Tühhhh yaaa onla aslında çabuk alışırdı ben bi internete bakiim bylabilcekmiyimYok canım medikal bulamadım bulunduğumuz yerde
Bu yazdıklarının saatlere kadar aynısını 2 gecedir yaşıyorum. Gazdan bence altını açınca pit pit geliyor kapatınca agliyorKizlar ben mama vermiyorum sutum yetiyomu onu da bilmiyorum dyn 12 bucuktan 4 e kadar uyumadi arada agladi emzirdim agzindan cikaryo memeyi sonra yine agliyo mama yaptim onu da almadi artik gaz mi bilmiyorum ustten degil daha cok alttan cikaryor gazini uyumasin tamam da agliyo bende panikliyorum yirtyo kendini...sizin bebekler gece uyuyor mu emdikten sonra???
Ben sol göğsümü en başından beri tutturmakta sıkıntı yaşıyorum, muhtemelen o yüzden çatlak oldu zaten. Silikon uç kullanıyordum verimli ememiyordu, hepsi dışarı taşıyordu sütlerin. Bende ilk emmeye başlarken uç takıyordum sonra çıkarıyordum ucu. Bu ara midesi bulanıyor gibi öğürüyor uçla verince. Benim sol tarafta süt daha fazla sanırım dolunca tutması zor oluyor. Ped takmamam imkansız, bazen ped kayıyor atletten sırılsıklam oluyor üstüm. Ama her emzirmeden sonra lansinoh sürüp havalandırıyorum. İnşallah geçer yaa52 gun oldu tam alisti derken bugun sol gogüs ucum feciii acıyor. Araştırmalarim ve tecrubelerimle şunu net olarak söyleyebilirim ki bebiş memeyi yanlış kavradığında oluyor. Sadece uç kısmını alırsa agzında gevelerse hemen acıma başlıyor ve catlıyor. O koyu renkli kısmı tam olarak ağzına almalı. Tabi o kısmı çok geniş olan annelerde biraz dışarıda kalabilir. Metal 1 lira kadarlik dokuyu ağzina almali. Diyelim ki catladi yara oldu aciyor, hemen lasinoh kremi sürüyoruz her emzirme sonrası ve kesinlikle emzirmekten vazgecmiyoruz düzenli periyodik sekilde ve de hava ile temasını kesmemek gerekiyor bırakın ped koymayı sütyen takmak atlet giymek vs yok gögüs ucuna degmeyecek bisey ve hava ile temas edecek. Tişört oluyo bende emzirme atletimin üzerinde ve gögüs kısimlarini acik tutuyorum evde oldugum sürece.
Tühhhh yaaa onla aslında çabuk alışırdı ben bi internete bakiim bylabilcekmiyim
http://pratikanne.com/2007/03/urun-...viye-sistemi-supplemental-nursing-system.htmlTühhhh yaaa onla aslında çabuk alışırdı ben bi internete bakiim bylabilcekmiyim
Gece dortten beri bel ağrısı çekiyorum. Dr acilma 2-3 cm dedi istersen suni ile deneyelim yatis veriim dedi. Hastane ortaminda yatmak istemedim cunku sancılarım düzensiz nstde 0 cikti şok oldum bu kdr sanciya nasil olur diye. Cok afedersiniz her wcde büyük abdest yapıyorum makatim acıdi artik. su anda da sancılar makatima bile vuruyor ama.duzensiz. sanci yokken cok neşeliym..ama yarım saat de oluyo arasi 10 dk da.. Lütfen dua edin bana.. bu günü de atlatir acilmam olursa yarina mi gelir gece mi gideriz bilmiyorum...
Kizlar wee nin damakli emzigini kullanan var mi? Benim bebeğime gün içinde hiç gerek yok da geceleri 10-1 arasi uyumuyrz.. enmiyo emse birakip ağliyo. Uyumuyo huysuz oluyo. Alti temiz karni tok gaz çıktığı oluyr ama sebepsiz ağliyo. Ya da ben anlamyrm nedenini... neyse o huysuz saatlerinde emzik vermeyi denemeyi düşünüyorum ..avent almayi düşündüm o da bizim evin etrafndaki eczanelerde bulmak zor çarşıya inmem lazim. Hem bakalim emzige nasil tepki verecek onu denemek için wee aldim.
Aynen canim benimki de istemiyo yani eşim. .ama geceleri napayim denemem lazim. Hiç vermedik daha bakalim tepkisi ne olacakCanım ben wee nin damaklısını almıştım. Büyük geldi öğürdü ilk verdiğimde. Almadı, eşimde daha erken emzik için dedi, kullanmıyoruz şuanda. Doktor kontrolünde soracağım, eşimin de ikna olması lazım çünkü emzik verdirmek istemiyor.
Benimkide aynı duşa grmem gerek yok gidemiorum çok kısa uyuyooda1 saat uğraşmadan snra altını değiştir emzir uyut derken zaten yeniden emzirme vakti gelio dinlenmek durmak yok göğüslerim de fena halde kantaron yağı sürüyorum biraz ii gelio bide benim kız çok kaka yapıyo bazen poposu pişik olmak üzere alrını değiştirirken ılık su hazrlayamıyorum çok ağlıyo çnkü sebamed krem de sürüorum hep nasl geçer ki mustela ve sudokrem de var hangisini sürsem yoksa zeytinyağı mıuyumayan çocuktan bende de var. tuvalete bile zor gidiyorum. uyku desen unuttum zaten. ne zaman düzelecek bu bebekler tecrübeli olanlar teselli etsin lütfen.
Aynen öyle canım bakalım bizde 4. ilacimızı deniyoruz bu da olmazsa ona bakayım.. Eczaneleri baya zengin ettik ekim anneleri olarakSelam arkadaslar forumu okuyorum hep gaz sancisi bebeklerdebizdede ayni sorun vardi ne yazikki nurse harvey denedik ise yaramadi sub simplex denedik oda olmadi suan colinox kullaniyoruz kurtulusumuz oldu resmen isterseniz sizlerde bi deneyin . Ne yazikki gaz ilaclarindan hangisinin ise yaradigi denenerek bulunuyormus doktorumuz oyle soyledi. Her ilac her bebekte isa yaramiyor ne yazikki
Canım 27 ekimde görüşmüştük en son. Yazışmıştık. Ömer daha iyi demişti.
Ağlarken almıyorki memeyi istediğin kadar aç bırak ben 30 cc medelayla veryorum sonra meme deniyorum canı isterse 5 dk emiyor sonra uyuyor sırf emmemek için aç uyuyor yoksa 90 cc içiyor ağlarken mümkğn değil tutmuyor benimki hiç emmedi sadece doğar doğmaz oda da ilk tutturduklarında emdiği sonra iri bebek doymaz bu sarılık riski var diyip hemen biberon verdiler birde ablam demiş ben 1 ay uğraştım alıştırcam die kaşıkla verelim demiş hemşire bişi olmaz alışır o diyip vermiş ne şekerli su işe yaradı ne reçelin suyunu sürmek tuttuğunda üstten mama damlattık yok tutmuyor inat çocuk hiç emmediğinden sütümde artmadı benimaz geliyor mamada çok kilo aldırıyor kabız yapıyor birde biberonla çok hava yuttuğundan gazda fazla oluyor
Dr bana neler dedi gdo en masumu o mamalar zehir hep dedi sanki ben isteyerek veriyormusum gibi
Ağlamaktan morarıyor çocuk o kadar zorluyorum ama henüz başaramadım ama umudunu kaybetme ablamda 1 ayda alıştırdı 2 yaşında zorla bıraktırdı memeyi arkadaşımda 1 ayda alıştırdı onlarda şimdi 2. Aylarındalar inş bizimkilerde alışacak
Birde annemin bana sürekli dediği şey almazsa da yapıcak birşey yok mamayla büyüyüp gayet sağlıklı olan bir sürü çocuk var her şey Allahtan olmuyorsa da kendini yırtsanda olmaz böyle bitkin üzüntülü olursan çocukta hisseder hasta olursan kim bakcak çocuğuna diyor
Benim kız alt değiştirirken çok ağlıyo emzik vermezsem hayatta durmazAynen canim benimki de istemiyo yani eşim. .ama geceleri napayim denemem lazim. Hiç vermedik daha bakalim tepkisi ne olacak
İnşallah daha iyi olacak canım. Bizimkininde kafası bazen kızarıyor. Sonra geçiyor.Aynen canım dünkü banyo seansından önce yaptık ve bugün cok daha iyi cok şükür. Ama taramadan sonra kafa kıpkirmizi oldu aklim gitti
Yaa göğüsler emzirmeye tam olarak ne zaman alışacak? Bi de benim sol göğsümde çatlak oldu, emzirirken iyileşir mi yine de, tecrübeli annelerden cevap bekliyorum
sevindim canım inş tamamrn geçer bize bugün boynunda ki sivilceleri göstermek için doktora gittik önemli bişi degil herhangi birsey kullanmaya gerek yok zamanla geçer dedi sağ gözümüz capaklaniyordu onun içinde netira isimli bi damla verdiBugun daha iyi canim dunku yıkama öncesi baya bi zeytinyağladık yumuşayinca taradik. Cok az kaldi bakalim
benim oğlanın poposu da pişik oldu iki hafta önce doktora gittik sudocrem yazdı iki güne iyileşti pişiği çok işe yaradı.koruma amaçlı günde iki defa sürüyorumBenimkide aynı duşa grmem gerek yok gidemiorum çok kısa uyuyooda1 saat uğraşmadan snra altını değiştir emzir uyut derken zaten yeniden emzirme vakti gelio dinlenmek durmak yok göğüslerim de fena halde kantaron yağı sürüyorum biraz ii gelio bide benim kız çok kaka yapıyo bazen poposu pişik olmak üzere alrını değiştirirken ılık su hazrlayamıyorum çok ağlıyo çnkü sebamed krem de sürüorum hep nasl geçer ki mustela ve sudokrem de var hangisini sürsem yoksa zeytinyağı mı
Bn lansinoh sürüp havalandırınca sütlerim akıyor havalandıramıyorum öle de aslnda garmastan için daha ii diyolar deneyen var mı acaba bide bu göğüs yaraşarı bi haftada geçiyomuş güya ama nerdeeeBen sol göğsümü en başından beri tutturmakta sıkıntı yaşıyorum, muhtemelen o yüzden çatlak oldu zaten. Silikon uç kullanıyordum verimli ememiyordu, hepsi dışarı taşıyordu sütlerin. Bende ilk emmeye başlarken uç takıyordum sonra çıkarıyordum ucu. Bu ara midesi bulanıyor gibi öğürüyor uçla verince. Benim sol tarafta süt daha fazla sanırım dolunca tutması zor oluyor. Ped takmamam imkansız, bazen ped kayıyor atletten sırılsıklam oluyor üstüm. Ama her emzirmeden sonra lansinoh sürüp havalandırıyorum. İnşallah geçer yaa
Aynen canim benimki de istemiyo yani eşim. .ama geceleri napayim denemem lazim. Hiç vermedik daha bakalim tepkisi ne olacak
Peki bu süre zarfında emzirmeye devam ettin mi canım?Benim 1 hafta 10 günden sonra iyileşti canım.
1 hafta mı 10 gün mü yoksa 17 gün mü edioBenim 1 hafta 10 günden sonra iyileşti canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?