- 9 Aralık 2013
- 2.187
- 2.606
- 158
Cnm bnm kiz 53 gunluk bnce normal cnm uyumalari cunki bn kizimdan biliyorum acligina hic tahamulu yok apartmab ayaga kalkiyor acsa yani rahat olduklari icin uyuyorlar bejce sukredelim
Kızlar 48 kiloyla hamile kaldım. 10 kilo filan aldım, doğumda 7'si gitti. İlk hafta da kalanları verdim. Sadece gevşek bi deri şeklinde pıtırcık bi göbeğim kalmıştı. Ama bu emzirme olayı yüzünden çığrından çıktı her şey. Süt olsun diye sürekli bir şeyler yemekten resmen kilo aldım. Korkudan tartilamiyorum daBen hep zayif biriydim. Napicaz böyle. Kilo almadan süt yapmanin yolu yok mu? En dar pantolonuma girememek üzereyim ve ağlamak istiyorum
Maalesef canım bende bıktım valla.Kızlar göğsünüzde hep göğüs pedi koyuyor musunuz ben çok sıkıldım değiştirip durmaktan koymasamda akıyor yok mu başka çaresi
Ben koymuyorum canım. Sütüm gayet iyi ama akmıyor öyle göğsümden. Kalkan kullanıyorum. Çok nadir onda birikiyor.Kızlar göğsünüzde hep göğüs pedi koyuyor musunuz ben çok sıkıldım değiştirip durmaktan koymasamda akıyor yok mu başka çaresi
Cnm bnm kizda 1 haftadir oyle omdan ince iki saatte yada uc saatte bir kalkardi ins sizinde duzene binerCanım ne kadarlıkken bu kadar uyumaya başladı? Bizim rekor 3 saat, o da dün geceydi :) 31 günlük oldu bugün.
Cnm benim de öyle Ped koymadan mümkün değil pedle bile geçiyor atletimeKızlar göğsünüzde hep göğüs pedi koyuyor musunuz ben çok sıkıldım değiştirip durmaktan koymasamda akıyor yok mu başka çaresi
Canım çay ve pamuk ile pansuman yaptım ben 3 günde geçti tavsiye ederim sadece silmen yeterli içtiğin çaydan pamuğa damlatKızımın tek göZü fena çapaklanmış zor açıyodu zavallım anne sütüyle sildim yyudu uyandı yine aynı geçer mi acaba yoksa başka bişey mi yapayım
Ben unutmuşum da o yüzden sordum canım 1 hafta sonra sağlık ocağından aradılar sen unutmazdın ama dediler eskiden di o dedimEvet canim yaptirdik
Canim ben doktora gotrdum surekli degilse arada yeşil olabilir sadece anne sutu alan bebeklerin yesil olabilir sotun degil dedi ama sulu ve bezden tasar vaziyet olursa ishal tehlikesi olabilir dedi yani tyesil olmasinin uzerinde pek durmadi atesi de yoksa bisey olmaz tatlim Allahim evlatlarimiza saglik versin insallahKızlar bizim ara ara yeşil oluyor bu konuda doktordan bilgi alan varmiydi? Çok emmesiyle alakalı diye duymuştum ama?
Canim ayni sekilde emiyo sirayla gaz kaka tamamladi amas yok uyumadi uyutmadi☺☺bu gece insallah bebislerimiz uyurlar tatlim☺Dün akşam 8den gece 2ye kadar uğraştık tatlım biz de.. emdi gaz çıkardı kaka yaptı tekrar emdi ama hiç uyumadı ağladı durdu en son yatağa yanıma aldım yüzüstü yatırıp sırtını sivazlayarak uyuttum:)
Canim ben surekli degistryorum bi caresi yok ki fazlasi akip gdyor her zaman sagilmiyor maalesef ici sut doluyo atyorm ☺☺canim koymazsak isllanir mecburKızlar göğsünüzde hep göğüs pedi koyuyor musunuz ben çok sıkıldım değiştirip durmaktan koymasamda akıyor yok mu başka çaresi
Allah yardimcin olsun iyiki bebegime yalniz bakiyorum.arada bebek gormeye gelenler karisiyorlar herseye sinir oluyorum.millet ne cokda biliyor herseyiArkadaşlar bi sorum olcak.. 19 günlük bebeğin Kollarından tutup oturma pozisyonuna kadar kaldırılırmı sizce..kayınvalideme yapma diyorum yapıyo, pekmez bile yedirdi.. Ne yapmalıyım, iyice bunaldım
Ayyy ogunleri gorurmuyum boyle tassada ped koysamMaalesef canım bende bıktım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?