım. Eşim de baya kilo aldı ama ne biliyim işte rahatsız olurum
Bir çok kişi bebeğinden kilo önemli değil boşver zamnla vereceksin diyor ama kendimi de iyi hissetmek istiyorum

Evet canım bana da öyle diyorlar esimde oyle diyor ama ne bileyim kendimi hiç hoş hissetmiyorum görüntü kirliliği olacak gibi geliyor o durumda selulitlerim aldı başını gitti benim eşim tığ gibi aynı ben goril yanında

Ah canım ah. Bi de gecen bi komşumla karsılaştık. Kalkıp aaaa sen daha doğurmadın mı dedi. Sağlık ocağında ebe aa hamile misiniz dedi. Ah ah. Avmye girerken güvenlik buyrun burdan geçin dedi hamile sandı. Ne kadar dikkate almamış gibi dursam da ister istemez etkileniyorum

Canım napalım. Hep kalacak değil kilolarımız elbet vereceğiz. Bu kadar da etkilenmeyelim. 3 ayda değil 6 ayda verelim 8 ayda verelim. Sağlık mutluluk içinde olalım da.

Canım napalım. Hep kalacak değil kilolarımız elbet vereceğiz. Bu kadar da etkilenmeyelim. 3 ayda değil 6 ayda verelim 8 ayda verelim. Sağlık mutluluk içinde olalım da.
Öyle canım öyle...insallah tek verelim de yavaş yavaş olsun varsin. Benim göbekte 5 aylık var. Neyse sağlık olsun bebisler iyi olsun gerisi olur gider bee...

Kızlar benim bebegim emmiyor gogus uclarim yara olduğundan mama veriyorum ne yapmaliyim

Canım sütün varsa Yaradan dolayi sagmiyorsan gogsune büyük zarar ben bu saatte sütüm u sagiyorum Dolaba koyuyorum e vitamini evicap ve madicasol sürüp sabaha kadar dinlendiriyor um goguslerimi böylece yaralarım geçiyo

2sini de emziriyorsan neden mamaya geciyorsun canim cok sasirdim
Canım memeden kopmasın diye önce emziriyorum sonra mama veriyorum ama gün içinde devamlı değil günde 3-4 kere takviye amaçlı veriyorum mesela gece mutlaka veriyorum uyusun diye sabah emziriyorum mama veriyorum devam ediyor yine uyumaya.

Canım açıyor diye vazgeçmem asla gogus ucum çıkmıyor silikon gogus ucuylada yapamadım

Canım açıyor diye vazgeçmem asla gogus ucum çıkmıyor silikon gogus ucuylada yapamadım
Silikon göğüs ucuyla bile kaç kere göğüslerim yara oldu. Ben gece mama verip dediğin gibi krem sürüp kapattım. Böyle dinlendirerek geçti sabah emzirmeye devam ettim canım daha kötü olmasındansa uyguladığın taktik doğru mama vermek istemezsen sağ gece de sütünü ver sabaha kadar lansinohla geçiyor.

Merhaba arkadaşlar, birkaç sayfa yazılarınızı okudum. Benin oğlum bugün 5 aylık oldu çok şükür. Nacizane yeni anne olarak size tectübelerimden biraz bahsedeyim. Kiloları takmayın, ilk başlarda zor gibi geliyor ama bebek 3 aylık falan olunca kilolar gitmeye başlıyor. Tabi brnim oğlum kucakçı olduğu için galiba bende dahanhızlı gitti. Doğumdan buyana sanırım 8 kilo verdim. Spor ve diyet yapmayın sütü azaltıyor. Bol bol emzirin yağlar bebeklere gitsin. Gaz için eğer emdikten sonra çıkaramadıysa karnına ve ayak tabanlarına sakin ve sevecen konuşarak masaj yaparsanız çok iyi geliyor. Emme problemlerinden dolayı göğüsteki yaralar için en iyi ilaç tahinin üzerinde ki yağ. Çok kişiden duymuştum ve benim doktorumda hiç ilaç merhem falannkullanma en iyisi tahin yağı demişti. Hem doğal hem bebeğe hiç bir zararı yok. Şimdilik aklıma gelen bunlar. Benim oğlum emzik, biberon ve mama kullanmadığı için bilgim yok malesef. Şimdi bile biberonla su vermeye çalışıyorum almıyor :))

Haklısın cnm
Oyle yapayım inşallah çabuk gecer

Ediyor tabii. Ben ilk başlar sadece kolları sararak ayaklar serbest kundak yapiyordum uyurken. Ananesi ozgur olsun diye acti artik kollari baglatmiyor
Bizimkinin elleri serbest olunca daha fazla uyanıyor. Ellerini emiyor, battaniyeyi sıyırıyor. Bir süre daha kundaklayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…