Kullanmadığımız ilaç kalmadı bende dikkat ediyrm kendime ama yok 2-3 ay çekcez acildeki doktor kolik olabilir dedi çünkü hergün aynı saatler şaşırdım kaldım valla cnm zaman bi an önce geçsin biraz toparlasın büyüsün istiyrm :)yavrum Kıyamam şu gaz için bi çok etkili bi Az verseler de illa kivranmasini beklemeseler
İnşlh iyidirlerEnsonkuvakvakvak arkadasimiz solemisti cnm durum ayniydi ama son durum nedir bilmiorum cnm bende merak ediorum
Cok kotu hissettin degil mi kendini.cok icime batti bebegime oyle davranmak. Halada yuzune baktkca aglayasim geliyor.
Canım benimki memede uyuyor, uykusu geldiği zaman tok bile olsa açmış gibi meme arıyor, 2 dk da küt gidiyor. Bir de babasının göğsünde uyuyor, ben deniyorum bende uyumuyor, biliyor tabi bende uyuyacak daha konforlu bir yer var :)Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz. Kucağınızda mı beşikte sallayarak mı nsl? Benimki her yerine yatrdığımda açıyor gözlerini yatr kaldır valla sinir geldi ben mi beceremiyorummm. Nie kimse bebek bakmanın zor plduğunu söylemedi
Aynı canım bizim biberonda bu. Ne kadar sürede bıraktı peki memeyi. Biz 1 haftadır biberon kullanıyoruz 15 günlük olduk. 60 cc içiyor genelde bazen 30 o yüzden biberona geçtik. ilk enjektörle verdim hiç sevmedi sonra kaşık aldım onunla döken saça içiyordu yine.Avent kullanıyorum canım bende
http://www.philips.com.tr/c-p/SCF690_17/avent-dogal-biberonlar-natural-biberon bundan var bende süt sağma makinemde avent..
Medela yi bebek house dan sipariş etiim.. bekliyorum gelmesini elim mahkum biberon veriyorum çünkü kaşıkla yetişemiyorum en az 60 çoğunlukla 90 içiyor benim kızım..
Doğal olarak emmediği içinde sütüm çoğalmıyor hep aynıHatta süt ateşi oldum sol gögsümden damla damla 10 ml falan geliyor
Ve ayrıca benim gittiğim prof da senin gibi yapmamı önerdi ama emzik yerine kullanınca beni yarım saat değil 10 dk emse diye gözüne bakıyorum o ağlıyo ben ağlıyorum
Emzirmeden sonra sağdığımda 20 cc bişey çıkıyor canım ya onu da veriyorum ama doymuyor aranıyor yine.Cnm sütün varsa bol bol sağ biberonla ver ben hep öle yaptım halada yapıyrm . emziriyorum 5 dk snra peşine sağdığım sütü veriyorum
Valla hep tereddüt ediyorum verirken zaten mama yemesine ayrı bir bozuluyorum. inşallah sütümüzün yettiği zamanlar da gelir. 1 aylıkken 500 gr almasını bekliyorlarmış şuan nasıl gidiyor sizin.Seni çok iyi anlıyorum Canım bizde 1 aylık olduk bende kaçtım mamadan ve sarılık oldu bebeğim kilosuda seninkiyle aynı aman dikkat et benim de tek umudum biraz güçlenince kanaldaki bütün sütü boşaltabilmesi bende takviye yapıyorum 3-4 kere 30 cc kaşıkla ver mamayı böyle olunca memeden uzaklaşmaz
Canım mama vermezsem hayatta uyumuyor benim bebeğim. Kilo alımı nasıl doyduğunu ancak öyle anlayabilirsin. Şimdi karnı doyuyor öyle güzel uyuyor ki maşallah.Kizlar ben mama vermiyorum sutum yetiyomu onu da bilmiyorum dyn 12 bucuktan 4 e kadar uyumadi arada agladi emzirdim agzindan cikaryo memeyi sonra yine agliyo mama yaptim onu da almadi artik gaz mi bilmiyorum ustten degil daha cok alttan cikaryor gazini uyumasin tamam da agliyo bende panikliyorum yirtyo kendini...sizin bebekler gece uyuyor mu emdikten sonra???
emzirirken bndede uyuyo ama gazını çıkartırken uyAnıyo hemen snrada dalamıyo uykuya hemen belki zamnla düzelir inş tabi de bide bu ara çok sık emziremiyorum yara oldu göğüs uçlarım sağıp biberonla vetiyorumCanım benimki memede uyuyor, uykusu geldiği zaman tok bile olsa açmış gibi meme arıyor, 2 dk da küt gidiyor. Bir de babasının göğsünde uyuyor, ben deniyorum bende uyumuyor, biliyor tabi bende uyuyacak daha konforlu bir yer var :)
her emmede kusuyor nerdeyse hem de ağız dolusuCanim her emmede cikariyorsa bi doktora gorun bence. Yok safra sari oluyor. Sari yesil gibi bi renk. Benim ki de sut kesigi gibi kusuyor normal dedi doktorm
uyumayan çocuktan bende de var. tuvalete bile zor gidiyorum. uyku desen unuttum zaten. ne zaman düzelecek bu bebekler tecrübeli olanlar teselli etsin lütfen.Uyumayan çocuk yapmışım ne duşa girmeye ne yemek ypmaya va
emzirirken bndede uyuyo ama gazını çıkartırken uyAnıyo hemen snrada dalamıyo uykuya hemen belki zamnla düzelir inş tabi de bide bu ara çok sık emziremiyorum yara oldu göğüs uçlarım sağıp biberonla vetiyorum
uyumayan çocuktan bende de var. tuvalete bile zor gidiyorum. uyku desen unuttum zaten. ne zaman düzelecek bu bebekler tecrübeli olanlar teselli etsin lütfen.
Sutunun yetip yetmedigini kiloya ve degistirdigin bez sayisina bakarak anlayabilursin canim ben de mama vermiyorum basta 10 gun kadar verdimgunde 6 bez haftada 250 gr bebegin doydugu anlamina gelirmisKizlar ben mama vermiyorum sutum yetiyomu onu da bilmiyorum dyn 12 bucuktan 4 e kadar uyumadi arada agladi emzirdim agzindan cikaryo memeyi sonra yine agliyo mama yaptim onu da almadi artik gaz mi bilmiyorum ustten degil daha cok alttan cikaryor gazini uyumasin tamam da agliyo bende panikliyorum yirtyo kendini...sizin bebekler gece uyuyor mu emdikten sonra???
canım benimki uykuyu unuttu uyusa da 5dkd bi uyanıyo sallayıp duruyom sabaha kadarKizlar ben mama vermiyorum sutum yetiyomu onu da bilmiyorum dyn 12 bucuktan 4 e kadar uyumadi arada agladi emzirdim agzindan cikaryo memeyi sonra yine agliyo mama yaptim onu da almadi artik gaz mi bilmiyorum ustten degil daha cok alttan cikaryor gazini uyumasin tamam da agliyo bende panikliyorum yirtyo kendini...sizin bebekler gece uyuyor mu emdikten sonra???
2 ay daha böyleyşz yani . ağlamasa da uyumasa razıyım ama ağlıyo sürekli karnı tok altı temiz gazını da çıkarıyo aradaEn az 3 aylık olacaklar canım. Ondan sonra düzene girmeye başlayacaklar. İdare edeceğiz artık :)
Gece dortten beri bel ağrısı çekiyorum. Dr acilma 2-3 cm dedi istersen suni ile deneyelim yatis veriim dedi. Hastane ortaminda yatmak istemedim cunku sancılarım düzensiz nstde 0 cikti şok oldum bu kdr sanciya nasil olur diye. Cok afedersiniz her wcde büyük abdest yapıyorum makatim acıdi artik. su anda da sancılar makatima bile vuruyor ama.duzensiz. sanci yokken cok neşeliym..ama yarım saat de oluyo arasi 10 dk da.. Lütfen dua edin bana.. bu günü de atlatir acilmam olursa yarina mi gelir gece mi gideriz bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?