2015 Ekim Anneleri

Kızlar 48 kiloyla hamile kaldım. 10 kilo filan aldım, doğumda 7'si gitti. İlk hafta da kalanları verdim. Sadece gevşek bi deri şeklinde pıtırcık bi göbeğim kalmıştı. Ama bu emzirme olayı yüzünden çığrından çıktı her şey. Süt olsun diye sürekli bir şeyler yemekten resmen kilo aldım. Korkudan tartilamiyorum da Ben hep zayif biriydim. Napicaz böyle. Kilo almadan süt yapmanin yolu yok mu? En dar pantolonuma girememek üzereyim ve ağlamak istiyorum

Cnm bnm kiz 53 gunluk bnce normal cnm uyumalari cunki bn kizimdan biliyorum acligina hic tahamulu yok apartmab ayaga kalkiyor acsa yani rahat olduklari icin uyuyorlar bejce sukredelim

Canım ne kadarlıkken bu kadar uyumaya başladı? Bizim rekor 3 saat, o da dün geceydi :) 31 günlük oldu bugün.

Valla canım bende aynı dertten müzdaribim. 2 Buçuk kilom kaldı doğum öncesine. Ama süt olur diye yedikçe hiç gidecek gibi değil. Zaten vücut doğum sonrası gevşek, sıkı olmadığından kıyafetler olmuyor.

Kızlar göğsünüzde hep göğüs pedi koyuyor musunuz ben çok sıkıldım değiştirip durmaktan koymasamda akıyor yok mu başka çaresi

Kızlar emzik seviyor diye kızıyordum kızıma dünden beri emziği fırlatıyor tutmuyor. Meğer ne büyük nimeti alsa keşke :) galiba biberon vermeye başladım diye oldu emip bişey gelmeyince atıyor sanırım.
Az önce medelanın sitesinden medela canm biberon sipariş verdim. Bakalım miniğim alışacak mı o biberona.
Bugün kızımı doyuramıyorum mamaya yüklencez yine emiyo emiyo aranıyor hala

Kızlar bizim ara ara yeşil oluyor bu konuda doktordan bilgi alan varmiydi? Çok emmesiyle alakalı diye duymuştum ama?
Canim ben doktora gotrdum surekli degilse arada yeşil olabilir sadece anne sutu alan bebeklerin yesil olabilir sotun degil dedi ama sulu ve bezden tasar vaziyet olursa ishal tehlikesi olabilir dedi yani tyesil olmasinin uzerinde pek durmadi atesi de yoksa bisey olmaz tatlim Allahim evlatlarimiza saglik versin insallah

Canim ayni sekilde emiyo sirayla gaz kaka tamamladi amas yok uyumadi uyutmadi☺☺bu gece insallah bebislerimiz uyurlar tatlim☺

Kızlar göğsünüzde hep göğüs pedi koyuyor musunuz ben çok sıkıldım değiştirip durmaktan koymasamda akıyor yok mu başka çaresi
Canim ben surekli degistryorum bi caresi yok ki fazlasi akip gdyor her zaman sagilmiyor maalesef ici sut doluyo atyorm ☺☺canim koymazsak isllanir mecbur

Arkadaşlar bi sorum olcak.. 19 günlük bebeğin Kollarından tutup oturma pozisyonuna kadar kaldırılırmı sizce..kayınvalideme yapma diyorum yapıyo, pekmez bile yedirdi.. Ne yapmalıyım, iyice bunaldım

Kızlar yine Bi sorum var Bebek doğduğu gün 1 günlük mü olur ertesi gün mü? Gün hesabı yapıyoruz kafamız karıştı kızım 22 ekimde doğdu 24 günlük mü bugün yoksa 25 mi

Arkadaşlar bi sorum olcak.. 19 günlük bebeğin Kollarından tutup oturma pozisyonuna kadar kaldırılırmı sizce..kayınvalideme yapma diyorum yapıyo, pekmez bile yedirdi.. Ne yapmalıyım, iyice bunaldım
Allah yardimcin olsun iyiki bebegime yalniz bakiyorum.arada bebek gormeye gelenler karisiyorlar herseye sinir oluyorum.millet ne cokda biliyor herseyi

Iyi aksamlar kizlar bisey sorucam 1 aylik asi icin saglik ocagina gidicez yarin hangi asi vurulacak yada asilar..bi de baska neye bakiyolar boy kiloya da bakiliyor mu ki? Bi de dr a gidicez 2 kez soy giydir cocuga iskence olacak..bi de asidan sonra ates vs olur mu ki iyice tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…