2015 Ekim Anneleri

Benim de 25 inde doğum canım Nasipse. Aynı Haftadayiz. Bende de oluyor dediğin gibi ben hatta gaz+kist sancısı ndan hastanelik oldum. Ama adet sancısı gibi oluyor kasıklarımda hayata dün gece de bacakları çok ağrıdı. Nadiren de ben de koyu akıntı geliyor. Lekelenme şeklinde değil günlük akıntı gibi ama rengi köyü ve cok az. Ben de bunu merak ediyorum normal mi diye?
canım p koyu akıntı bendede oluyor sarı gibi oluyor bazen bazen açılıyo rengi belli olmuyo bence normal bişey

Ben de vajinal jel kullanıyorum tedbiren. Ben de adet dönemi öncesi lekelenme oldu ben adet sandım ama bebek varmış :anneadayı:tam net bişey demedi doktor ama yerleşme kanamasi dediklerinden di galiba. Allah korusun bebisleri ..
Evet seninki yerlesme olmus olabilir.benimde ilk hep adet agrim oldu kirmizilari beklerken mucizem gelmis.cok siddetli olmadikca ve doktor sorun yok bebek iyiyse korkulucak bse yoktur.

canım p koyu akıntı bendede oluyor sarı gibi oluyor bazen bazen açılıyo rengi belli olmuyo bence normal bişey
Inşallah normaldir. Bu arada benim doktorum prebiyotik yoğurt tavsiye etti idrar yolu iltihaplanmalarina karşı özellikle gebelikte koruyucu oluyormus. Aklıma gelmişken söyleyeyim:KK56:

Hamile arkadaşlarım, hamile kalmak isteyen arkadaşlarım 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun. Sağlıklı, güzel bir gün diliyorum. 6 hafta boyunca göğüs uçlarım çok sert ve göğüslerim çok hassastı. Perşembe günü göğüs uçlarımın sertliği geçti. Göğsüme dokununca canım acırdı o hassasiyetten de eser kalmadı. Neler oluyor diye endişelendim. Doktora danıştım. Normal olduğunu söyledi. 1,5 ay sonra gel demişti en son muayenemde. Sanırım 1,5 ay dayanamayacağım. Önümüzdeki hafta sonu muayeneye gideceğim.

pnr242Rabbim t: 39830978 .!.:
Bendee Miniğimiiii 10 ekimde kucagıma alacagımmmm kısmet olursaaaaaa :) :)
hayirli olsun rabbim sağ salim kucagina almayida nasip etsin benimkide 10 nuda insallah

Gunaydin iyi pazarlar kizlar.sabaha kadar ara ara kanim agirdi gaz sancisi adet sancisi karisimi gbi.benimle ayni haftada anlar sizede oluyormu.:110:
Gaz çok büyük faktör yaa :( bizim aramızda 2 gün var bende muzdaribim. Karın ve bel ağrım oluyor benimde bıçak saplanır gb... Allaha emanetler hayırlısıyla şu 12 haftayı devirsek daha da rahatlıcam bende

Bende de ilk baktığında iki kese vardı canım biri sonradan yok oldu.
aryamm38 aryamm38 bende öyle duymuştum. Kendiliğinden yok olabiliyor diye kese boş ise. Ama şu var ki biri geç döllenmişse arkadan kaynaklık yapmışsa kalp atışı geç olur. Birde hep birinin gelişimi diğerine göre geriden gelir. Çok şükür birinin kalbini duymuşsun :) darısı diğerine de olsun hayırlısıyla

valla ben bayadır ölçtürmedim ama benimkide öyledir en son ölçtüklerinde 13-9 du
Ayy evet cnm ben aşırı tuzlu yiyorum. Geçen saglik ocağında tansiyonumu ölçtuler yüksek çıktı :KK17:
İlk hamileliğimde son haftalarda benimde 13 -9 14-9 olmuştu. Preeklampsiden şüphelendiler. 2 kere testler yapıldı ama yok birşey çıkmadı. Hamileliğe bağlı tansiyon yükselebilirmiş. Önemli olan küçüğün yükselmemesi denmişti bana. Yüksek tansiyon olunca direk sezeryan yapıyorlar. Tuzu azaltayımda olmuyor. Tuzsuz zeytin peynir yok burda ben napiim. Onlarsız kahvaltı da olmuyor. Az tuzlu bile yok bu Kanadalılarda yüksek tansiyon yok mu acaba???

Gaz çok büyük faktör yaa :KK43: bizim aramızda 2 gün var bende muzdaribim. Karın ve bel ağrım oluyor benimde bıçak saplanır gb... Allaha emanetler hayırlısıyla şu 12 haftayı devirsek daha da rahatlıcam bende
Insallah canim cok korkuyorum kalp atisini gordum ama yetmiyor hep kera ediyorum.bi de hic hamile gbi durmuyorum gecen hafta daha cok midem bulanirdi simdi pek bseyim yok.:KK43:

ikili test için radyolog değilde perinatolog daha iyiymiş kızlar. bebeğin ultrasonunu en detaylı perinatologlar yapıyormuş şimdi araştırıyorum bakalım bu civarda en iyisi hangisi. sizin fikriniz nedir?

Insallah canim cok korkuyorum kalp atisini gordum ama yetmiyor hep kera ediyorum.bi de hic hamile gbi durmuyorum gecen hafta daha cok midem bulanirdi simdi pek bseyim yok.:KK43:
İşte zamanla belirtiler azalıyor canım. Birgün bir bakıyorsun tekrar kötü oluyorsun. Kötüye yormamaya çalış. Tek mide bulantısı yaşadığının gerekçesi olmuyor. Öyle olsa benim önceki hamileliğimde mide bulantım devam ediyordu ama meğer kalbi duralı 2 hafta geçmiş. Allah nasip etmişse 500 gr doğan bebekler yaşıyor nasip etmemişse elden hiiiç birşey gelmez. Evhamlanıp sıkma canını sen iyi beslen hamileliğin tadını çıkar ;) Bir sonraki kontrolün ne zaman?

ikili test için radyolog değilde perinatolog daha iyiymiş kızlar. bebeğin ultrasonunu en detaylı perinatologlar yapıyormuş şimdi araştırıyorum bakalım bu civarda en iyisi hangisi. sizin fikriniz nedir?
Hastanem doktorum kime yönlendirirse radyolog yada perinatolog farketmez benim için. Çünkü bu test iki değere bakıp bebekle ilgili yorum yapıyor ama tahmini kesin kimse bir şey diyemez çünkü yanıldıklarını çok duydum. Bunun 3 lüsü ve 4 lüsü de var ayrıca onların güvenilirliği daha fazla. Çünkü daha çok değere bakıp yorum yapılıyor. 2 li testi de prosedür diye yaptırıcağım yoksa kötü bir ihtimal de olsa çocuğumu gene doğururum.

İşte zamanla belirtiler azalıyor canım. Birgün bir bakıyorsun tekrar kötü oluyorsun. Kötüye yormamaya çalış. Tek mide bulantısı yaşadığının gerekçesi olmuyor. Öyle olsa benim önceki hamileliğimde mide bulantım devam ediyordu ama meğer kalbi duralı 2 hafta geçmiş. Allah nasip etmişse 500 gr doğan bebekler yaşıyor nasip etmemişse elden hiiiç birşey gelmez. Evhamlanıp sıkma canını sen iyi beslen hamileliğin tadını çıkar :KK66: Bir sonraki kontrolün ne zaman?
Haklisin canim nasibimizde ne varsa o olur elden bse gelmez.3 hafta sonra gidicem doktora.benimde ilki kimyasaldi ustune 1 yil bekledim simdide elimde olmadan dusunuyorum iste.

Back
X