2015 Ekim Anneleri

Bu yazdıklarının saatlere kadar aynısını 2 gecedir yaşıyorum. Gazdan bence altını açınca pit pit geliyor kapatınca agliyor

Ben sol göğsümü en başından beri tutturmakta sıkıntı yaşıyorum, muhtemelen o yüzden çatlak oldu zaten. Silikon uç kullanıyordum verimli ememiyordu, hepsi dışarı taşıyordu sütlerin. Bende ilk emmeye başlarken uç takıyordum sonra çıkarıyordum ucu. Bu ara midesi bulanıyor gibi öğürüyor uçla verince. Benim sol tarafta süt daha fazla sanırım dolunca tutması zor oluyor. Ped takmamam imkansız, bazen ped kayıyor atletten sırılsıklam oluyor üstüm. Ama her emzirmeden sonra lansinoh sürüp havalandırıyorum. İnşallah geçer yaa

Kizlar wee nin damakli emzigini kullanan var mi? Benim bebeğime gün içinde hiç gerek yok da geceleri 10-1 arasi uyumuyrz.. enmiyo emse birakip ağliyo. Uyumuyo huysuz oluyo. Alti temiz karni tok gaz çıktığı oluyr ama sebepsiz ağliyo. Ya da ben anlamyrm nedenini... neyse o huysuz saatlerinde emzik vermeyi denemeyi düşünüyorum ..avent almayi düşündüm o da bizim evin etrafndaki eczanelerde bulmak zor çarşıya inmem lazim. Hem bakalim emzige nasil tepki verecek onu denemek için wee aldim.

Canım hayırlısı olsun hakkında

Canım ben wee nin damaklısını almıştım. Büyük geldi öğürdü ilk verdiğimde. Almadı, eşimde daha erken emzik için dedi, kullanmıyoruz şuanda. Doktor kontrolünde soracağım, eşimin de ikna olması lazım çünkü emzik verdirmek istemiyor.

Aynen canim benimki de istemiyo yani eşim. .ama geceleri napayim denemem lazim. Hiç vermedik daha bakalim tepkisi ne olacak

uyumayan çocuktan bende de var. tuvalete bile zor gidiyorum. uyku desen unuttum zaten. ne zaman düzelecek bu bebekler tecrübeli olanlar teselli etsin lütfen.
Benimkide aynı duşa grmem gerek yok gidemiorum çok kısa uyuyooda1 saat uğraşmadan snra altını değiştir emzir uyut derken zaten yeniden emzirme vakti gelio dinlenmek durmak yok göğüslerim de fena halde kantaron yağı sürüyorum biraz ii gelio bide benim kız çok kaka yapıyo bazen poposu pişik olmak üzere alrını değiştirirken ılık su hazrlayamıyorum çok ağlıyo çnkü sebamed krem de sürüorum hep nasl geçer ki mustela ve sudokrem de var hangisini sürsem yoksa zeytinyağı mı

Aynen öyle canım bakalım bizde 4. ilacimızı deniyoruz bu da olmazsa ona bakayım.. Eczaneleri baya zengin ettik ekim anneleri olarak

Canım benim gögüs ucum yok hastanede silikon meme ucu takıp emzirdiğim halde böyle oldu. hala daha uç takıyorum , arada çıplak meme vermeye çalışıyorum yine de çekmek zor geliyo benim kuzuma.. Aynen dediğin gibi aç uyuyor fakat inat ediyor yaygara çıkartıyor emmiyor şöyle kuvvetli bir şekilde.. sağıyorum 20 cc falan geliyor benimde bir gögsümde süt ateşi oldu ordan da 10 cc bazen de 5 cc geliyo Emzir çoğalır diyorlar ama çoğalmadı bir türlü sağıyorum onda da gögüslerim tahriş oluyor Ahhh valla ne öyle ne böyle

Medela bir gelsin bakalım onda ne yapacak benim zillli Şu an avent biberon versem 90 cc içiyor kaşıkla anca 30-60 arası içip sızıyor yorgunluktan

Alışıcak başka çaresi yok zorla inatla denicem.. kilo problemimiz olmasa mama hiç vermicem ama 2850 doğduk ilk hafta 2650 civarındaydı sonra başka bir dr a gittik 15 günlükken 2450 çıktı mecburen mamayı verdik.. 2 haftada 3,250 oldu maşallah kuzum

eşim de kızıyor bana ille anne sütü diye tutturuyorum diye mamayla büyüsün napalım diyor ve bugün ebe inatlaş alışır anne sütü ver mamaya karşıyız biz dediğinde eşim kilo alması önemli benim için demez mi

Napıcağımı şaşırdım bende doğrusu... İnşallah emerler yaaaa

Bugun daha iyi canim dunku yıkama öncesi baya bi zeytinyağladık yumuşayinca taradik. Cok az kaldi bakalim
sevindim canım inş tamamrn geçer bize bugün boynunda ki sivilceleri göstermek için doktora gittik önemli bişi degil herhangi birsey kullanmaya gerek yok zamanla geçer dedi sağ gözümüz capaklaniyordu onun içinde netira isimli bi damla verdi

benim oğlanın poposu da pişik oldu iki hafta önce doktora gittik sudocrem yazdı iki güne iyileşti pişiği çok işe yaradı.koruma amaçlı günde iki defa sürüyorum

Bn lansinoh sürüp havalandırınca sütlerim akıyor havalandıramıyorum öle de aslnda garmastan için daha ii diyolar deneyen var mı acaba bide bu göğüs yaraşarı bi haftada geçiyomuş güya ama nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…