Yok canım sanmıyorum. Faranjittim, hiç dinlenemedim. Aksine uykusuz ve yorgun kaldım. Karnımı doyuracak vakti zor buldum. Eşim de baktı bu her işe yetişiyor kendi normal hayatına döndü. Netten maçını izlemeler, futbol oynamaya gitmeler... Olacağı buydu. Ona da iyi ders oldu. Robot olmadığımı hatırladı.Sür sıtmasımı oldun acaba
Bizim doktorumuz doğduğu kiloyu değil, hastaneden eve geldiği kiloyu baz aldı.Günaydın kızlar bişi soracam 1 ayin sonunda bebislerin aldığı kiloyu hesaplarken doğum kilosundan mi hesapliyorsunuz yoksa dogduktan sonra verdikleri kilodan mi
Yok canım ucu kaşık şeklinde dediğimin medela calm iyi emerken baya ter döküyor çekmeden gelmiyor bir anda kendiliğinden memeyi almaya başladı biberondan mı bilmiyorum tabi çok açken almıyor keyifliyken birde çok hava yutuyor biberonla eğer tamamen emmeye geçmezse dr brown alıcam birdeMedela calm biberon mu canım siz memnun kaldınız mı?
Sağolsun yerinde olsun herkes ya bi huzur versinler
Canim cekiyorum ama serum fizyoloji yapim yok bende ondan canim..uykuya artik hasret vaziyetteyz o dert degil de agliyo susmuyor o zaman kendimi cok caresiz hissediyorum Allah hepimize kolaylik versin insallah canim yardim edecek birinin olmasi cok guzel iyi anlasiyorsan sıkıntı olmazCanım ben de aynıyım öyle az uyudu ki bu gece 4 saat anca uyudum sanırım.burnuna serum fizyolojik yap canım günde 3 kez. Yoksa eczaneden al. Sünükleri akıtıyo baya.bizim okul 1 saat ders için bile ayrı gün gelmeni istiyo. Eşimîn işi ağır. Geç geliyo. Kayınvalidem gelip yardım etcek arada. Ben de çok pinpirikliyim kıyamıyor insan
Yok tatlim maalesef ama tam gun calismadgm icin sanirim olmicak sut izni senin tam gun muCanım süt izninin ayrıntısını biliyo musub
Doktorumuz doğum kilosunu baz aldı canim. Ben de öyle söylüyorum
demekki doktoruna göre değişiyor belli bi kriter yok biz daha 23 günlüğüz ben evde kendim tarttim da merak ettim bakalım bizim doktor hangisini kabul edecekBizim doktorumuz doğduğu kiloyu değil, hastaneden eve geldiği kiloyu baz aldı.
teşekkürler sevindim valla yapmamasınaHicbirsey yapmoyor canim agri ates rahat ol
Canım sen de avent soothie almıştın değil mi? Benimki de bugün geldi. Nuk emzik vardı biz de bir de aventin klasik emziği vardı. Onları tutabiliyordu, bunu tutamadı bir türlü. Beceremedi emmeyi. Bu emzik kısmının dibinde kalınlaşıyor, orayı ısrarla almıyor ağzına.
Çok alıngan diyemiyorum. Beni düşünüyor biliyorum ama eşime mahçup oluyorum. Evet başka şehirde o bakarsa kalacak. Ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum
Amin cnm teşekkür ederimCanım geçmiş olsun oldunuz sanırım ameliyat. Benimki dün almayı bilemedi pek, bugün ağzında tutmaya başladı. İnşallah öğrenir ya işe başlayınca anneme kolaylık olur. Sırf o yüzden vermek istiyorum.
brntrkz Allah kabul etsin canım, çok güzel görünüyorsunuz.
Çift yumurta ikizleri canım ama beraber acıkıp beraber ağlıyolar çok benziyolar birbirlerine destek alıyorum tek başıma bakmam imkansız gibi geliyo canım banaAyyy yerim onlari ben tek yumurta ikizlerimi benziyorlarmi tek basınami bakiyorsun zor oluyordur
Bugün 34.gun canım ağrım baya arttı umarım geçer gider başka bir sorun yokturCanim benim bitti gelmiyor artik arada bana da adet sancisi giriyor usutttum diye dusunuyorum senin kacinci gunun
Canım işte ben de bilemiyorum sağdım kaç kere ama nasıl vereceğim bilemedim veremedim emzirdim yine. Tomrisin emzirme notlarında da bu konuya deginiyor biberon meme ikilisinde %90 biberon kazanır bebek emmeyi bırakır diyor.. canım dediğin gibi en başta verdiğim için bunu yaşamış olabilirim. Biberon olarak avent Yenidoğan kullandım emziği anne göğsü gibi ama yine de sorun olduİşte bu risk de var beni düşündürüyor. Ama ben yeni başladım biberon vermeye 25 günlüğüz. İlk haftadan verince mi etkilendi acaba senin bebiş. Şimdi nasıl besliyorsun kaşıkla mı. Bir de biberonu mutlaka emmeden sonra veriyorum
Kızlar bizim ara ara yeşil oluyor bu konuda doktordan bilgi alan varmiydi? Çok emmesiyle alakalı diye duymuştum ama?Canim kaka sivi gbi ama sık yapmiyor anne olmak cdden zormus kaka takipcisiyiz hepimiz rengi kivami☺☺bebislerimiz iyi olsunlarda Rabbim hepsine saglik versin pzts bir aylik asisi var oradaki doktora bi sorayim
Dün akşam 8den gece 2ye kadar uğraştık tatlım biz de.. emdi gaz çıkardı kaka yaptı tekrar emdi ama hiç uyumadı ağladı durdu en son yatağa yanıma aldım yüzüstü yatırıp sırtını sivazlayarak uyuttum:)Guzel anneler hayirli geceler benim oglus 2 de uyandi emdi gaz cis olayi da tamam ama uyku yok tepinip duruyo bde neredeyse her emmeden sonra kusuyor...uyku yalan oldu smdi tamam da calisinca ne olcak bde esimin azcik gizu korktu ikimiz bakicaz bebise o ogleye kadar ben sonrasi 3 gun gdecem ise ins ayarlanirsa o da vardiya ayarlicak kredi olmasa ucretsiz isterdim ama zor Rabbim hepimize kolaylik versin insallah. ☺Esniyor ama uyumuyor zibidi☺☺☺
Bizim sorunumuz 1 haftadır bu sanırım gaz canımKizlar oglumun agiz hep acik araniyor. Acaba sutum mu yok dedim.doyadi mi deyip sagdim geliyordu. Bosa gtmesin diye onu verdim kusacak gbi oldu. Mama yaptim almadi. Emzik verim dedim yook. Kusacakmis gbi bi ifade hep. Ne istyr anlamadim .cok huysuz bugun. Sabah 7 den beri uyutamadim.
Canim ayni benim kiz o da bu sekilde uyuyor sirt ustu hemen uyaniyor boyle cok rahat ediyir oglumda 6 7 ay boyle yatti51 günlüğüz canm biz ilk günde beri böyle yatıyoruz kesinlikle sırt üstü yatmıyor kaza bela uyuduğunda sırt üstü yatırmışsam hemen uyanıyor :)
Ve malesefki omuZmda gaz cıkarma pozisyonunda uyutaniliyorum bizim cok gaz problemimiz var ve bu yuzden bu şekilde yatıyor dedi doktorumuz .
Helal olsun sizlere gerçekten.. benim kızım mümkün değil durmuyor ağlamaya basladı mı emzirsem de gazı çıksa da altı değişse de aynı evde başedemiyorum dışarı çıkmak ölümBende ikizlerimle doktor kontrolü sonrası alışverişe çıkmıştık kızlarım bi aylıkken çok da zor olmadı canım ya
Cnm bnm kiz 53 gunluk bnce normal cnm uyumalari cunki bn kizimdan biliyorum acligina hic tahamulu yok apartmab ayaga kalkiyor acsa yani rahat olduklari icin uyuyorlar bejce sukredelimCank
Canim kaç günlük seninki? ?? Ben gece 4 saat uyanmazsa ben uyandirayim diyorum ama biraksam 5 saat uyur. Bir de bezini düşündgmden uyandiryrm. Benim kizim 48 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?