2015 Ekim Anneleri

Sür sıtmasımı oldun acaba
Yok canım sanmıyorum. Faranjittim, hiç dinlenemedim. Aksine uykusuz ve yorgun kaldım. Karnımı doyuracak vakti zor buldum. Eşim de baktı bu her işe yetişiyor kendi normal hayatına döndü. Netten maçını izlemeler, futbol oynamaya gitmeler... Olacağı buydu. Ona da iyi ders oldu. Robot olmadığımı hatırladı.

Medela calm biberon mu canım siz memnun kaldınız mı?

Sağolsun yerinde olsun herkes ya bi huzur versinler
Yok canım ucu kaşık şeklinde dediğimin medela calm iyi emerken baya ter döküyor çekmeden gelmiyor bir anda kendiliğinden memeyi almaya başladı biberondan mı bilmiyorum tabi çok açken almıyor keyifliyken birde çok hava yutuyor biberonla eğer tamamen emmeye geçmezse dr brown alıcam birde

Canim cekiyorum ama serum fizyoloji yapim yok bende ondan canim..uykuya artik hasret vaziyetteyz o dert degil de agliyo susmuyor o zaman kendimi cok caresiz hissediyorum Allah hepimize kolaylik versin insallah canim yardim edecek birinin olmasi cok guzel iyi anlasiyorsan sıkıntı olmaz

Merhaba kızlar gece uyumadi benim ninnos en son eşime verdim iyice gezdirdi piş piş yaptı artık pes etti cadı uykuya dalmada problem yaşıyoruz

Evet canım soothie aldım, bizde wee nin emziği vardı damaklı diye babamız kullanmamızı istemedi, bunu aldık bir aylık oldu kullanabiliriz artık diye. Emziği düz veremiyorum bende, tutacak kısmı altta kalınca düşürüyor yan verince tutuyor, ayıcık şekli ya ters duruyor ya da yan :) Tutturana kadar bende zorlanıyorum, sonra kendi emmeye başlıyor.

Çok alıngan diyemiyorum. Beni düşünüyor biliyorum ama eşime mahçup oluyorum. Evet başka şehirde o bakarsa kalacak. Ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum

Hadi yaa, doğru seni düşünüyor ama bir gün yalnız kalacaksın onu da düşünmesi lazım. Birine söylesen o söylese, gitme Merve alışsın biraz diye. Ben öyle yapıyorum bazen benim de babam alıngan.

Amin cnm teşekkür ederim

Canım işte ben de bilemiyorum sağdım kaç kere ama nasıl vereceğim bilemedim veremedim emzirdim yine. Tomrisin emzirme notlarında da bu konuya deginiyor biberon meme ikilisinde %90 biberon kazanır bebek emmeyi bırakır diyor.. canım dediğin gibi en başta verdiğim için bunu yaşamış olabilirim. Biberon olarak avent Yenidoğan kullandım emziği anne göğsü gibi ama yine de sorun oldu

Kizlar oglumun agiz hep acik araniyor. Acaba sutum mu yok dedim.doyadi mi deyip sagdim geliyordu. Bosa gtmesin diye onu verdim kusacak gbi oldu. Mama yaptim almadi. Emzik verim dedim yook. Kusacakmis gbi bi ifade hep. Ne istyr anlamadim .cok huysuz bugun. Sabah 7 den beri uyutamadim.

Canim kaka sivi gbi ama sık yapmiyor anne olmak cdden zormus kaka takipcisiyiz hepimiz rengi kivami☺☺bebislerimiz iyi olsunlarda Rabbim hepsine saglik versin pzts bir aylik asisi var oradaki doktora bi sorayim
Kızlar bizim ara ara yeşil oluyor bu konuda doktordan bilgi alan varmiydi? Çok emmesiyle alakalı diye duymuştum ama?

Dün akşam 8den gece 2ye kadar uğraştık tatlım biz de.. emdi gaz çıkardı kaka yaptı tekrar emdi ama hiç uyumadı ağladı durdu en son yatağa yanıma aldım yüzüstü yatırıp sırtını sivazlayarak uyuttum:)

Bizim sorunumuz 1 haftadır bu sanırım gaz canım

Canim ayni benim kiz o da bu sekilde uyuyor sirt ustu hemen uyaniyor boyle cok rahat ediyir oglumda 6 7 ay boyle yatti

Eklentiler

• IMG_20151015_134415.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_20151115_132207.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 160
Bende ikizlerimle doktor kontrolü sonrası alışverişe çıkmıştık kızlarım bi aylıkken çok da zor olmadı canım ya
Helal olsun sizlere gerçekten.. benim kızım mümkün değil durmuyor ağlamaya basladı mı emzirsem de gazı çıksa da altı değişse de aynı evde başedemiyorum dışarı çıkmak ölüm 1 2 haftaya artık düzelmesini bekliyorum

Cank

Canim kaç günlük seninki? ?? Ben gece 4 saat uyanmazsa ben uyandirayim diyorum ama biraksam 5 saat uyur. Bir de bezini düşündgmden uyandiryrm. Benim kizim 48 günlük
Cnm bnm kiz 53 gunluk bnce normal cnm uyumalari cunki bn kizimdan biliyorum acligina hic tahamulu yok apartmab ayaga kalkiyor acsa yani rahat olduklari icin uyuyorlar bejce sukredelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…